DX

Een aantal verschillende spullen gekocht, oktober 2019. Sommige werden volgens verwachting geleverd. Andere pas na een half jaar of helemaal niet meer. Geld terug is moeilijk moeilijk moeilijk. Ze tre... Toon meer

Vroeger naar tevredenheid dingen gekocht. Tegenwoordig erg achteruit gegaan. Bestelling na meer dan half jaar nog niet ontvangen. Verkoper reageert niet op klachten, mogelijkheid om bij dx.com zelf ee... Toon meer

Wat een waardeloos bedrijf. De website doet vermoeden dat je met een Nederlands bedrijf te maken hebt. Niet dat ik wat tegen buitenlandse bedrijven heb, maar je rekent op een bepaalde levertermijn. Na... Toon meer

Ik heb een mobiel s30 gekocht die werkt al niet meer en krijg geen reactie terug van dx. En heb de s60 Lite besteld en die werkt ook niet meer ook daarvan krijg ik geen bericht terug. Dus geld betaal... Toon meer

Slechte klantenservice.

Kapot item ontvangen en een ticket aangemaakt. Nu na een week nog geen antwoord.
Ik raad dus niemand aan hier te kopen.
Hele slecht en trage klantenservice.

1 juni 2017

Dear marvin,

We are sorry to hear this. We apologize for any inconvenience caused.

Your ticket might be delayed due to Dragon Boat Festival Holiday. Could you please tell us the order number or ticket number? We will check the case for you. Be reassured please.

Best regards,

Top website

ik heb een gopro besteld op dx.com. duurde wel vier weken, maar het was ook spotgoedkoop en natuurlijk uit china. prima service geen problemen.

30 april 2017

Geen communicatie

Mijn order 170126146014427626
Gevraagd om te cancellen op 16/02/17.
En refund.
Tot op heden geen antwoord.
Voor mij geen DX meer.

Serge

24 februari 2017

Dear Serge Weckhuysen,

We apologize for any inconvenience caused.

We cancelled order 170126146014427626 and issued refund to your credit card. You might get money back about 3-7 working days. Please wait. Thanks.

Should you have any further questions, please do not hesitate to contact us by livechat or ticket.

Best Regards,

Goede ervaring

Ik heb drie dingen besteld (magic sealer, MP3 en geheugenkaartje). Ik heb ze allemaal vrij snel ontvangen en in één pakketje. Ze waren goedkoop. Een stuk goedkoper dan wanneer ik ze in Nederland zou hebben gekocht. Ze werkten allemaal naar behoren. Ik kan geen uitspraken doen over de lange termijn, want ik heb ze net.

14 februari 2017

Mooie usb hub

Mooie 7 ports usb hub gekocht. Levering vanuit China was best snel. Alleen jammer dat de uitlevering in Nederland zelf wel even op zich liet wachten. Maar dat zegt natuurlijk niets over DX

20 december 2016

Zeer slecht

Ik heb op 29-11-2016 een bestelling gedaan .
Vandaag 117-12-2016 nog steeds niets ontvangen ik kan niemand bereiken .Er zijn alleen buitenlandse telefoon nummers die buiten gebruik zijn ,niet meer bestaan mailen kan niet .Je krijgt niemand te pakken wat ze wel beloven als er problemen zijn contact klanten service maar die is er niet verzending duurt 5 tot 7 dagen staat op hun website vergeet het .Gewoon niks kopen hier het zijn denk ik dove chinezen en blind want klagen op de facebook pagina haalt ook niks uit .Het is volgens mij een grote oplichters bende die maling heeft aan de klant. Mijn advies niks kopen hier . er zijn genoeg andere webshops die wel goed zijn deze badgasten krijgen van mij een 0 Ruud boon 17-12-2016 om 14:43 uur

17 december 2016

Dear ruud boon,

We are sorry to hear this.

Would you please tell us the order number? Or please feel free to contact us by ticket service (https://cs.dx.com/Ticket/Check/Order.Delay) or livechat. We will check the case for you. Please be reassured.

Best regards,

Top bedrijf!

Veel keus, goede service en aardig snelle levering. Vaak als ik iets nodig heb, kijk ik altijd eerst of dx.com iets voor mij heeft.

7 december 2016

Leuk assortiment goede service

Een chinese winkel met een leuk assortiment. Het nadeel is wel dat het soms lastig is producten te vinden en dat ze sommige producten om de een of andere reden meerdere malen aanbieden.

Klantenservice is snel en adequaat. Mijn TAX/VAT refund (kan je verzekeren) hebben ze na het aanmaken van een ticket snel afgehandeld. Vragen over levertijden of producten worden snel behandeld.

Levertijden zijn niet altijd even snel maar dat kan je eigenlijk ook niet verwachten van producten die uit china komen. Eventuele informatie over naleveringen en out of stock situaties worden snel en goed opgepakt.

Deze shop heeft wel een EUdirect service met producten geselecteerd voor de europese markt maar deze worden niet vanuit Europa geleverd. De dienst staat goed omschreven. Het is echter een beetje onduidelijk op het eerste gezicht. Eudirect is dus geen snellere levertijd.

17 augustus 2016

DX is betrouwbaar

Ik bestelde een ipad hoesje op 10 januari en ik had verwacht dat het minstens een maand ging duren. Ik was verkeerd want 16 dagen later (26 januari) was hij al bij mij thuis. Kwaliteit is goed aangezien de prijs ervan. Zal zeker opnieuw bestellen.

26 januari 2016

Goede producten voor eerlijke prijzen.

Aantal keer iets besteld bij DX. Eerste keer moest ik een aantal diodes hebben welke ik nergens kon vinden, uiteindelijk hier uit gekomen. M'n ogen gingen open van het Monster assortiment! (wouw!)

Later nog een paar dingen besteld, levering duurt vaak wel even maar dat maakt mij niet zo veel uit. Als het uit china komt is dat natuurlijk ook wel te verwachten.

18 januari 2016

Super webshop!

Het is een goede webshop, dat ik al paar jaren gebruik. Snelle behandeling, en bijna 100% van mijn gewenste producten zijn binnen, maar slechts een of andere een procent kwam ie niet binnen en aan service-helpdesk gemeld en het kwam iets later goed aan!

23 maart 2015

geen bestelling ontvangen, geen reactie op klachten hier over

op dit moment ben ik erg ontevreden over de servies van dx.com, Ik heb rond 6 januari een aantal producten besteld en ik heb hier tot heden nog niks ontvangen.
Ik heb hier 2 weken geleden netjes vragen over gesteld en kreeg het als antwoord dat het geregeld zou worden. nu heb ik een paar dagen geleden nog een klacht in gediend maar ik heb op alles niks meer gehoord.

dus op dit moment vind ik ze erg onbetrouwbaar en zou ik zou aanraden om bij andere websites te bestellen

23 maart 2015

Ontzettend slecht bedrijf

Had een bluetooth headset besteld die niet werkte, duidelijk niet voldeed aan de informatie die op de site stond ( op de site stond 7 uur luisteren naar muziek, op de doos staat 5 en ik had hem gekocht voor de luisterduur) en probeer dan maar eens contact met ze te krijgen. Met veel moeite een chat gekregen, foto van de doos opgestuurd, toen moest een foto van de kapotte set opsturen maar hij is niet stuk, hij werkt gewoon niet en toen niks meer. Een waardeloos stuk plastic kan de vuilnisbak in en je bent je geld kwijt. Niet beginnen aan dit bedrijf!

2 februari 2015

zeer slechte service en producten

ik heb besteld bij dx en kreeg eerst wat anders en vanwege hun regels wat het goedkoper om het te houden en het opnieuw te bestellen als het terug te sturen. kreeg daarvoor dx punten en heb daar wat kleins voor besteld en dat moet ik nog steeds binnen krijgen (zijn nu 2 maanden verder) heb vele mails gestuurt en daar wordt pas na dagen op gereageerd. heb ook het product opnieuw besteld en heb dat al wel binnen maar het is ook al weer kapot gegaan (ging om een plateua met zwevende magneet erboven iets dat je neerzet om naar te kijken en niet meer aanzit nadat je het heb neer gezet )

16 oktober 2014

Zeer ontevreden en teleurstellend.

Bestelling nooit ontvangen.
Als er iets fout gaat ben je je geld kwijt. Onbereikbaar. Hun ordernummer word niet herkend, e-mail van bestelling word niet herkend. Je kan ze niet contacten. Niet doen. Kies een ander.

14 oktober 2014

Goed,maar kan beter

Ik heb een bestelling gedaan,een gsm,cover en een PC muis.
Prijzen zijn zeer goed.
Pakje was verzonden,na paar weken kreeg ik mail dat pakje bij de douane was tegengehouden,reden:het bevatte een batterij.
Ze hebben het pakje langs een ander kanaal verstuurd en heb het uiteindelijk thuis geleverd gekregen.
Grote minpunt,is de levertijd,in mijn geval 6 weken.
Maar wat wil je,je wilt het goedkoop en het moet nog van china komen.
Dus DX.com kan daar ook niet aan doen,maar het zij zo.

18 augustus 2014
Reviews in alle talen tonen. (4.566 reviews)