Coolblue Energie Installaties

Omdat ik op het internet en in de pers positieve informatie over het merk Weheat las, wilde ik een warmtepomp van dat merk. Ik ben met Coolblue in contact gekomen omdat zij een van de installateurs z... Toon meer

Het installatieteam heeft fantastisch werk geleverd. Ze werkten ontzettend netjes en georganiseerd. Tijdens het proces werd ik bij elke stap goed geïnformeerd en al mijn extra vragen werden geduldig... Toon meer

De laadpaal hangt er netjes bij. Installatie was simpel (direct naast meterkast) en installateur legde uit dat ik kon kiezen tussen HomeWizard of aparte load balancing. Uiteindelijk heeft ik de apar... Toon meer

1. Elektrotechnisch installatiebedrijf
  2. Laadstation voor elektrische voertuigen
  3. Zonne-energiebedrijf

Coolblue Energie helpt je met energie besparen en het verduurzamen van je huis. Dat doen we met slimme producten én onze eigen installatieservice. Denk aan zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen en airco’s. Allemaal zoals je van ons gewend bent: knettergoede service met een glimlach. Gewoon bij Coolblue.

Alle reviews

(1.637)

231 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie, goed bereikbaar per telefoon.
Vriendelijke en nette mensen die de warmtepomp kwamen installeren. Warmtepomp doet het super.

9 december 2025

Hoi Esther,

Bedankt voor je mooie review, fijn om te horen dat de communicatie duidelijk was. De complimenten geven we graag door aan de monteurs!
Veel plezier met je warmtepomp!

Coolblue Energie

Voorbereiding was prima, uitvoering is zacht gezegd flut

Communicatie vooraf was prima, met de mannen van de installatie hebben we een ronde gedaan wat er verwacht werd. Daarbij werd veel gemopperd over de afstand die afgelegd moest worden. (Hoewel dit vooraf gecommuniceerd was) Vervolgens duidelijk mijn wensen uitgelegd hoe de kabel mocht gaan lopen zodat deze het netst meekonden lopen met de huidige infrastructuur.
Vervolgens zijn ze met z'n 3e aan de slag gegaan, dat ze deuren in de winter open laten staan en met vieze schoenen in en uit lopen snap ik allemaal omdat het anders niet te doen is binnen gepaste tijd. Maar nu ik na hun aan het opruimen ben kom ik echte bagger tegen met betrekking tot een beetje nette installatie. Kabel loopt niet zoals afgesproken, er is niet eens een beetje gekeken om de kabel strak/recht aan te leggen. Zeker op de zicht delen is dit erg vervelend!! Het ziet er niet uit.
Een voordeel was dat ik nog aan het verbouwen was en dus dat ze er overal goed bij konden, maar ze hebben het zich er wel heel makkelijk van af gemaakt. Hoe meer ik er naar kijk, hoe groter de irritatie. Ik had geen hoge verwachtingen, maar dit is wel echt ondermaats

2 december 2025

Goede installatie voor een redelijke…

Goede installatie voor een redelijke prijs.
Veel aandacht besteed aan de intake. Snel geïnstalleerd.

1 december 2025

Hoi Peter,

Bedankt voor je mooie review, fijn om te horen dat je zo tevreden bent.

Topservice

Goede en vriendelijke monteurs. Denken goed mee en zijn vaardig genoeg om het goed en snel te monteren.

1 december 2025

Hoi Joeri,

Bedankt voor je mooie review, fijn om te horen dat je zo tevreden bent. De complimenten geven we graag door aan onze monteurs.

Coolblue Energie

Van offerte tot installatie binnen 4…

Van offerte tot installatie binnen 4 weken geregeld.
Installatie is gedaan door Jim en Wesley. Aardige en vakkundige mannen die de installatie van onze Flint all electric met 200 liter boilervat en 50 liter buffervat in 1 dag hebben gerealiseerd. Warmtepomp draait als een zonnetje en we zien nu al de besparing in onze energie app. Super gedaan.

4 december 2025

Hoi Michiel,

Wat mooi dat alles binnen vier weken geregeld was en de installatie vlot is verlopen. We zijn blij te horen dat de installateurs hun werk goed hebben gedaan en de warmtepomp naar tevredenheid draait. De complimenten geven we graag aan ze door!

Alles verliep soepel

Alles verliep soepel, heldere en veel communicatie, Nederlands sprekende installateurs die zorgvuldig en netjes hebben gewerkt.

26 november 2025

Hoi,

Bedankt voor je mooie review, de complimenten geven wij graag door aan onze installateurs.

Coolblue Energie

Goede voorbereiding van en installatie door CoolBlue

Goede voorbereiding en begeleiding vanuit CoolBlue. Installateur vriendelijk en kundig, installatie in overleg naar mijn wensen uitgevoerd.

Hoi,

Bedankt voor je mooie review, fijn om te horen dat de voorbereiding en installatie zo prettig zijn verlopen. De complimenten geven we graag door aan de monteur!

Coolblue Energie

Duidelijke afspraken; extra service!!

Duidelijke afspraken, die allemaal nagekomen worden. Erg deskundig en een gezellige sfeer. De monteur deed ook mijn Eufy deurbel aan de bestaande trafo in de meterkast!!

26 november 2025

Hoi Ed,

Bedankt voor je mooie review, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! De complimenten geven we graag door aan de monteur.

Zo hoort het te gaan.

Prettige monteur die snapte wat ik wil, goed overleg, correcte aanpassing meterkast en plaatsing laadpaal

25 november 2025

Hoi Joost,

Bedankt voor je mooie review. Goed om te horen dat je zo tevreden bent, de complimenten geven we graag door aan de monteur.

Correcte houding van monteur

Correcte houding van monteur, goede uitleg en werkte snel en efficiënt.

Hoi Manuel,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat alles zo goed is uitgelegd, de complimenten geven we graag door aan de monteur.

Installatie goed verlopen…

Monteurs waren uitermate vriendelijk en hebben netjes gewerkt. Wat ik wel lastig vond is dat de combinatie met de vloerverwarming niet helemaal werkte, maar dit is gelukkig nu opgelost en viel buiten de installatie van de warmtepomp.

21 november 2025

Hoi Emmie,

Bedankt voor je review, fijn om te horen dat alles is opgelost.
De complimenten geven we graag door aan de monteurs.

Coolblue Energie

Installatie zonnepanelen en airco is geen aanrader

Installatie zonnepanelen en airco is alles behalve soepel verlopen. Er waren 4 afspraken voor nodig om alles in orde te krijgen. Onze woning hier en daar ook beschadigd geraakt. En nog een onjuiste factuur zonder afgesproken compensatie gekregen ook. Nee wij zijn niet blij.

27 november 2025

Duidelijke en prettige communicatie

Duidelijke en prettige communicatie, elke stap wordt helder besproken waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Ze denken mee in oplossingen waar anderen in onmogelijkheden dachten. De monteurs zijn vriendelijk, netjes en behulpzaam. Geweldige app ook waarin je zelfs de opbrengst per zonnepaneel kan zien. Echt een aanrader; ‘alles voor een glimlach’ wordt volledig waargemaakt.

28 oktober 2025

Hoi Maggie,

Bedankt voor je mooie review, wat fijn om te horen dat je de communicatie als prettig en duidelijk hebt ervaren, daar doen we het voor.
De complimenten aan de monteurs geven we graag door.

Coolblue Energie

Vriendelijke heren, prettig communiceren, netjes gewerkt.

Vriendelijke heren, prettig communiceren, netjes gewerkt. Dat vat 'm wel mooi samen.

Van tevoren een telefoontje dat ze er met twintig minuten zijn, daarna overlegd wat er ging en moest gebeuren. Ze zijn gewoon hun ding gaan doen en de paal staat netjes op z'n plek.

Hoi Egbert,

Dankjewel voor je mooie review, wat fijn om te horen dat de communicatie zo prettig ervaren is. De complimenten aan de monteurs geven we graag door.

Coolblue Energie

De installatie is netjes uitgevoerd

De installatie is netjes uitgevoerd, fijne medewerkers. De reactie tijd na installatie op technische vragen mag wel sneller.

Hoi,

Bedankt voor je mooie review, de complimenten geven we graag door aan de monteurs!

Vakkundige installatie

Gedurende het hele proces was Coolblue duidelijk en klantvriendelijk. Vakkundig geïnstalleerd door aardige installateurs. Logistiek liep het niet helemaal lekker, de kraan om hem op het dak te plaatsen was in eerste instantie niet geregeld, hierdoor moesten ze later een keer terugkomen.

20 november 2025

Coolblue laadpaal app werkt totaal niet

Coolblue laadpaal app werkt totaal niet.
Auto laad gewoon door als hij volgens de app instellingen moet stoppen. Wijzigingen aanbrengen in de planning in de app werkt vrijwel nooit.
Zeer slechte app. Niet werkbaar.

Hoi Albert,

Dankjewel dat je je ervaring met de Coolblue laadpaal‑app deelt. Balen om te horen dat de app bij jou totaal niet werkt, dat laden niet stopt volgens je instellingen en dat wijzigingen in de planning bijna nooit werken. Dat is niet de ervaring die we willen bieden.

We zijn op dit moment bezig met updates die dit verbeteren. Feedback zoals de jouwe helpt ons daarbij, dank daarvoor. Mocht je hulp willen, laat het ons weten, dan kijken we graag met je mee.

Met een Glimlach,
Coolblue Energie

De info en voorbereidingen per online…

De info en voorbereidingen per online verbinding verliepen soepel en goed. De offerte was duidelijk en begrijpelijk. De uit voerende technische vriendelijke mensen hebben hard gewerkt en hebben niet eens pauze genomen. Van mij hadden ze dat best mogen doen. De warmtepomp doet het prima, leuk ook dat het van een Nederlands bedrijf is (Weheat).

21 november 2025