Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Firma poleciała na pysk, mam nadzieję że już na dobre. Smutna historia z brakiem zwrotu gotówki za buty. Zamiast mierzyć na gołą stopę, zabrałam buty do domu. Następnego dnia otrzymałam d... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Niestety bardzo słabe podejście do klienta. Reklamacja butów złożona 23.03 została odrzucona, mimo że buty niszczą się przy normalnym użytkowaniu i brudzą materiał. Po odwołaniu sytuacja wyglądała... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Zamówiłam buty reebok ze strony. Paczka przyszła,owszem,szybko. I tu zaczął sie problem. Pudelko rozwalone. W środku były zamówione buty. Buty były widac,ze używane albo w najlepszym wypadku często m... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

W tym sklepie nawet nie próbują udawać, że sprzedają buty niemierzone. Przysyłane są bez tekturowych wkładek i wypełniaczy lub znajdują się tylko w jednym bucie, metki są wydarte. Niechlujnie zapakow... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Schoenenwinkel
  2. Kledingwinkel
  3. Winkel in modeaccessoires
  4. Damesmodewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Odkrywaj najnowsze trendy modowe, inspiruj się naszymi butami, torebkami i dodatkami. CCC jest zawsze w modzie!

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Niedoinformowanie klienta

Jako długoletni klient jestem bardzo zniesmaczona sytuacją, jaka mnie dzisiaj spotkała w sklepie CCC, mieszczącym się w Europie Centralnej w Gliwicach. Kupowałam buty, przy kasie zapytałam czy jest możliwość zwrotu, ponieważ nie jestem do nich przekonana. Pani przy kasie zapewniła mnie, że zwrot jest bezproblemowy… na kartę . Gdy po zakończonych zakupach w galerii handlowej, czyli około po pół godziny wróciłam, ponieważ uznałam, że jednak nie jestem przekonana do tych butów. Przy kasie okazało się, że zwrot jest jedynie na kartę, ale kartę podarunkową. Zapytałam dlaczego nie zostałam o tym poinformowana, przy zakupie. Pani powiedziała, że taka jest polityka sklepów stacjonarnych, które same mogą decydować o sposobie zwrotu. Gdybym przy zakupie została o tym poinformowana, to nie kupowałabym tych butów. Zwłaszcza, że dotychczas zwroty zawsze odbywały się na kartę płatniczą, której użyto do zakupu. Wydaje mi się, że przez tak nieuczciwe zachowanie wobec klientów, mogą ich wielu stracić.

21 januari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dobre wygodne buty ,miła obsługa

Duzy wybór od najtańszych po buty z górnej półki Na co dzień i do kościoła, miła bardzo pomocna obsługa, reklamacje szybko rozpatrywane na korzyść klijenta, nawet pomogą zamówienia zrobić przez internet na adres domowy.Czysty pachnący sklep, klimatyzowany .W szczególności polecam sklep w którym robię zakupy od lat CCC Plejada Sosnowiec ul.Staszica .

11 januari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie polecam . Nie zostałam poinformowana przy zakupie że zwrot tylko na kartę podarunkowa. Bardzo słabo bo to raczej nie zachęca do zakupów tam . Szkoda bo kiedyś mój ulubiony sklep

3 januari 2025

Zwrot pieniędzy

Zwrot pieniędzy w tym sklepie to porażka. Najpierw ekspedientka miała problem ze znalezieniem zamówienia w bazie CCC, w konsekwencji zlecenie zwrotu środków metodą e com wysłano następnego dnia. Po niespełna dwóch tygodniach oczekiwania skontaktowałąm sie ze sklepem i zapewniono mnie po raz kolejny, że zlecono zwrot e com na kartę. Po 2 tygodniach okazało się jednak , że zwrot będzie na konto i znowu procedura się wydłużyła. Przedłużanie do oporu. Środki mam zablokowane od 26 dni. W dpowiedzi czytam tę samą formułkę. Z takim lekceważeniem klienta jeszcze się nie spotkałam.
Nie polecam.

20 december 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

CCC to oszuści i zlodzieje…

Już dużo tych opini że firma CCC to oszuści,chciałem zrobić zwrot po 3 dniach i niestety kolejny uwięziony klient.Brak zwrotu gotówki,zwrot możliwy ale tylko na kartę podarunkowa.Zlodzieje i oszuści jednym słowem mówiąc.

4 januari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Firma ccc musi się wiele nauczyć bo…

Firma ccc musi się wiele nauczyć bo jak dla mnie to dno jak i każda firma która wdranza w sklepach stacjonarnych brak zwrotu gotówki. To jest chore ponieważ ja robiąc zakupy po 4 godzinach chciałem oddac buty i owszem mogłem je oddać ale nie dostałem gotówki tylko karte podarunkowa. I nawet jak zrobił bym zakupy za 1000 zł i chciał oddac zakupy to nie dostał bym zwrotu gotówki tylko jakąś karte podarunkowa na daną kwotę butów które wracam .To jest złodziejstwo i zmuszanie klienta do powrotu do sklepu aby wykorzystać unich pieniazki . Sklepy ccc to dno i czysty wyzysk zero dbania o klienta tylko nastawienie na pieniądz. A I tu głównie mówię o prezesach i dyrektorach którzy takie zasady wdrażają. Złodzieje krótko i na temat

7 januari 2025

Zgłosiłem reklamacje butów

Zgłosiłem reklamacje butów, bo podeszwa pękła po miesiącu. Sprzedawczyni uznała 'natychmiast' reklamację, kopnęła buty pod ladę i zwróciła pieniądze na kartę upominkową zasłaniając się jakimś ich nowym regulaminem. Kiedy zażądałem zwrotu pieniędzy na konto, bo nie jestem już zainteresowany zakupami w sieci CCC, powiedziała, że reklamacja już została rozpatrzona i trzeba pisać do działu handlowego/reklamacyjnego sklepu. Bo ona nie jest już decyzyjna. Poprosiłem, ją o napisanie maila w moim imieniu, co zrobiła. Czekam teraz na odpowiedź. No i jeszcze to, że przy zakupie reklamowanych butów dostałem w ramach promocji kartę o wartości 50 zł, która to automatycznie została skasowana, bo zwróciłem buty. Z tym, że ja butów nie zwróciłem, tylko reklamowałem. Nie polecam. Już tam nie kupię niczego. Chodzi o CCC w Galerii Olimpia w Bełchatowie. Czuję się oszukany.
Spalka

27 december 2024

UWAGA NA SKLEPY CCC

UWAGA NA SKLEPY CCC . TO SĄ OSZUŚCI . REKLAMACJI NIE UWZGLĘDNIAJĄ ! PIĘTY MAM OBDARTE DO KRWI A REKLAMACJA NIE UWZGLĘDNIONA . PROSIŁEM O NAPRAWĘ BO CHODZIĆ SIĘ NIE DA ALE KLIJENTA MAJĄ W DU ... . NIE KUPUJCIE W TYM SKLEPIE !!!!!

17 december 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Order not received, money not refunded

I ordered a pair of shoes which I have never received, so I let CCC know 6 weeks ago and they dont refund the money despite I sent several e-mails and called the customer service. Every time I got a promise that within 5 days money will be on my bank account. No exact information on the reason and no money refunded.

14 oktober 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Mam taką samą sytuację jak…

Mam taką samą sytuację jak poprzedniczka. Zakupiłam buty dla córki 16.11. 2024 otrzymując kartę podarunkowa za 50 zł która wykorzystałam kilka dniu później. Dziś tj.2.12 chciałam zwrócić zakupione buty z uwagi na zły rozmiar okazało się że nie mogę bo wykorzystałam kartę podarunkową. Napisałam wiadomość żądam zwrotu kwoty pomniejszonej o wartość karty podarunkowej w innym przypadku zgłaszam sprawę do UOKiK. Ponadto zwrot na kartę podarunkowa nei niezgodny z prawem cywilnym i to również mam zamiar zgłosić.

2 december 2024

Ccc review

I got boots from there after around 1 or 2 months it was just useless and it cracked! When I went they told me they're not gonna do anything because it was not their business! It was also like 60,70 euros which is so high compared to the product,just don't be fool about the leather they say they used! Also I bought pair of gloves which were bigger of my size but the saleswoman in there ,she was very old very unhelpful and .,just told me in angry way I can't exchange that and I came home unhappy

1 december 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie polecam sklepu CCC,buty zakupione…

Nie polecam sklepu CCC,buty zakupione za 250 zł,nie ma możliwości wymiany butów,ponieważ wykorzystalam karte podarunkową na inny zakup,Regulamin ich obowiązuje.A co z klientem,nie ma możliwości doplaty do wartości butów, ani doładowania karty.Przykre,zostałam z za dużymi butami

28 november 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Moja noga w tym sklepie już nigdy nie…

Moja noga w tym sklepie już nigdy nie postanie.Kupiłam buty za które dałam ponad 200zl ,pochodziłam niecały miesiąc ,gdy zauważyłam że buty są obdarte od wewnątrz.Po złożeniu reklamacji została odrzucona.Pierwszy raz się z czymś takim spotkałam żeby po niecałym miesiącu, gdzie zakładałam je sporadycznie coś takiego się stało z butami .CCC ma gdzieś swoich klientów co jest bardzo przykre.Bardzo lubiłam robić tam zakupy bo mają duży wybór, ale nigdy więcej tam nie pójdę.

1 november 2024

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.