Armand Maassenstraat 2, 6226 DE Maastricht, Limburg, NL
Van begin af aan goed en snel geholpen toen ik met een probleempje zat. Daarna flexibel afspraak kunnen maken voor de reparatie en ondehoud in 1x. Uiterst vriendelijk personeel in de vestiging Maastri... Toon meer
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Armand Maassenstraat 2, 6226 DE, Maastricht, Limburg, Nederland
Vraagt klanten om een review
Nieuw besteld en binnen de verwachte tijd ontvangen in de juiste uitvoering en kleur. Bij levering werd de inruilauto keurig afgemeld en de nieuwe op naam gezet. Duidelijke uitleg gehad van verkoper over de verschillen Niro EV en EV3 en daarna rijden maar. Ik zou wel nog een telefoontje ontvangen over de marterverjager en de V2L adapter, wellicht dat dit deze week nog komt.

Antwoord van Kia-dealer Hedin Automotive - Maastricht
Komen afspraken na en duidelijk in de communicatie, goede uitleg bij de aflevereing van de nieuwe auto en er wordt ruimt de tijd genomen om alles uit te leggen

Antwoord van Kia-dealer Hedin Automotive - Maastricht
Omverwacht kreeg ik een afspraak en had ik onverhoopt mijn auto eerder nodig dan einde dag zoals afgesproken. De werkplaats was flexibel en zorgde dat de auto gereed was ruim voordat ik het nodig had. Uitstekende service.

Antwoord van Kia-dealer Hedin Automotive - Maastricht
Alles was goed geregeld. Zowel door het personeel als de service

Antwoord van Kia-dealer Hedin Automotive - Maastricht
Van begin af aan goed en snel geholpen toen ik met een probleempje zat. Daarna flexibel afspraak kunnen maken voor de reparatie en ondehoud in 1x. Uiterst vriendelijk personeel in de vestiging Maastricht.

Antwoord van Kia-dealer Hedin Automotive - Maastricht
Ik werd snel en netjes geholpen
met een keurige wacht ruimte met thee en Koffie
indien nodig kom ik zeker teruf

Antwoord van Kia-dealer Hedin Automotive - Maastricht
behulpzaam, snelle afhandeling, hielden zich aan de tijd, netjes gewerkt

Antwoord van Kia-dealer Hedin Automotive - Maastricht
op zich prima service. Echter tijd management kan beter. Strakkere planning qua tijd misschien klantvriendelijker dan auto om 8u brengen en ergens rond 16u klaar. niet fijn om te plannen als je niet in de buurt woont.
Moest uiteindelijk weer terug naar de garage omdat lampjes gingen branden omdat de bandenspanning niet op orde was. gemiste kans..... zonde van mijn tijd

Antwoord van Kia-dealer Hedin Automotive - Maastricht
Vriendelijke mensen aan de receptie.
Tijdsduur van de reparatie korter dan werd aangegeven.
Hopelijk is het probleem met de 2e sleutel nu opgelost.

Antwoord van Kia-dealer Hedin Automotive - Maastricht
Correcte behandeling aan de balie, met uitleg van de onderhoudsbeurt en de APK keuring.
Over de service ben ik zeer tevreden en het personeel is vriendelijk en beleeft.

Antwoord van Kia-dealer Hedin Automotive - Maastricht
Prima ontvangst met een duidelijke uitleg over de inhoud van de onderhoudsbeurt.
Ook bij het ophalen van de auto weer duidelijke informatie over de werkzaamheden en aandachtspunten.

Antwoord van Kia-dealer Hedin Automotive - Maastricht
de baliemedewerker heeft me goed geholpen.
Ook toen ik voor een nieuwe auto informatie wilde vragen.
Verkoper bleek een afspraak te hebben die pas 1 uur erna arriveerde.
Toch wel veel nieuwe Kia s gekocht.
Verkoper had anders kunnen handelen.
Medewerker balie krijgt een 10

Antwoord van Kia-dealer Hedin Automotive - Maastricht
Onderhoud is goed, communicatie kan echter beter.
Kleine beurt en auto is 2 dagen in onderhoud. Na op dag 2 zelf weer gebeld te hebben kreeg ik te horen dat ze verkeerde contactgegevens van mij hadden.
Contactgegevens van de afspraak worden blijkbaar niet gedeeld met de receptie, zelf had ik al in de ochtend gebeld en kreeg de receptie van Renault te spreken. Deze zou mij laten terugbellen, (niet gebeurd). Werkplaatsreceptie is ook zeer lastig telefonisch te bereiken. Aangezien dit niet de eerste keer is met deze communicatie vandaar deze review.
We zijn ontzettend goed behandeld door dhr.Moonen.
Vriendelijk, behulpzaam en altijd een open oor voor onze vragen. Heeft zelfs 2 dagen na de aflevering gebeld of de auto goed beviel en of er nog vragen waren. Top.

Antwoord van Kia-dealer Hedin Automotive - Maastricht
Alles was volgens afspraak geregeld; leenauto en tijdstip gereed.