Nul sterren. Twee paar sandalen zijn samen hooguit 2 euro waard, maar heb €53 betaald. Ze passen ook niet goed en het materiaal is heel slecht. Kan alleen retour naar China met allerlei privé gegeve... Toon meer

15 Juli Clarks sandalen besteld bij Coolish ,24 Juli Clarcks sandalen ontvangen. 25 Juli aangemeld voor retour bij klantenservice.(automatisch: antwoord binnen 3 dagen Na ruim 2 weken werd om foto... Toon meer

Oplichting. -1 stom. Dropshipping vanuit China. Zie je niet als je besteld. Vanuit bevestiging klantenservice direct gemaild en gemeld om bestelling te annuleren. 3x herhaald. Geen gehoor. 10 dagen... Toon meer

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,2

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Oplichting ten top

Oplichting ten top. Een merknaam gebruiken waardoor de klant op het verkeerde been wordt gezet. CHINA TROEP !! Heb gekozen om achteraf te betalen met klarna....
heb meerdere mail gestuurd om te retourneren maar geen reactie. Wil niet betalen maar ook geen incasso van klarna krijgen, wat nu...

Nog geen ster waard

Nog geen ster waard. Na lang wachten werd dan eindelijk mijn bestelling gekeverd. De bestelling moet terug, te klein en het is synthetische rommel kwaliteit. Retour formulier ingevuld (2 x) en nooit meer wat gehoord ! Geld kwijt

Nepbedrijf

Wat een blamage! Dacht Clarks gekocht te hebben, en tot mijn verbazing kwam er een pakketje uit… China? You’re kidding! Bol goede hoop opengemaakt maar ik voelde het al: zó licht (2 paar), dat is plastic. Wat een oplichters!

4 augustus 2023

Grote oplichters!!

Grote oplichters!!! Via Instagram geweldige advertenties en ogenschijnlijk uit Nederland.
Heb al maanden contact om een retourlabel te krijgen en krijg alleen maar onzin terug dat ik foto’s moet sturen van het jurkje en de verpakking. NIETS BIJ KOPEN!

4 augustus 2023

Waardeloze club

Waardeloze club. Klopt helemaal niks van. Krijg helemaal geen reactie meer. Vlug vergeten 😡😡😡😡‼️‼️

27 juli 2023

OPLICHTERS

Oplichting
Jurk klopt niet via maattabel.
Reactie klantenservice krijg je wel na minimaal een week. Ik bof, want anderen horen helemaal niets.
Retour is naar China en kosten zijn voor jou.
Coolish.nl is dus misleidend.
Kost 30 euro de retour. Wat denk je nou zelf???

Kan 15% terug krijgen en mag ik de jurk houden.

Helaas had ik geen review gelezen.

3 augustus 2023

Besteld 16 juli

Besteld 16 juli, nog niet betaald, gekozen voor afterpay Kiarna. Ontvangen 25 juli, inderdaad geen echte Clarks, maar nep en uit China
Gemaild op 25 juli om retouradres, kreeg 2 augustus mail terug met aanbod om voor bijbetaling van €16,- een nieuwe maat te bestellen en de andere gewoon te mogen houden. (wat heb je daar aan als ze niet passen) Opnieuw gevraagd om retouradres en Kiarna gemeld dat ze retour gaan maar Coolish dus geen retouradres afgeeft. Ik ben niet van plan om te betalen.

25 juli 2023

Nog minder als 1 ster !

Nog minder als 1 ster !! Een grote schande !!! Eerst zijn ze heel vriendelijk in hun mails en als je wil retour sturen hoor je niets meer !!! Bezeikt noemen ze da dan 🤦🏼‍♀️ Dat zo iets nog kan bestaan is voor mij een vraagteken !!??

3 juli 2023

Chinese junk

Orthopedische sandalen besteld van Clarks, maar bij aankomst blijkt het een goedkoop Chinees product te zijn. Pure oplichting. Bij het retour zenden laat coolish je zelf voor de verzendkosten opdraaien, naar China, dus schiet er niets over van je retourbedrag...
Advies: Niets kopen hier!

2 augustus 2023

Akkoord met al de voorgaande negatieve…

Akkoord met al de voorgaande negatieve beoordelingen. Misleidende website. Komt helemaal niet uit Nederland, maar uit China. Retour sturen onmogelijk door de hoge verzendkosten vanuit Europa. Clarks naam misbruikt. Goedkope plastic shit die bovendien veel te klein is, dus zelfs compleet ondraagbaar. Koop er niet! Je bent je geld gewoon kwijt!

2 augustus 2023

Plastic rommel

Plastic rommel, veel te klein en zeker geen orthopedische Clarks.
Ik voel me opgelicht, 26 euro armer en terugsturen kost 29 euro.Dat doe ik maar niet, dan ben ik nog veel meer kwijt.Spullen van Ali voor een te dure prijs.
Ik kom hier nooit meer terug.

Coolisch onbetrouwbaar !!

Niet leveren niet bereikbaar is een grote soap dit bedrijf dat dit nog ondersteund wordt door betaling organisatie. Zitten ver in China. En brengen namen van merken die bestaan zoals Clarks in verkeerd daglicht

14 juli 2023

Zwendel! Niets bestellen bij Coolish!!

Niets bestellen bij Coolish! Grote zwendel, slechte kwaliteit, geen reactie als je wilt retourneren. Had ik de reviews maar eerst gelezen. Ook mijn jurkjes paste niet terwijl ik de maattabel had gevolgd. Mn geld ben ik kwijt, nooit meer Chinese zooi voor mij.

31 juli 2023

11 juli bestelling geplaatst voor…

11 juli bestelling geplaatst voor sandalen. Zag al snel dat het niet goed was dus bestelling geannuleerd maar geen reactie. Sandalen uiteindelijk ontvangen maar wat een plastic troep!! Retour aangevraagd maar wederom geen reactie maar ben ook niet van plan om veel te betalen om het terug te zenden naar China! Dit las ik overal. Hier dus niet bestellen. Oplichters!!!!

11 juli 2023

Oplichting

Oplichting.
-1 stom. Dropshipping vanuit China. Zie je niet als je besteld. Vanuit bevestiging klantenservice direct gemaild en gemeld om bestelling te annuleren. 3x herhaald. Geen gehoor. 10 dagen later geleverd
Maat klopt niet en kwaliteit is erg slecht. Plastic en slecht afgewerkt. Zou er maximaal 2€ voor geven, verzendkosten. Terugsturen naar China is duur en je weet niet of dat aankomt en als retour verwerkt wordt.

25 juli 2023

Jurkje gekocht van €39,95.

Jurkje gekocht van €39,95.
Wekenlang geen jurkje.
Het jurkje past niet want mouwen zijn veel te strak!
Reageren in eerste instantie na weken dat als ik € 23,50 over maak ik een andere maat krijg.
Ja daag, denk je dat ik dom ben!!!!!
HET ZIJN OPLICHTERS, NIETS BESTELLEN MENSEN!!!!!

24 juni 2023

Is dit jouw bedrijf?