DX

Een aantal verschillende spullen gekocht, oktober 2019. Sommige werden volgens verwachting geleverd. Andere pas na een half jaar of helemaal niet meer. Geld terug is moeilijk moeilijk moeilijk. Ze tre... Toon meer

Vroeger naar tevredenheid dingen gekocht. Tegenwoordig erg achteruit gegaan. Bestelling na meer dan half jaar nog niet ontvangen. Verkoper reageert niet op klachten, mogelijkheid om bij dx.com zelf ee... Toon meer

Wat een waardeloos bedrijf. De website doet vermoeden dat je met een Nederlands bedrijf te maken hebt. Niet dat ik wat tegen buitenlandse bedrijven heb, maar je rekent op een bepaalde levertermijn. Na... Toon meer

Ik heb een mobiel s30 gekocht die werkt al niet meer en krijg geen reactie terug van dx. En heb de s60 Lite besteld en die werkt ook niet meer ook daarvan krijg ik geen bericht terug. Dus geld betaal... Toon meer

Denk 3x na voor je iets koopt bij DX.com! Reageren nergens op!

De eerste keer dat ik hier iets heb besteld. Het betreft hier order 190126100177234016 Zeer teleurgesteld over deze firma. Genoemd ordernummer is gewoon door DX gecanceled en zij reageren niet op de ticket die ik heb aangemaakt en de diverse e-mails! Zeer slecht allemaal!!! Jammer dat je minimaal 1 ster moet kiezen om te reageren, want dit is nog te optimistisch!
Ik ga via Visa mijn geld terug halen en zal hier nooit meer iets bestellen!

16 februari 2019

Koop niets, ze reageren niet als het fout gaat

Na een aantal jaren positieve ervaringen met dx.com gehad te hebben. Is mijn laatste bestelling niet aangekomen. Ik kom op geen enkele manier in contact met hun klantenservice (diverse pogingen via diverse sites, forms, facebooks etc).
Er wordt niet gereageerd.
Mijn advies: bestel bij een ander

25 januari 2019

Product niet geleverd

Product niet geleverd en klantenservice zegt wacht nog maar even of check bij je lokale postkantoor of daar wat ligt, tot op heden geen geld terug gekregen. Reply op klant duurt weken

21 januari 2019

Bestelling van LiPo batterijen

Bestelling van LiPo batterijen - lijken van orginele merk doch bij levering bleken deze
1) allen onbruikbaar (opgezwollen, geen power, ...)
2) vals doch prachtig nagemaakt.

Gelukkig niet teveel besteld. Wegens enorm lage prijs was ik reeds achterdochtig... en terecht.

26 december 2018

dealextreme dx.com = internet fraude

Ik zie op deze site veel negatieve reacties. Ook mijn ervaringen met dit bedrijf zijn slecht. Ze leveren niet en zijn niet bereikbaar. Ik heb daarom aangifte gedaan van internet fraude. Hierbij roep ik iedereen met slechte ervaringen met dit bedtijf op om ook aangifte te doen van internet fraude.

6 december 2018

DealExtreme DX is ONBETROUWBAAR

Ik had op 19-11-2018 een product besteld. Tot op heden (6-12-2018) heb ik niets ontvangen. Normaal gesproken zou dat wel kunnen aangezien het vanuit ver moet komen. Maar ik kreeg een mail op 21-11 dat de security problemen heeft met het verzenden en dat de route wordt omgeleid met een ander tracking nummer. Toen wilde ik met het nieuwe tracking nummer mijn pakket volgen maar geen resultaat. Ik ontdekte tot mijn grote schrik dat al mijn bestelhistorie en account info was ge'reset. Ik heb veel mails verstuurd naar verschillende DX klantenservice/helpdesk, maar geen gehoor.
mijn advies: KOOP NIETS BIJ DX - ONBETROUWBAAR

6 december 2018

Incomplete levering en geen reactie van DX.com

Ik heb een aantal artikelen besteld bij DX.com.
Helaas werd mijn bestelde batterij lader incompleet geleverd.
Nadat ik dit heb aangegeven bij de ticket service heb ik nog 1 bericht terug ontvangen met de vraag of ik foto's wilde sturen.
Dit heb ik inmiddels 2 maanden geleden gedaan en heb hierna NIETS meer van ze vernomen.
Na meerdere pogingen, helemaal geen reactie meer.

Mijn advies: KOOP HIER NIETS!!!!!

14 november 2018

Bestelling na 5 weken nog niet ontvangen!

Ik heb op 29 aug. jl een horloge besteld die ik tot op heden nog niet ontvangen heb. Voor de volledigheid, het is nu 1 okt.
Op 23 aug heb ik hen aangeschreven met de boodschap dat ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen heb en als antwoord krijg ik op 29 aug een of ander zo het lijkt, automatisch gegenereerde boodschap terug waarin niet of nauwelijks wordt ingegaan op mijn probleem, nl nog steeds geen bestelling ontvangen.
Daarbij is de bestelling niet goed te volgen en opgeteld dat er nauwelijks fatsoenlijk contact te krijgen is, bekruipt mij steeds meer het gevoel dat ik mijn bestelling niet zal ontvangen.
Voor mij nooit meer!

1 oktober 2018

In augustus een bestelling geplaatst…

In augustus een bestelling geplaatst welke in 2 aparte zendingen is verstuurd, de ene 5 dagen na de andere. Het als laatste verstuurde item heb ik gewoon ontvangen, al duurde dit wel lang.

De als eerste verstuurde zending heb ik tot op de dag van vandaag niet gehad. Op zich geen probleem ware het niet dat op een ingediende ticket gewoon niet werd gereageerd!
De chatfunctie welke wordt aangeboden staat kennelijk ook voor de sier op de website, want, zelfs als men rekening houdt met het tijdsverschil tussen Nederland en Hong Kong, werkt deze niet!

* Inmiddels is er gereageerd op mijn ticket. Reactie: 1 a 2 weken wachten en dan eventueel opnieuw contacten en controleren bij het postkantoor of dat daar e.e.a. is afgegeven. Ik heb aangegeven dat dit niet het geval was. 9 oktober 2018 lag het ontbrekende artikel ineens in mijn brievenbus!

21 september 2018

Slecht

Ik heb op 17-7 een Li-PO batterij besteld, nog steeds niet aangekomen, geen reactie, niet te traceren, bijzonder slechte service.
Voor mij NOOIT meer.

25 augustus 2018

Dik tevreden met dx.com

Ik heb hier al diverse keren van alles en nog wat besteld. Alles is keurig aangekomen. Bij de meeste producten kun je nog een 'tax' verzekering kopen die zo'n 34€ dekt van de eventuele invoerkosten. Wel even een ticket aanmaken met de bon enzo. Maar dan krijg je het bedrag keurig weer op PayPal gestort. Ik denk dat ik hier nu zo'n 10 telefoons, een aantal tablets en wat gadgets heb besteld. Ook 2x keer gehad dat een telefoon na een poosje stuk ging, ticket aangemaakt en een nieuwe telefoon gekregen en een keer gewoon m'n geld terug gekregen. Ik ben tevreden met dx.com!

19 augustus 2018

Ik heb een telefoon besteld op dx.com…

Ik heb een telefoon besteld op dx.com Ik heb bijna 20 euro aan een snellere verzending uitgegeven. Mijn pakketje wan niet binnen de beloofde tijd geleverd dus ik heb een ticket imgevuld. Hierop reageerden ze dat ik naar de 17track website moest gaan. Op de site stond dat mijn pakketje al bezorgd was, maar ik heb niks gekregen. Nu zeg ik dat ik mijn geld terug wil en ze reageren niet meer.

17 augustus 2018

Geen reactie bij kapot product

Een paar weken geleden heb ik een hoco powerbank besteld. Het duurde erg lang voor deze werd geleverd en toen deze eenmaal aan was gekomen was hij dead at arrival.
Meteen gebeld naar het contact nummer. Geen reactie toen nog zo'n 6x gebeld geen reactie. Vervolgens een ticket ingevuld.... Geen reactie. Ik heb zelfs een Facebook bericht gestuurd en nog steeds geen reactie gekregen.

Ik vind dit erg vervelend. En ik wil mijn geld terug.

5 augustus 2018

correcte bestelling en levering.

Vandaag 2 car holders voor smartphone netjes in de bus geleverd gekregen voor 1.86 euro incl.transport.
Identiek dezelfde per stuk :12.50 euro bij Bol.com.
Levertijd (zoals voorzien) 10 dagen.
Ik zal er nog (weliswaar geen dure/fragiele) zaken bestellen bij dit bedrijf.
Zeker weten.

25 juli 2018