Aankoop IPhone X op 19/11/2018 bedrag volledig betaald. Hierbij de letterlijke e-mail. Beste, Hartelijk dank voor uw bericht.
Helaas kunnen wij op dit moment niet reageren,
momen... Toon meer

Na lang wachten toch telefonisch contact gekregen is de bestelling toegekomen. Waarvoor bedankt voor de persoonlijke levering. ( vanuit Nederland naar België) Hier is er alvast eentje enorm blij.... Toon meer

Wat een mooie zaak en vriendelijk personeel! De gezellige verkoper heeft ons heel goed geholpen. De Macbook die een ratelend bijgeluid gaf is zonder probleem gemaakt, terwijl ik wacht.Ik ben elke kee... Toon meer

2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Niet tevreden

Opzoek naar een MacBook kwam ik op de site van MacRelife. Een site waar je refurbished Apple producten kan kopen.

Prijzen zagen er goed uit en er werd binnen 5-7 dagen geleverd. Korting op me eerste factuur dus ik dacht, doe mij ook maar zo'n muis erbij. Op 11-5-2018 is de bestelling geplaatst.

Op 16-5-2018 krijg ik de melding dat het pakketje vertraagd is en de volgende dag binnen gaat komen. Probleem is echter, je kan geen contact krijgen met ze krijgen. Je kan bellen, maar opnemen gebeurt echter nooit. Via chat wordt niet snel gereageerd.

Ik vond het prima tot dusver, alleen irriteerde ik me een beetje aan de belofte. Want de volgende dag was de macbook uiteraard niet geleverd.

De weken die volgde was het een heen en weer gemail en gechat, en geen concrete oplossing. Op de kern van mijn probleem wordt niet gereageerd, er wordt wel vaak gezegd: "ik begrijp uw frustratie".

Punt is dat er beloftes worden gemaakt die niet worden nagekomen. Ik zou een track en trace krijgen, niet gekregen. Ik zou het de volgende dag binnen hebben, niet gekregen. En op 25-5-2018 heb ik het pakketje eindelijk binnengekregen via RedJePakketje. Nou... alleen de Macbook, op de muis wacht ik tot de dag van vandaag nog steeds.

Ik koos MacRelife vanwege de levertijd. Na meer recensies gelezen te hebben zijn ze gewoon niet eerlijk en doen ze alles voor de sale, wat ik jammer vind. Wanneer er vanaf het begin transparant wordt gecommuniceerd en geen valse beloftes worden gedaan kan ik me wel inleven. Nu echter niet.

Wil je langer wachten dan afgesproken dan is MacRelife prima. Ik moet maar eens meer recensies lezen voordat ik een keus maak.

5 juni 2018

Beste meneer Holterman,

Wij hebben u zojuist een aantal keer geprobeerd te bellen maar kregen alleen uw voicemail te pakken.

Zou u ons even terug kunnen bellen zodat we dit kunnen bespreken en dat we kunnen kijken naar een oplossing?

Excuus voor het ongemak.

Dylan van MacRelife

MacBook Pro touchbar besteld bij…

MacBook Pro touchbar besteld bij MacRelife. Was voor mij een nog onbekend bedrijf, maar positief verrast. MacBook kwam netjes in een omdoos, geseald in een verpakking. Goede prijs voor een recente refurbished MacBook. Aanrader!

Beste Xavia,

Bedankt voor uw review, wij stellen deze zeer op prijs.

Team van MacRelife.

Topbedrijf in antwoord en spullen die ze leveren

Ik ben al enige tijd liker bij MacRelife B.V. op facebook een duidelijke site met voor ieder wat wils tegen betaalbare prijzen. Ook de website is helder en duidelijk en ook volgens mijn moeder die toch een enorm beperkt zicht heeft. Helder ,lichte kleur achtergrond. Nu ben ik de gelukkige van een prijs en er werd per direct contact met mij opgenomen en over en weer is het contact zeer vlot. Dik 5 sterren meer kon ik niet geven helaas. Rody van Roessel uit Waardenburg

Beste Rody,

Bedankt voor uw review, wij stellen deze zeer op prijs.

Onacceptabele levertijd

Ik heb op 12 mei een telefoon besteld. Ik kreeg bericht dat er een fout was gemaakt door de leverancier en dat ik hem uiterlijk zaterdag 26 mei in huis zou hebben. Zaterdag stuurde ik een mail omdat ik geen bericht had gekregen dat hij verzonden was, dat klopte want nu zou mijn telefoon maandag/dinsdag verzonden worden. Dinsdag heb ik gebeld, er nam niemand op maar ik werd teruggebeld. Ik vroeg wanneer mijn pakket verzonden zou worden en waarom het zo lang duurt. Er werd mij verteld dat de telefoons iets meer problemen hadden dan verwacht dus dat het langer duurde om ze te maken. Ook werd me gezegd dat mijn telefoon woensdag ochtend verzonden zou worden en dat ik dan ‘s middags een mail zou krijgen van de tracking. Ik vroeg of dat van postNL was, maar dat was niet zo terwijl dat wel op de website staat. Ik heb geen mail gekregen dat er iets is verzonden. Macrelife is wel goed te bereiken, ze mailen en berichten snel terug en toen er niet werd opgenomen werd ik netjes teruggebeld.

Update vrijdag 1 juni:
Donderdag 31 mei nogsteeds geen verzendings bericht dus ik heb weer gebeld. Er werd me door Robin verteld dat de buitenkant van de telefoon die ik heb besteld niet op voorraad was. Ik heb namelijk een vijf sterren model besteld en die is er niet meer. Er werd me gevraagd of ik misschien een matte zwarte telefoon wilde maar ik heb gezegd dat ik dat niet wilde. Ik zou teruggebeld worden met meer informatie. Na een uur was ik nogsteeds niet gebeld dus besloot ik zelf te bellen. Er werd weer gezegd dat ik zo teruggebeld zou worden. Mijn huidige telefoon doet het niet altijd evengoed dus daarom kon ik niet opnemen. Er was een voicemail ingesproken: ik zou de volgende dag teruggebeld worden. Vandaag besloot ik weer zelf te bellen aangezien ik niet gebeld werd. Ik heb twee keer gebeld met het zelfde nummer als de dag daarvoor en er is niet opgenomen. Een minuut daarna belde ik met een ander nummer en toen werd er wél opgenomen. De persoon waar mee ik sprak zei dat ik iets fout had gedaan met het nummer intoetsen maar dat is niet waar, ik heb precies hetzelfde nummer gebeld en kreeg dezelfde voicemail als eerder. Ondertussen is het drie weken geleden sinds mijn bestelling.

Hi Afra,

Zojuist hebben wij telefonisch contact gehad. Wij gaan het toestel zo snel als mogelijk naar je opsturen, en zullen je kosteloos upgraden naar een hogere opslagvariant.

Wij zullen na de levering contact met je opnemen of het toestel naar wens is.

Nogmaals excuses voor het ongemak, en een fijn weekend!

Beloftes gemaakt die niet nagekomen…

Beloftes gemaakt die niet nagekomen worden waardoor ik 2 weken kan wachten op mijn toestel waarvoor normaal een bezorgtijd van 3-7 werkdagen geschreven staat. Heel jammer.

30 mei 2018

Beste Khybar,

Allereerst wil ik u bedanken voor uw eerlijkheid.

Wij vinden het vervelend om dit te lezen wij proberen er alles aan te doen om u als klant de juiste service aan te bieden en te geven.

Zou u ons per mail kunnen voorzien van meer informatie/ uw contact gegevens zodat we gezamenlijk kunnen kijken naar een oplossing?

Ik zie graag uw e-mail tegemoet, dit kunt u mailen naar info@macrelife.nl

Team van MacRelife.

21 april heeft mijn vader voor mijn…

21 april heeft mijn vader voor mijn verjaardag een 13" Macbook Pro besteld, met bezorging over 5-7 werkdagen (dachten wij). Ondertussen hebben we de Macbook nog steeds niet ontvangen (ruim een maand later). We hebben gebeld en gechat met medewerkers die ons vertelden dat er problemen waren met de leverancier maar dat die nu waren opgelost en dat de Macbook de volgende vrijdag zou worden verstuurd, dit is echter al drie keer aan ons verteld en de Macbook is nog steeds nergens te bekennen. Erg vervelend

26 mei 2018

Beste Charlie,

We proberen u te bereiken maar treffen helaas elke keer uw voicemail, zou u ons maandag kunnen bellen als dit u uitkomt?

alvast vriendelijk bedankt!

Goed en snel geholpen!

Goed en snel geholpen!
Heb een iphone 7 op een ongelukkige manier laten vallen op het scherm. het was volledig kapot. In eerste instantie ben ik naar de imac winkel gegaan. Daar kreeg ik uit eindelijk te horen dat het scherm alleen niet vervangen kon worden, ben hiermee toen niet akkoord gegaan.
Ik heb mijn iphone 7 toen naar de MacRelife in Bergen op Zoom, waar ze mijn scherm wel konden vervangen en dus geen nieuwe telefoon aan hoefden te schaffen. De iphone werkt weer uitstekend. goed werk ben erg te vrede!
zeker een aanrader en een stuk goedkoper.

Tim Paauwe

24 mei 2018

dank u wel Tim!

IK ben in de winkel goed geholpen

IK ben in de winkel goed geholpen, alles werd duidelijk uitgelegd. Verder hoop ik dat de iPhone 6 mij net zo goed gaat bevallen als de iPhone 4.

21 mei 2018

Dank u wel!

als recap over Macrelife

als recap over Macrelife. Nadat ik twee keer via de trustpilot geklaagd had heb ik uiteindelijk mijn macbook binnen gehad. ik ben erg goed begeleid (na 3 weken) en alle problemen die ik had werden opgelost.
uiteindelijk bleek het te gaan om problemen met de leveranciers, en hoewel Macrelife daar zelf niks aan kan doen, word je als klant hier ook Verder niet over ingelicht, en daar zou misschien wel aan gewerkt kunnen worden ;).
Dylan, je bent een fijn persoon om tegen te klagen over een bedrijf waar je zelf werkt en ontzettend bedankt dat je het probleem voor me hebt opgelost!

18 mei 2018

Dank u wel!

Deskundig, behulpzaam en klantvriendelijk

Onlangs een refurbished iPhone gekocht in Hellevoetsluis, bij Robin.
Ondanks dat deze op voorraad was volgens de website, lag deze in filiaal Bergen op Zoom. In eerste instantie verliep de communicatie wat onduidelijk. Na een paar dagen was de iPhone in Hellevoetsluis en werd ter plekke, voor mijn neus van allerlei nieuwe onderdelen voorzien. Dit onder het genot van een kopje koffie en een ontzettend behulpzame, deskundige en klantvriendelijke Robin. Nu 2 weken in bezit en ik ben er blij mee. Ondanks een wat stroef begin, een "eind goed al goed". Zeker aan te raden!

17 mei 2018

Dank u wel Annie!

Bijna 3 weken geleden een Macbook…

Bijna 3 weken geleden een Macbook besteld. Nog steeds niet binnen, vanuit hun zelf niks gehoord moet er zelf achteraan zitten. Op de site stond 3-5 werkdagen, kan beter veranderd worden in weken. Heb de Macbook besteld vanwege de belofte om snelle bezorging, ivm school en werk. Erg vervelend. Inmiddels telefonisch contact gehad, klacht is in behandeling genomen en het is netjes uitgelegd.

16 mei 2018

Dank u wel Merel

Ik heb vorige week een Macbook gekocht…

Ik heb vorige week een Macbook gekocht bij MacRelife en ik moet toch wel even toegeven dat ze een enorm goede service hebben en de kwaliteit ligt ook gewoon nog hoog voor wat je betaald!

Mocht je nog twijfelen, dan zeg ik niet langer twijfelen maar gewon doen!

15 mei 2018

Dank u wel D!

MacBook voor mijn dochter hier aangeschaft.

2 weken geleden heb ik voor mijn dochter een Macbook Pro 13 gekocht bij MacRelife. Tot nu toe werkt de Macbook prima. Het was een 4 sterren laptop en de beschadigingen vallen mee, een enkel butsje en krasje.
Omdat ik weinig verstand van Apple had, heb ik voor aanschaf gebeld met MacRelife. Er werd alle tijd voor me genomen en mijn vragen werden duidelijk en begrijpelijk beantwoord. Dit gaf het vertrouwen om hier de laptop te kopen.

18 april 2018

Dank u wel Pieter

Vriendelijke klantenservice, onacceptabele levertijd

Na goed telefonisch advies van de klantenservice had ik op 28 februari een 5-sterren MacBook besteld die, volgens de site, op voorraad was en een levertijd had van 3 tot 5 werkdagen. Na een dikke week was de laptop er niet. Gebeld: een onderdeel moest nog besteld worden!? Afijn, na 2 weken was de laptop binnen.

De behuizing van de MacBook was erger beschadigd dan lichte krasjes. Bij het opstarten zag je in het zwarte scherm verschillende witte puntjes. Geen 5-sterren laptop. Teleurgesteld de laptop binnen 5 dagen op eigen kosten geretourneerd. Hiervan kreeg ik op 20 maart een bevestiging dat het geld pas NA 14 dagen teruggestort zou worden, terwijl in hun algemene voorwaarden staat binnen 14 dagen?

Ik heb heel wat gemopperd waarbij Robin mij altijd vriendelijk te woord bleef staan. Pas na het plaatsen van deze online review en het aanvragen van bemiddeling bij klacht.nl en ICTWaarborg, ontving ik op 16 april mijn geld retour.

Daarna beloofden ze mij ook de verzendkosten van €15 te vergoeden. Even leek het erop dat ze zich weer niet aan een belofte zouden houden, maar na nog wat telefoontjes en mailtjes ontving ik de vergoeding op 25 april en is uiteindelijk alles opgelost!

13 april 2018

Antwoord van MacUnit BV

Fijn dat alles is opgelost!

Na wat onduidelijkheid over de…

Na wat onduidelijkheid over de bezorging heb ik de telefoon iets later ontvangen dan gepland. Door de vertraging kreeg ik een hoesje en screen protector aangeboden door Casper die ik niet heb gekregen uiteindelijk. Kwalitatief goed product. Er word alleen niet altijd de waarheid gesproken. Als ze de 3-5 werkdagen die ze beloven aanpassen een prima bedrijf. Alleen jammer van de belofte die niet word nagekomen.

30 maart 2018

Hi Martin,

We proberen al enige tijd met je in contact te komen via telefoon en mail. Helaas horen we niks van je terug. Kan je ons bellen of terug mailen? Dan lossen we het graag met je op :)

Groeten Robin van MacRelife

Zeer snelle service en de scherpste prijzen!

Zeer snelle service en de scherpste prijzen van Nederland! Zelf een MacBook besteld echter was de bijhorende oplader niet erbij geleverd. Belletje gedaan en binnnen een half uur stond een medewerken aan de deur om de oplader te brengen! Top service! En ook nog is de scherpste prijzen van Nederland met 2 jaar garantie!

Hi Daan,

Bedankt voor je review, bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met de MacBook

Groeten Robin van MacRelife

Enkele dagen geleden bezocht als…

Enkele dagen geleden bezocht als zakelijke klant. De ontvangst is netjes en ik was gelijk aan de beurt. De verkoper was jong, wat op zich geen probleem is, zijn kennis van Apple producten bleek zeer uitgebreid! Lekker onder het genot van een koffie even babbelen. Ik het idee dat deze verkoper mij niet wilde aansmeren, maar gewoon een toepasselijk advies gegeven heeft. Uiteindelijk een Mac Pro gekocht, voor een nette prijs. De ervaring die ik gehad heb was voor mij fijn.

Hi Mike,

Bedankt voor je review, bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met de Mac Pro

Zeer slechte service en onbereikbaar

Zeer slechte service en onbereikbaar

Ik wacht inmiddels al een maand op een toetsenbord. MacRelife is erg slecht bereikbaar. Na meerdere keren bellen en chatberichten achter te laten, kreeg ik eindelijk een reactie. Eerst werd mij verteld dat ze mijn bestelling niet terug konden vinden in het systeem en mij terug zouden bellen. Ik werd nooit teruggebeld. Daarna weer proberen contact te zoeken. Toen werd mij verteld dat ze problemen hadden met de levering van de toetsenborden. Er werd mij verteld dat het toetsenbord uiterlijk eind week 11 geleverd zou worden. Ik vroeg nog of ze dit zeker wisten: jahoor, absoluut, u heeft het toetsenbord volgende week in huis! Inmiddels nog steeds geen toetsenbord ontvangen en sindsdien is MacRelife helemaal niet meer te bereiken. Niemand reageert op mijn berichten en telefonisch zijn ze onbereikbaar. Ik wil graag de bestelling cancellen en mijn geld terug, dit slaat nergens meer op. Zorg dat je bereikbaar bent voor je klanten en informeer ze als er iets mis gaat met leveren!