Wat een ongekend slechte ervaring heb ik met dit bedrijf. Van het kastje naar de muur en hulp aanbieden ho maar. Er zou niet betaald zijn bij het tanken (tot op de dag van vandaag nog geen bewijs moge... Toon meer
We rijden al jaren private lease maar bij Just Lease (Arval) is het teleurstellend slecht geregeld. Nu voor de tweede keer een klacht ingediend want bij alles krijg je te horen: Dan moet je de klanten... Toon meer
Auto ooit geleased bij Opel Lease via Arval. Overgenomen door Justlease. Ik wil eerder contract openbreken om duurdere auto te leasen. Zou Opel geen probleem mee hebben. Justlease denkt niet mee, bere... Toon meer
Particulier auto leasen kan met Private Lease van Justlease (by Arval) ✔ Splinternieuwe auto ✔ Vast maandbedrag ✔ Alles geregeld. Regel jij het ook slim?
Eksaardserijweg 250, 9041, Gent, België
- +32 9 298 01 40
- support@justlease.be
- justlease.be
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
De lastige klant zegt sorry
Als lastige klant en heb deze mensen bestookt met mails vol vragen en opmerkingen en ja, soms beschuldigingen. Ik heb het geduld verloren omdat ik in een tunnelvisie zat die er enkel op gericht was om via een persoonlijke queeste mijn “gelijk” te halen.
Toch bleven deze mensen kalm en professioneel. Ik wil hen dan ook uitgebreid mijn excuses aanbieden en hen via deze five star rating te laten weten dat ik fout zat en niet omgekeerd. Bedankt om jullie geduld te bewaren en me professioneel op mijn plaats te zetten indien dat nodig was. Respect
Op justlease kan je vertrouwen en goede…
Op justlease kan je vertrouwen en goede survice
Ben zeer tevreden over justlease een…
Ben zeer tevreden over justlease een goede aan rader
Tevreden van de goed werking
Heel wat problemen gehad met het track…
Heel wat problemen gehad met het track and tracé bakje, uiteindelijk opgelost door garagist. ik werd van het kastje naar de muur gestuurt.
Prima service
Prima service. Enig minpuntje,ik krijg telkens een betalingsaanvraag om per overschrijving te betalen terwijl mijn domiciliëring loopt.
Super service
Super service van bij de bestelling tot nu nog geen enkel probleem gehad. Vriendelijke mensen(behalve ene) maar ik zou het iedereen aanraden. Correct faktuur je weet wat je getekend hebt en dat betaal je. Doe zo verder. Tevreden klant
Heel goed service in het algemeen
Heel goed service in het algemeen !
Veel reactiviteit en de prijs is ok.
Moet zeggen mijn nissan is terug binnen…
Moet zeggen mijn nissan is terug binnen , hij had pak te weinig kilometers .
Netjes terug betaald gelijk in contract stond .
Expertise was super , is gebeurt door extern bedrijf .
Heb vandaag mijn borg en alles terug gekregen .
Super bedrijf en eerlijk geweest .
Ik kan niks anders zeggen dan dat het een leuke en aangename ervaring was .
Prima service
Prima service. Al 4 jaar klant en nu weer een nieuwe wagen besteld. 1 keer probleem gehad met dubbele Facturatie. Dit duurde lang voordat het was opgelost. Verder geen problemen.
geen serieus bedrijf
In 2018 een nissan qashqai besteld bij justlease. Eerste contact was goed, ik mocht de auto een paar maanden later gaan afhalen bij een nissan-garage in de buurt. En de eerste 3 jaren had ik echt geen klagen van het bedrijf. Maar ik had tot dan ook nog niks noemenswaardig voorgehad met de auto. Onderhoud werd jaarlijks gedaan in de nissangarage, iemand had in mijn gat gereden en dit werd netjes opgelost door carglass. maar na 3 jaar begon de miserie.
Begin juni stelde ik een probleem vast met de ventilatie van de airco/verwarming. Als ik de auto start, blaast deze op vol vermogen, ma na enkele minuten komt er enkel nog een zuchtje wind uit. Dus als het regent of als het koud is, wasemen mijn ruiten aan, maar de ventilatie heeft niet genoeg kracht om dit weg te nemen. En wanneer gebeurt dit? Als je op de autostrade zit. Afspraakje gemaakt met nissan en ze konden mij ontvangen half juni. Achteraf teruggebeld naar nissan omdat ik normaal gezien mijn onderhoud moest uitvoeren begin juli en ik wou beide zaken op 1 dag zetten. Toen wist nissan mij te vertellen dat ze geen onderhoud meer mochten uitvoeren en dat ik justlease moest bellen voor meer info. Nissan mocht enkel nog garantiegevallen behandelen, zoals het probleem aan mijn wagen. Ik bel justlease op: ah nee, alle herstellingen en onderhouden moet gebeuren bij profile. Eventjes bij vermelden dat de dichtsbijzijnde profile garage een uur rijden is. Dus afspraak met nissan geannuleerd en afspraak gemaakt met profile. Om een lang verhaal kort te maken: ondertussen ben ik 5 keer langsgeweest bij profile voor hetzelfde probleem en het is nooit opgelost geraakt. 10tallen keren gebeld en nog meer mails gestuurd om mijn ongenoegen te uiten en na 7 maanden was het voor mij genoeg. Er wordt amper op klachten gereageerd, Ze schuiven alles van zich af enz... regel het maar met profile. Neen, ik heb een contract met justlease. Pas nadat ik een ingebrekestelling heb verstuurd waarin ik vraag dat ze de auto terugnemen omdat er mij nog maar 6 maanden resten, komen ze af met oplossingen die voor mij zelfs niet bespreekbaar zijn (ineens stellen ze wel een reparatie voor in de garage van nissan. Iets wat ik al verschillende keren heb gevraagd, dus na 5x naar profile geweest te zijn, zou ik nu terug van voor af aan moeten beginnen. Of auto inleveren 150km verder en voor de tijd van het contract bieden een tweedehands wagen aan enz.) Hadden ze eerder met deze oplossingen gekomen wou ik er nog wel over nadenken, maar ondertussen reed ik al 3 maanden in de kou naar het werk, heb op die 5keer dat ik naar profile moest 2 tot 3 zitten wachten daar en noem maar op. Dus neen, ik ben niet tevreden van hun dienstverlening
Op 25.11 wagen einde contract
Op 25.11 wagen einde contract. Alsnog factuur gekregen voor december. Na 3 telefoons wordt factuur met creditnota geannuleerd. Wat blijkt, op 4.12 wordt deze factuur via domiciliering aangeboden ter betaling. We zijn 9.12 maar waarborg nog steeds niet terug betaald. Administratie is zeer zwak, mails worden niet beantwoord
Telefoon services
Goed service opzicht maar vond zeer spijtig niet gelooft te worden na juist de eerste confrontatie betreft vervangwagen communicatie
Jullie zijn fantastisch!
Over het algemeen erg tevreden
Over het algemeen erg tevreden!
Snelle respons op vragen. Voor sommige vragen hoef je echter wel bij de "veel gestelde", zoals waar je voor onderhoud terecht kan/moet (is dan ook niet steeds vlakbij).
Ik ben zeer tevreden over jullie,aan de telefoon om vragen en antwoorden krijgen we altijd correct een antwoord,ik kan maar elke maand eind van de maand betalen en dat voer ik ook correct uit, jullie
Klein minpuntje,er was mijn gezegd als u een auto kan verkopen (leasing)aan iemand anders krijg u daar een premie voor,dit is intussen al 9maanden geleden maar heb niets maar ook niets gezien van een premie,ik zat vol energie om de mensen aan te spreken en over jullie service en de mensen aan te moedigen om auto te leasen, waarbij ik ook mensen heb kunnen over tuigen ,maar heb daarvoor niets terug gekregen,die mensen zijn allemaal die ik heb kunnen overtuigen naar Dex ieper gegaan,vindt dat spijtig maar verder zijn jullie een topteam, groeten geert
Super goede service echt top een echte…
Super goede service echt top een echte aanrader
de contact tussen hun en klant gaat…
de contact tussen hun en klant gaat zeer moeilijk ,door niet opnemen van telefoon of niet antwoorden op e-mail. Duur soms een paar dagen voor je een antwoord of geholpen word.
ik ben tevreden over Justlease
ik ben tevreden over Justlease
Nog niets van problemen ondervonden.
Na 4jaar ben ik van plan om andere wagen ook via Justlease aan te kopen
zo tevreden ben ik erover.
Grtn Linda