Vriendelijke man, deed erg zijn best ook al stond mijn bericht in het Nederlands. Probleem ligt bij Saxo, het duurt maanden vooraleer je een antwoord krijgt (als je al een antwoord krijgt). Callcenter... Toon meer

vriendelijk en voorspoedig behandeld. Helaas lukt het mij niet een support ticket aan te maken om de afstandsverklaring up te loaden en heb het maar per e-mail verstuurd. In afwachting van uw ant... Toon meer
Schandalig. Ik probeer al verschillende malen telefonisch contact op te nemen met Saxo bank omdat ik niet kan inloggen. Al drie maal meer dan een uur geprobeerd binnen te geraken, uiteindelijk dan m... Toon meer
We hadden een probleem bij het inloggen van de 2de titularis van onze rekening bij Saxo, wegens vergeten gebruikersnaam en wachtwoord. David luisterde goed naar mijn bewoording over het probleem en... Toon meer
Met meer dan 850.000 klanten wereldwijd en 30 jaar beleggingservaring vindt u in Saxo Bank dé partner voor uw beleggingsavontuur. Of u nu zelf wilt beleggen of uw geld wilt laten beleggen, met Saxo Bank gaat er letterlijk een wereld aan beleggingsmogelijkheden voor u open. Zit u met een vraag? Ons team is gek op beleggen en getraind om u te helpen. Zie hier hoe u contact met ons opneemt: https://www.home.saxo/nl-be/contact-us --- Avec plus de 850 000 clients dans le monde et 30 ans d'expérience en matière d'investissement, Saxo Bank est le partenaire de votre aventure d'investissement. Que vous souhaitiez investir vous-même ou faire gérer vos actifs, Saxo Bank vous ouvre littéralement un monde de possibilités d'investissement. Vous avez une question ? Notre équipe adore investir et est formée pour vous aider. Pour savoir comment nous contacter, cliquez ici : https://www.home.saxo/fr-be/contact-us
Italiëlei 124, Bus 101, 2000, Antwerpen, België
Vraagt klanten om een review
Dit bedrijf krijgt niets geregeld, zelfs niet voor vaste klanten zoals mij. Heb een uur vragenlijsten zitten invullen op de website samen met mijn partner om een gezamenlijke rekening te openen. Als de aanvraag dan eindelijk ingediend is, krijgen we nadien nog een e-mail met 35 (!) random vragen. Vragen die niet alleen naast de kwestie zijn, maar die je bovendien reeds hebt beantwoord op hun website. Als je dan belt, mag je eerst een halfuur naar muziek luisteren eer er iemand opneemt. Deze persoon zegt dan doodleuk dat een rekening openen 6 weken duurt en dat elke vraag beantwoord moet worden via mail. Dramatische bedrijfsvoering! Ben dan naar Bolero gegaan en daar duurde het welgeteld 5 minuten.

Antwoord van Saxo Group - Saxo Belgium
Stap per stap voort geholpen om voorbeurs te kunnen verkopen en daar flink mee verdient.De dame had ook een vriendelijke aangename stem

Antwoord van Saxo Group - Saxo Belgium
Niet helpen, inefficiënt, elkaar tegen spreken. 10 dagen verder nog steeds niet geholpen uit wanhoopsdaad naar hun fysiek kantoor gestapt, wat blijkt nu, gewoon gesloten (niemand aanwezig) op een gewone werkdag!

Zeer geduldig en behulpzaam. Vriendelijk

Antwoord van Saxo Group - Saxo Belgium
Niet lang moeten wachten.
Vlot en duidelijk geholpen

Antwoord van Saxo Group - Saxo Belgium
ik ben reeds twee maanden onterecht geblokkeerd omdat men mij binnen het jaar TWEEMAAL dezelfde documentatie vraagt ivm. met NN groep die ik reeds in maart 2024 aan Saxo bezorgde en dit dossier werd door Mevr. Aden Ahmed goedgekeurd en afgesloten.
in DECEMBER 2024 vraagt men mij nogmaals dezelfde documenten van NN groep over te maken,
ik heb hierop in januari 2025 geantwoord dat deze documenten zich bevinden in Antwerpen bij SAXO ,
hierop blokkeren ze mijn rekening.
dit is STRAFBAAR en dat snappen ze daar niet.
op 7 maart hebben ze waarschijnlijk hun fout ingezien en vragen ze nu naar belastingsbrieven en rekeninguitrreksels, dus de Saxo grapjassen gaan gewoon verder met pesten.
ik hen de klantenservice gecontacteerd op 14 maart dat ik deze informatie enkel wil verstrekken als de beperking op mijn rekening wordt opgeheven, aangezien de beperking stoelt op opvragen van informatie van NN groep die ik al eerder heb verschaft.
Mijn vraag om de blokkering
op te heffen werd geweigerd wat mij nu dwingt om juridische stappen te nemen.
Mijn punt is dat mijn rekening ten onrechte werd beperkt en ik de informatie van 7 maart enkel wil verstrekken met een gedeblokkeerde rekening.
EEN KLANT HEEFT PLICHTEN MAAR OOK RECHTEN.
aan toekomstige beleggers heb ik een belangrijke boodschap, beleg enkel bij brokers met klantenrespect.

Antwoord van Saxo Group - Saxo Belgium
Het probleem werd in een snel tempo opgelost

Antwoord van Saxo Group - Saxo Belgium
Er was nagenoeg geen wachttijd om telefonische hulp te bekomen.

Antwoord van Saxo Group - Saxo Belgium
Jaaropgave wordt niet gegeven.
Zeggen dat dit niet hun verantwoordelijkheid is en daar niet hoeven aan te voeldoen. Zo snel mogelijk weg.
IS GEEN BANK DIE OM HUN KLANTEN GEEFT
Antwoord van Saxo is niet waar om gevraagd wordt. Gewoon jaaropgave geen dividenten report. Misschien zijn er mensen die gewoon belasting moeten betalen in een ander land.
In het menu staat gewoon dutch tax report. Is dit dan voor de sier?

Antwoord van Saxo Group - Saxo Belgium
Duidelijke en vriendelijke uitleg op de gestelde vragen.
Telefonische wachttijd kon beter, maar heb ik ook bij andere helpdesken al veel langer geweten.

Antwoord van Saxo Group - Saxo Belgium
Vriendelijke service met kennis van zaken.

Antwoord van Saxo Group - Saxo Belgium
Vriendelijke persoon en direct verder geholpen. Hoog kwalitatief!!!

Antwoord van Saxo Group - Saxo Belgium
Nuchter, zakelijk, klantvriendelijk, afcheckend of vraag goed begrepen werd, direct deliverablend ... een uitzonderlijke goede medewerker die Joris!
Zal ik maar 1x melden.
Grts

Antwoord van Saxo Group - Saxo Belgium
Vraag gesteld over veiligheid account. Binnen de 5 minuten iemand aan de lijn die me perfect geholpen heeft.

Antwoord van Saxo Group - Saxo Belgium
Ruben heeft me goed verder geholpen. De vorige chat was abrupt afgesloten met een collega maar Ruben was heel behulpzaam om me meteen verder te helpen met mijn vragen

Antwoord van Saxo Group - Saxo Belgium
Top service en altijd goeie hulp al gehad.
Heel praktisch platform. Ik ben fan.

Antwoord van Saxo Group - Saxo Belgium
Duidelijke uitleg na rare transactie

Antwoord van Saxo Group - Saxo Belgium
De klantenservice is erbarmelijk. Ik sta al enkele weken geblokkeerd met mijn rekening. Ik heb verschillende vragen gesteld via een support ticket, maar er wordt gewoon niet op gereageerd. Telefoneren heb ik ook verschillende keren gedaan en dan zegt men dat de dossierbehandelaar mij zal contacteren, maar dat gebeurt gewoon niet.
De chat-functie is gewoon een AI-loop waardoor je steeds terug bij het begin van je vraag komt.
Dankzij Trustpilot heb ik nu eindelijk wel een reactie gekregen. Hopelijk is de communicatie vanaf nu dan ook beter. De communicatie blijft helaas erg slecht. Er wordt weer niet gereageerd op de gegevens die ik doorgestuurd heb.

Antwoord van Saxo Group - Saxo Belgium
de wachttijden vielen al bij al nog mee,
de medewerker heeft me goed kunnen helpen en mijn vragen beantwoord

Antwoord van Saxo Group - Saxo Belgium
Reeds meer dan 2 maanden sta ik geblokkeerd, terwijl we alle gegevens aangeleverd hebben. Het dossier staat continu ‘in behandeling’ en ik wacht nu al bijna een maand op de ‘goedkeuring’. Na 3 keer gebeld te hebben met de klantendienst, beloofd men mij telkens dat de blokkade snel zal opgeheven worden, maar het geraakt maar niet opgelost. Het is al de 2-de keer dat dit gebeurt en telkens geraakt het moeilijk opgelost. Vermits ik geen positie’s kan openen kost mij deze frats handenvol geld. Ik heb besloten om alles over te zetten naar Bolero. Het is schandalig dat je niet kan traden en handelen met je eigen centen. Wegblijven hier !!