ik heb een tv box besteld die totaal niet werkt en na opzoeking over het toestel blijkt inderdaad dat de software die erop staat gemanipuleerd is en dus niet werkt! Ik belaalde verzendkosten van 6,9... Toon meer
Hier bestel ik graag weer !!! Product goed verpakt en netjes op tijd geleverd, verder duidelijk via e-mail op de hoogte gehouden omtrent het verloop en direct een duidelijke factuur via mail bij gez... Toon meer
Zeer slecht bedrijf opgezet om mensen op te lichten met defecte en gebruikte artikelen. Reageren niet op emails en klantenservice is een nep service die met je mee praat en het allemaal heel ve... Toon meer
Waardeloze webshop. Duidelijk een stelletje jonge dropshippers die alleen maar goedkope troep uit China voor veel teveel geld naar consumenten doordrukken. Draadloze oordopjes arriveerden defect aan.... Toon meer
- Wij zijn aangesloten bij webwinkelkeur! - Levering uit eigen voorraad - 30 dagen retourneren - Ideal, achteraf betalen met Klarna, VVV cadeaubon, Paypal met kopersbescherming en in 3 termijnen betalen met in3. - Voor 17:30 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden
Nieuwegracht 24-01(geen bezoekadres), 3763LB, Soest, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Oplichters!!!
Opgelet, deze site verkoopt goedkope chineese rommel.
Eens gekocht kan je niemand meer bereiken. Nog voor vragen, nog voor retour of garantie, ruil of wat dan ook.
Niet kopen!!!
Ik heb er spijt van!!
Product ontvangen.
Echter, retour sturen is vooralsnog niet gelukt.
3 maal gemaild, 2 maal gebeld in een periode van 2 maanden en geen reacties ontvangen van XXL.
Vandaag weer telefonisch contact gehad en nog altijd in afwachting op reactie.
Waardeloos bedrijf, ik onderschrijf alle slechte recensies volledig; product gekocht wat totaal ongeschikt is voor gebruik in NL. De ‘klantenservice’ reageert niet op herhaaldelijke mails met verzoek om retour. Mensen; KOOP HIER NIKS!!!!!
Zeer slecht bedrijf. Case voor jbl charge 3 besteld, snel in huis maar na 3 uur al defect. Meerder malen gebeld en gemaild. Ik mag een nieuwe kopen met we 20% korting. Ik koop daar never nooit iets meer. Belt u voor garantie is xxl shop met vakantie.
Reageren niet op e-mails i.v.m. retouraanvraag. Al 3x mail gestuurd maar nog steeds geen antwoord gekregen.
Hele slechte ervaringen met retourzending. Heb 02 juli oplader ontvangen en gezien hij niet werkte op 08 juli een retourformulier ingevuld en volgens de instructies op de website naar ze toegemaild. Je zou dan verdere instructies/link toegestuurd krijgen. Deze nooit gekregen; wederom een mail gestuurd op 15 juli waar ook niet op gereageerd is. Ook telefonisch word er niet gereageerd. Uiteindelijk toch maar de oplader op 23 juli teruggestuurd en nu 02 aug eindelijk een mailtje van XXL dat ik mijn geld niet terugkrijg omdat niet aan de 14 dagen termijn is voldaan!!! Koop hier nooit!!!
Ik bestel al jaren bij verschillende webshops maar ik heb nog nooit zo'n slechte klantenservice meegemaakt! Als je iets besteld wat het niet blijkt te doen mag je het zelf terug sturen voor 6,95 en achteraf hebben ze nog het lef om via klarna een factuur van 3,95 te versturen voor de eerste verzendkosten.. je ben dus 10,90 kwijt en je hebt niet wat je besteld heb! Het zijn gewoon een stel incompetente zogenaamde zakenlui die met nul verstand van zaken en klantenservice een bedrijfje hebben opgezet en geen idee hebben waar ze mee bezig zijn. Mijn zoon van 13 heeft nog meer verstand van zaken als deze amateurs! Ik stel voor dat ze zich voortaan bezig houden met bezigheden die wel op hun niveau zitten..
Waardeloze oplichters zijn het.
Verzendkosten laten betalen voor het terugsturen van een artikel dat het niet doet & vervolgens 4x!! moeten bellen en steeds terughoren dat er per mail contact opgenomen word (wat dus niet gebeurt) omdat ze het nummer van de eigenaar niet hebben.
Zwaar belabberde klantenservice ook dus.
Wil je iets bestellen, doe dat dan vooral niet hier!!
Let op dit zijn oplichters. Sturen het verkeerde product en retourneren Nike mogelijk omdat ze nergens op reageren.
Niet bij hun kopen zonde van je geld
Echt diep triest dit bedrijf.
Retour sturen is onmogelijk ze reageren nergens op.
Koop hier geen android kastjes H96 max want die is blijkbaar niet origineel aangezien Netflix e.d niet werkt op dit kastje.
En ik heb al jaren ervaring met dit soort kastjes.
Gisteren besteld bij xxlshop en vandaag keurig geleverd, netjes verpakt en snel verzonden.
Bestellen was zeer gemakkelijk en dat allemaal tegen een lage prijs ben dus in tegenstelling tot de andere verhalen die ik lees erg tevreden.
Retourneren is voor mij zelf niet nodig maar kon het retour adres voor te bestellen gewoon vinden in de shop, retourneren lijkt mij dus geen enkel probleem.
VERSCHRIKKELIJK! !!!
NOOIT IETS KOPEN JE BENT JE GELD KWIJT! !!!!!!
Het product voldoet niet aan de verwachting en moet retour. XXL-shop reageert echter niet op de retouraanvraag. Niets kopen via dit bedrijf!
Ik ben pas na mijn aankoop naar de tevredenheid van andere klanten gaan kijken. De website ziet er goed uit en er zijn heel veel betaalmogelijkheden. Omdat ik een foutje gemaakt had bij mijn bestelgegevens trachte ik dit meteen recht te laten zetten en contact op te nemen met xxl-shop. Ik had eigenlijk verwacht dat ze me daar zelf over zouden contacteren. Contact opnemen blijkt enkel mogelijk d.m.v. een e-mail, die ze normaal gezien binnen de 48 uur beantwoorden. Telefoon of chat is niet beschikbaar en dat wekt mijn argwaan. Er kwam zoals ik vreesde géén reactie op mijn melding en ik werd enigzins ongerust omdat er ook een extra dag vertraging op de levering zat. Uiteindelijk ontving ik mijn bestelling en kwam het goed. Het product zelf blijkt ietsje duurder dan bij de concurrentie maar was wel volgens wat werd voorgesteld op de website. Het feit dat deze webshop niet communiceert met de klant is voor mij de doorslag om hier nooit nog iets te kopen. Dit gebrek aan communicatie ondermijnt mijn vertrouwen in deze shop en daarom zal het bij deze ene keer blijven, ik word geen terugkerende klant.
Zeer slechte ‘onderneming’!!
Zijn er bewust op uit om mensen op te lichten!! Koop niks bij dit bedrijf!! Ze reageren niet op e-mails en zijn onbereikbaar. Oplichters!!
Een hondentuigje met LED verlichting gekocht wat totaal niet voldeed aan de omschrijving. De LED is maar een klein stukje verlicht waardoor het nauwelijks zichtbaar is. Contact opgenomen met klantenservice van xxlshop en ik mag het retour sturen voor bedrag van €6.50! Bij de vraag of dat niet heel erg klantonvriendelijk is omdat het product niet voldoet aan de beloofde omschrijving kwam de reactie "wij zijn een budgetshop en daarom is retourneren niet gratis, wel bieden wij gemakkelijker en goedkoper retourneren aan"
Sorry hoor xxlshop, jullie verkopen gewoon oprecht rommel en vinden dat nog oké ook!! Wat een slecht bedrijf zeg. De eerste en laatste keer dat ik bij jullie koop. Schandalig!
Tot drie keer toe totaal genegeerd met een mail met een klacht over product. Gewoon geen reactie. Zó slecht!
Één mail missen kan ik begrijpen maar dit is gewoon je reinste oplichterij.
heb een dascam gekocht bij XXL shop in juni. Die is nu kapot gegaan. Bij hun garantievoorwaarden staat achteraf gezien dat bij een product van enkele tientjes maar 8 weken garantie gegeven wordt. Dat kan dus wettelijk eigenlijk helemaal niet. Daar heb ik ze over benaderd met een mail. Ze reageren hier niet op. Net als ik bij de andere reviews lees zou dit iets voor Radar of Kassa zijn.
Reageren niet op emails en klantenservice is een nep service die met je mee praat en het allemaal heel vervelend vind.
Adres is niemand aanwezig en myparcel.nl wil geen naam of adres van het bedrijf geven die de post leverd. (Zogenaamde privacy)
Kortom ZEER ONBETROUWBAAR !!!!!!!
Beste samen iets organiseren om eigenaar ter verantwoording te roepen zo dat hij geen rustig moment meer heeft.
Zeer slechte winkel, ik bestel wat krijg het kapot geleverd. Er zit 1 of andere rare dame achter de telefoon thuis te werken en deze stuurt het naar haar man door die de winkel beheert. Die man wil zijn centjes verdienen. Dit is allemaal uitgezocht. De slechte winkel van heel Nederland! Koop daar dus niet! Hoe mooi het ook lijkt! De lichten je op, verkopen, kapotte en 2e hands producten, ongelooflijk dat je op zo'n manier geld wilt verdienen. Mensen doe aangifte of laat een zaak starten tegen deze webshop!!!