Nul sterren. Twee paar sandalen zijn samen hooguit 2 euro waard, maar heb €53 betaald. Ze passen ook niet goed en het materiaal is heel slecht. Kan alleen retour naar China met allerlei privé gegeve... Toon meer
15 Juli Clarks sandalen besteld bij Coolish ,24 Juli Clarcks sandalen ontvangen. 25 Juli aangemeld voor retour bij klantenservice.(automatisch: antwoord binnen 3 dagen Na ruim 2 weken werd om foto... Toon meer
Akkoord met al de voorgaande negatieve beoordelingen. Misleidende website. Komt helemaal niet uit Nederland, maar uit China. Retour sturen onmogelijk door de hoge verzendkosten vanuit Europa. Clarks n... Toon meer
Oplichting. -1 stom. Dropshipping vanuit China. Zie je niet als je besteld. Vanuit bevestiging klantenservice direct gemaild en gemeld om bestelling te annuleren. 3x herhaald. Geen gehoor. 10 dagen... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
1 ster is nog te veel
1 ster is nog te veel. Wat een vreselijk bedrijf is dit. Slippers besteld die de beste orthopedische slippers van 2023 zouden zijn. Het is plastic rommel van nog geen euro waard uit China. Maat 42 besteld maar valt als maat 39. Heb meerdere mails moeten versturen om een retour aanvraag te mogen krijgen. Dan willen ze foto’s van het product en je pakket hoe je het terug wil sturen. Vervolgens ben je weer dagen verder en krijg je een boekwerk aan formulieren die je ingevuld bij je pakket moet voegen. Inclusief factuur die ik nooit gekregen heb. Vervolgens moest ik 20,25euro betalen om het pakket terug te sturen. Niet gedaan want ja het vertrouwen dat het daadwerkelijk goed aan komt heb ik niet meer.
Schandalig😡😡
Spijtig genoeg ook in hun val…
Spijtig genoeg ook in hun val gelopen... had mooie sandalen gezien en gekocht... Maat 39, ze zijn te klein en de riempjes achteraan kan ik zelfs niet eens dicht doen....
Het "Retourformulier Coolish" heb ik via mail gekregen en redelijk snel, nadat ik dat contact formulier had ingevuld en naar hun klantendienst gestuurd had samen met foto's van mijn bestelling. Daaruit is gebleken dat ik dus recht heb op een terugbetaling van hen (...). Ik moet mijn pakket wel terugsturen op MIJN kosten naar CHINA met een track en trace in (...) prijzen bij BPost in België komen hier op ... € 69,20 aub zeg ! We gaan het retourneren via Post NL net over de grens... Is goedkoper. Dus gemaild naar Coolish om te zeggen dat ik ze ga terugsturen, en nog enkele vragen hoe de terugbetaling gaat gebeuren... komen ze ineens af dat ze mij 15 % willen terugbetalen en dan hoef ik mijn bestelling niet terug te sturen !
Oplichterij en troep
Oplichterij en troep, geen ster waard. De advertentie op instagram zag er echt heel professioneel uit. Ik check altijd bij retourvoorwaarden of er geen spelfouten in staan en of er een klantenservice is. Weliswaar was er geen telefoonnummer (leermomentje) maar verder zag het er echt goed uit. Clarks zou er wat aan moeten doen, want daar adverteren ze mee terwijl ze nep schoenen uit China leveren.
Wat een oplichters!!!
Wat een oplichters!!!
Het is dat je een ster moet geven om verder te gaan maar deze verdienen ze echt niet. Bestel je clarcks en krijg je troep uit China binnen. Ik vraag me af of ze deze naam mogen gebruiken. Sandalen vallen veelste klein en is puur plastic. Ze staan voor 5 sterren op de site maar zet er maar een -teken voor. Gelukkig staan mijn plastic muiltjes op achteraf betalen en zal dit zo lang mogelijk uitstellen, zo heb ik de tijd om dit verder uit te zoeken!!
De Clarks sandalen besteld
De Clarks sandalen besteld. Bij aflevering verkeerde maat geleverd. Voor de bestelde maat veel te klein. En de kwaliteit bagger. Retour aangevraagd en die moest nog beoordeeld worden door hun, eer het retour gestuurd mocht worden!!!! Na emails heen en weer gestuurd te hebben mocht het retour gestuurd worden naar CHINA!!!! De kosten zijn voor de klant. Het retour sturen is nog duurder dan het product zelf 🫣
Mijn advies GEEN ene ster waard en NIETS BESTELLEN!!!
Oplichters
Oplichters. Plastic troep uit China. Linea recta de kliko in. Niets kopen daar!
Coolish is de 1 ster niet eens waard
Coolish is de 1 ster niet eens waard, volgens de site kan je een retourformulier aanvragen, mijn moeder is al een week bezig met een formulier aanvragen maar deze willen zij na meerdemalig e-mail contact niet opsturen, ook wij hebben een aanbod gehad om 16 euro te betalen om nieuwe opgestuurd te krijgen. De slippers zijn troep, nep en passen niet. Daarnaast is het aanbod natuurlijk belachelijk. Extra betalen omdat coolish troep levert?!
Echt belachelijk.
Slechte ervaring
Slechte ervaring, de zgn Clarks sandalen besteld. De hielbandjes te kort en een spikkel materiaal erop met lijm. Gelijk gemaild, reactie is niet 100%garantie. De artikelen zijn “defect” dus na mailwisseling beleid is vervangend artikel van gelijke waarde.
Nu maar afwachten wanneer de volgende bagger geleverd wordt.
Niks kopen daar!!!!
De kwaliteit is echt niet oké en de…
De kwaliteit is echt niet oké en de maten zijn veel te klein. Opgepast als je retour wil sturen: alles is op eigen kosten!
Rommel uit China
Sandalen wel ontvangen maar is rommel. Ik bestelde maat 41 en kreeg maat 35. Ze gaan gelijk de kliko in.
Grote rotzooi
Ik had 2x orthopedische sandalen besteld. Het is goedkope plastic troep en zijn ook nog eens te klein. Terugsturen kan niet. Ze bieden me aan dat ik tegen nog eens een betaling van 16,50 een ander artikel bestel. Niet bestellen hier. Het is rotzooi met een waardeloos retourbeleid.
Het zijn oplichters
Het zijn oplichters! Ze verkopen plastic troep onder de naam Clarks.
Retour sturen naar China kost bijna net zo veel als de sandalen zelf.
Echt een boevenbende.
NIETS KOPEN BIJ DE BENDE!!!!!
S P Coolish bedrog
De zogenaamde leren Clarks sandalen die ik dacht te bestellen bij S P Coolish, bleken gore, , stinkende dropshipping plastic troep uit China te zijn!
Heb €30,00 leergeld betaald!
Wat een bedrog!
Ook ik ben opgelicht door Coolish
Ook ik ben opgelicht door Coolish. Dacht dat ik Clarks sandalen had besteld ( en betaald) maar ontving plastic chinese rommel in amateuristische verpakking zonder factuur of info.
Trap er niet in .Dit zijn oplichters!!
Coolish is oplichterij
Zeer slechte service. Herhaaldelijk om retourformulieren verzocht. Op hun verzoek foto gestuurd om te bewijzen dat de artikelen bij hun zijn gekocht.
Ongelooflijk slechte communicatie en slechte service. Ik kan wel naar mijn geld fluiten. Waarschuwing: niets kopen bij Coolish, het is oplichterij!
LET OP !!!
LET OP !!!! Kleding is zeer slecht van kwaliteit en retour zending moet je naar China opsturen. Hierdoor hele dure retour kosten.
DUS NIETS KOPEN !!!!!!
Koop hier nooit iets! Oplichting
Kleding besteld, geen bevestigingsmail gehad en geen retour info of factuur aanwezig in het pakket. Teruggestuurd naar het adres op de sticker van het pakket. Retour gemeld bij Klarna, wel nieuwe aanbiedingsmails gehad van coolish maar na 2 wkn nog steeds geen retour info. Uiteindelijk mail gehad van coolish waarin stond dat het adres waar ik het retour naar gestuurd heb, niet door hun wordt gebruikt, dus ze mijn retour niet kunnen behandelen. Je kunt net zo goed tegen de muur l*llen of in dit geval mailen 😖 dus toch maar betaald voordat je daar gezeik mee krijgt dus geld en verzendkosten kwijt en geen spullen, goede bizznizz voor hun bah bah 🤢 oplichters
Grote oplichting!!
Een jurk besteld. Het is plastic troep uit China! Je krijgt geen contact met de klantenservice en als ze eindelijk reageren zijn de 30 dagen voorbij waarbinnen je mag retourneren.
Grootste opluchting deze webshop!!
Echt troep !!!
Echt troep !!!! Rechtstreeks uit China !!! Voelt zo synthetisch aan. Wil jurk terug sturen heb niet van te voren betaald gelukkig .
U vraagt wat ging er mis? alles!!
U vraagt wat ging er mis? Alles gaat mis bij Coolish.nl!
Ook ik heb de orthopedische schoenen van het merk Clarcks besteld. En ook bij mij komt er een pakketje vanuit China binnen van een Chinees bedrijf met hard plastic sandalen en de Chinese maat 41, veels te klein en te smal.
Inmiddels ben ik al 6 mails verder om een retourlabel te mogen ontvangen maar tot op heden helaas. Ze weten mij wel te vinden dat ik nog meer korting kan krijgen op de volgende bestelling maar retour afhandelen, ho maar!
Ik heb ook de financiële afhandeling via Klarna laten lopen en mijn betaling staat in de wacht met een klacht van misleiding en retournering. Ik ga niet betalen voor nep artikelen die onrechtmatig een merknaam hebben gekregen en niet het kwaliteit/maatvoering zijn zoals men aangeeft!!
DUS LAAT U NIET MISLEIDEN DOOR MOOIE FOTO'S, BESTEL HIER NIET!!