Ekstrem dårlig oplevelse. Jeg skulle modtage min pakke torsdag eller fredag, og IGEN er en Zalando pakke forsinket. Jeg tager på ferie lørdag og kan dermed hverken afhente den eller sende varer retur... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Venter stadigvæk på besked fra deres kundeservice da jeg ikke har modtaget et par bukser som er betalt for! Har sendt mange beskeder og syntes efterhånden det er latterligt for sådan et kendt firma i... Toon meer
2 gang jeg bestiller et par bukser må jeg sende dem retur. Da de sender en forkert størrelse. De har ikke en nem oversigts guide over deres størrelser. Derfor bliver det svære end det er nødve... Toon meer
Denne anmeldelse om handler kun selve leveringsproceduren. Over en uges leveringstid er slet ikke okay og i hvertfald ikke konkurrencedygtigt. Derudover skulle tøjet være brugt til konfirmandern... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Altid gratis levering og retur | Alle Danmarks favoritmærker | Udforsk vores store udvalg af modetøj, sko og accessories til hele familien på Zalando.dk
Contactgegevens
Tamara-Danz-Straße, 10243, Berlin, Duitsland
- zalondo.dk
Kjole stinker af parfume
Bestilte en kjole. Da den kommer stinker den af parfume. Jeg kan ikke tåle parfume og kommer derfor til at klø og mine hænder bliver ildrøde og gør ondt.
Jeg kontakter kundeservice, som er mere eller mindre ligeglade og sige at jeg bare må sende den retur og købe en ny kjole.
Man burde tjekke at det der bliver sendt ikke har været prøvet af andre som har overdynget det med stinkende parfume.
Virkelig dårlig oplevelse.
Den er sendt fra Bestseller, men man burde tjekke sine samarbejdspartnere at de lever op til en vis standard.
Øv øv
De udbetaler ikke dine penge
Sendte en varer ind til reklamation, fik efter modtagelse blot mine penge retur, eller det troede jeg… Efter 3 uger har jeg stadig ikke modtaget mine penge fra Zalando, og de kan ikke give et kvalificeret svar på hvorfor de ikke giver mig mine penge retur, men nævner blot at det er en fejl i deres system, som åbenbart har stået på i 3 uger nu.
Svindelfortagende, nul service og holder på ens penge.
Som jeg kan læse andre også har oplevet bestiller jeg et par ret populære sko til min datter, varen sendes ( eller det skriver de) og pengene trækkes. Den dukker ikke op og jeg kan se på zalando at den er på vej retur idet min adresse ikke findes ( men adressen er rigtig og jeg bor her ligesom)
Jeg ringer til Zalando og får af vide at de bare sender mine penge retur og kan bestille sko på ny, men skoene er i mellemtiden udsolgt men de kan intet andet gøre. Jeg kan hører på medarbejderen at det er noget de oplever jævnligt og at han er ubekvemt ved situationen da han jo godt forstår frustrationen. Jeg bestille skoene et andet sted og skriver en skriftlig klage til Zalando som jeg får kvit. For om at den er sendt videre til rette sted. Jeg hører INTET og modtager først mine penge retur efter godt 1 måned.
Det er Svindel og Humbug .. jeg kan være i tvivl om skoene nogensinde har været sendt og eller om de bare tilbageholder ens penge til de får lyst og lejlighed til at sende retur. Hvis man kunne give 0 stjerner ville det være passende for dette firma .. måske enda minus 1🤬
Ikke andet end fup !!
Jeg har ikke engang lyst til at give så meget som én stjerne! Fup!
Jeg bestiller en fløjsskjorte d. 11. november.
Får en mail om at den er bestilt og at jeg vil høre nærmere når pakken er afsendt.
Dagen efter kommer en mail om at pakken vil blive leveret mellem d. 15-16. november.
D. 16. november får jeg så en mail at der opleves at være forsinkelser, men "bare rolig din pakke er på vej...."
Idag d. 20. november får jeg så en mail om "returnering til Zalando" ?!?!
Hvad er det der foregår var?!
Jeg er mildest talt rasende..
Pengene er selvfølgelig trukket hvis det skulle komme bag på nogen....
Dårlig kundeservice
Modtager en bluse der er en fejl på, laver en reklamation og sender den retur.
Efterfølgende skal jeg betale en del ekstra for samme bluse, da prisen er steget
Det dårlig service, ikke min skyld der er en fejl på den modtagende vare.
Zalando medarbejderen siger hun ikke kan gøre noget men at jeg kan betale ekstra for varen hvis jeg ønsker den
0 stjerner👿har nu ventet 14 dage siden…
0 stjerner👿har nu ventet 14 dage siden Zalando sagde at mine penge var overført. Trods daglig kontakt med kundeservice har keg stadig ikke modtaget en krone👿
Zalando holder på mine penge!!!!!🤬
Jeg har ved en fejl betalt et køb 2 gange🙈hvorfor jeg den 1/11 sender en mail til kundeservice. De skriver jeg skal opgive mit konto nr, således, at de kan returnere pengene. Pengene vil så stå på min konto 2-5 hverdage.
Jeg ringer til dem og giver dem mit KONTONR for at sikre mig de har det.
Jeg har ringet og rykket dem og hver gang kommer der en besked om, at de mangler mit konto nr.
Læser de så alle mine henvendelser OPDAGER DE PLUDSELIG MIT KONTO NR OG VIL OVRRFØRE IGEN IGEN om 2-5 hverdage😡
I dag skriver vi den 13/11-23 og jeg har stadig ikke modtaget MINE PENGE.
Nu har jeg 2 gange oplevet Zalando…
Nu har jeg 2 gange oplevet Zalando pakker forkert str. i ordren, jeg har prøvet at kontakte dem, men det er umuligt, de henviser til deres FAQ, som IKKE kan bruges, da der står, jeg skal sende den ikke ønskede vare retur og bestille en ny, men så skal jeg betale fragt igen, hvor de burde betale fragten, da det jo er dem der har begået fejlen, men den mulighed er ikke til stede.
Kunne man give 0 stjerner var det…
Kunne man give 0 stjerner var det tilfældet.
De bundefanger folk hvis man bruger gavekort, selvom man har beholdt vare for mere end gavekortet lyder på. Så sættes de ind på en zalando konto, så man er tvunget til at handle der igen. Samtidig skal man så lige betale nogle flere penge på den oprindelige faktura.
Kundeservice er totalt uduelige og sender link som ikke kan bruges i sagen.
ET RÅD ! Handel der ikke !!!!!
Zalando platugler
Fandt en windbreaker til en utrolig lav pris men med lang leveringstid , stort set ingen info , først da jeg skriver bliver der oprettet en sag , næste svar er at ordren er annulleret men at de gerne vil give heke 10 %på næste køb (jubiii) , annuleringen kan zalando ikke bare kan gøre ifølge købeloven, næste svar er at det er en teknisk fejl , hvilket ikke ændre på at de skal sende en varer til det den var prissat til ....zalando er nogle platugler og giver den dårligste kundeservice ever
Elendig behandling af gode kunder
I har lukket for betaling med faktura/kort uden grund. Har kontaktet jer for en forklaring, men svaret var at I ikke havde nogen, og ikke kunne hjælpe. Selvfølgelig kan i det, hvis i ville.
Jeg har i årevis kun brugt jeres firma, så I mister en god kunde gennem rigtig mange år. Synes det er virkelig ringe service, når jeg har lagt så mange penge hos jer.
Det er jeg så også færdig med nu.
Ja det er åbenbart sådan man modtager…
Ja det er åbenbart sådan man modtager pakker, tak for at brænde mine penge.
Drivvådt og alle pakker 3 stk med sko og meget tøj smidt foran husvæggen foran
Bestilte makeup julekalender d.10/10…
Bestilte makeup julekalender d.10/10 hvor varen var på lager, får besked d.18/10 om at ordren er annulleret, da varen ikke længere er på lager
Zalando har annulleret min ordre uden advisering derom
Jeg havde bestilt et par løbesko i går (som var kommet på lager igen) og modtager en ordrebekræftelse på mail, hvor der står jeg kan forvente levering tirsdag eller onsdag i næste uge. I dag trykker jeg ind på ordrenummeret for at følge min pakke. Her kommer jeg ind på min ordre, men der står at den er annulleret!? Jeg har ikke selv været inde for at annullere den og jeg har ikke fået en mail fra zalando om annulleringen. Mega dårlig stil... Kan læse her inde at andre også har oplevet det samme....
Dårlig kundeservice og lang levering.
Dårlig kundeservice og lang levering.
Jeg har bestilt en pakke natten den 3. oktober og dagen i dag Den 6. oktober stadig intet hørt om afsendelsen. På jeres sidde må det tag 3-6 hverdage? Jeg sidder nu på 3 dagen og har intet modtaget fra jer. Leverings dato står som ukendt, jeg kontakter så kundeservice som kan sige der er mange bestillinger.
Men min veninde som bestille en pakke den 4 oktober har allerede modtaget sin pakke?
Så til Martin i kundeservice, næste gang vist noget professionelt.
Fejl i alle handler mellem os.
Hej igen Zalando,
Jeg må desværre igen klage over den dårlige service, jeg konstant oplever hos jer. Den svensker, der har pakket mit nye tøj, synes åbenlyst at have udfordringer med både ord og tal. Hverken længden eller bredden på bukserne stemmer overens med min oprindelige bestilling.
Jeg vil bede jer om at få styr på jeres uduelige svenskere. Jeg har endnu ikke haft en positiv oplevelse med jeres service, da der altid synes at være problemer. Enten mangler der noget i leverancen, varen kommer for sent, der leveres en forkert vare, eller størrelsen er forkert.
Zalando er som McDonald’s. Det er total ligegyldigt, hvem der står bag disken, laver burgerne eller steger pommes frites. Det vil være den samme burger, uanset hvor i verden du går ind. Om personen er dygtig eller inkompetent, hverken tiltrækker eller afskrækker folk fra at komme igen.
Selvom det altid er en skuffende oplevelse på grund af fejl begået af inhabile svenskere, afholder det mig ikke fra at handle hos Zalando igen. Produkterne er gode og sortimentet er bredt.
Min Zalando konto er tilsyneladende…
Min Zalando konto er tilsyneladende blevet Hacket og det er anmeldt til Zalando. En medarbejder oplyser, den derfor er blokkeret. Jeg ville gerne lave ny konto, så jeg kan handle igen. Men det er ikke muligt for jeg kan ikke bruge min e-mailadresse ! Så det kræves jeg skal oprette ny e-mailadresse og jeg ønsker ikke have endnu en mailboks, så tja, det jo bare ærgerligt, de ikke kan slette så jeg kan oprette ny med andet kodeord. Derudover lyttede medarbejderen ikke og snakkede i munden på mig. Jeg har ellers handlet flittigt hos zalando i mange år. Trist
DE HAR STJÅLET MINE PENGE OG NÆGTER T…
DE HAR STJÅLET MINE PENGE OG NÆGTER T RETURNERER!!!
JEG HAR TIGGET OG TIGGET I 1,5 MÅNED!!!!! KONTAKTET DEM 2x OM UGEN!!! LØGN LØGN LØGN.
3 BELØB SKULLE REFUNDERESN
576,95kr OG 541,05kr OG 767,95kr DET ER OVER 2000kr!!!!!!
Jeg har været i kontakt med dem cirka 2x om ugen! Ringet, chattet og sendt mails!!! Hver gang siger de at de ikke har mine konto oplysninger. Så jeg sender dem. De skriver at det nu er GARANTERET AT KOMME IND PÅ MIN KONTO, efter 5 hverdage er der stadig INTET!!! JEG KONTAKTER IGEN OG DET ER SAMME UNDSKYLDNING!!!!!!
Nogle gange siger de, at de ikke skylder mig noget. Andre gange siger de at beløbet blev tilbageført den 17. August (NÅR DE MODTOG MIN BETALING DEN 24. AUGUST!!! HVORDAN KAN ET RETURBELØB LIGGE FØR DE MODTAGER PENGENE!!!!)
JEG ER TRÆT
Jeg græd endda over telefon sidste gang, jeg tigger og tigger. Får garanti efter garanti hver gang jeg snakker med dem.
FØJ FOR ET KOMPANI.
Jeg har skrevet opslag i hver Facebook gruppe, og jeg agter at sende mails til samtlige nyhedberau. Nok er nok. 1,5 MÅNED HAR JEG TIGGET MED TÅLMODIGHED.
Desuden har de ændret betalingsmetode for mig hvis jeg agter at købe fra dem (vil ALDRIG I MIT LIV GIVE DEM PENGE IGEN, de tyve!!)
Nu godtager de ikke betalingskort længere!!!
Heller ikke betaling med regning!!
Det er kun bank overførsel. Altså ikke nok med at de stjæler mine penge, så skal de også lige “skærpe” tingene med betaling, som om der er noget på færde!
VÆR OPMÆRKSOM PÅ: når du overfører via bank overførsel så kan du ikke lave indsigelse hvis de nægter at returnere!!! Det hele er jo gennemtænkt, er det ikke skørt???
Jeg har været i kontakt med dem i 1,5 måned 2 gange om ugen, hvor de hver gang lover at nu er problemet løst, og næste gang fortæller mig, at “nej der blev faktisk ikke gjort noget tidligere, men NU er det løst”, og IGEN næste gang får jeg at vide at intet blev gjort, men NUUUU gør der.
Og de seneste 3 uger har jeg fået at vide at problemet er videresendt til økonomi afdelingen og jeg vil få svar indenfor Max 5 hverdage. DER ER GÅET UGER!!!!!!
LØGN OG TYVE
Heldigvis har jeg screenshots på de chats, og mails er gemt. Det skal nok blive en sag. Gudsketak og lov for at sociale medier kan få en til at blive hørt rundt omkring, og det agter jeg at gøre nytte af, for jeg er 100% sikker på at jeg aldrig får de penge igen eller hører fra
Forkerte produkter sendes
Bestille et par sko i guld og får dem i sølv. Har ikke tid at returnere dem da jeg skal bruge dem om 2 dage. Ingen måde at komme i kontakt andet end et chat rum hvor man snakker med en computer. Ville egentlig bare ha pengene retur da jeg ikke kan bruge det forkerte produkt de har sendt ..
Altid en lidt blandet følelse at shoppe…
Altid en lidt blandet følelse at shoppe ved zalando synes jeg.
Lang leveringstid og intet svar fra kundeservice, men da min pakke så kom, var alt hvad jeg havde bestilt der i det mindste.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.