Nul sterren. Twee paar sandalen zijn samen hooguit 2 euro waard, maar heb €53 betaald. Ze passen ook niet goed en het materiaal is heel slecht. Kan alleen retour naar China met allerlei privé gegeve... Toon meer
15 Juli Clarks sandalen besteld bij Coolish ,24 Juli Clarcks sandalen ontvangen. 25 Juli aangemeld voor retour bij klantenservice.(automatisch: antwoord binnen 3 dagen Na ruim 2 weken werd om foto... Toon meer
Akkoord met al de voorgaande negatieve beoordelingen. Misleidende website. Komt helemaal niet uit Nederland, maar uit China. Retour sturen onmogelijk door de hoge verzendkosten vanuit Europa. Clarks n... Toon meer
Oplichting. -1 stom. Dropshipping vanuit China. Zie je niet als je besteld. Vanuit bevestiging klantenservice direct gemaild en gemeld om bestelling te annuleren. 3x herhaald. Geen gehoor. 10 dagen... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Bij Temu exact dezelfde
Bij Temu, exact dezelfde voor €11,98. Women's Wedge Heeled Flip Flops, Ankle Strap Open Toe Solid Color Sandals, Women's Casual Footwea
De beste Orthopedische Vrouwen Sandalen…
De beste Orthopedische Vrouwen Sandalen besteld….Had ik maar eerst de reviews opgezocht. Echt zulk nep spul , plastic goedkope rommel.Op de foto’s ziet het super uit maar na lang wachten ( slecht voorgevoel) bleek het dus uit China te komen. Ze doen alsof het uit Nederland of Belgie komt maar niets is minder waar. Als je het al kan terugsturen (30 dagen gratis) staat er in de voorwaarden minus verzendkosten….naar China!
Jurk besteld en kwam.niet overeen Wat…
Jurk besteld en kwam.niet overeen Wat een lelijk ding Werd verkocht als luchtig jurkje maar is 100 % synthetisch En een pasvorm van niets. Klantenservice geeft geen gehoor Boeven
Helaas 2 jurkjes besteld
Helaas 2 jurkjes besteld. Zouden tot net op/over de knie moeten vallen. Na lang wachten eindelijk het pakketje ontvangen (uit China, dan start de twijfel al). Ik heb ze niet eens gepast, alleen voorgehouden. Ze komen maar net over mijn billen!! Meteen een mail gestuurd, maar tot op heden is daar geen reactie op gekomen. DIT IS OPLICHTING. Gezocht bij Kamer van Koophandel naar naam van eigenaar en kom daar wel een naam en adresgegevens in Haarlem tegen, helaas geen telefoonnummer. Vrees dat ik hier nooit meer iets van hoor.
Bestelling gedaan op 29/06 nog altijd…
Bestelling gedaan op 29/06 nog altijd niets gekregen. Contact gezocht via hun klantendienst ook geen reactie en na twee mails gewoon geblokkeerd en niets meer. Wel betaald. Blijf van deze site af. Laten doorschemeren dat ze een topbedrijf met top producten zijn maar hun kleding komt uit China. Rommel dus . Koop hier niets !!!!
Ik heb 2paar orthopedische sandalen…
Ik heb 2paar orthopedische sandalen besteld bij een bedrijf in Amsterdam, genaamd Coolish voor €55.Hrt lijkt een goede deal.Maar niks is minder waar.
De plastic niks geen orthopedische sandalen komen gewoon uit China. En het is aan alle kanten nep.Ik wil ze terug geven , maar als ik de gevraagde foto’s van de sandalen en het pakketje opstuur dat hoor ik niks meer terug !
Ik voel me echt wel bedonderd!
slippers
slippers, clarks, besteld....eindelijk binnen. Krijg ik van dat kermisspul binnen, plastic....wil retourneren geven ze niet thuis. Wat kunnen we hiertegen beginnen?
Clarks besteld
Clarks besteld. Aangekomen, niks Clarks. Plastic rommel. Geen afleverbon in pakket. Moet het retourneren. Wat gaat dit kosten???? NIETS KOPEN hier. Je wordt belazerd waar je bij staat. 😡
Jurkje 39,95 besteld
Jurkje 39,95 besteld, kwam uit China bleek pas na het bestellen. Baggerkwaliteit en terugsturen naar China kost dan nog eens 25,00. OPLICHTERS!!!! Niets kopen daar!
Ortho.pedische sandalen
Ortho. Pedische sandalen besteld, schandalig ! Wat een rommel , dat ze dit zo durven noemen is echt schandalig en misleidend. Dan aanbieding van 49.00 naar 29,95 ..het is nog geen 3 euro waard , wat een troep ! Deze lui moeten een boete krijgen !
Wat een oplichters
Wat een oplichters, ik voel me zo vreselijk besodemieterd. Jurkje kwam veel te laat, en als je het uitpakt schrik je wat je voor 39.95 in je handen krijgt, echte China troep.
Ik kom er niet eens in, de armen zijn veel re smal, en het lijkt wel een babydoll.
Hij ligt al in de vuilnis bak,
Ga hier geen geld om te retouren aan verspillen
Aangezien het een oplichting bende is, de klantenservice reageren nergens op.
Ik. Zou wel graag met meerdere mensen willen bekijken wat we hier aan kunnen ondernemen.
Hard werkende mensen zo besodemieteren moet eigenlijk gestopt worden.
Zeer slechte communicatie
Zeer slechte communicatie. Ik wil het bestelde product, hele slechte kwaliteit stof, terug sturen maar klantenservice reageert niet.
Mooi jurkje volgens reclame
Mooi jurkje volgens reclame, maar een heel eng stofje, lijkt wel van plastic! Daarbij is het model niet te passen, je moet armen als dunne stokjes hebben om er in te komen… Ik heb nog nooit zoiets slechts gezien! Verder reageert de klantenservice niet op mijn berichten! Superslecht!!!!
Retouren kost 25 euro
Na drie weken ontvangen. Geen katoen maar polyester. Te klein, kan niemand wat aan doen. Retouren? Prima, maar kost tussen de 15 en 25 euro😳. Het moet naar China. Dat had ik tevoren willen weten. Oplichting.
Prachtige zomerjurk … in het filmpje althans
Jurk aangekomen na 3 weken …. Wat een oplichterij… hoogwaardige katoen blijkt 95% polyester te zijn. De afwerking is belabberd. Deze jurk is nooit 39,95 EUR (na zogezegde korting) waard, laat staan 79,95 EUR (volle prijs). Is inderdaad rommel uit China. Retourkosten zijn zo hoog en zonder garantie van terugstorting begin je daar beter niet aan. Dames, laat deze advertenties op FB en IG aan je voorbij gaan. Voor mij was het de laatste keer.
Schandalig.
Bezorging duurde en duurde
Bezorging duurde en duurde. Toen het product er was bleek het van totaal andere kwaliteit te zijn. Iedere euro teveel gespendeerd!!!
Niets kopen
Helaas net als vele met mij ook de orthopedische slippers besteld. Na lang wachten zeer slechte kwaliteit slippers gekregen
Meerdere malen aangegeven retour te willen zenden nog zonder resultaat. NIETS KOPEN AUB. ROMMEL EN OPLICHTERS.
SCHANDE DIT BEDRIJF. DAT DIT NOG MAG ADVERTEREN IS NIET TE GELOVEN.
Let op dit zijn oplichters!!!!
Let op dit zijn oplichters!!!!
Verkochten deze Clarks eerst onder bedrijfsnaam Mevuo.
Deze sandalen zijn van plastic en wegen net zo zwaar als een badminton shuttle. Ze geven geen geld terug onder het mom van uitverkoop, reageren pas na weken en vervolgens als ze beloven geld terug te storten hoor je niets meer van hun.
Sandalen niet kopen, NEP!!
Ik zie hier een herkenbare ervaring. Clarks orthopedische sandalen gekocht, meer dan 2 weken gewacht. Chinese rommel, niks Clarks. Gewoon plastic. Nog geen reactie op mail. Gewoon fraude dus. Laat van je horen Coolish! Waardeloos!