Dramatisch. Bestelling geplaatst op 24 januari. Vervolgens mijn bestelling nooit ontvangen, waar zij niet direct iets aan kunnen doen, komt door DHL. Vervolgens al meerdere keren (na het verstrij... Toon meer
Vanaf begin februari wacht ik op mijn geld retour vanwege een product wat niet op voorraad was. Elke keer wordt beloofd dat het geld wordt teruggestort, maar na drie maanden krijg ik hier zeer mijn tw... Toon meer
Het zijn oplichters track and trace blijft al weken op hetzelfde staan Hier moet je echt niet kopen er wordt niet geleverd ik hoop dat degene wat hierachter zit karma zal je krijgen !
dit zijn oplichters, een Boss polo besteld en nooit ontvangen. Reageren niet op bezwaar mail. Waarschuwing bestel hier niet.
Zou er een dag later zijn
Zou er een dag later zijn, nu 2 weken en 6 mails verder en niks ontvangen, de bestelling is geannuleerd en mijn geld niet terug. Waardeloos.
Slecht!
22 september vest besteld, de volgende dag mail gehad, maat was niet meer op voorraad...maar ik kon het nog wel aanklikken en in winkelmand leggen. Teruggemaild dat ik dan een andere kleur wilde, die ook nog volgens de site op voorraad was, wat ze zelf voorstelde, tot op vandaag geen reactie meer gehad.....al verschillende mails gestuurd, 0 reactie gehad.
Zeer slechte ervaring.
Zeer slechte ervaring.
Mooie producten maar maten kloppen voor geen meter.
Het ene shirt in maat L past goed, het andere shirt is in maat L zit als een zak om je lichaam.
Typisch china productie, niks "Amsterdam".
Ik heb beste goede ervaringen gehad met…
Ik heb beste goede ervaringen gehad met Icon. Maar de laatste keer kreeg ik een artikel toegestuurd waar de maat niet van klopte. Gemaild en gevraagd of ik het artikel kon omruilen. Paar keer even antwoord gehad. Soms met de vraag of ik een foto wilde maken en een andere keer of ik het bestelnr wilde doorgeven. Daarna stopte het contact. Heb meerdere keren gemaild maar krijg geen antwoord. Ben zwaar teleurgesteld en ik zal ook mijn best doen om iedereen te waarschuwen voor Icon
**Zeer teleurstellende ervaring!** Opgelicht
**Zeer teleurstellende ervaring!**
Ik heb kleding besteld bij icon Amsterdam en tot op de dag van vandaag niets ontvangen. De levering zou volgens de website binnen een paar dagen plaatsvinden, maar weken later heb ik nog steeds geen pakket ontvangen.
Wat nog erger is, is het gebrek aan communicatie van het bedrijf. Meerdere keren geprobeerd contact op te nemen via e-mail, maar geen enkele reactie teruggekregen. Dit is absoluut niet acceptabel, en ik voel me compleet genegeerd.
Ik raad dit bedrijf ten zeerste af en zal hier zeker nooit meer iets bestellen. Zonde van mijn tijd en geld!
Oplichters
Bar slechte follow up en klantenservice
Hoi Christian, Julia, Hazel,
Order nummer : 428839 / 343760
Ongelooflijk lang duurt jullie response tijd !
Belachelijk slecht bereikbaar en voel me volledig genegeerd ! Beantwoord verdomme mijn e-mails én reminders eens terug !
Helaas heb ik nog steeds niets van ICON vernomen met betrekking tot het toezenden van de juiste broek met maat 30 ?
Ik heb de foute maat broek al lang retour gestuurd aan ICON, en deze hebben jullie ook allang terug ontvangen.
Waar blijft mijn nieuwe broek ?
Ik heb er voor betaald, en wil hem erg graag ontvangen ? Of mijn geld terug !!!!
Wil je dit NU eens voor mij uitzoeken AUB, en oplossen want volgens mij is er iets mis gegaan ?
Kurt
Part 3
Eindelijk ontvang ik een reactie op mijn mail met een retour procedure maar de klantvriendelijkheid is ver te zoeken, er wordt een waardebon voorgesteld maar je moet vervolgens wel je eigen verzendkosten betalen.. na zoveel klachten te hebben ontvangen, is dit het beste wat jullie kunnen doen? Ik hoef geen waardebon van een online store die zulk slechte services biedt. Ik wil retourkosten gecrediteerd hebben en mijn volledige geld terug van mijn retourzending. Oh en natuurlijk wederom geen reactie.. het zal eens niet zo zijn ;-)
Ondanks de mooie broeken, zou ik de moeite niet nemen om hier ooit nog een aanschaf te doen.
Ik ben een bijna één maand bezig met een retour aanvraag!!!
Gisteren voor het eerst besteld,
Gisteren voor het eerst besteld,
Na veel negatieve ervaringen gelezen te hebben, uiteindelijk toch besteld,
En ik ben blij dat ik besteld heb,
Niks aan te merken op de bestelling , vandaag al in huis en alles netjes verpakt
En in de sale broeken kunnen kopen voor een spotprijsje.
Wel vallen de maten vrij klein.
Retourneren ONMOGELIJK
Retour kun je niet aanmelden en het wordt je min of meer onmogelijk gemaakt om iets terug te sturen.
Goedkope meuk, ZEER slechte service!
In mei een broek besteld (The Avani trousers), maar de pasvorm kwam totaal niet overeen met de foto's. Hele slechte kwaliteit! Retourproces was nog vreemder dan de pasvorm. Eerst probeerden ze mij allerlei vouchers en kortingen aan te smeren. Na 3x gemaild te hebben dat ik de broek gewoon wilde retourneren, gingen ze eindelijk overstag en kreeg ik een retourlabel.
Op 7 juli (ruim 2 maanden later!) kreeg ik eindelijk de bevestiging dat ze mijn retour hadden ontvangen. Maar nu bieden ze mij alleen een voucher aan, omdat ze mijn retour niet binnen 14 dagen hebben ontvangen. Maar daar klopt niks van! Ik heb mij netjes aan de retourtermijn gehouden. Volgens PostNL was het pakketje ook helemaal niet vertraagd, dus ICON heeft zelf 2 maanden gewacht met het verwerken. En nu proberen ze mij de schuld in de schoenen te schuiven! Daarna kreeg ik te horen dat ik sale artikelen had gekocht en dat ik daarom een voucher kreeg i.p.v. geld terug. Mijn broek was helemaal niet in de sale!
Het probleem is nog steeds niet opgelost en ze reageren ook niet meer op mijn mails. Ze hebben geen klantenservice en zijn telefonisch ook niet bereikbaar. Alles gaat via de mail. Erg amateuristisch! Na 2,5 maand kan ik zeggen dat ik ben opgelicht. KOOP HIER DUS GEEN KLEDING!
Ik hoop alsnog dat dit z.s.m. wordt opgelost! En niet met een domme voucher of dat ik opeens een duurder product mag uitkiezen. Die truc ken ik nu wel. Onder elke review reageren jullie met hetzelfde riedeltje dat jullie streven naar de beste service. Nou, laat dat eens zien dan! En aangezien jullie bij elke review vragen om een ordernummer, die krijg je hierbij ook alvast. Dat scheelt hopelijk weer 3 weken mailen met jullie. Nu graag actie!
Ordernummer: #398133
Houden me constant aan het lijntje…
Houden me constant aan het lijntje drama bedrijf nooit iets bestellen!
Houden je aan het lijntje
Mijn bestelling retour gedaan, is bevestigd door hun dat m’n pakket is aangekomen bij ze en vervolgens houden ze je aan het lijntje of gewoon geen reactie meer.
Bestelling #418259
Slechte kleding
Slechte kleding, shirt na twee keer wassen kapot en een geen garantie. Wat een gare zooi.
toch weer terug
toch weer terug , na dat ik hier geschreven had , gelijk reactie, dacht nu komt het goed, maar nog steeds niets gehoord, hele slechte service, kan niemand bereiken, ze zeggen we lossen het op, en daarna hoor je weer niets meer...
Opgelicht
De eerste bestelling die ik gedaan had kwam pas na 2,5 maand aan terwijl ze zeide binnen 5 werkdagen. Ik kreeg hierbij een aanmaning omdat ik via Klarna betaald had. Dit had ik gerapporteerd en was dan ook opgelost door Klarna. Nadat de kleren binnen kwamen en de kwaliteit ook nog eens slecht was heb ik het pakketje teruggestuurd. Paar weken later kreeg ik weer een aanmaning val Icon omdat ik geen geld kon terug krijgen maar enkel een tegoedbon. Om mijn geld niet weg te gooien heb ik toch maar nog een shirt besteld. Maar zelfs deze 2de kans weet icon goed te verpesten. Na 1,5 maand heb ik nog steeds niks ontvangen. Slecht product met een nog slechtere service! Mijn advies is om niks te bestellen!
Een artikel terug gestuurd
Een artikel terug gestuurd, zal max. binnen 10 dagen duren om te verwerken, na 2 weken toch maar een mail sturen, mail niet aangekomen ivm. Onbestaand emailadres. Eens en nooitmeer zaken met dit soort bedrijf..
Ontzettend slechte klantenservice
Ontzettend slechte klantenservice. Bestelling werd pas 4 weken later geleverd. Kleding retour sturen in ruil voor restitutie was niet mogelijk, alleen een tegoedbon. Vervolgens de tegoedbon willen gebruiken op een bundelbestelling (met korting), was niet mogelijk in combinatie met de tegoedbon waar ik gewoon voor heb betaald. Ook ineens verzendkosten in rekening gebracht gekregen bij het gebruik van deze tegoedbon terwijl normaliter de verzendkosten bij de prijs inbegrepen zijn.
Ik schrijf niet snel een review maar dit bedrijf is echt waardeloos, gerund door snelle jongens die alleen hun eigen belang voorop stellen.
Markt kwaliteit en lachwekkende klantenservice
Allereerst is de kleding lachwekkend slecht.
Van markt kwaliteit, 1x wassen en een maat kleiner.
De klantenservice is nog lachwekkender, man man man wat een droevenis.
Je retourneert iets binnen de 14 dagen (in mijn geval binnen 3 dagen)
Pakket lag daar 20 dagen en ze mailen je doodleuk dat je je geld niet retour krijgt omdat je te laat bent, sorry clowns maar niet bij mij.
Ze zullen wel weer met de standaard reactie komen hierop, NIET KOPEN HIER!
Retour broeken - geen geld retour
In de actie broeken gekocht. Pasten niet, dus retour gezonden. Krijgen geen geld terug, want volgens Icon het retourproces niet juist gevolgd ( verwijzen naar sale beleid). De broeken waren helemaal niet in de sale.
Slechte reactie op verstuurde mails
Ik ben al vanaf begin december bezig om een terugbetaling te krijgen op een order (2 orders kort achter elkaar geplaatst) die ik retour heb gestuurd. Telkens zit er ontzettend veel tijd tussen de mails waarop ik een reactie moet krijgen.
Aangezien ik zie dat Icon sneller op reviews reageert dan op mails, schrijf ik m'n klacht nu maar via deze weg. Ik had de toezegging van Icon dat ik een terugbetaling zou krijgen op de eerste bestelling die ik geplaatst had, maar achteraf bleek dat ik de maat nodig had van de eerste bestelling en dus om een terugbetaling van de tweede order heb gevraagd.
Dit schijnt echter erg moeilijk te zijn, want de broeken zijn al een aantal weken terug in het bezit van Icon, maar ik wacht nog steeds op terugbetaling.
Ik heb wel een standaard mail gekregen dat ik kan ruilen voor een andere maat of een voucher kan krijgen, maar ik wil gewoon dat ze het geld terugstorten. Aangezien ik de order via Klarna heb betaald en ook daar heb gemeld dat de order retour is gestuurd, moet ik nu inmiddels Klarna gaan betalen omdat het te lang duurt voordat Icon eens reageert op mijn mails...