Footpatrol Reviews

9.954

3,6

Verschrikkelijke ervaring met deze winkel. Ik bestel een product, ik ontvang geen conformation mail. Ik kan geen contact maken met de klantenservice. Gewoon ronduit verschrikkelijk. Ik ben nu bestole... Toon meer

Ik was na het lezen van alle slechte recensies zenuwachtig over mijn bestelling. Dit was Echter echt onnodig! Alles is goed verlopen, de bestelling netjes op tijd, duidelijke communicatie over het... Toon meer

Door alle negatieve reviews toch een poging gewaagd om te bestellen. Misschien 1 van de weinige om geluk te hebben. Limited edition adidas besteld, en 4 dagen later binnen. Juiste maat en een blije do... Toon meer

Alles was goed verlopen ondanks alle negatieve reviews hier. Is alweer en tijdje geleden de bestelling. Dus een wat latere review, maar beter laat dan nooit. Heel erg bedankt.

1. Streetwearwinkel
  2. Kledingwinkel
  3. Schoenenwinkel

From highly coveted releases and rare deadstock pairs to performance gear and unique pieces, we stock the best from top brands like adidas, Nike, ASICS, New Balance, HOKA, Salomon & more. Alongside these, we offer exclusive in-house Footpatrol collaborations with brands, creatives, and friends of the store. Shop every product and stay connected to the sneaker world directly from the palm of your hand.

Gemiddeld

10K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(9.954)

940 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Geen aanrader

Geen aanrader. De kans dat je bestelling niet geleverd wordt is hoog als ik de reviews zo lees, en dit geldt ook voor mij helaas. Na 2 weken had ik een mail gestuurd waar mijn bestelling bleef. Kreeg netjes en snel een reactie dat het langer (28 werkdagen) kon duren. Niks te klagen dus over de support, maar geen leuk nieuws. Uiteindelijk nooit de schoenen ontvangen. Inmiddels geld wel terug, maar de basis van een webshop is dat het product geleverd wordt en dat werd het dus niet. Daarnaast weet ik de reden niet. Misschien problemen aan de grens dankzij Brexit? Geen flauw idee... Maar ik bestel hier dus niet meer.

30 juli 2021

Hallo,

Bedankt voor uw beoordeling.

Het spijt me te horen dat u problemen heeft ondervonden met uw bestelling, aangezien deze niet is aangekomen.
Om u volledig te kunnen helpen, verzoeken wij u uw volledige naam, ordernummer en volledig adres te sturen naar info@footpatrol.co.uk en wij kunnen dit verder voor u onderzoeken.
Excuses voor het eventuele ongemak hierdoor.

Lydia

Footpatrol Online Review-team

Watch out for import outside the EU

Watch out for import outside the EU: for €70,— you get afterwords a bill of €23.— for taxes

25 juli 2021

Hi Rob,

Thank you for your review.

I am sorry to hear about this!

So we can assist you further, please send the details to us at, onlinereviews@jdplc.com along with the reference number, #18070243 in the subject.

Many Thanks,
Footpatrol Online Review Team

Getwijfeld, maar toch gedaan en geleverd

Op vrijdag 25 juni een bestelling gedaan bij Footpatrol ondanks de negatieve ervaringen. Wel berichten dat bestelling aangemeld was bij koerierdienst. Zondag email gestuurd waar blijft mijn bestelling.Netjes antwoord gekregen.Momenteel internationale standaard leveringen worden meestal binnen 28 dagen na plaatsing van uw bestelling bezorgd. Aangezien u uw bestelling op 25/06/2021 15:28 heeft gemaakt kan het tot 23/07/2021 duren voordat uw bestelling is bezorgd.

Wat schetst mijn verbazing gewoon vandaag geleverd.
Dus gewoon een tevreden klant.

6 juli 2021

Good Afternoon,

Thank you for your recent review and I'm glad to hear that your experience was a good one.

Hopefully, we'll see you again in the future.

Many Thanks,
Aimee

Slechte service Footpatrol

Ik heb een bestelling geplaatst op de 27-4-2021 met de volgende ordernummer(567011466) Nike air 91 neo teal. Maat 40. Deze heb ik ontvangen maar in maat 39. Toen gelijk contact genomen met footpatrol en gevraagd dat het niet goed is gegaan maar heb nooit een reactie gehad van footpatrol. Waarop ik Paypal heb gevraagd om restitutie en die hebben mij gevraagd om
Het schoen terug te sturen en dit heb ik dan ook gedaan aan de hand van de gegevens die jullie Paypal hebben verstrekt. Echter heb ik het pakket verstuurd zonder track and trace code( aangezien ik voor de verzendkosten moest betalen heb ik voor lage verzending bedrag gekozen. Kortom ik heb nu de schoen inmiddels
Al vanaf de 29e mei al naar footpatrol gestuurd en heb niets van jullie vernomen. Super slecht service. Paypal kan me niet helpen omdat ik
Niet de track
And trace code heb. En jullie
Reageren niet!!!

Ik wil gewoon mijn geld terug of gewoon mijn maat wat ik gewoon heb besteld.
UITEINDELIJK NA VELE CONTACTEN MET DE SUPPORT HELEMAAL NIET VERDER GEKOMEN DAN IK WAS. Nu al 142 euro armer en alle tijd die ik verloren heb om bezig te zijn om bezwaren te schrijven!!! Mensen doe geen zaken met Footpatrol!
Mvg,

Sheraz Bajwa

30 juni 2021

Beste Sheraz

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review achter te laten.

Het spijt me te horen dat u problemen ondervindt met de bestelling die u bij ons heeft geplaatst.

Stuur dan een e-mail via info@footpatrol.nl met je bestelgegevens zodat we het kunnen onderzoeken.

Mijn excuses voor het veroorzaakte ongemak en ik hoop snel van u te horen.

Vriendelijke groeten

Chiju
Footpatrol Online Review-team

Bestelling bij ze betaald mer…

Bestelling bij ze betaald mer creditcard, nu is het bedrag 1x afgeschreven en staat het nog een x al dagen lang als “reservering”

23 juni 2021

Beste Nora,

Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen.

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met uw recente ervaring op onze website.

Als u hulp nodig heeft, helpen we u graag verder. Stuur een e-mail met uw bestelgegevens naar info@footpatrol.nl - bestelnummer, klantnaam, e-mailadres, factuuradres, postcode.

Groeten,
Fiona,
Footpatrol Online Review Team

Ik heb wat besteld en geroutineerd

Ik heb wat besteld en geroutineerd.
En als betaling heb ik klarna aangegeven.
Maar klarna geeft aan dat het nog niet met hun is bevestigd terwijl ik wel bevestiging heb ontvangen van retour. Per mail niemand reageert en die me hiermee helpt.

19 juni 2021

Hoi Burcu,

Bedankt dat u contact met ons heeft opgenomen.

Als je hulp nodig hebt, helpen we je graag. Stuur een e-mail met uw bestelgegevens naar onlinehulp@jdsports.nl - ordernummer, klantnaam, e-mailadres, factuuradres, postcode.

JD Sports-klantenservice

Verzending was naar behoren

Verzending was naar behoren. Er stond een bezorgtijd van 6-7 werkdagen. Na 6 dagen had ik mijn schoen ontvangen. Verzenddoos en schoenendoos waren compleet in orde.

Ik had twijfels bij het kijken van de reviews, maar toch is het goed gekomen.

12 juni 2021

Hallo Erik,

Bedankt voor uw beoordeling.

Ik ben blij te horen dat u tevreden bent met uw winkelervaring bij ons!

We kijken ernaar uit u binnenkort weer te zien.

Erg bedankt.

Waardeloze klantenservice

Waardeloze klantenservice, Ik dacht ook na de recensies, ik ga toch een poging doen omdat de nike air structure niet meer te krijgen is in mijn maat. Toch besteld en de verkeerde maat binnen gekregen. Wel snel geleverd. Na 3 emails te hebben gestuurd over het retour sturen heb ik nog niks van ze gehoord. Ik wil ze graag terug sturen, maar op de website staat ander adres als op de retoursticker. Ik durf ze nu niet terug te sturen en zit ik met een paar schoenen die mij niet passen. Echt jammer dit.

3 juni 2021

Hallo Cindy,

Bedankt voor uw beoordeling.

Gelieve nogmaals mijn excuses te aanvaarden.

Even een snelle herinnering dat als u verdere hulp nodig heeft, aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen op: Onlinereviews@jdplc.com onder vermelding van referentie: #18065156 in het onderwerp.

Erg bedankt.

Gewoon Goed/FokkinAwesome

Gewoon Goed, Het Duurt Allemaal Net ff Wat Langer Maar Dat Maakte Voor Mij Niks Uit. Net Mijn Structure Triax Binnen Die Nergens Meer Verkrijgbaar Waren Dus Ik Ga Niet Klagen. Netjes Geholpen Door Sonia Toen Ik Wat Vragen Had. Thanks Footpatrol Keep Up The Good Work. Greetings O.A.Hernandez

3 mei 2021

Hello there,

Thank you for your review.

I am pleased to hear that you are happy with your shopping experience with us!

We look forward to seeing you again soon.

Many thanks.

Snelle levering kan wel.

Ik had voordat ik bestelde bij footpatrol alle (slechte) recensies hier gelezen. Toch een gok gewaagd en schoenen besteld. Ik heb de schoenen vorige week besteld op 23-4-21. Ik heb de schoenen zojuist op 1-5-21 ontvangen! Ik had me ingesteld op een paar weken levertijd maar ze waren er dus heel snel. De Nike doos waarin de schoenen zaten waren wel beschadigd maar dat vind ik zelf niet erg.

1 mei 2021

Hallo Rachelle,

Bedankt voor de geweldige recensie. Niets doet ons meer plezier dan wanneer onze klanten tevreden zijn!

We hopen je binnenkort weer te zien.

Erg bedankt,
FOOTPATROL Online beoordelingsteam

Pakketje in goede orde ontvangen. Service mag beter.

Na alle reviews gelezen te hebben was ik bang dat ik schoenen had besteld bij een neppe website.

Het was heel lastig om contactgegevens te vinden, maar uiteindelijk kwam ik terecht op het mailadres info (at) footpatrol.nl*. Ik heb snel reactie gekregen, maar ik werd niet direct ontzorgd. Na verder mailen en doorvragen heb ik wel de juiste T&T link gekregen en mijn pakketje is na 2,5 week bezorgd. Ik denk dat de lange bezorgtijd komt door brexit?

Schoenen kwamen wel in super conditie aan! Daar ben ik wel blij mee. Alleen de service mag wat beter wat mij betreft.

Mijn tip mocht je de reviews lezen en je bent bang dat je pakketje niet aankomt. Mail naar info (at) footpatrol.nl* en wacht rustig af. Het pakketje komt wel, alleen zijn er waarschijnlijk belemmeringen tussen Engeland en Nederland.

*(at) = apenstaartje en moet aan elkaar

29 april 2021

Hallo Lacelle,

Bedankt voor het achterlaten van deze review.

Het spijt me te horen dat u niet tevreden was met deze ervaring, maar ik ben blij dat het sindsdien is opgelost.

Als u hier meer over wilt, kunt u een e-mail sturen naar onze klantenservice op het adres dat u al heeft opgegeven.

Footpatrol Online Review Team

Te lange verzendtijd, geen reactie op mails

2 weken terug schoenen besteld die na een week zouden aankomen. Heb nog niks binnen en Footpatrol reageert niet op mijn mails. Ik lees nu dat dit probleem vaker bij ze voorkomt. Als dat zo is, moeten ze niet aageven dat de verzendkosten 1 week zijn, wanneer deze weken zijn.

27 april 2021

Hoi Jonathan,

Bedankt voor je review.

Het spijt me te horen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen!

Zodat we u verder kunnen helpen, kunt u het volgende e-mailen met de details van uw bestelling, onlinehulp@jdsports.nl.

Erg bedankt,
FOOTPATROL Online beoordelingsteam

Geduld hebben qua levering, schoenen zijn top!

Na het plaatsen van een bestelling bij Footpatrol, las ik pas de ervaringen op trustpilot. Ik was bang dat ik een verkeerde keuze had gemaakt maar gelukkig was dat niet zo. De levering duurt inderdaad wat langer dan we gewend zijn, de track and trace ontvang je heel snel en dan duurt het heel lang voordat je relevante informatie over je bestelling ontvang. Het lijkt er dus op dat dat inderdaad te maken heeft met de Brexit en niet zozeer aan FootPatrol ligt. Maar: ik heb mijn schoenen keurig netjes ontvangen en ben er erg blij mee!

21 april 2021

Nooit meer bij foot patrol iets…

Nooit meer bij foot patrol iets bestellen
Oplichters eerste klas.
Ze zeggen dat het product opgestuurd is naar de post sorteerder.
Deze zegt weer ik heb niks ontvangen.
Kwam later achter dat het een onderdeel is van JD sport.
Mama waar ben ik aan begonnen.
Mensen hier niks meer bestellen.

Ik krijg mail dat ik contact op moet nemen.
Dit doe ik nu al 10 keer en ieder keer
Doen ze alsof ze dom zijn.
Ze komen met een smoes dat ik meer geduld moet hebben.
Ze sturen ieder keer een link met track en tracé dat ze bij dpd zijn.
Deze ook gemaild daar vertellen ze mij
Dat ze niks binnen hebben.
Klanten service is shit echt shit.

9 april 2021

Hallo Abdel,

Bedankt voor het achterlaten van deze review.

Het spijt me te horen over de ervaring die u hiermee heeft gehad.

Als u nog steeds hulp nodig heeft, kunt u een e-mail sturen naar ons klantenserviceteam op info@footpatrol.co.uk met uw bestelgegevens.

Kwestie van een lange adem. Met dank aan de Brexit

Ik heb al eerder een review geschreven en toen 1 ster gegeven. Inmiddels wil ik deze bijstellen. Reden is dat ik na ruim 6 weken eindelijk mijn felbegeerde nike’s heb ontvangen! In die 6 weken heel veel contact gehad via messenger met verschillende mensen van Footpatrol. En met mensen van DPD. Blijkt dat ik zo lang heb moeten wachten omdat mijn schoenen al die tijd bij de douane vast zijn gehouden. Door Brexit. Zelfs DPD gaf dit aan. Dat deze enorme vertraging niet aan Footpatrol lag. Een kennis had dit zelfde met een paar All stars van JD Sport die uit de UK kwamen. Dus mijn advies: hou rekening met een (heel) lange levertijd, maar je schoenen komen uiteindelijk aan ;-)

9 april 2021

Antwoord van Footpatrol

Thank you for leaving such a great review Willemijn.

I'm so glad to hear that your order has since arrived and that everything is as expected!

We do hope to see you shopping with us again in the future.

Kind regards,

Klopt niets van

Via de site zou ik via klarna kunnen bestellen maar dat lukte niet. Na heel wat mailtjes en iedere keer een andere persoon kreeg ik een telefoonnummer waar ik maar heen moest bellen. Vervolgens heen gebeld krijg ik een mevrouw er voor die hier totaal niets mee heeft te maken en in een bejaardenhuis woond. Ze word er zelf een beetje moedeloos van constant gebeld te worden. Toen via klarna zelf tot een oplossing gekomen. Schoenen toen besteld en ik kreeg een track and trace. Dit was 29 maart. Nog steeds is er niets bekend bij dpd. Nu een mail gestuurd waar ik geen reactie op krijg. Binnen een week moet ik dus 150 euro bij klarna betalen voor iets wat ik niet heb laat staan krijg.

4 april 2021

Beste Gerwin,

Om u verder te assisteren met deze kwestie, kunt u ons contacteren via Facebook Messenger of via het e-mail adres van de klantenservice: klantenservice@footpatrol.nl

Footpatrol Klantenservice Team

Maand geleden schoenen besteld..

Maand geleden schoenen besteld... kreeg de verkeerde maat opgestuurd. Mijn maat is nu uitverkocht en er is geen compensatie mogelijk. enigste mailtje dat ik krijg is dat ik de schoenen fatsoenlijk moet terug sturen en zo niet ik mijn geld niet terug krijg. Daarnaast is de klantenservice niet Nederlands en staan ze je alleen engels te woord!

18 maart 2021

Hallo Jesse,

Bedankt voor het achterlaten van deze review.

Het spijt me te horen dat u niet tevreden bent met deze ervaring.

Als u meer hulp nodig heeft, kunt u een e-mail sturen naar ons klantenserviceteam op info@footpatrol.co.uk met uw bestelgegevens.

Footpatrol Online Review Team

Nog nooit zo slecht meegemaakt.

Nog nooit zo slecht meegemaakt.

Bestelling begin januari gedaan, 200,- afgerekend. Nog nooit iets ontvangen behalve zoethoudende mailtjes met dat het onderweg is. Ook 2 sms’jes dat het eraan komt. Op site is geen contact te krijgen. Via andere review een e-mail adres van klantenservice gevonden, maar dan ontvang je foutmelding; undelivered mail.
Ronduit schandalig! Oplichters...
Hieronder de standaardreactie van Footpatrol met een e-mail adres. Dit adres is niet in gebruik en je krijgt een foutmelding.

4 maart 2021

Beste,

Footpatrol Klantenservice Team

Ik heb op 16 februari een bestelling…

Ik heb op 16 februari een bestelling gedaan. Nu nog steeds niks ontvangen. Ik heb een dag of 9 geleden een bericht gehad dat ze onderweg zijn maar ik hoor niks en zie ook niks binnenkomen.
Ik bestel regelmatig bij andere sneakershops maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Echt een dramatische afhandeling.
En ik lees dat ik niet de enige ben..
Schandalig gewoon. Ik heb gemaild maar ik krijg geen respons.
Ik wacht het nog even af anders moet ik andere stappen ondernemen.

2 maart 2021

Beste Sander,

BESTELLING NOOIT ONTVANGEN

Op 15 februari bij dit "bedrijf" nieuwe sneakers besteld en betaald. Tot op heden ( 1maart 2021) nog steeds niets ontvangen. Op 17 februari kreeg ik een email dat de bestelling verstuurd zou zijn. Bij de DPD zijn de schoenen nooit aangekomen zoals ik kan zien. Footpatrol reageert niet op mijn mailtjes (4 stuks) en ook niet via FB messenger.
Koop aub NOOIT hier iets. Ze kunnen mensen wel geld afhandig maken maar daar blijft het bij. Voor mij is dit een heel onbetrouwbaar bedrijf.

1 maart 2021

Beste Linda,