Bestelling sneakers. Ondanks bericht van levering de volgende dag: niets ontvangen. Bericht na reclamatie: het komt later. Niets. Daarna: we hebben uw retourzending ontvangen. Nogmaals behalve klagen... Toon meer
5 sterren recensie gewist, en veranderd naar een 1 sterren review! Snap niet dat er nog mensen zijn die meer dan 1 ster geven de laatste maanden! Ze raken serieus massaal je retouren... Toon meer
Bestellen ging heel simpel en de items zijn snel en probleemloos geleverd. Ik geef 4 sterren omdat ik het retourproces niet heb hoeven gebruiken en derhalve daar geen ervaring mee heb wat Zalando bet... Toon meer
Niks kopen bij zalando mensen. Omdat als je iets retour wilt verzenden ben je je geld kwijt of als je voor achteraf wilt betalen moet je betalen zelfs als je je pakje retour hebt verzonden. Rechtsverk... Toon meer
Over Zalando
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Tamara-Danz-Str. 1, 10243, Berlin, Duitsland
- +45 80 25 34 23
- zalando.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Een ster is het laagst dat ik kan geven…
Een ster is het laagst dat ik kan geven helaas.
Gewoon een bestelling plaatsen kan slechts door eerst te registreren en vervolgens pakt de postcode niet.
Na 45 minuten proberen en via chat te communiceren maar opgegeven !
Deze klantenservice…
Als je spullen aankomen is er niets aan de hand, maar ik heb in mijn leven niet zo’n slechte klantenservice meegemaakt. Je merkt echt dat dit een extern bedrijf is en de afdeling (in feite je paradepaardje) vooral niet te veel mag kosten. Er wordt niet geluisterd naar het probleem en bij kwijtgeraakte pakketjes wordt doodleuk als enige oplossing geboden dat ik daar zelf maar even achteraan moet gaan bij het vervoersbedrijf in plaats van Zalando als opdrachtgever en de kwijtgeraakte producten te crediteren. Bovendien is een e-mailadres vinden om een officiële klacht in te dienen een Olympische Sport. Jaren klant geweest, maar ik ben hier helemaal klaar mee.
Fijne webshop
Fijne webshop! Super fijn dat de verzending en retourneringen gratis zijn! Ook leuke kortingen en alles komt heel snel binnen. Echte aanrader
Niet een ster waardig
Niet een ster waardig. Ik koop hier al lange tijd soms kleding, echter is het de laatste tijd verschrikkelijk. Items kapot, slordig ingepakt of zelfs niet geleverd. Net als veel reviews hieronder heb ik hetzelfde meegemaakt. Item is gewoon niet geleverd en toch moet ik ervoor betalen. Niemand helpt me, klantenservice is zeer onvriendelijk en doet of je dom bent. Boycotten dit bedrijf zou ik zeggen.
BESTEL HIER NIET - Oplichters
BESTEL HIER NIET. Het zijn oplichters.
Pakket nooit geleverd en hiervoor een legal statement ingevuld via de website. Vervolgens krijg ik als antwoord dat zij hebben besloten dat het wél geleverd is en ik moet betalen voor iets wat ze nooit hebben geleverd of overhandigd aan mij.
Ik vraag vervolgens om bewijs hiervan, maar ze reageren daar niet eens op.
Ik heb ze ook aan de telefoon gehad en ze laten je niet uitpraten, denken totaal niet mee en als ik vraag om een bewijs of verklaring van hun onderzoek reageren ze heel globaal 'vervelend voor u, maar we kunnen u niet helpen'.
Dus ik moet nu gaan betalen voor iets wat ik nooit heb gehad?
Wat een oplichters.
Te laat geleverd
Leeg pakket ontvangen geen vergoeding
Zwaar waardeloos leeg pakket ontvangen maar ze vergoeden niks bestel hier nooit weer
Vuil en met haar artiker aangekomen.
Vandaag heb ik een Tommy Hilfiger-pet ontvangen van zalando. Helaas is de pet vuil en met haar!!! Hoe kun je klanten vieze, gebruikte artikelen sturen? Ik wil het product ruilen voor een ander product, maar ik zie dat de hoeden al verkocht zijn! Wat een slechte kwaliteit Zalando.
Haal hier geen cadeau kaart
Cadeau kaart gekocht! Nou dat zou ik dus zeker nooit meer doen als je een cadeau kaart heb moet je product aan alle maal eisen voldoen ik wou een parfum halen maar dat kon niet heel veel gesprekken met klanten service gehad maar die waren erg onvriendelijk dus als je een cadeaubon daar wilt halen lees de voorwaarden bij hun want de helft geld niet
Zalando verplicht je tot nieuwe aankoop
Ik kocht 2 jassen. 1 betaalde ik deels met cadeaukaart deels met ideal.
1 jas, volledig betaald met ideal, stuur ik terug.
Zalando besluit toch de terugbetaling te doen met de cadeaubon en de rest overboeking. Klantenservice kon dit niet terug draaien.
Zo verplicht Zalando je , om wederom een aankoop bij ze te doen.
Zodra ik de cadeaubon heb gebruikt, zal ik hier niks meer kopen.
Snelle levering en goede verzending
Ook deze week weer een pakket súpersnel ontvangen! Netjes verpakt en wanneer je iets retour stuurt gaat dit heel makkelijk via de site. Ik ben blij met mijn bestelde items, bedankt weer voor de fijne afhandeling!
Zeer goede service!
Zeer slechte ervaring
Ik ontvang regelmatig mail van INCASSOBUREAU Pair finance over een vordering bij Zalando. Ik heb niets besteld en het adres van de vordering is ook niet van mij. Bij contact met klantendienst valt het geluid weg nadat je aangeeft dat je een klacht heb.
Geweldig bedrijf
Geweldig bedrijf, ik koop hier al zo lang dit bedrijf bestaat.
Alle kleding keurig netjes verpakt, klantenservice goed te bereiken.
Nooit problemen gehad met retour, foto's kloppen met de werkelijkheid
Kortom: uitstekend
KOOP HIER NIET! LEES DIT!
Na alle reviews te hebben gelezen over Zalando kom ik tot het volgende:
1. Zalando stuurt bijna standaard de verkeerde maat op.
2. Als je dit artikel dan wil terugsturen, zeggen ze dat ze een lege verpakking of doos hebben gekregen. Ze storten daarom het geld niet terug. Hierdoor draai jij zelf voor de kosten op.
3. Als je een cadeaubon of tegoed had bij hen, dan pikken ze die in door je account te wissen of je cadeaubon niet terug te betalen.
Volgens mij sturen ze nu expres verkeerde artikels op... in de hoop dat je ze retour stuurt! En vervolgens zeggen ze dat ze geen retour hebben gehad. Op die manier is Zalando bezig met illegale praktijken... misschien om nog geld te verdienen omdat ze failliet zijn? Ik weet het niet. Het zaakje stinkt.
Meer dan slecht
Meer dan slecht. Kado bon van de vvv gekregen twv 25 euro. Mijn zoon wil graag een adidas bal bestellen. Eerst gecheckt of je een vvv bon kunt inleveren bij zalando. Dat kan! Uitleg over hoe dit te doen .Als je de vvv bon verzilvert is dit niet terug te draaien. Wat er niet bijverteld word is dat het alleen in te leveren is op mode en schoenen. Dat merk je pas bij het afrekenen….. dan maar een sieraad bestellen en voor mezelf en mijn zoon ergens anders een bal laten bestellen. Ook dit mag dus niet…. Alleen kleding en schoenen…. Klantenservice gebeld , maar die zijn niet bereid hier wat mee te doen. Als we van tevoren hadden geweten dat dit zo werkt hadden we de bon nooit ingeleverd. Zalando is bij deze drie klanten armer en een slechte review rijker. Zeer ontevreden , ik bestel hier nooit meer
Hele slechte klantenservice
Hele slechte klantenservice
Ik bestel een föhn die ik na 2 minuten bestelling wil annuleren maar dat kan niet. Ik had deze met korting besteld. Werd mij verteld wijzig deze bij de deur en bestel de juiste föhn opnieuw en dan krijg je nog wel de korting. Dus dat doe ik. Maar helaas is de föhn defect dus ik stuur deze terug. Ik vraag netjes hoe ik dat moet doen, maar dit gesprek is nergens genoteerd(ik heb wel een screenshot als bewijs van het gesprek en hoe lang het duurde die dag) maar goed mij werd verteld bestel het opnieuw en wij voeren daarna de korting weer voor u in zodat u de föhn nog steeds met die korting hebt. Nu heb ik de föhn besteld en krijg ik de korting toch niet? Nahhhh! Ik krijg hier stress van en dit is oneerlijk. Nu moet ik de föhn dus weigeren bij de deur!
Ik bestel nooit meer iets duurs en vooral niet wat via een partner gaat. Ik ga nu de föhn opnieuw bestellen maar dan direct via dyson zelf die top service heeft
Afhandeling verkeerde retour
Per abuis een aantal verkeerde producten geretourneerd van een andere webshop. Deze spullen zijn kwijt geraakt in een magazijn van Zalando. Na weken bellen een regeling getroffen waarbij ze mijn gemaakte kosten zouden vergoeden. Nu inmiddels al maanden bezig om deze kosten terug te krijgen. Ik hoor alleen maar dat ik geduld moet hebben. Verder dan de afdeling ‘service’ kom je niet. Erg slecht.
Nooit meer Zalando en ik raad iedereen aan je geld niet meer uit te geven aan deze webshop.
Als voormalig grote klant, ben ik diep teleurgesteld in hoe Zalando omgaat met haar klanten zodra er iets misgaat. Ik heb een retourzending exact volgens hun instructies teruggestuurd, voorzien van hun eigen retourlabel. Ondanks een aantoonbaar verzend- en retourbewijs, is het pakket volgens hen “kwijtgeraakt”.
In plaats van hun eigen fouten op te lossen, schuift Zalando de verantwoordelijkheid schaamteloos in de schoenen van de klant. Er werd geëist dat ik rechtsverklaringen invulde, wat me veel tijd en frustratie heeft gekost. En alsof dat niet genoeg was, moest ik ook nog opdraaien voor de kosten van de verdwenen artikelen.
Dit is niet alleen extreem klantonvriendelijk, maar ook principieel onacceptabel. Vertrouwen is de basis van elke klantrelatie, en Zalando heeft dat volledig verspeeld. Waar ik vroeger met plezier honderden euro’s per maand uitgaf, is het nu definitief klaar. Nooit meer Zalando
Saldo cadeaukaarten verdwenen
Bij mij hetzelfde als bij Robert Fetter. Ik heb diverse cadeaukaarten in mijn account en ben nu al maanden met Zalando bezig over een bedrag dat mist. Nu zijn er laatst ineens 2 cadeaukaarten verwijderd, toen weer toegevoegd, maar voor een verkeerd bedrag en nu weer verwijderd. Er mist nu € 296,29. Dit is inderdaad gewoon diefstal en je loopt echt tegen een muur aan bij de klantenservice.