Ekstrem dårlig oplevelse. Jeg skulle modtage min pakke torsdag eller fredag, og IGEN er en Zalando pakke forsinket. Jeg tager på ferie lørdag og kan dermed hverken afhente den eller sende varer retur... Toon meer
Venter stadigvæk på besked fra deres kundeservice da jeg ikke har modtaget et par bukser som er betalt for! Har sendt mange beskeder og syntes efterhånden det er latterligt for sådan et kendt firma i... Toon meer
2 gang jeg bestiller et par bukser må jeg sende dem retur. Da de sender en forkert størrelse. De har ikke en nem oversigts guide over deres størrelser. Derfor bliver det svære end det er nødve... Toon meer
Denne anmeldelse om handler kun selve leveringsproceduren. Over en uges leveringstid er slet ikke okay og i hvertfald ikke konkurrencedygtigt. Derudover skulle tøjet være brugt til konfirmandern... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Altid gratis levering og retur | Alle Danmarks favoritmærker | Udforsk vores store udvalg af modetøj, sko og accessories til hele familien på Zalando.dk
Tamara-Danz-Straße, 10243, Berlin, Duitsland
- zalondo.dk
Modtog et par ridsede laksko
Modtog et par ridsede laksko. Zalando ville ikke ombytte dem, men jeg skulle returnere dem og derefter genkøbe. Herefter skulle jeg selv gøre opmærksom på at der i mellemtiden var kommet en prisdifference plus understrege at jeg ikke ville betale fragt engang til. Fair at der er noget galt med en vare, det kan ske for selv den bedste, men dårligt håndteret.
Har brugt over et år på at få mine penge retur - og endnu ikke fået dem
Har de senest 14 måneder forsøgt at få mine penge tilbage fra Zalando fra en defekt vare (som vel og mærke er sendt tilbage til dem).
I 2020 køber jeg en vare hos Zalando, som desværre går i stykker 2021. Zalando beder om at få denne retur og vil så overføre pengene til den konto, hvorfra varen er købt.
Problemet er at jeg i mellemtiden har skiftet bank, så pengene går aldrig ind. Dette har vi brugt ca. 8 måneder på at dokumentere overfor Zalando - efter henvisning fra deres medarbejdere.
Vi har været hos vores tidligere bank og få underskift, stempel og kontoudtog. Da vi så sender dette til Zalando kan de pludselig ikke bruge dette til noget.
I oktober 2022 ender det med at Zalando vælger at eksalere sagen og vil overføre pengene til vores nye bank. Disse vil vi modtage inden for 2-5 hverdage.
Da disse ikke kommer kontakter vi dem igen.
Vi er flere gange blevet lovet at de ville kontakte os, men hører aldrig noget. For at finde ud af de åbenbart ikke må ringe os op, eller viderestille til den medarbejder på nuværende er i gang med sagen.
De holder nu igen ved at pengene er overført, og siger de ikke har modtage de korrekte 'beviser', for at tilbagebetalingen ikke er gået igennem.
De har også beskyldt os for ikke at kunne svare korrekt på mails - til trods for vi bare har besvaret dem de har sendt til os.
Og til denne liste kan tilføjes 117 andre ting...
Vi har været i dialog med over 40 forskellige over mail og mange flere via telefon.
Jeg er meget i tvivl om hvorvidt der er nogen som har beføjelser til at tage bare lidt ansvar hos Zalando, for alle dem vi har snakket med har ikke måtte. Hvis vi spørger efter en supervisor, manager eller hvilket fancy ord de bruger for en som kan tage ansvar, så er det ikke en vi kan komme i dialog med.
Det kan på ingen måde anbefales at købe hos Zalando, kunne jeg give dem 0 stjerne havde jeg bestemt gjort det.
Desværre kan man ikke købe på deres…
Desværre kan man ikke købe på deres webshop
Altid hurtig levering og returnering af…
Altid hurtig levering og returnering af penge hvis noget skal byttes tilbage, eller når jeg annullerer en ordre.
Jeg har kun haft gode oplevelser med Zalando.
Kan ikke handle hos Zalando uden ny emai
Jeg har været glad for at handle hos Zalando gennem mange år, og da der blev placeret en ordre af 3 part var de hurtige til at hjælpe. Deres hjælp betød dog at min konto blev deaktiveret, og man kan ikke handle på Zalando uden en konto.
Jeg kan ikke få en ny konto uden at skulle oprette en ny e-mail, og jeg kommer ikke til at skifte e-mail for Zalando.
Det er ikke muligt at handle på Zalando som gæst eller lave en konto med feks telefonnummer
Synes det er mærkelig kundeservice at det bliver mit problem at en konto hos dem er blevet hacket…0
Dårlig service jeg købte nogle varer og…
Dårlig service jeg købte nogle varer og skulle betale indenfor 30 dage og det e helt fint men jeg får ingen mail med oplysningerne til at betale først når de sender en mail med gebyrer på det er ikke iorden i kan sende den slags når i har sendt en mail med betalingsoplysninger som alle andre firmaer gør!
Det er for dårligt og sidste gang jeg handler hos jer!
Very good service quick response if…
Very good service quick response if anything is concerning of delivery
Jeg handler meget hos Zalando
Jeg handler meget hos Zalando, men efter nytår kan jeg ikke betaler med regning længere.
Det er meget skuffende.
Jeg vil give min mening til kende
Jeg vil give min mening til kende, da de mange dårlige anmeldelser overrasker mig?! Jeg har handlet med Zalando et utal af gange, og hver gang kommer varen hurtigt, det er nemt at sende retur og pengene er tilbage på min konto nærmest inden Zalando når at modtage returvaren. Jeg har aldrig nogensinde oplevet udfordringer. Nemt, seriøst og ordentligt firma :)
zalando SAMARBEJDER med mobilfirma lave…
zalando SAMARBEJDER med mobilfirma lave træningsshort hvor iphone kan ligge i vensterside på låg det er ikke mulig så bliverf man nød til at ligge den på gulvet og så går den istykker
Bestilte en vare den 24. November og ik modtaget endnu 31. December
Bestilte en vare den 24. November, fik i starten af december en mail med et dhl track amd trace nummer. Ifølge linket ligger pakken stadig hos zalando (eller deres samarbejdspartner). Har ringet flere gange til zalando og hver gang fået svar om at nu havde de talt med deres samarbejdspartner og NU var den sendt.. jeg har stadig intet modtaget her 31. December og det var en julegave!!!! Under al kritik
Køber ofte hos Zalando
Køber ofte hos Zalando… men har du et problem med bestillingen, er kundeservice
ikke rettet mod at servicere kunder, men mod at holde fakler ude at porten.
Det kan sagtens gøres bedre, prøv igen.
ordre annulleres uden at jeg som kunde får besked
Jeg havde købt en jakke som skulle være en julegave, jeg modtager ordrebekræftelse og efter en uges tid vil jeg se hvornår jeg kan regne med at modtage ordren, og så viser det sig at de har annulleret ordren uden at give mig besked). Det er simpelthen for dårligt; jeg er i hvertfald færdig med Zalando!
Dårlig behandling
Havde bestilt en vare den 14.12.2022 og fik en mail få minutter efter at varen ville komme i mellem den 16 - 19.12.2022.
Kunne dog ikke forstå, at jeg ikke har høre noget fra dem ang. levering og gik derfor på deres hjemmeside, og kunne så konstatere, at de have annulleret mig ordre uden at give mig besked.
Hvis jeg bare havde ventet, kunne jeg sidde juleaften uden en gave til min pige.
Syntes det er usmagelig at behandle sine kunder på denne måde.
Tænker ikke Zalando skal forvente jeg bliver den store kunne i fremtiden.
Finn Bisgaard
Prisforskel på samme vare i forskellige størrelser
Hmm, plejer at være MEGET tilfreds med Zalando, men på det seneste har jeg oplevet, at varer, som er på lager i min størrelse, kun er nedsat med få procent, hvorimod alle andre størrelser, er nedsat med 50%. Det lugter lidt af, at fordi de ved hvilken størrelse, jeg bruger, holdes prisen oppe, da de jo ved, jeg nok ikke køber fx et par støvler i størrelsen højere eller mindre.
Deres kundeservice er til at lukke op…
Deres kundeservice er til at lukke op og ….. i. Magen til inkompetente medarbejdere skal man da lede længe efter. Jeg har fem gange forsøgt at få hjælp til, at finde ud af hvorfor min mulighed for at betale med regning forsvandt. Jeg har intet udestående, og betaler altid mine regninger til tiden. Senere finder jeg da ud af, at jeg skal betale dem 5 kr i klima kompensation, hvilket ikke fremgår NOGEN STEDER på min profil. Selv da en medarbejder guidede mig frem til hvor dette skulle stå, var siden blot tom - ikke en chance havde jeg for, at vide at de krævede 5 kr for klima kompensation. Om det er fup fra deres side, ved jeg endnu ikke, men regningen på de 5 kr er i hvert fald betalt, og stadig ikke en levende sjæl fra kundeservice kan hjælpe med, at få rettet op på betalingsmetoden. De forsøger alle at komme med dårlige undskyldninger til hvorfor betalingsmetoden ikke fungere uden at undersøge en brik! Sidst har jeg netop talt med en medarbejder som smækkede røret på efter at have sagt “det er bare surt show”. Magen til opførsel. Aldrig om jeg handler med Zalando igen. Aldrig.
Zalando sætter rykkere fordi deres eget…
Zalando sætter rykkere fordi deres eget betalings system ikke virker. Den mest useriøse virksomhed jeg er støt på til dato.
Ærgeligt man ikke kan give 0 stjerner.
Ærgeligt man ikke kan give 0 stjerner.
De har stjålet et gavekort på 1000 kr som de har udbetalt til en forkert konto og selvom jeg har forklaret dette til dem det sidste halve år, bliver jeg bare ved med at få det samme svar men ingen tilbagebetaling
Sender pakke steder hen på eget initiativ.
Man bestiller en pakke til en leveringsadresse som er i den ene ende af landet, hvor man selv i nærheden af, tager de selv initiativ til at sende pakken til døren på faktureadressen. Jeg skal ikke bruge Zalando igen.
Useriøst firma
Useriøst firma. Jeg bestilte 2 smykker fra zalando. Den første pakke kommer alt fint. Den anden pakke bliver væk. Jeg mailer frem og tilbage med dem i noget tid. Til sidst ringer jeg til bring som finder pakken hurtigt. Zalando har skrevet forkert på pakken trods det at de har sendt to pakker af samme omgang. Da jeg så endelig får pakken er det en ankelkæde i stedet for det armbånd der står på deres side det er. På returseddel står der andet navn på varen og at den koster 40 kr. Da jeg ikke gider returnerer den siger jeg jeg beholder den og betaler 40. Så får jeg afvide at hvis jeg ikke returnerer den skal jeg betale 275 kr som regningen på armbåndet lød på da de ikke kunne gøre noget som helst i deres system. Der er så meget zalando ikke kan skulle deres slogan være. Dårlig kundeservice i den grad. PS. Jeg kan læse på kommentarene her og har selv set i køre rundt med priserne som det passer jer og sætter dem op som i har behov.
Lees meer over geverifieerde reviews.