Nul sterren. Twee paar sandalen zijn samen hooguit 2 euro waard, maar heb €53 betaald. Ze passen ook niet goed en het materiaal is heel slecht. Kan alleen retour naar China met allerlei privé gegeve... Toon meer

15 Juli Clarks sandalen besteld bij Coolish ,24 Juli Clarcks sandalen ontvangen. 25 Juli aangemeld voor retour bij klantenservice.(automatisch: antwoord binnen 3 dagen Na ruim 2 weken werd om foto... Toon meer

Akkoord met al de voorgaande negatieve beoordelingen. Misleidende website. Komt helemaal niet uit Nederland, maar uit China. Retour sturen onmogelijk door de hoge verzendkosten vanuit Europa. Clarks n... Toon meer

Oplichting. -1 stom. Dropshipping vanuit China. Zie je niet als je besteld. Vanuit bevestiging klantenservice direct gemaild en gemeld om bestelling te annuleren. 3x herhaald. Geen gehoor. 10 dagen... Toon meer

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,2

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Slechte kwaliteit

Orthopedische sandalen besteld. Dacht dat het bedrijf in Amsterdam gevestigd was. Bij verzenden staat PostNL expresslevering. Na de bestelling kreeg ik een mail met trackcode vanuit China. Heb na 1 week een mail gestuurd, waarin ik aangeef dat ze misleidende informatie op de website zetten. En dat ik nooit spullen uit China laat komen vanwege de levertijd. Na 3 dagen kreeg ik antwoord dat de bestelling onderweg was. 2,5 week moeten wachten op kwalitatief zeer slecht gemaakte sandaaltjes, waar het woord orthopedisch niet terug te vinden is. Maat 40 is de maat die volgens de tabel zou moeten passen (voet opgemeten). Deze waren te klein. Nu wil ik retourneren, maar hoe? Uit de andere reviews blijkt dat dit onmogelijk is. Dit is bedrog en ik ga zeker verder om mijn geld terug te krijgen. Je hebt volgens de Nederlandse wet toch retourrecht binnen 2 weken na ontvangst?
Vandaag is het 21 juli 2022. Ergens deze week is het retourbeleid op de site aangepast. En nu staat er dus wel dat retour buiten de EU is. Maar wederom geen retouradres op de site en op de mail waar je retourformulier zou krijgen geen reactie.
Wat een afzetters! Ik ga aangifte doen.

7 juli 2023

Katoen? Hartstikke nep!

Jurk van ‘hoogwaardige katoen’ besteld. Er komt een jurk voor 100% polyester binnen. Veel te klein ook. Retourneren is op eigen kosten, voor net zoveel geld als de jurk zelf. Deze gaat dus in de prullenbak! Ik vind het een schande om ‘m bij de kringloop aak te bieden. Mensen, bestel hier niets!

7 juli 2023

Hoe wordt je opgelicht

Orthopedeische sandalen gekocht 2 weken op gewacht,eindelijk binnen passen ze niet,zeker chinese maat denk ik.Slechte kwaliteit mail gestuurd om te retourneren geven niet thuis. Waardeloos, koop ik eens schoenen online wordt je opgelicht.Eerste en laatste keer.Dus volgende keer naar de winkel.Dus niet op deze site bestellen.

5 juli 2023

Clarks besteld en betaald lang op…

Clarks besteld en betaald lang op moeten wachten eindelijk bezorgd misleidende reclame kwaliteit en maten zeer zeer slecht vragen om een retourbon word niet op gereageerd
Ga niet in zee met dit bedrijf, het is dikke bedriegerij.
Bende dieven.

5 juli 2023

onbereikbaar slechte kwaliteit

Slippers en een jurk besteld en betaald lang op moeten wachten eindelijk bezorgd misleidende reclame kwaliteit en maten zeer zeer slecht vragen om een retourbon word niet op gereageerd
ga niet in zee met dit bedrijf
Nu een e-mail gekregen waarom ik een retourformulier wil weer uitgelegd verder geen reactie ik ga verder actie ondernemen om mijn geld terug te krijgen

29 juni 2023

Coolish = onbetrouwbare laaienlichters

De zogenaamde Clarks besteld. Het is rotzooi. Goedkoop en zo zien ze er ook uit. Heb er 15 dagen op moeten wachten. En heb inmiddels 5x om een retourbon gevraagd, via hun website, via hun e-mail, geen enkele reactie. De reviews op hun eigen site zijn fake. DOE GEEN ZAKEN MET DIT BEDRIJF!!!!! HET ZIJN OPLICHTERS. EEN STER IS NOG TE VEEL

4 juli 2023

Oplichters

Coolish is m.i. een fake bedrijf, koop er aub niets!!!

Besteld maar nooit iets ontvangen, op vragen per mail reageren zij niet!!

4 juli 2023

Niets kopen bij dit bedrijf.

Wanneer je denkt damesslippers te kopen van het merk CLARKS en later zie je dat het niet clarks maar clarcks is weet je dat je beduveld bent en de slechte chinese namaak slippers gewoon in de vuilcontainer kunt gooien. Het was mij de moeite van het terugzenden niet waard.

3 juli 2023

Slippers besteld en betaald 23-05

Slippers besteld en betaald 23-05, 29-05 mail ontvangen dat bestelling onderweg is maar vandaag, op 01-07, nog niets ontvangen. Enkele dagen geleden mail gestuurd maar geen reactie.

1 juli 2023
Reviews in alle talen tonen. (106 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken