Venter stadigvæk på besked fra deres kundeservice da jeg ikke har modtaget et par bukser som er betalt for! Har sendt mange beskeder og syntes efterhånden det er latterligt for sådan et kendt firma i... Toon meer
2 gang jeg bestiller et par bukser må jeg sende dem retur. Da de sender en forkert størrelse. De har ikke en nem oversigts guide over deres størrelser. Derfor bliver det svære end det er nødve... Toon meer
Denne anmeldelse om handler kun selve leveringsproceduren. Over en uges leveringstid er slet ikke okay og i hvertfald ikke konkurrencedygtigt. Derudover skulle tøjet være brugt til konfirmandern... Toon meer
Jeg købte en skjortebluse af mærket Street one. Efter få måneder gik den op i vævning på det ene ærme. Kontaktede Salando telefonisk. Fik en fantastisk betjening. De sendte mig en returlabel, og skj... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Altid gratis levering og retur | Alle Danmarks favoritmærker | Udforsk vores store udvalg af modetøj, sko og accessories til hele familien på Zalando.dk
Tamara-Danz-Straße, 10243, Berlin, Duitsland
- zalondo.dk
Jeg kan slet ikke genkende alle de…
Jeg kan slet ikke genkende alle de negative kommentarer herinde. Jeg har handlet hos Zalando de seneste 3–4 måneder, og alt har været helt perfekt – fra kundeservice til tilbagebetaling. Jeg er positivt overrasket over den høje service og gode kundebetjening. Uanset om man kontakter dem via mail eller telefon, får man hjælp med det samme. Det er uden tvivl det eneste sted, hvor jeg føler, at jeg kan handle trygt og sikkert. Tak for en fantastisk service.
Jeg bestilte i slut november et par…
Jeg bestilte i slut november et par vinterstøvler til en værdi af 563kr på tilbud normalpris 749kr de er linet i syningen og dermed ikke tætte for vand og sne. Jeg skrev til Zalando omkring dette og vedhæftet billeder de har blot overført 168kr til min konto hvor end det beløb kommer fra?! De er efterfølgende ikke til at komme i kontakt med og svare ikke på mine mails
Julegaver kan ikke byttes
Fuldstændig grotesk.
Jeg har købt julegaver og modtaget d. 24/11. Gaven er blevet åbnet til jul og kan ikke passes.
Da der er gået 30 dage fra jeg modtog varen, vil de ikke tage imod min returnering.
De forestår at jeg kan sælge den Secondhand. Varen kostede 729 kr og de vil give mig omkring 30 kr. Nu brænder jeg så inde med julegaver for over 700 kr! Synes godt nok at det er noget svineri.
Zalando kan ikke anbefales.
Fin service
Jeg havde bestilt en et par bukser som jeg desværre aldrig fik besked på var ankommet til udleveringsstedet.
Jeg kunne følge PostNords returnering og se, at pakken var sendt retur til Zalando.
Jeg sendte en mail, fik svar med det samme. Kort tid efter sendte de penge retur.
Super service :-)
Super dårlig service
Super dårlig service! Min mand får en trøje i julegave som er købt engang i november. Min mor taler med en fra kundeservice som oplyser at returreglerne er lavet om så de kan ikke bytte til anden størrelse da de 30 dage er gået. Super ærgerligt at have en trøje man ikke kan bruge.
Slut med at købe gaver fra Zalando.
Hvis jeg kunne havde I fået 0 stjerner.
Ingen kundeservice
Normalt ville jeg give Zalando 4-5 stjerner, men i dag får de kun 1 pga. at de er umulige at komme i kontakt med. Og da jeg har problemer med en ordre, der ikke svarer til nogle af de standardsvar der står på deres hjemmeside, er det ufatteligt irriterende ikke at kunne komme i kontakt.
Zalando er blevet en af de dårligste webshops - desværre :(
Engang var Zalando en af de bedste webshops.
I dag desværre en af de dårligste.
Jeg har nu to gange oplevet at varer ikke afsendes/forsvinder/bliver ekstremt forsinkede - fra Zalandos partnere, og pengene for købet trækkes når du får at vide at pakken er afsendt, trods det at du kan se i fx postnord appen - at pakken IKKE er afsendt.
Penge for et køb må ikke trækkes før varen er afsendt.
Når du så gerne vil have afbrudt købet - fordi du ikke har fået din vare - bliver man ved med at få at vide at den er afsendt og de venter på svar fra partneren.
Medarbejderne kan ikke gøre for denne procedure, men det er helt uacceptabelt af firmaet at behandle kunderne således.
Jeg er desværre kommet dertil at jeg må råde andre til ikke at handle på Zalando.
Pt står jeg selv i den situation, at mange penge er trukket fra min konto d. 29/12 - og Zalando påstår at varen er afsendt fra partneren. Partneren har jeg selv kontaktet - de kender ikke til min ordre.
Sikkert en fejl i systemet, men helt forkert at jeg som kunde ikke blot med det samme får mine penge tilbage.
Desværre - for engang var det fantastisk at handle på Zalando.
Synes virkelig Anders Holck Poulsen…
Synes virkelig Anders Holck Poulsen skulle tjekke ud hvor dårlig zalando klarer det. Han er jo storauktionar.
Jeg ville have givet -1000stjerner…
Jeg ville have givet 1000– stjerner hvis jeg kunne!! Jeg har handlet ved zalando i så mange år.! Det er slut nu. Jeg har købt julegaver i november måned og modtaget dem d. 18 november. Nu har de så pludselig lavet deres retur om fra 100 dage til 30 dage. Hvilket ikke står Nogen steder når man handler derinde. Først når man skal til og returnere dem.. jeg spurgte om jeg selv måtte sende og betale en fragt og få diverse gaver i andre str. dvs de beholder deres salg, OG en tilfreds kunde. nej heller ikke.
For dårligt det ikke er meldt bedre ud. SÅ mange handler julegaver i midt november måned!!!!!
Mange kunder i mister på det her
Har altid været glad for Zalando, men…
Har altid været glad for Zalando. Men efter at jeg har købt en dyr julegave d. 19/11, som ikke passer og som ikke kan sendes retur, fordi der kun er 30 dages returnering fra levering.
Virkelig dårlig service.
Dårlig returpolitik
Meget "firkantet" returregel, når man er nødt til at bestille i god tid men kun har 30 dages returret.
Købte et par jeans i god tid som…
Købte et par jeans i god tid som julegave, desværre var de for små, der var ingen qr retur kode, til at bytte dem, så jeg skrev til dem, og fik den besked, at dagen var overskredet med 1. dag, så det var ikke muligt. Ingen service!
Leverede en defekt varer retur
Leverede en defekt varer retur. De skriver de har modtaget den og at pengene vil blive sat ind på min konto. De kommer ikke og jeg kontakter dem. De siger at de har sendt dem, men jeg har aldrig modtaget dem, jeg sender bevis på at de ikke er modtaget, men de bliver ved med at skrive de er sendt. De sender ARN Nummer som banken skal bruge for at spore beløbet og banken siger der er intet på det beløb. Det sender jeg til Zalando og de vil derefter have en udtalelse fra banken og det får de, men det hjælper stadig ikke og jeg har ikke fået mine penge retur. Med den oplevelse skal jeg ikke handle hos Zalando mere!
Unreliable
I have ordered an item on 04.12.2025; Zalando didn't ship it till today (21.12.2025). After a lot of followup, they have informed as they will refund the money. Yet to receive the refund.
We are placing order to receive the product not the refund.
Jeg bestilte et par sko der aldrig kom
Jeg bestilte et par sko der aldrig kom, men penge er trukket på min konto. Zalando vil ikke betale penge tilbage, før jeg sender sko retur som jeg aldrig har modtaget….
Jeg havde bestilt og betalt et gavekort…
Jeg havde bestilt og betalt et gavekort på 500,-hos Zalando. Men gavekortet kom aldrig.
Havde en mailkorrespondance med dem, hvor jeg skulle sende bevis på det var betalt, det gjorde jeg så, men de kom frem til at jeg ikke havde handlet ved dem siden 2020. Så de beklagede meget min situation og håbede jeg ville have tillid til dem og stadig handle hos dem fremadrettet.
Det kommer så ikke til at ske, på min betalingsoversigt står der endda Zalando gavekort, og at pengene er trukket fra min konto.
Dear Zalando Customer Service,
Dear Zalando Customer Service,
I am writing to express my deep dissatisfaction with the recent experience I had with your company.
I received a pair of shoes that were used, dirty, and full of hair. The condition of the product was extremely unhygienic and completely unacceptable, especially for a company that claims to follow strict quality and hygiene standards.
After reporting the issue, I was surprised that no compensation was offered for the inconvenience caused. In addition, I was not provided with the free return email/label that your team promised. I called customer service again to ask about the return label, and I was simply told to “wait another 24 hours.” This response was unhelpful and shows poor customer service.
This entire experience has been very disappointing and far below the standards I expected from Zalando.
I kindly request the following:
1. Immediate delivery of a free return label.
2. A compensation or refund for this unacceptable situation.
3. A clear explanation of why such a mistake happened, and assurance that this will not happen again.
I hope that this complaint will be taken seriously.
Best regards Sahar
Super god service tak til Tine.
De refunderer ikke pengene men kræver…
De refunderer ikke pengene men kræver bankbrev og selvom de får det kommer der ingen penge. Har ventet 4 uger og intet er kommet. Jeg kommer ikke til at handle hos dem igen! Dårlig kundepleje!
Virkelige dårlig service jeg modtog min…
Virkelige dårlig service jeg modtog min pakke hvor der mangle en vare og da jeg kontaktet dem var svar bare af de havde sendt det hele og der var ikke noget og gøre ved det
Lees meer over geverifieerde reviews.