Footpatrol Reviews

9.954

3,6

Verschrikkelijke ervaring met deze winkel. Ik bestel een product, ik ontvang geen conformation mail. Ik kan geen contact maken met de klantenservice. Gewoon ronduit verschrikkelijk. Ik ben nu bestole... Toon meer

Ik was na het lezen van alle slechte recensies zenuwachtig over mijn bestelling. Dit was Echter echt onnodig! Alles is goed verlopen, de bestelling netjes op tijd, duidelijke communicatie over het... Toon meer

Door alle negatieve reviews toch een poging gewaagd om te bestellen. Misschien 1 van de weinige om geluk te hebben. Limited edition adidas besteld, en 4 dagen later binnen. Juiste maat en een blije do... Toon meer

Alles was goed verlopen ondanks alle negatieve reviews hier. Is alweer en tijdje geleden de bestelling. Dus een wat latere review, maar beter laat dan nooit. Heel erg bedankt.

1. Streetwearwinkel
  2. Kledingwinkel
  3. Schoenenwinkel

From highly coveted releases and rare deadstock pairs to performance gear and unique pieces, we stock the best from top brands like adidas, Nike, ASICS, New Balance, HOKA, Salomon & more. Alongside these, we offer exclusive in-house Footpatrol collaborations with brands, creatives, and friends of the store. Shop every product and stay connected to the sneaker world directly from the palm of your hand.

Gemiddeld

10K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(9.954)

940 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Niet bestellen

4 februari schoenen besteld, en dpd zou ze schijnbaar nogsteeds hebben. Meerder malen gemaild en elke keer krijg ik een domme reactie terug dat ik maar even moet mailen. Ik weet niet hoe een bedrijf als dit kan bestaan, een f*****g schande.
Gelukkig weet ik wat voor rechten je hebt als consument, dus heb wettelijke recht teruggave van mijn geld over een tijdje.

25 februari 2021

Beste Jeroen,

Om u verder te assisteren met deze kwestie, kunt u ons contacteren via Facebook Messenger of via het e-mail adres van de klantenservice: klantenservice@footpatrol.nl

Op 19 februari schoenen besteld

Op 19 februari schoenen besteld. Heb er al een aantal keren achteraan gemaild waar ze blijven. Krijg elke keer de smoes dat ze hun best doen. Dit is echt belachelijk. Zitten nu op 9 februari en nog steeds geen schoenen. Bestel hier nooit weer wat.

9 februari 2021

Bedankt voor uw feedback.

Voor alle informatie over een FOOTPATROL bestelling, stuur ons een privébericht op Facebook, een direct bericht op Twitter of stuur ons een e-mail met uw volledige naam en uw bestelnummer. , uw factuuradres inclusief postcode en uw e-mailadres, en een van onze adviseurs helpt u graag verder.

FOOTPATROL klantenservice team

Nog nooit meegemaakt. Zo slecht.

Voor de tweede keer schoenen besteld. Eerst keer na 5 weken met moeite kunnen annuleren. Nu wacht ik inmiddels al ruim 2 weken op de tweede bestelling die ook maar niet wordt verzonden.
Bij contact duurt het dagen voordat ze reageren en ben er zo zat van dat ik niet meer de moeite neem om aanvullende informatie te verstrekken. Ik wacht wel.
Heb dit nog nooit meegemaakt bij een online aankoop. Wat een waardeloos zooitje ongeregeld daar.

Het tweede paar is nooit aangekomen en er staat bij dpd dat ze worden terug gestuurd. Footpatrol reageert met b...... reacties en als je een mail stuurt naar het mail adres van de reactie hier is dat ook zonde van je tijd. Wat een k.. bedrijf is dat zeg.

23 januari 2021

Beste Rene

Bedankt voor uw feedback.

Zou u alstublieft een e-mail kunnen sturen naar onlinehulp@jdsports.nl met referentienummer 17580654, zodat wij u verder kunnen assisteren?

Verbazingwekkend slechte service

Verbazingwekkend slechte service. Op 19 december schoenen besteld met express shipping. Die komen vervolgens pas op 12 januari binnen. Als ik de reviews hier lees, mag ik blij zijn dat ik ze überhaupt binnen heb, maar de vertraging geeft mij extra kosten door de Brexit. Dan blijkt ook nog dat ze mij een damespaar gestuurd hebben ipv een herenpaar. De schoenen moeten retour, maar FP wil dat ik daar zelf de kosten voor betaal, schandalig!

20 januari 2021

Schoenen nooit aangekomen en klantensupport doet niks

Heb schoenen besteld op 22-12-2020 en tot op de dag van vandaag 19-1-2021 heb ik hem nog steeds niet ontvangen. Op 9 januari had ik ze zelfs nog een email gestuurd met deze kwestie, maar natuurlijk werd daar niet op gereageerd. Zelfs goederen uit China die ik op aliexpress heb besteld zijn sneller aangekomen. Echt ongelofelijk, zeker geen aanrader, dit is namelijk niet de eerste keer dat het is voorgekomen bij foot patrol.

19 januari 2021

Beste Daxi,

Bedankt voor uw feedback.

Zou u alstublieft een e-mail kunnen sturen naar klantenservice@footpatrol.nl met referentienummer #16186759, zodat wij u verder kunnen assisteren?

Slechte service en communicatie

Ik heb op 13-12 schoenen besteld en heb nog altijd niks ontvangen. Op 30-12 heb ik een track en trace code gekregen waarop staat dat het label is aangemaakt maar het pakket nog niet ontvangen door DHL.
Vorige week heb ik een mailtje gestuurd naar de klantenservice, maar daar heb ik nog geen reactie op.

Ik vraag me ondertussen af of ik de schoenen überhaupt nog ga krijgen.

16 januari 2021

Beste Stef,

Bedankt voor uw feedback.

Zou u alstublieft een e-mail kunnen sturen naar klantenservice@footpatrol.nl met referentienummer #16081554, zodat wij u verder kunnen assisteren?

Hele slechte levering

Op 21 December schoenen besteld bij Footpatrol, verzendlabel was al snel aangemaakt. Maar is vandaag de dag nog niet aangekomen bij het postbedrijf. Meerdere malen geprobeerd in contact te komen met Footpatrol, maar geen reactie.

15 januari 2021

Beste Max,

Bedankt voor uw feedback.

Zou u alstublieft een e-mail kunnen sturen naar klantenservice@footpatrol.nl met referentienummer #16040175, zodat wij u verder kunnen assisteren?

Footpatrol Klantenservice Team

Ontzettend teleurgesteld in hoe ze mijn…

Ontzettend teleurgesteld in hoe ze mijn retournering hebben behandeld. Een paar schoenen besteld voor €220(!), deze geretourneerd met label en al. Het ging om de laatste paar die nog beschikbaar was, dus ik hield intussen elke dag de site bij of ze weer beschikbaar zouden zijn. Na anderhalve week zag ik ze weer op de site staan, dus ik ging er vanuit dat ik mijn geld op elk moment weer terug zou krijgen. Nadat dit niet gebeurde, heb ik een mailtje gestuurd met het feit dat ik mijn geld nog niet terug heb gekregen. Ik kreeg telkens terug dat ik moest afwachten en eventueel de trackingscode moest gebruiken om te kijken waar mijn retournering zich bevind. Hierop heb ik gereageerd met dat de retournering al is verwerkt omdat de schoen letterlijk terug is gezet op de website. Na meerdere keren te mailen kreeg ik telkens hetzelfde antwoord. Maanden verder en ik heb nog steeds mijn geld niet ontvangen, maar de schoenen in kwestie zijn wel alweer verkocht.

5 januari 2021

Hello Maartje,

Thank you for your review.

I am sorry to hear that you are unhappy with your recent experience with us!

I would like to thank you for your feedback as it helps us to improve.

We would be happy to look into this for you.

All you would need to do is email your order details to us on: info@footpatrol.co.uk quoting reference: #15631371 in the subject.

We hope to be hearing from you again soon as we value your custom highly.

Many thanks.
Mollie,
Footpatrol Online Review Team

Great experience i wil order next time…

Great experience i wil order next time again.

11 maart 2020

Antwoord van Footpatrol

Thank you for leaving this wonderful review Kevin.

I'm so glad to hear that you had such a great experience with us recently!

We look forward to seeing you around here again soon.

Kind regards,
Bekki
Footpatrol Online Review Team

Miscommunicatie maar gelukkig schoenen ontvangen!

Afgelopen donderdag zag ik schoenen die ik al lange tijd op het oog had en ze waren goed afgeprijsd!
Aangezien het het bedrijf footpatrol mij niet bekend was er voor gekozen toch te bestellen. In eerste instantie wilde ik met Klarna bestellen maar dit werkt op een of andere manier niet! Omdat ik niet achter het net wilde vissen besteld en met creditcard besteld. Alles leek goed te gaan totdat mijn bestelling stil bleef staan en toen ik ging informeren per mail bleken ze niet meer op voorraad en de kans dat het aangevuld zou worden erg klein! Maar toch kreeg ik een verzend track and tracé code en vandaag de schoenen juiste maat binnen alleen orginele doos was kapot maar daar gaat het me niet om. Ondanks alle miscommunicatie super blij met schoen en daarom revieuw aangepast!

6 maart 2020

Goedendag,

Bedankt voor uw bericht.

Wat vervelend om te lezen dat u het zo heb mogen ervaren , graag helpen wij u verder op onlinehulp@jdsports.nl.

JD Sports Customer Care

Hi Danny,

Bedankt voor je positieve recensie op onze services.

Kun je ons een privé Facebook bericht sturen of mail naar het volgende adres; info@footpatrol.nl

Zodra we iets van je horen nemen we contact met je op.

JD Footpatrol Customer Care Team

Reviews in alle talen tonen. (9.954 reviews)