Varning för detta företag! Beställde hundmat 30 sept och efter ett antal påminnelser har inget hänt! De vill ha betalt men inte leverera! Gör inte som jag som "stressade iväg" en beställning ut... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Hade jag kunnat sätta 0,5 stjärna så hade jag gjort det. Ren jövla skämt till sida, du får inte din order försöker du kontakta dom så svarar dom inte, inte förres du hotar med polisanmälan om bedräger... Toon meer
Handla inte här!! Jag har efter 4 veckor inte fått min beställning. När jag vill häva köpet säger de att det inte går, att beställningen kommer att skickas samma vecka och att jag får en spårning... Toon meer
Fick inte mina varor. Jag mejlade och frågade vart min vara tagit vägen och dom ursäktade sig med att den var försenad. Jag skulle inte göra något utan vänta på ett mejl när varan skickats. Efter ytt... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Zoorado är en svensk nätbutik som erbjuder noggrant utvalda produkter för hundar och andra husdjur. Vi brinner för djurens välmående och arbetar för att förenkla vardagen för djurägare i hela Sverige. I vårt sortiment hittar du kvalitetsfoder, leksaker, tillbehör och vårdprodukter från välkända varumärken – alltid till konkurrenskraftiga priser. Vi sätter kundservice och snabba leveranser i första rummet. Målet är att varje beställning ska vara enkel, trygg och ge ett mervärde för både dig och ditt husdjur. Zoorado drivs av entreprenörer med passion för e-handel och kärlek till djur – och det märks i varje detalj. Besök oss på vår webbsida och upptäck ett bättre sätt att handla för din bästa vän.
Contactgegevens
Spjutvägen 3, 746 50, Bålsta, Zweden
- info@zoorado.se
- zoorado.se
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 2% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Beställ inget från detta företag
Lade in en beställning och fick ett meddelande om att de tagit emot beställningen och sedan dess är det helt tyst.
Har nu försökt att annullera min order då jag måste köpa min hundmat hos annan leverantör, och fortfarande får jag inga svar.
Uppmanar alla att beställa från annan leverantör, för så här går det inte gå till.
Fraud company
Undvik
Alla femstjärniga recensioner är väldigt uppenbart AI-botar.
Mitt paketet var försenat så jag fick skriva till kundtjänst och fråga om det, och när jag fick det så saknades en artikel för 600 kronor i försändelsen trots att det stod med på följesedeln, så nu kommer jag få krångla igen.
Uppdatering: Efter ytterligare två veckor av katastrofal respons så fick jag besked om återbetalning. Fullkomliga amatörer.
Uppdatering 2: De femstjärniga recensionerna är nu borta, upptäckte Trustpilot att de var fabricerade kanske?
Uppdatering 3: Efter ännu ett par veckor utan återbetalning och respons från kundtjänst så dök den uteblivna varan mot all förmodan upp. Efter att ha slösat energi på detta i två månader så kan jag äntligen vända blad och glömma att det här företaget existerar.
Scam company
Bedrägeri?
Bedrägeri?
Jag har beställt varor, betalat och fått orderbekräftelse. Fick den 11/6 meddelande att min beställning skulle vara på väg men efter det har inget hänt. Har ringt ett par gånger utan svar och även fyllt i ett kontaktformulär. Vill ha tillbaka mina pengar så jag kan beställa får ett seriöst företag!
Tillägg: Varorna skickades direkt efter att det här omdömet skrevs och kom fram till mig någon dag senare. Känns inte seriöst att man ska behöva bråka för att få det man beställt. Kommer inte att handla från det här företaget igen!

Noll kundservice
Beställde hundmat 11/6, fick bekräftelse att ordern är mottagen och att mer info kommer om leverans.
Tiden går, ingen info. Efter en vecka mailar jag och frågar om beräknad leverans, för att försäkra mig om att jag har mat till min hund. Inget svar.
Efter ytterligare en vecka mailar jag och makulerar ordern eftersom jag istället köpt hundmat på annat håll för att försäkra mig om att inte stå utan. Fortfarande inget mailsvar.
Efter ytterligare några dagar använde jag kontaktformuläret på hemsidan och skriver igen att jag hört av mig 2 ggr redan och önskar makulera ni order. Får då svar att de ursäktar dröjsmålet men att hundmaten snart ska vara på väg?!?
Läser ni ens meddelandena?
Idag fick jag mail om att min leverans är på väg, det var över en vecka sedan jag började försöka makulera ordern.
Ni får ta tillbaka varorna och ge pengarna tillbaka. Fruktansvärt illa skött.

VARNING! Bedrägeri!
VARNING!! Tre gånger har jag försökt få kontakt med företaget, via telefon, email och hemsidan. Inget svar. Utebliven leverans av betalda produkter. Har kontaktat min bank för återkrav. Nästa steg blir polisanmälan om bedrägeri.

Varning för denna butik
Varning för denna butik
Köp inte här , har inte fått varan
men Sveabank har lovat att betala tillbaka.
Idag har vi fått tillbaka våra pengar,
vet ej om det är Sveabank eller butiken,
som har fixat det.

Lång leveranstid
Beställde och fick orderbekräftelse för 2 veckor sedan, skulle få mer info när de packat varan, men har inte hört ngt mer. Mailat men utan att få svar.
Uppdatering:
Jag har nu fått min vara, den fungerar utmärkt. Leveranstiden var lång och kommunikationen definitivt bristfällig, det är dock inget blufföretag.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.