Dramatisch. Bestelling geplaatst op 24 januari. Vervolgens mijn bestelling nooit ontvangen, waar zij niet direct iets aan kunnen doen, komt door DHL. Vervolgens al meerdere keren (na het verstrij... Toon meer

Vanaf begin februari wacht ik op mijn geld retour vanwege een product wat niet op voorraad was. Elke keer wordt beloofd dat het geld wordt teruggestort, maar na drie maanden krijg ik hier zeer mijn tw... Toon meer

Het zijn oplichters track and trace blijft al weken op hetzelfde staan Hier moet je echt niet kopen er wordt niet geleverd ik hoop dat degene wat hierachter zit karma zal je krijgen !

dit zijn oplichters, een Boss polo besteld en nooit ontvangen. Reageren niet op bezwaar mail. Waarschuwing bestel hier niet.

1,4

Zeer slecht

Mooie kleding voor een eerlijke prijs

Iets later dan verwacht (twee dagen) maar zeer content met de producten !
Ook per mail kreeg ik netjes antwoord binnen 48 hr.
Ik snap de negatieve reacties niet helemaal 😅

Prima kwaliteit kleding.👍👍👍

27 november 2024

Bestelling niet ontvangen

Bestelling niet ontvangen, ruime tijd geleden besteld. Niks gehoord over levering. Contact opgenomen met de klantenservice en een standaard blackfriday drukte mail gekregen. Ik kan zo ook wel miljonair worden door zo'n bedrijf op te richten. Misschien toch maar eerst gaan kijken naar je processen.

Veel nep reviews zo te zien, bestel hier niet om gezeik te voorkomen.

Slechte ervaring

Ik heb dezelfde ervaring als een aantal anderen. Ik heb een bestelling gedaan en gekozen voor achteraf betaling. Nu bleek bij levering dat er een artikel mistte. Na melding hiervan bleek het artikel op te zijn, kan gebeuren. Dan begint de ellende met vouchers en dergelijke. Dat is mooi, je bestelt iets en krijgt het niet geleverd omdat het op is en vervolgens krijg je voucher....Aan terugbetalen of aanpassen van de factuur doen ze niet. Schiet mij maar lek! Dit is wel een mooie verkoop methodiek. Je verkoopt iets wat je niet hebt, int wel het geld, maar geeft het niet terug terwijl de fout wel bij ICON zit...niet best dit.

25 november 2024

Ik heb zelf ook op 20 nov wat besteld…

Ik heb zelf ook op 20 nov wat besteld en heb nu nog steeds niks binnen ik lees wel meer slechte reviews nu over bestellingen van andere mensen en dan krijgt de post de schuld blijkbaar iedereen klaagt over t slechte mail contact van jullie dat jullie mensen niet op de hoogte houden waarom doen jullie er niks mee?mensen moeten een eeuwig heid wachten op hun al betaalde kleding en jullie gooien t op black Friday? Dan moet je geen dingen beloven die je niet waar kan maken blijkbaar en hou klanten op de hoogte van dingen want ze moeten er blijkbaar net als ik allemaal zelf achteraan mailen en kom eens met een snelle reactie en oplossing en compenseer anders iets want jullie schuiven uiteindelijk t probleem af op een ander de consument kiest er niet voor om langer te wachten hè die gaat uit van jullie beloftes namelijk

20 november 2024

Oplichters

Oplichters! 19 november bestelling geplaatst hier een bevestigingsmail van gekregen maar vandaag is het 25 november nog niks binnen gekregen ook net als vele hier via klarna

Bestelling 19 november niks meer van gehoord

Afgelopen dinsdag 19 november voor 21:30 uur iets besteld alleen een bevestiging gehad van bestelling voorderest geen mail meer over bezorging en geen verder contact het zou 20 november bezorgd moeten zijn maar helaas nog niks gehoord gelukkig wel betaald met Klarna dus ik wacht het af

19 november 2024

ICON HEEFT MAAR LIEFST 3 TRUSTPILOT…

ICON HEEFT MAAR LIEFST 3 TRUSTPILOT ACCOUNTS!!!!

Verschrikkelijk! Ik wilde mijn bestelling annuleren en dat mocht niet van hen, omdat ik producten in de sale had gekocht. Een consument heeft het recht om online bestellingen te annuleren in een bedenktijd van 14 dagen. Daar zijn sale producten niet van uitgezonderd, indien dit aan bepaalde eisen voldoet! Nou dat doen deze producten niet, dus moeten gewoon in aanmerking komen voor retour!! En zij zeggen gewoon heel stellig dat dit zo in hun retourbeleid is opgenomen dus dat zij dit juridisch mogen doen. Maar dat klopt dus niet! In de wet staat de bedenktijd beschreven en zij denken dat ze boven de wet staan! Wat een k**** bedrijf.

Heb het pakket nu aangetekend teruggestuurd, zodat ze niet kunnen zeggen dat ze het niet hebben gekregen…

Maar ze hebben echt te maken met de verkeerde want echt ze kunnen een incassobureau verwachten als ik mijn geld niet helemaal terugkrijg!

UPDATE: Mijn retourzending hebben ze inmiddels gerefund. Dit is wat je hiervoor moet doen:
- je moet je binnen 14 dagen na ontvangst herroepen op je wettelijke recht om je bestelling te herroepen/annuleren. Hier heb je recht op, ook al is het sale. En ook hiervoor verwijzen naar artikel 6.230o. Dit doe je schriftelijk dus per mail.
- als ze niet akkoord gaan met je annulering. Verstuur het pakket aangetekend naar hun retouradres en blijf elke dag mailen met een update, blijf hierbij elke keer terugverwijzen naar jouw annulering en dat je dit recht hebt.
- als ze alsnog niet akkoord gaan, kan je je aanmelden bij bilincasso. Zij gaan je helpen om je rekening terug te krijgen.

Waarschijnlijk kiezen ze dan wel eieren voor hun geld!!! Ik had binnen een week mijn geld terug.

18 november 2024

Oplichting

Oplichting, retour sturen = geld kwijt. Probeer sinds augustus contact op te nemen maar heb nogsteeds geen geld/vervangd product terug.

Niks word opgelost echt dramatisch

16 november 2024

Retourbeleid in strijd met de wet

Binnen 14 dagen verzoek gedaan om gebruik te maken van het herroepingsrecht bij een online aankoop. Ze bieden mij echter een tegoedbon aan in plaats van geld. Dit omdat het in de sale gekocht zou zijn. Dit staat ook op hun website maar dit is niet rechtsgeldig.

Ik roep iedereen die deze ervaring ook heeft gehad op om dit ook te melden via ACM Consuwijzer. Het is 100% in strijd met de wet, alleen een rechtszaak is niet rendabel. Hopelijk kan er met meerdere meldingen actie worden ondernomen.

14 november 2024

Ik wacht al 4 weken tot mijn volledige…

Ik wacht al 4 weken tot mijn volledige bestelling is geleverd. Terwijl belofte gemaakt wordt volgende dag in huis. Daarnaast kloppen de maten van de broeken niet. Heb ze retour aangeboden maar krijg er niets van te horen! Kansloos merk. Hier bestel ik nooit meer. Raad het ook iedereen af.

9 oktober 2024

Kleding retourneren dubieus

Kleding prima maar retourneren is dubieus. Je betaalt veel verzendkosten want het retouradres is in Belgie. Daarnaast moet je zelf informeren of retour is aangekomen en verwerkt want je krijgt geen bevestiging. Als je al reactie krijgt van ICON dan laat dit zeer lang op zich wachten. Mijn retouren zijn helaas maar deels terugbetaald. Wederom hierop gewezen maar geen enkele reactie ontvangen. Dus betalen voor iets wat je hebt teruggestuurd. Zeer, zeer slecht! ICON dient de klantenservice en het retourbeleid direct te verbeteren.

6 november 2024

Nooit meer bestellen

Als om kleding gaat , is de kwaliteit prima en kleding zelf is heel mooi. Maar als om service gaat, is dramatisch slecht . Je krijgt laat reacties , contact verloopt gewoon moeizaam !

En inderdaad kromme regels zoals. Als je iets van sale koopt , krijg je tegoed bon of je mag product ruilen . Natuurlijk nergens duidelijk aangegeven bij plaatsen van een bestelling .

Het is zo dat je eerder kiest om alles te houden , betalen en nooit meer daar bestellen . Zo omslachtig is het .

16 oktober 2024

Zeer zeer slechte service

Zeer zeer slechte service , vooral het retourneren van niet juiste maten van kleding . Kleding raakt zoek via DHL, Icon zoekt helemaal niets uit en sturen mails dat je niet meer moet reageren.
Icon reageert nergens op en ze zijn niet telefonisch bereikbaar .`Wij kopen niets meer bij Icon en zullen Icon aan niemand aanbevelen.

4 oktober 2024

Klantenservice beneden niveau aliexpress

Product opzich niks op aan te merken, alleen heb nog bij geen enkele andere webshop, zelfs niet alixepress, zo'n slechte klantenservice en voorraadmanagement meegemaakt. Retouren behandeling duurt veel langer dan de gestelde 10 werkdagen, en de responstijd op de mail is nog veel erger. Geen wonder dat ze geen telefoonnummer hebben, anders hadden ze een compleet callcenter moeten aannemen om servicevragen te beantwoorden. Artikelen die in de webshop gewoon bestelbaar zijn, zijn na betaling en het verstrijken van een week opeens niet meer bestelbaar. Geld terug gevraagd maar nog geen reactie mogen ontvangen. 2e casus loopt inmiddels ook maar ook hier weinig vertrouwen meer in. Kleding en met name de prijs kwaliteitverhouding is goed, alleen de aftersales en klantenservice ronduit dramatisch. Maak je nergens anders zo slecht mee.

9 oktober 2024

Waardeloos

Waardeloos! 5 week geleden een bestelling gedaan en nog niet geleverd, omdat 1 item niet op voorraad was. Inmiddels is hier niks meer van op voorraad. Emails wordt NIET op gereageerd, oplichters zijn het.

15 oktober 2024

Zeer slecht!!!

Zeer slechte ervaring, NOOIT meer hier wat bestellen. Op 03-10 kleren besteld voor €346,06,- netjes een bevestiging gekregen, dag erna verwacht je track & trace, ik heb niks meer vernomen over de verzending toen begonnen al alarmbellen te rinkelen, op 07-10 een e-mail gestuurd hoe het zat met de bestelling, krijg je een automatisch bericht terug dat er binnen 5 werkdagen wordt gereageerd. Vandaag 09-10 een e-mail ontvangen dat ze de order maar hebben geannuleerd wegens 3 kledingstukken die niet op voorraad zouden zijn en dat ik het maar moet doen met een tegoedbon van de aankoopprijs met 15 euro erbovenop. Ik wil gewoon het geld terug!! Na wat onderzoek op internet en het lezen van de servicevoorwaarden van dit bedrijf weet je meteen dat je bent opgelicht. Wees gewaarschuwd bestel hier nooit wat!!!
Ondertussen laat de eigenaar op social media ze levenstijl en de miljoenen zien wat die lekker verdiend heeft met dit soort praktijken schandalig dat dit gewoon kan!

25 september 2024

Retouren een drama contact nog erger

Bestelling gedaan van broek en overhemd en shirt nadat ik vorig jaar goede ervaring heb gehad, broek maat L besteld deze zat bij de vorige broek super goed, bij binnenkomst blijkt dat de broek maat niet L was maar maat 34 dus xxl.
Gelijk omruiling aan gevraagd vrijdag maar krijg ook automatisch antwoord en daarna niets dit vindt ik een slechte zaak

4 oktober 2024

Is dit jouw bedrijf?