Bestelling sneakers. Ondanks bericht van levering de volgende dag: niets ontvangen. Bericht na reclamatie: het komt later. Niets. Daarna: we hebben uw retourzending ontvangen. Nogmaals behalve klagen... Toon meer

Niks kopen bij zalando mensen. Omdat als je iets retour wilt verzenden ben je je geld kwijt of als je voor achteraf wilt betalen moet je betalen zelfs als je je pakje retour hebt verzonden. Rechtsverk... Toon meer

Pakket retour gestuurd staat ook een pakket van 2 kg op het verzendbewijs. Nu beweert zalando dat het pakket wel is aangekomen maar dat de artikelen er niet in zitten. Al het bewijs aangeleverd ze rea... Toon meer

Bestellen ging heel simpel en de items zijn snel en probleemloos geleverd. Ik geef 4 sterren omdat ik het retourproces niet heb hoeven gebruiken en derhalve daar geen ervaring mee heb wat Zalando bet... Toon meer

1. Schoenenwinkel

Over Zalando

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Do you have questions or would you like to contacts us? Visit our FAQ for more information.

1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

13K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Bizar slechte service..

Bizar slechte service... artikel niet geleverd, zelfs na een week niet. Via de chat eindeloze discussie met medewerker om het geld retour te krijgen, aangezien na een week nog geen levering en-of update! Advies is altijd met klarna of creditcard te betalen, zodat je een dispute kan openen. Klantenservice staat niet open voor een oplossing dus je geld ben je kwijt.

23 oktober 2025

Het is niet te geloven!!

Het is niet te geloven!!! Geschorst bij Zalando !! Om wat te bestellen!! Jaren vaste klant 74 jaar ,en nu wil ik in de deal sketchers bestellen,maar dat mag ik niet, want ik ben geschorst!!! Ik ben notabene altijd cash betalen!! Dus vooraf nog ook!! Ongelooflijk !! Maar goed, schorsen ,ik lijk wel een voetballer!!

21 oktober 2025

Ik heb jas besteld was te klein terug…

Ik heb jas besteld was te klein terug gestuurd. Ik had me geld binnen 3 werkdagen weer op me rekening, ik lees veel slechte reviews
Ik snap het niet bij mij gaat het tot heden altijd nog goed geen problemen mee paket snel bezorgd ook verder geen commentaar. Je kan gewoon gerust bestellen bij Zalando.

9 oktober 2025

De laatste maanden behoorlijk…

De laatste maanden behoorlijk ontevreden over Zalando en dan specifiek de maten van zowel verschillende schoenen als broeken. Ik weet precies wat mijn maten zijn en toch moet ik bijna altijd de producten retourneren.

Ik krijg binnenkort 2 dezelfde paar schoenen binnen in 2 verschillende maten en om heel eerlijk te zijn, verwacht ik dat ik ze beide weer retour moet sturen. Ik snap echt niet waar het telkens mis gaat. Zo heb ik een tijdje terug hardloopschoenen besteld in de maten 42, 42 2/3, 43 1/3, 44, 44 2/3.
Ik heb normaliter maat 42.
Maat 44 paste, maar vervolgens was allang en breed de korting voorbij en nu zijn de schoenen uitverkocht. Behoorlijk zuur als de site aangeeft om een maatje groter te bestellen omdat de schoenen kleiner uitvallen. Zeg maar gerust, 2 maten groter.

Mochten de bestelde schoenen niet passen dan geen Zalando meer voor mij. Ik schaam me kapot dat ik zovaak producten retour moet sturen..

Zalando verleent na mijn ervaringen verder wel goede service, zo krijg ik altijd mails binnen met de bevestiging van mijn bestellingen en worden pakketjes ontzettend snel verstuurd.

17 oktober 2025

Geen vertrouwen in de reviews

Normaal gaat alles wel prima bij Zalando alleen vertrouw ik de reviews niet meer. Ik heb een broek 2x geretourneerd en een review geschreven dat de broek klein valt en de bootleg tegenvalt. Vervolgens staat er onder mijn naam heel iets anders en een mooie bootleg.

15 oktober 2025

Producten ineens duurder + kortingscode verdwenen

Ik had drie truien in mijn winkelmandje en wilde deze een paar uur later bestellen. Ze waren uit mijn mandje en ik zocht deze opnieuw op. Twee truien waren direct €5 duurder, de andere trui was zelfs €13 duurder. Toen ik het alsnog wilde kopen, stond er bij kortingscode een verjaardagsgeschenk 20% korting. Ik wilde betalen en drukte per ongeluk op annuleren, waardoor de kortingscode weg was. Deze kwam ook niet meer terug, klantenservice geeft aan dat er geen kortingscode is. Vroeger bestelde ik graag bij Zalando, maar ik kies nu toch voor een andere winkel.

15 oktober 2025

1 sept

1 sept. bestelde ik een paar Sneakers bij Zalando waarbij werd vemeld dat ze 3 sept. zouden afgeleverd worden.
3 sept. kreeg ik bericht dat ze tussen +/- 16.00 en 19.00 afgeleverd zouden worden
bestelnummer: 10206186984190
Kreeg om 19.32u van DHL bericht op mijn laptop dat het pakketje was afgeleverd IN DE BIEVENBUS.. ( dat kon dus nooit een doos met schoenen zijn ) En indd. er lag een in papier verpakt kreukelig pakketje waarin een roze kindertruitje zat. --->>>Niet eens aangebeld !
Gelijk gebeld naar de zeer moeilijk bereikbare Zalando klantenservice en dat vermeld waarbij de dame aan de lijn adviseerde om het pakketje te retourneren en en dat het wel goed zou komen.

Een week later geïnformeerd hoe het zat. Helaas nul op het rekest….Heel erg moeilijk om iemand te bereiken ….Klanten service is gewoon waardeloos... Voorgeprogrammeerde computer tegenberichten of iemand die niet eens fatsoenlijk Nederlands praat enz,.. enz..

In de verdere weken heel wat keren contact proberen op te nemen ...steeds iemand anders waarbij je het probleem weer opnieuw moet uitleggen.
--->>>>Alle bewijzen en /of gevraagde documenten meegestuurd.
Na herhaaldelijke navraag …
1ste reactie … Er is geen pakketje geretourneerd geworden door U
-- Uiteraard heb/had ik het retourneer bonnetje mee gestuurd .
2de reactie …. er is alleen een lege doos geretourneerd !

Steeds ook een bericht dat het werd uitgezocht door hun z.g. Interne onderzoek team.

Iemand zei nog “ik begrijp uw bericht maar kan er zelf niks aan doen” omdat ik alleen maar doorgeef !.

Als je de reviews naleest van Zalando... zie je dat dit vaak voorkomt .. en er allerlei negatieve berichten op staan .. Ook dat de mensen naar hun reeds betaalde geld kunnen fluiten. ( in mijn geval dus 110 euro ). Dat zou je toch niet verwachten van een bedrijf dat zich Zalando noemt.

13 oktober 2025

Misleiding

Bij Zalando in de webshop staat bij een groot aantal producten de kortingscode HERFST20.
Op deze korting hebben wij geshopt, echter bij afrekenen krijgen we de melding dat deze korting verlopen is.
We hebben vervolgens de klantenservice gebeld. Deze geeft aan dat de korting niet berekend kan worden. Op het zelfde moment staat deze korting nog altijd bij de gelecteerde artikelen.
Volgens de consumentenbond valt dit onder misleiding. Zalando wil niet meewerken om dit te corrigeren, we kunnen hooguit de bestelling annuleren.
Van alle codes en artikelnummers heb ik nu alsnog printscreens kunnen maken omdat ze volgens de webshop nog altijd aangeboden worden.
Deze misleiding is tevens gemeld bij ACM/Consuwijzer voor verder onderzoek

**Vervolg: Zojuist een excuus e-mail ontvangen vanuit Zalando. De omschreven kortingscode bij de artikelen blijft verlopen en kunnen ze niet corrigeren. Wel zullen ze een andere korting toepassen op mijn bestelling na verzending van de artikelen. Het is daarbij nog onbekend op welke artikelen de korting zal worden toegepast.
De eerder genoemde korting staat echter nog steeds actief bij de artikelen in de shop

12 oktober 2025

Zalando waardeloos

Ik bestel vaker bij Zalando. Na plaatsen order stond daar een wel heel merkwaardig e-mailadres. Aanpassen lukte niet. Ook code die ik op heb gevraagd werkte niet. Contact is niet mogelijk. Heb 3 items besteld en betaald. Er staan er maar 2 in bestellijst. Waardeloos!!

11 oktober 2025

Account geblokkeerd door…

Account geblokkeerd door veiligheidsredenen. Contact opgenomen met de klantenservice en de reden was: fraude payment. Ik bestel een paar keer per jaar met cadeaubonnen. Per pakket tussen de 50-100. Dit wordt als fraudeur gezien. 50 euro tegoed kwijt in account. Toevallig een bestelling geplaatst van 100 euro en die door PostNL is retour gegaan. Dus in totaal 150 euro kwijt. Doordat het retour is gegaan, krijg ik mijn geld niet terug, want mijn account is geblokkeerd. Medewerker geeft mijn gelijk in, maar ze kunnen er niks aan doen.

7 oktober 2025

De betaling

De betaling is aangepast en moet je elke keer met creditcard betalen. Wat een onzin. Doe gewoon op rekening of ideal. Een reden om lekker ergens anders te bestellen!

5 oktober 2025

Niet aangekomen

Ik heb een bestelling geplaatst bij zalando en het is nooit aangekomen,Ik heb geen bestelnummer bij de hand,Maar ik ben heel ontevreden hierover.Ik verwacht dat zalando dit netjes oplost en dat ik mijn bestelling alsnog ontvang.Gezien het ongemak zou een gratis vervangend product fijn zijn.Graag zo snel mogelijk contact

4 oktober 2025

Slechte ervaring met Zalando

Slechte ervaring met Zalando – pure misleiding!
De laatste tijd lijkt Zalando alleen maar bezig te zijn met misleiding. Ze lokken klanten met aantrekkelijke prijzen, maar zodra je een cadeaubon gebruikt, zit je vast. Je kunt het bedrag van de cadeaubon niet meer terughalen, en bestellingen worden zomaar geannuleerd en retour gestuurd zonder duidelijke reden.

Toen ik contact opnam met de klantenservice, kreeg ik geen enkel duidelijk antwoord. Ik heb gesproken met een medewerkster genaamd Elia, maar zij beëindigde het gesprek steeds zonder uitleg. Dat vind ik uiterst onprofessioneel.

Nu zit ik met een cadeaubon die ik niet volledig kan gebruiken. Zodra die op is, zal ik nooit meer bij Zalando bestellen. Voor mij voelt dit als oplichting, en ik vermoed dat veel andere klanten dagelijks met hetzelfde probleem te maken hebben. Wij weten nu de reden: dit is geen betrouwbare manier van zaken doen.

Zalando, jullie hebben een klant voorgoed verloren!

2 oktober 2025

Ik ben Zo teleurgesteld in Zalando…

Ik ben Zo teleurgesteld in Zalando ,Zalando was voor mij de beste webshop, maar vanaf vandaag ben ik na plus minus 15 jaar heb ik een zware teleurstelling meegemaakt, wou wat dingen bestellen kon alleen met creditcard betalen er was totaal geen andere optie om te betalen zelfs geen ideale betaling heb altijd goede reviews achter gelaten maar kan niet meer gewoon iets bestellen en er is geen reden voor ik ben geen wanbetaler altijd binnen 14dagen betaald soms gelijk betaald Zalando was nr 1 voor mijn nú nummer 0 zal niet meer met pijn in mijn hart bij hún bestellen want niet iedereen heeft een creditcard er moeten op zijn minst 3 verschillende betaal opties zijn dan alleen maar 1 super slecht dan vraag ik me af willen jullie geld verdienen of niet blijkbaar niet want ik kocht geregeld wat bij Zalando dus voor mij houdt het nu op helaas.

30 september 2025

Gewoon goed

Na ik mijn bestelling bij Zalando plaatste en ik al deze negatieve reviews zag, twijfelde ik of ik wel een goede keus had gemaakt.

Maar gelukkig ging bij mij alles goed. Ik bestelde 3 nagellakjes en de geschatte leverdatum was 25 of 26 september. Ik kon netjes het pakketje afhalen op de 26ste, in een klein doosje.

Het enige wat beter had gemogen was wat bubbelfolie om elk nagellakje. Ze zaten wel elk in een plastic folie, maar als de glazen flesjes te hard tegen elkaar waren gekomen, hadden ze alsnog kunnen beschadigen. Gelukkig zijn ze gewoon heel, en het zijn de goede kleurtjes.

Vervelend dat veel andere mensen geen goede ervaring hadden, maar het kan dus ook gewoon goed gaan!

26 september 2025

Ik was eerst echt tevreden over…

Ik was eerst echt tevreden over zalando. Maar sinds hun nieuwe regeling komen pakketjes heel laat en de klantenservice is ook erg slecht. Communicatie is heel slecht ze begrijpen je niet en je wordt heel vaak in de wacht gezet. Duurt bijna een week voor een pakket geleverd wordt terwijl het eerst binnen een dag er was. Lijkt nu niet een Chinese webshop. Die levert zelfs sneller en is betere klantenservice. Jammer dit.

23 augustus 2025