Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Firma poleciała na pysk, mam nadzieję że już na dobre. Smutna historia z brakiem zwrotu gotówki za buty. Zamiast mierzyć na gołą stopę, zabrałam buty do domu. Następnego dnia otrzymałam d... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Niestety bardzo słabe podejście do klienta. Reklamacja butów złożona 23.03 została odrzucona, mimo że buty niszczą się przy normalnym użytkowaniu i brudzą materiał. Po odwołaniu sytuacja wyglądała... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Zamówiłam buty reebok ze strony. Paczka przyszła,owszem,szybko. I tu zaczął sie problem. Pudelko rozwalone. W środku były zamówione buty. Buty były widac,ze używane albo w najlepszym wypadku często m... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

W tym sklepie nawet nie próbują udawać, że sprzedają buty niemierzone. Przysyłane są bez tekturowych wkładek i wypełniaczy lub znajdują się tylko w jednym bucie, metki są wydarte. Niechlujnie zapakow... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Schoenenwinkel
  2. Kledingwinkel
  3. Winkel in modeaccessoires
  4. Damesmodewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Odkrywaj najnowsze trendy modowe, inspiruj się naszymi butami, torebkami i dodatkami. CCC jest zawsze w modzie!

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Najkrótszy czas na zwrot po zakupie…

Najkrótszy czas na zwrot po zakupie stacjonarnie w sklepie tylko 7 dni kalendarzowych. Buty GoSoft słabe, zła konstrukcja, źle się noszą. W sklepie nie da się ich dobrze przymierzyć. Kolejki do kasy, fatalna obsługa, powolna. Kolejka na 30 osób a z 4 stanowisk pracowały 2. Pracownicy za to kręcili się po sklepie bez wyraźnego celu. Nie polecam, szkoda czasu i nerwów

4 november 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Opinia dotyczy sklepu CCC w CH Wileńska

Opinia dotyczy sklepu CCC w CH. Wileńska w Warszawie.

Obsługa tego sklepu to jakaś kompletna porażka. Panie z wielką łaską udzielają pomocy, pracują jak za karę, są zwyczajnie nie miłe, ton wypowiedzi taki, że aż odechciewa się tam kupować. Potrzebne porządne szkolenie z obsługi klienta!!! Słyszałam podczas zakupów jak odzywały się też do innych klientów.

Oczywiście pewnie nie wszystkie, bo Pani przy kasie była normalna ale warto zwrócić na to uwagę. Nikt nie oczekuje uśmiechu od ucha do ucha ale zwyczajnej uprzejmości.......

Buty są ok, zawsze byłam zadowolona. Zakup zrobiłam udany ale obsługa w tym miejscu jest beznadziejna, a to przecież nie bazar, tylko sklep, który powinien dbać o jakość swoich usług.

Pozdrawiam.

26 oktober 2024

Kupiłam buty Lasockiego od CCC i lipa

Kupiłam buty Lasockiego od CCC. Kiedyś z 15 lat temu te buty były nie do zdarcia i była to renoma. Kupiła na zimę buty dla siebie , męża i syna za ponad 2000 PLN i rozlazły się po niecałym miesiącu. Od kierownika sklepu dowiedziałam się , że trzeba wiedzieć gdzie kupować buty bo te zostały zrobione przez chińczyka w namiocie. Oczywiście reklamacja nieuwzglęgniona. Od tego momentu kupuje tylko buty w deichmann

27 oktober 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Polecam CCC niezmiennie od lat

Jestem stałą klientką CCC. Kupuję głównie w Internecie, choć zdarza mi się także robić zakupy w sklepach stacjonarnych. Ostatnio nabyłam na portalu botki w 30% promocji z odbiorem w sklepie. Na drugi dzień buty były gotowe do odbioru. Dzięki - precyzyjnej tabeli rozmiarów na stronie oraz szczegółowym informacjom o parametrach wybranego przeze mnie obuwia - buty leżą doskonale. Jestem bardzo zadowolona z zakupów na tym portalu. Często można nabyć buty w promocji, przesyłki docierają błyskawicznie. Nie ma też problemu ze zwrotem nietrafionych butów. Zdarzyło mi się to dwukrotnie. Szybko otrzymałam zwrot pieniędzy. Widzę negatywne opinie o sklepie i produktach. I przyznam, że jestem tym bardzo zdziwiona. Czyżby wszyscy Ci klienci mieli pecha? Kupuję tam od kilku lat. Nigdy nie miałam złych doświadczeń z tą firmą. Polecam CCC.

5 oktober 2024
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

CCC Turda

CCC Turda - purchased from here. The lady who served us was a blessing: she helped us to ensure we benefited from the current sale promotion.
May the Lord God bless and repay her.

4 oktober 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Wielka promocja -30% szkoda tylko że…

Wielka promocja -30% szkoda tylko że strona padła. Ale napewno zaraz po zakończeniu dwu godzinnej akcji promocyjnej wszystko będzie działać jak należy. CCC nie warto się tak poniżać

3 oktober 2024

IFOLINIA TO ŻENADA!!!

SKLEP JAK SKLEP, AKURAT TU JESTEM ZADOWOLNY Z OBSŁUGI. INFOLINIA CCC TO JAKAŚ ŻENADA, BRAK JAKICH KLOLWIEK KOMPETENCJI I WPROWADZANIE W BŁĄD, NIE POTRAFIĄ KOŻYSTAĆ Z WŁASEGO SYSTEMU I WYGADUJĄ BZDURY!!! TRZY RAZY ROBIONE ZAMÓWIENIE A NA KONIEC ANULOWANIE BEZ PODANIA PRZYCZYNY. TO NIE POWINNO ISTNIEĆ Z TAKIM PODEJŚCIEM DO KLIENTA!!!

25 september 2024

Sklep CCC Rzeszów ,Galeria Nowy Świat

Sklep CCC Rzeszów ,Galeria Nowy Świat. Promocja : kupisz buty sportowe X2 ,dostajesz zwrot za tańsze na kartę . Zostały wybrane dwie pary butów, po czym pani przy kasie stwierdza ,że jednak jedna para nie kosztuje 129 zł tylko 200zł i twierdzi ,że " sobie nie zmieniły cen ,nie miały czasu i jest ich za mało na sklepie". Dla niej to moja wina ,że one nie zmieniły cen. Nie pomógł telefon do "chyba" kierownika. Sklep porażka. Oszustwo i nic więcej.

25 september 2024

Pseudo promocja

Kupowałam w sklepie buty sportowe które stały na jednym regale w takich samych pudełkach. Za buty tańsze przy zakupie dwóch par był zwrot na kartę podarunkową. Niestety przy kasie okazało się że jadna z tych par to półbuty. Nigdy nie widziałam takich półbutów. Były to typowe buty sportowe męskie.Jest to jedna wielka ściema. Oczywiście żadnego zwrotu gotowki nie było na kartę podarunkową.

19 september 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Zakupiłam 2 pary butów z odbiorem…

Zakupiłam 2 pary butów z odbiorem własnym w Garwolinie. Błędnie wpisałam Nr tel, więc nie otrzymałam nr pin. Bez nr pin nie mogę odebrać zamówienia. Pani z obsługi nie zna nr tel na infolinię, a w sklepie nie ma zasięgu żeby samemu znaleźć. Kiedy już odnalazłam nr okazało się, że rozmowa jest z botem, który jeszcze nie potrafi mi pomóc, ale bardzo ładnie dziękuje za rozmowę i poleca się na przyszłość. Czy na prawdę pracownik sklepu nie może zadzwonić na infolinię pracowniczą gdzie zleci przesłanie nr pin na prawidłowy nr ? Czy naprawdę nikt nie pomyślał o tym, że ktoś się może pomylić i powinien być udostępniony inny sposób identyfikacji ?

7 september 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Chciałabym podzielić się swoją…

Chciałabym podzielić się swoją negatywną opinią dotyczącą zakupów w sklepie CCC, które bardzo mnie rozczarowały. Zdecydowałam się na zakup butów online, ale po ich otrzymaniu okazało się, że kolor znacznie odbiega od tego, co było pokazane na stronie internetowej. W związku z tym udałam się do sklepu stacjonarnego, aby wymienić produkt na inny kolor i rozmiar. Niestety, spotkała mnie bardzo nieprzyjemna niespodzianka – za dokładnie ten sam model butów musiałam dopłacić prawie 50 zł tylko dlatego, że zmieniłam kolor i rozmiar.

Jestem rozczarowana, bo nie wynikało to z mojej winy – to CCC prezentuje produkty w sposób, który wprowadza klienta w błąd. Sklepy powinny zrozumieć, że różnice w kolorach widocznych online i w rzeczywistości to częsty problem, i zadbać o bardziej rzetelną prezentację swoich produktów. Zmuszanie klienta do dopłaty za ten sam model tylko dlatego, że coś wygląda inaczej w rzeczywistości, jest moim zdaniem nie fair.

To doświadczenie zniechęciło mnie do ponownych zakupów w CCC, zarówno online, jak i stacjonarnie. Zamiast poczuć się jak ceniony klient, odniosłam wrażenie, że sklep bardziej dba o zysk niż o satysfakcję kupujących. Zamiast dopasować ceny w ramach wymiany, klient jest obciążany dodatkowymi kosztami. W dzisiejszych czasach, gdzie zakupy online stają się standardem, oczekiwałabym większej przejrzystości, lepszego podejścia do klienta i przede wszystkim uczciwości.

Nie planuję już więcej robić zakupów online w CCC, ponieważ nie mam zaufania do ich polityki. Uważam, że sklep powinien poprawić jakość zdjęć na stronie internetowej, aby odzwierciedlały rzeczywisty wygląd produktów, oraz zrezygnować z dodatkowych opłat w przypadku takich wymian. Zakupy powinny być przyjemnością, a nie powodem do frustracji.

4 september 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

To są największe dziady i złodzieje

To są największe dziady i złodzieje. Nie uwzględniają oczywistej reklmacji nowego produktu. Rozpatrywanie trwało 3 misiące i odrzucili. Omijć szerokim łukiem. Same problemy z tym dziadostwem. Powinni zakazać udziału w rynku.

25 augustus 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Wszystko było ok,aż do dzisiaj chciałam…

Wszystko było ok,aż do dzisiaj chciałam zamówić buty,a tu problem...nie można płacić z paypo...niestety to jest bardzo wielki minus i myślę, że strata dla sklepu..bo wiem że ludzie polubili tę formę płatności...no cóż trzeba poszukać gdziekolwiek indziej.

24 augustus 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

The worse costumers service ever……

CCC Szczecin The worse costumers service ever… ordered online with 1-2 working days delivery week ego … order status doesn’t chance since … help line service very rude and not helpful at all.

4 augustus 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

CCC Satu Mare Romania, worse experience ever!!

I buyed some Crocs from CCC shop located in Satumare s mall in Romania , where i was served by Ioana, an very slow and very irritated old lady, who have nothing to do in sales business, talked to me like i was her worker or something.. anyway after 10 min, thinking better about how i was treated i returned those crocs ( i still buyed them but from another shop)
I will never ever buy from that shop again until that old stressed lady Ioana is in charge.
Btw. Got a video about how is insulting me just because i told her im in a hurry 😞
Shame CCC that your human resources is so low

23 juli 2024

Terrible quality

Terrible quality . I've ordered 2 pairs of summer sandals. One of the pair was for everyday use, I received it on June 10th, and on June 28th I've noticed that two heels slightly came off. So these shoes barely lasted for over 2 weeks. Also my feet are black each time after wearing those black sandals.

28 juni 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Wrocław Pasaż Grunwaldzki.Młode Osoby bardzo pomocne przy doborze rozmiaru obuwia jak i innych akcesoriów. Zakupiłam (w sumie) kilkanaście par butów, zegarek, torebkę oraz plecak.Wrócę i polecam Dzięk

Świetna, pomocna, uśmiechnięta załoga sklepu. Zawsze pomogą znaleźć rozmiar. Zaproponowano mi (pod kolor nerki) dobrać plecak👏. Super zakup! Bardzo dziękuję. Do tego informują i pomagają zamówić. Dodatek (zegarek) też dzięki dobremu doradztwu.Bedę wracać i polecać innym. Dziękuję

29 mei 2024

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.