Aankoop IPhone X op 19/11/2018 bedrag volledig betaald. Hierbij de letterlijke e-mail. Beste, Hartelijk dank voor uw bericht. Helaas kunnen wij op dit moment niet reageren, momen... Toon meer
Na lang wachten toch telefonisch contact gekregen is de bestelling toegekomen. Waarvoor bedankt voor de persoonlijke levering. ( vanuit Nederland naar België) Hier is er alvast eentje enorm blij.... Toon meer
Bijna 3 weken geleden een Macbook besteld. Nog steeds niet binnen, vanuit hun zelf niks gehoord moet er zelf achteraan zitten. Op de site stond 3-5 werkdagen, kan beter veranderd worden in weken. Heb... Toon meer
Wat een mooie zaak en vriendelijk personeel! De gezellige verkoper heeft ons heel goed geholpen. De Macbook die een ratelend bijgeluid gaf is zonder probleem gemaakt, terwijl ik wacht.Ik ben elke kee... Toon meer
Bosstraat 34, 4611ND, Bergen op Zoom, Nederland
- 0164-311311
- info@macunit.nl
- macrelife.nl
Op 28 februari een MacBook Air…
Op 28 februari een MacBook Air refurbished besteld. Apparaat zou binnen 3-5 werkdagen geleverd worden. Ondertussen is het 21 maart, is er al meerdere malen beloofd dat de MacBook dezelfde dag verzonden zou worden. Het bedrijf is slecht bereikbaar. Donderdag 15 maart zou de machine er sowieso uiterlijk zijn. Weer niet, en op de vraag waar de MacBook blijft wordt niet gereageerd. Vrijdag 16 maart maar geannuleerd, ook daar geen reactie op. Ondertussen wel al op 28 februari betaald... Na enige tijd geeft MacRelife aan de order te annuleren en het bedrag terug te storten. Het bedrag zou ondertussen ook al terug gestort worden door MacRelife. Tot op heden (4 april) nog niets mogen ontvangen.
In reactie op Robin:
Geachte Robin, dank voor je reactie.
Ik heb je 23 maart gemaild dat je ons per mail kunt bereiken.
Je collega Charlotte heeft per mail aangegeven op 27 maart dat de terugbetaling op 03 april plaats zou vinden. Na bericht van mij heeft je collega Charlotte vervolgens op 27 maart aangegeven dat de terugbetaling uiterlijk 30 maart plaats zou vinden omdat ik het te lang vond duren. De order is al van 28 februari.
De datum die je noemt (6 april) is niet eerder genoemd.
Ik dank je vast vriendelijk voor de spoedige afhandeling,

Antwoord van MacUnit BV
goede service en vriendelijke service…
goede service en vriendelijke service in de winkel. Blij met de macbook pro.
Nette service, volgende keer weer
Nette service, goed geholpen zowel nu als vorige keren. Aanrader.
Super service
Super service! Heel goede indruk en ervaring gehad. Heb een macbook en week daarna telefoon gekocht. Kan het iedereen aanraden!
Alvorens contact op te nemen met …
Alvorens contact op te nemen met MacRelife BoZ enkele andere refurbishing verkoopsites en winkels bezocht. Professionaliteit en de manier waarop ik te woord gestaan werd deed mij besluiten BoZ te bezoeken om vervolgens een uitstekende IMac te kopen.
Ben zeer tevreden met name ook voor de ondersteuning om met IMac te werken. Als senior gebruiker wil ik BoZ van harte aanbevelen.
Top!
Als jullie willen reageren op een …
Als jullie willen reageren op een slechte review kom dan alsjeblieft met feiten.
Ten eerste, was het artikel niet op de status; pre-order. Maar er stond op de site duidelijk aangegeven dat deze binnen 5 tot 7 werkdagen geleverd zou worden. Ik heb hier ook een screenshot van.
Ten tweede, Duurde het meer dan een maand voordat de macbook voorradig was waarin ik in de tussentijd elke week soms 2 x contact met jullie moest opnemen wat anders niet van jullie kant kwam waarbij ik te horen kreeg dat het soms de volgende week binnen was en soms over een paar dagen en soms was die al binnen en werd het de zelfde week nog geleverd. Wat natuurlijk onzin was.
Ten derde, is de macbook nooit voorradig geweest. Aangezien er mij werd verteld dat het eindelijk binnen was en ik een compleet ander model van jullie kreeg. En daarbij is natuurlijk hartstikke goed te begrijpen dat ik mijn geld terug wil aangezien ik anderhalf maand wacht en er mij telkens een leugen wordt voor geschoven, waarna ik vervolgens ook nog eens voor de gek wordt gehouden met een mindere model.
Ten vierde, een oplossing zoeken was vervolgens nog een langere periode op de macbook wachten wat ik had besteld niet wetende wanneer deze dan uiteindelijk bij mij geleverd zou worden. En de compensatie was gewoon te mager, gezien de marktwaarde tussen beide modellen.
Ten vijfde, ja jullie hebben mij een retourlabel verzonden en hier een week op gewacht maar dat is natuurlijk absoluut minimaal naast het anderhalve maand wacht tijd wat mij uiteindelijk ook niks heeft opgeleverd. en je collega heeft mij maar 1 keer gebeld niet meerdere malen.
Ten laatste, het klopt dat ik mijn geld na 2 maanden heb mogen ontvangen. Dus 2 maanden lang was ik mijn geld kwijt, hierbij spreken we over een bedrag van 1700 euro. En ik heb ook mogen lezen dat dit eerder is gebeurd bij een ander persoon. Daarna heeft er iemand mij ook gebeld om te vragen of het geld is ontvangen en of jullie nog wat voor mij kunnen betekenen maar ik denk dat ieder persoon kan begrijpen dat dat gebakken lucht is.
Foutje is boven verwachting goed gemaakt.
In november een Macbook met 5-sterren conditie besteld. Macbook was echter niet helemaal in de staat die ik verwacht had. Bleek een foutje want achteraf gaf Macrelife toe dat dit inderdaad geen 5 sterren conditie was. Gelukkig kon ik de Macbook terugsturen. Aangezien men op dat moment geen apparaat welke aan 5 sterren voldoet op voorraad had het ik het geld teruggestort gekregen. Deze afhandeling is echter niet helemaal vlekkeloos verlopen. Was ik in eerste instantie uiteraard niet blij mee maar na contact met Macrelife heeft men het helemaal goedgemaakt. Boven verwachting zelfs! En dat is uiteindelijk het belangrijkste. Er kan altijd iets fout gaan en dan is het heel prettig dat men het goedmaakt. Dát is 5 sterren waard!
tevreden met de iphone
Vandaag mijn iphone 6 binnen gehad die ik tijdens de actie besteld heb. Mooi doosje met oplader en een nette iphone. Wel jammer dat postnl erg laat was (17:00 ipv 12:00 wat op hun site stond) maar daar kunnen jullie niks aan doen. Erg tevreden met de service en het product.
Tof bedrijf’
Tof bedrijf! Fijne ervaring in beide winkels gehad! Vriendelijke medewerkers, top producten! Aanradertje!
Twee weken geleden een refurbished …
Twee weken geleden een refurbished iPhone 5s besteld. Deze zou de 23e, dus een week later worden geleverd. Niets die dag, maar ook geen bericht van Macrelife, niets. Gebeld; sorry hij was even niet op voorraad, maar echt woensdag of donderdag zou hij er zijn. Woensdag niets, donderdagmiddag weer gebeld. Zo toevallig, ze zouden net track & trace doorgeven. Deze ontvangen, inmiddels is het weer zaterdag en hebben we nog niets gehad.... Dus pakketje is gewoon nog niet naar Postnl gegaan. Dat was eens maar nooit weer.
Uiteindelijk dinsdag de telefoon ontvangen en deze zag er als nieuw uit.
Jammer dat een bedrijf dat goede producten levert niet beter communiceert met de klant, waardoor ergernissen ontstaan die hadden kunnen worden voorkomen.
Na enkele weken nog steeds zeer tevreden met de telefoon. Omdat de lader niet goed werkt krijg ik een vervangend exemplaar... Als nu ook nog de communicatie met de klant wordt verbeterd, wordt dit vast een prima website..

Antwoord van MacUnit BV