Artikel besteld, zou binnen 3 dagen geleverd worden, ik wacht nu al 3 weken, contact gehad met klantenservice. Moet uit een flagship store komen?? Volledig onbetrouwbaar. 0 sterren!!!
Marc O’Polo is een prachtige merk met een mooie kleding assortiment, modern, praktisch en duurzaam. Dat is de reden waarom ik mijn kleding bij Marc’o Polo koop. De klantenservice is heel goed en ef... Toon meer
Ik ben verbaasd over de negatieve reviews die er hier te lezen zijn. Bijna al mijn kleren koop ik van Marc O’Polo omdat het mijn stijl is en de kwaliteit heel goed is. Soms koop ik mijn kleren van dit... Toon meer
Heel leuke uitstap,een echte aanrader. Onze nederlandstalige gids,johan, was top! Veel uitleg met toffe weetjes en goede rijkunsten. Mooie plekjes gezien en vooral veel gelachen. Voor herhaling vatba... Toon meer
Marc O’Polo stands for high-class, contemporary premium modern casual wear. A preference for natural materials, high-quality workmanship and special details characterize the individual style of this international brand with Scandinavian roots, in keeping with the philosophy of its founders: The freedom to be yourself.
Hofgartenstraße 1, 83071, Stephanskirchen, Duitsland
Kobaltblauwe sweater
Mooie sportieve sweater.
Goede kleur!
Mooie kwaliteit!!!
Koop niet online! Op 22 mei heb ik damesmuilen gekocht…
Op 22 mei heb ik damesmuilen gekocht van 99,95. Met de welkomsbonus waren ze 79,95. De volgende dag werden de muilen geannuleerd, uitverkocht. Dat kan. Nu, 2 weken later heb ik allang mijn bon van de welkomsbonus terug maar niet mijn 79,95. En denk je dat je makkelijk contact krijgt....neehoor. Ik voel mij werkelijk zwaar benadeeld en dan druk ik mij zachtjes uit.
Goede kwaliteit en een goede service
Goede kwaliteit en een goede service, aanrader!

Antwoord van Marc O'Polo
Marc O’Polo is een prachtige merk met…
Dat is de reden waarom ik mijn kleding bij Marc’o Polo koop. De klantenservice is heel goed en efficiënt, ik ben nooit teleurgesteld, met andere worden het verdient dikke 10!
na annulering, het artikel was niet beschikbaar, nog steeds mijn geld niet teruggestort gekregen!
Ik heb na maanden dat het artikel niet beschikbaar was een mail gekregen dat het wel beschikbaar was.
Nadat ik het artikel besteld en gelijk betaald heb, een mail teruggekregen dat de bestelling geannuleerd was. Ik heb mijn geld tot op heden, 8 dagen na de bestelling niet teruggestort gekregen.
Na 2 gefrustreerde telefoontjes, mijn geld nog steeds niet terug. Ik wordt steeds aan het lijntje gehouden dat het volgende week eraan komt.
Ik had dit niet verwacht van dit bedrijf, zeer slechte reclame.
Na 3 weken nog geen geld terug!
Marco Polo heeft een artikel geannuleerd omdat zij een fout hadden gemaakt!
Helaas heb ik na 3 weken nog steeds mijn geld niet terug, na 5 telefoontjes.
Wat een slechte service èn communicatie.
Ik ga dit aangeven bij de Consumentenman.
Bah....wat een irritaties!!! 😡
Prima
Ik ben heel tevreden over de kwaliteit. Koop hier regelmatig en stuur ook spullen retour. Soms gaat een hele bestelling retour en soms een deel. Nooit problemen gehad en altijd vlot. Ik kan mij niet vinden in de slechte reviews daarom deel ik ook mijn review om mede te delen dat het elke keer gewoon goed gaat. Ik ben een tevreden klant.
1 ster is nog teveel
1 ster is nog teveel. Mijn collega bestelde cadeaubon, ging tweemaal van de rekening. Nu blijken de cadeaubonnen ook niet te werken. Reageren doen ze amper!
Slechtste internet ervaring ooit
Slechtste internet ervaring ooit! Klantendienst biedt geen oplossingen. Wel 20 keer contact opgenomen.
Zeer ontevreden over de service!
Zeer ontevreden over de service!!
Ik kreeg een formulier toegestuurd over een retour vermist artikel. Deze heb ik netjes ingevuld vervolgens helpen ze me niet.
Ik heb nog steeds geen reactie gekregen en dus ook geen oplossing.
Ik zal hier geen artikel meer van kopen.

Antwoord van Marc O'Polo
Een ster is nog te veel..al maanden…
Een ster is nog te veel..al maanden bezig met een retour.
Heb enkellaarsjes in maat 40 besteld en kreeg slippers in maat 39. Heb besteld met Klarna maar de retour wordt maar niet afgehandeld terwijl ik keer op keer alle bewijzen heb gestuurd dat ik het pakket retour heb gestuurd. Iedere keer staat het bedrag weer open als de datum voorbij is..ik vertik het om te betalen wat ik heb teruggestuurd. Eerste keer besteld bij MoP..maar nooit weer.
Had ik maar eerder al deze negatieve reacties gelezen:(

Slechte klantenservice
Ik heb hier twee keer iets besteld. De eerste keer een tas, de tweede keer sandalen. Mijn eerste bestelling ging prima. De tweede keer hebben ze me het verkeerde product gestuurd, er zaten slippers in de doos. Ik heb een mail gestuurd naar de klantenservice, in het Nederlands (alle communicatie die ik van ze kreeg was in NL). Ik kreeg een mail terug, dat ik de volgende keer in het Engels of Nederlands moest mailen. Verder stond erin dat ik het product terug kon sturen en dat ik alleen contact met ze op moest nemen als het echt nodig was.
Hoge kwaliteit producten zijn met misschien wel, maar de klantenservice is zeker geen hoge kwaliteit!

Slecht beddengoed
Ik heb een dekbedovertrek gekocht van dit merk, was behoorlijk prijzig maar ik dacht, het is bekend merk en vast het geld waard. Helaas bleek niets minder waar, na 2x wassen is de stof helemaal geruld en voelt het alles behalve comfortabel. Alsof het 10 jaar oud is

Antwoord van Marc O'Polo
Slechte service, toch nog opgelost
2 maanden geleden kocht ik schoenen die ik af en toe heb gedragen. Ze zijn nu al zo versleten dat er nieuwe zolen en hakken op moeten. Hierover heb ik contact gezocht met het bedrijf. Ze bieden een vergoeding die niet de kosten van de schoenmaker dekt, het ongemak daargelaten. Als ik hierover meermaals mail, krijg ik 0 reactie. Ik had meer verwacht van een bedrijf zoals Marc O'Polo, erg teleurstellend dit!
Update, na nog een keer bellen heb ik t hele bedrag geretourneerd gekregen, jammer dat er zoveel gedoe over was, maar wel fijn.

Erg teleurgesteld in Marc O'Polo
Erg teleurgesteld in Marc O'Polo. Op 30 september j.l. een spijkerbroek besteld. Ruim twee weken later, nog niks ontvangen. Wel de factuur en ook een trackingnummer, maar helaas geen broek. De klantenservice geeft geen reden voor de vertraging en zoekt ook niet uit waar mijn pakket is. Waardeloos. Ben ik bij de neus genomen? Is de online webwinkel onbetrouwbaar? Dit verwacht je toch niet bij zo'n goed merk.
Pakket kwijt
Al 10 dagen aan het wachten op mijn pakket, inmiddels 3x gebeld. De klantenservice spreekt alleen Engels.
Ik wil graag een refund, echter dit kunnen ze alleen doen als het pakket gevonden is?!
Daarbij heb ik ook verzendkosten betaald, wat wordt hier mee gedaan?
Let op met MOP en hun verzendingskosten…
Let op met MOP.
Soms dienen volgens de website verzendingskosten niet betaald te worden.
Bij de afrekening diende ik deze evenwel toch te betalen.
Ik heb met de klantendienst contact opgenomen en ook hierover een mail gedaan. En ze wisten niet dat er geen verzendingskosten dienden betaald te worden (!)
De kosten zouden terugbetaald worden! Niets is echter minder waar. MOP reageert niet, laat staan dat ze terugbetalen.
Absoluut niet zo duurzaam als het merk…
Absoluut niet zo duurzaam als het merk pretendeerd. Slechte kwaliteit voor te veel geld. Suede laarsjes na 3 maanden zool dwars doormidden gescheurd( niet dagelijks gedragen!) Dure sandalen na half uur dragen bandje kapot/ los uit de zool. Voor mij niets meer van dit merk. Super slecht.
heel slechte service
6 mails gestuurd. elke mail als nieuwe mail gestuurd (wat hun service afdeling gevraagd heeft). elke keer krijg ik een antwoord dat ze geen foto's binnen krijgen. Foto gestuurd als .jpg, PDF, weer .jpg, print sreen en weer .jpg.
elke keer hetzelfde verhaal. ze zien de foto's niet. Ligt het dan aan mij computer of aan hun? als ik in mijn verzonden gewoon bijlage ziet? niet te geloven! al jaren koop ik zelfde jeans. eerste keer een probleem maar zo een slechte service heb ik niet verwacht. één grote teleurstelling!
Kwaliteit zolen slecht
In december een paar laarzen aangeschaft van dit merk, tijdens een kerstmarkt in Duitsland.
De plaatst waar deze zijn aangeschaft is niet om de hoek van mijn woonplaats.
Eind maart is de hele zool weggesleten en ingescheurd, ik draags de schoenen niet eens dagelijks, dit voor het aankoopbedrag in verhouding tot kwaliteit is bar slecht.
Omdat de winkel niet om de hoek is gekozen via de onlineshop de klacht aan te geven.
In eerste instantie een redelijke reactie, heeft U het al bij de winkel geprobeerd, anders gaan we proberen U alsnog te helpen.
Wanneer ik uitleg un een 2e mail dat de winkel van aankoop niet bepaald om de hoek is.
Komt er een 2e mail iets korter door de bocht, dat ik toch echt naar deze winkel moet.
Jammer dat er geen fatsoenlijke klantenservice is, en dat het merk zich verschuilt achter de winkel van aankoop, i.p.v. voor het merk en de kwaliteit te staan.f