Marc O'Polo Reviews

1.348

3,4

Artikel besteld, zou binnen 3 dagen geleverd worden, ik wacht nu al 3 weken, contact gehad met klantenservice. Moet uit een flagship store komen?? Volledig onbetrouwbaar. 0 sterren!!!

Marc O’Polo is een prachtige merk met een mooie kleding assortiment, modern, praktisch en duurzaam. Dat is de reden waarom ik mijn kleding bij Marc’o Polo koop. De klantenservice is heel goed en ef... Toon meer

Ik ben verbaasd over de negatieve reviews die er hier te lezen zijn. Bijna al mijn kleren koop ik van Marc O’Polo omdat het mijn stijl is en de kwaliteit heel goed is. Soms koop ik mijn kleren van dit... Toon meer

Heel leuke uitstap,een echte aanrader. Onze nederlandstalige gids,johan, was top! Veel uitleg met toffe weetjes en goede rijkunsten. Mooie plekjes gezien en vooral veel gelachen. Voor herhaling vatba... Toon meer

1. Kledingwinkel
  2. Kledingleverancier

Marc O’Polo stands for high-class, contemporary premium modern casual wear. A preference for natural materials, high-quality workmanship and special details characterize the individual style of this international brand with Scandinavian roots, in keeping with the philosophy of its founders: The freedom to be yourself.

Gemiddeld

1K reviews

Heeft 40% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.348)

512 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zeer slechte klantenservice

Ik heb een mooie gebreide trui gekocht waarbij na 1x wassen en dragen gelijk een draadje los kwam. Volgens de website zou ik voor een reclamatie contact opnemen met de klantenservice om het retouradres op te vragen. Na 2 contactpogingen eindelijk reactie met de vraag of ik mijn verzoek in het Duits of Engels kon indienen. Gedaan, reactie ontvangen dat gewassen en gedragen kleren niet geretourneerd kunnen worden. Aanbod gekregen voor een 15% discount. Hierop gereageert dat ik het er niet mee eens ben en het niet om een retour gaat maar om een reclamatie, nooit meer wat gehoord. Opnieuw het formulier ingevuld, weer geen reactie. Nog een keer het formulier ingevuld, weer dezelfde uitleg gekregen in het Engels deze keer.
Ze maken hun eigen beloftes niet waar, als klant heb je nergens recht op. Ze doen gewoon waar ze zin in hebben. Zeer slechte klantenservice. Voor mij de laatste keer dat ik bij Marc O Polo besteld heb.

13 maart 2024

Liebe:r Marc O’Polo Kunde:in,

vielen Dank für Ihr kritisches Feedback.

Wir nehmen Ihre Verbesserungsvorschläge ernst und würden gerne darauf eingehen.

Ein freundlicher und zufriedenstellender Kundenservice ist unser Ziel und hat höchste Priorität in allen Bereichen bei Marc O’Polo. Es tut uns sehr leid, wenn Sie etwas anderes erlebt haben. Die stetige Verbesserung unserer Servicequalität liegt uns sehr am Herzen und wir werden Ihre Anmerkungen selbstverständlich prüfen und entsprechend weiterleiten.

Gerne können Sie sich jederzeit bei weiteren Fragen oder Anregungen direkt an uns wenden.

Herzliche Grüße

Ihr Marc O’Polo Kundenservice

Epic fail

Op zich hou ik van de kwaliteit van hun producten en toen er afgelopen winter een heel mooie donsjas in de collectie zat, heb ik die gekocht. Niet goedkoop, wel zeer mooi en kwaliteitsvol. Tot ik de jas moest wassen wegens een vlek. Ik volgde zeer nauwkeurig de wasvoorschriften. De vlek was er uit en na flink wat werk om het dons terug fluffy te krijgen, was de jas terug klaar om aan te trekken. Tot het sneeuwde op de jas en de jas daardoor onder de vlekken kwam te zitten!! Grote en kleine donkere kringen waar de sneeuwvlokken op de jas waren terechtgekomen. Meteen contact opgenomen met de klantendienst die na 2 dagen foto's vroeg om de schade aan te tonen. Ik heb dit meteen gedaan en sedertdien, ondanks herhaaldelijk aandringen, niks meer gehoord van hen! Volgens mij is de waterproof coating van de jas gegaan door het wassen, maar als er op het etiket staat dat de jas op 30° mag gewassen worden, vertrouw je er op dat die info juist is. Ik heb nu een jas van enkele honderden euro's die ik maar enkele weken heb kunnen dragen, zonder enige reactie, laat staan tegemoetkoming! Echt schandalig en ik koop nooit meer bij hen.

17 februari 2024

Liebe:r Marc O’Polo Kunde:in,

vielen Dank für Ihr kritisches Feedback.

Wir nehmen Ihre Verbesserungsvorschläge ernst und würden gerne darauf eingehen.

Herzliche Grüße

Ihr Marc O’Polo Kundenservice

Na bestelling en betaling kreeg ik…

Na bestelling en betaling kreeg ik bericht ‘missing basket ID’. Dus geen bevestiging, niks maar wel 144 euro van mijn rekening. Geprobeerd te bellen nr gratis nummer: niet in gebruik. Na eerste mail reactie dat ze geen bestelling konden vinden. Geen reactie over geld. Nu 2 x kopie bankoverschrijving gestuurd. Geen reactie. Wat een waardeloze tent!!

7 december 2023

Dear Marc O'Polo customer

Thank you for your detailed feedback. We have passed on your comments internally and are already working on improving the circumstances described.

The conditions you have described do not meet our standards. We very much regret your experience and would like to discuss it with you. We would be pleased if you could describe the existing problems to us in more detail so that we can work together to find a solution.

You are welcome to contact us directly at any time if you have further questions or suggestions.

Your Marc O'Polo customer service

Marc O'Polo

Marc O'Polo

Wilde t-shirt bestellen, was er helaas niet, toen aangeklikt hou me op de hoogte wanneer het er wel weer is. Twee dagen later: Hoera, je artikel is er weer.
Toen besteld en betaald met Ideal. 2-3 dagen later: "helaas uitverkocht" !!!
Dag later weer op site gekeken, er stond dat artikel er weer was. Toen opnieuw besteld en betaald met Ideal. T shirt gekregen, maar het geld van de 1e bestelling daar wacht ik nu nog op. Hetzelfde gebeurde me met een zwarte broek:
besteld + betaald, dan bericht hebben we niet meer. Een dag later hebben ze de broek weer wel. Maar ik wil eerst mijn geld van de zwarte broek terug voor dat ik weer iets bestel. Inmiddels ben ik al dagen aan het proberen te bellen met de klantenservice, maar dat lukt niet. Eerste geluid wat je hoort is een "in gesprek toon" of stem " helaas niet bereikbaar". Wat is dit voor ballentent. Helaas heb ik gedacht Marc-o-Polo heeft goede naam en heb dus helaas niet naar reviews gekeken. Advies: bestel er niets on-line.

26 oktober 2023

Dear:r Marc O'Polo Customer,

The conditions you describe are not up to our standard. We are very sorry to hear about your experience and would be happy to discuss it with you. We would be pleased if you could describe the existing problems in more detail so that we can work together on a solution.

Please feel free to contact us directly if you have any further questions or suggestions.

Your Marc O'Polo Customer Service

Retourzending kwijt, nog steeds geen geld terug

Ik had een beschadigd Smartphone tasje ontvangen. Daarom nogmaals besteld en betaald. Toen ik het tweede tasje had ontvangen, bleek de verstelbare schouderband er heel raar uit te zien… Beide artikelen in 1 doosje retour gestuurd met op elk tasje het bestel/retourformulier geplakt. Er is 1 tasje retour gemeld (geld terug ontvangen) door Marc O’Polo, de andere is spoorloos verdwenen. Ik heb bewijs geleverd, foto’s, verzendbewijs, enz. Inmiddels alweer weken zoet mee en de € 69,95 van het tweede tasje nog steeds niet terug ontvangen! Alle conversaties moeten in het engels, echt absurd! Dit was mijn eerste en laatste bestelling daar!

28 augustus 2023

Dear:r Marc O'Polo Customer,

Your Marc O'Polo Customer Service

Wat een belachelijk slecht bedrijf

Wat een belachelijk slecht bedrijf. Armband binnen gekomen met een kapotte sluiting, in een doosje met vieze bruine vlekken. De armband lijkt gebruikt.

Klantenservice gemaild, maar geen reactie. Een aantal keren gebeld, maar moeilijk te bereiken (ook enkel Engels sprekende medewerkers). Toen ik na een kwartier wachten iemand aan de telefoon kreeg, zei ze dat ze mijn e-mail niet had ontvangen en vroeg of het goed was of een Nederlands sprekende medewerker mij terug mocht bellen. Ik zei dat dit oké was en vroeg haar naam. Haar antwoord was “dead” en hing op. Nooit teruggebeld. Bizar hoe dit bedrijf nog kan bestaan. NOOIT IETS BESTELLEN!!!!

25 augustus 2023

Halve dag jeepsafari benidorm

Heel leuke uitstap,een echte aanrader. Onze nederlandstalige gids,johan, was top! Veel uitleg met toffe weetjes en goede rijkunsten. Mooie plekjes gezien en vooral veel gelachen. Voor herhaling vatbaar.
Yves.

27 juli 2023

Waardeloos!!!

Waardeloos!! Iets besteld en volgende dag, 14 februari, geretourneerd. Vervolgens krijg ik op 14 maart een betalingsherinnering waarop ik meteen gereageerd heb. Hierop volgde een reactie dat het 10 dagen kon duren voordat ze zouden reageren!! Vervolgens krijg ik op 30 maart via de post een aanmaning!! Misschien kunnen ze eerst op hun mails reageren!! Wat een waardeloze service!!

30 maart 2023

Slechte service

Het ging even iets beter maar helaas.
Een bestelling geretourneerd en tot op heden geen melding van ontvangsten dus ook geen geld. Op mails wordt niet gereageerd, telefonisch niet bereikbaar.
Mooi merk maar waardeloze klantonvriendelijke service!!

16 maart 2023

Slechte klantenservice

Ik heb een jeans met draaipijp geleverd gekregen. Klantenservice is telefonisch en via de mail niet bereikbaar. Ik wacht al sinds medio december 2022 op een reactie.

2 februari 2023

Trui besteld, nog geen geld retour

Trui besteld. Aanvankelijk werd een hele andere trui geleverd en deze dus geretourneerd. Eerst telefonisch contact opgenomen om dit kenbaar te maken. Ik moest gebruik maken van het retourformulier. Na 2 maanden nog niet mijn geld terug. Klantenservice spreekt alleen Engels, probleem duiden is lastig. Diverse mailen gemaild, waarop ik opnieuw mijn bankrekening nummer moest doorgeven, er was iets fout gegaan met de terugbetaling. Weer diverse keren gemaild en geen reactie waar het geld blijft (€169,95). Krijg alleen een reactie dat via creditcard langer kan duren voordat je geld terug hebt, dit terwijl met iDeal betaald is. Ze onderzoeken het probleem niet eens en krijg je gestandaardiseerde reactie terug. Bestel hier nooit iets!
Bestelnummer: 0116480401
Klantnummer: L008491235

16 december 2022

Waardeloze klanten service

Waardeloze klanten service. Ik heb een trui besteld, na 3 dagen wordt de bestelling geannuleerd en krijg ik niets geleverd. 5 keer de klantenservice gebeld om te vragen wanneer ik mijn geld terug krijg. De klantenservice is moeilijk verstaanbaar (Engels spreken, buiten bellend) waarbij er door hun wordt aangegeven wordt dat er niets van mijn rekening is afgeschreven, wat niet klopt. Bewijs van betaling opgestuurd. Daarvan wordt aangegeven dat ze deze e-mail niet kunnen vinden. Vervolgens ligt het aan ideal dat ze niet terug kunnen storten. Elke keer een ander verhaal. Tot op heden mijn 60 euro nog niet retour ontvangen.
Update: Na 10 dagen gelukkig geld retour ontvangen.
Aanbeveling voor het bedrijf zou zijn: inrichting van een klantenservice met verstaanbare call centre agents (geen achtergrond geluid, niet alleen gebrekkig Engels sprekend) die een eenduidig verhaal geven richting de klant. Niet 6 verschillende verhalen aangeven.

28 december 2022

Zeer slechte service!!!!

Zeer slechte service!!!!! Klantenservice alleen moeilijk te verstaan Engelse taligen die je afschepen. 18 dec bestelling geplaatst en direct betaald. Annulering vanuit kant van Marco polo omdat voorraad niet op orde was. Tot op heden niets gehoord alleen wazige mails dat er geen bedrag meer op mijn account??? staat . Ik wil mjjn geld retour. Vandaag 4de mail geschreven maar tot op heden geen reactie van hun kant. Bestel hier nooit meer iets!!!!!!

17 december 2022

Onverwacht een top ervaring

Door al deze vreselijke slechte ervaringen durfde ik bijna niet te bestellen. Omdat ik de laarzen zo tof vond, heb ik met heel veel twijfel toch maar een bestelling gedaan, op hoop van zegen. En de laarzen kwamen letterlijk de volgende dag binnen, kwaliteit precies zoals ik had gehoopt. Hartstikke blij mee! Geen idee waarom het bij al deze mensen mis is gegaan maar ik ben zeer tevreden.

8 december 2022

Beschamend! Je klacht wordt niks mee gedaan. Geen broek maar ook mijn nog geld niet terug…

Ruim 2 maanden geleden een broek besteld. Nog steeds niet ontvangen. Wel betaald! Klacht bij Marc O’Polo via mail ingediend zoals voorgeschreven. Niks op gehoord! 19 okt j.l. gebeld, zeer lang in de wacht etc.. iemand gesproken, alles uitgelegd. Zou alles uitzoeken en mij informeren. Nu 16 november en nooit meer wat gehoord! Ik ben een zeer goede klant maar bestel nu nooit meer iets. Wil graag mijn €99,95 retour.

16 september 2022

Zeer slechte klantenservice

Altijd grote fan van de kleren van Marco-Polo. Tot nu toe altijd aangeschaft via andere webshops/winkels. Deze zomer een keer rechtstreeks bij Marco-polo besteld. Een flinke bestelling, helaas ontbraken er 2 t-shirts. Kan gebeuren, dus ik heb op de dag van ontvangst nog een mail over de onbrekende items gestuurd. Reacties duren heel lang 3 tot 4 weken. Omdat zij problemen hebben met hun online-formulier moet men heel omslachtig pdf's invullen en dan via mail retour sturen onder bepaalde nummers, waar dan weer geen reactie op komt.

Ik heb inmiddels 2 maand geleden de gehele order op de twee t-shirts na betaald. Het is nog steeds niet opgelost/geen reactie meer. Maar heb inmiddels wel een brief van een incassobureau.

Helaas ongekend slechte service.

19 oktober 2022

Begin september een product terug…

Begin september een product terug gestuurd geen enkele reactie bellen moet in het Engels. Reactie bankrekening nummer niet bekend om terug te storten, product bij hun niet terug te vinden.
Klantnummer en bestelnummer opgeven plus bewijs van post nul.
Je wordt constant aan het lijntje gehouden gewoon een chaos bedrijf hele mooie kleding maar bedroevende after service.
Een voordeel is je kan wel goed je Engels ophalen verder bagger management.
Jammer!!!

11 oktober 2022

Een sweatvest besteld en betaald

Een sweatvest besteld en betaald, maar was helaas te groot, dus retour gezonden. Na ruim een week maar eens geïnformeerd wanneer ik mijn geld teruggestort krijg. Het is zeer moeizaam om iemand aan de telefoon te krijgen, constant een bandje in het Engels dus heb het gesprek maar beëindigd. Nu ik al deze negatieve reviews lees, verwijt ik mijzelf dat ik dit niet heb gedaan alvorens te bestellen. Ik vrees dat het een lange weg zal worden eer ik mijn geld terug heb, áls het al lukt !. NOOIT bij dit bedrijf bestellen !!!

10 augustus 2022

Jurkje en topje zijn kwijt.

Jurkje en shirt besteld en betaald op 30 juni. Op 14 juli nog steeds niets ontvangen. Marco polo zegt dat het bij post NL ligt. Maar post NL heeft nog niets ontvangen. Je verhaal doen bij Marco polo is heel lastig, ze spreken bijna allemaal engels. Marco polo boekt na lang aandringen het bedrag aan mij terug. Ik baal als een stekker want het jurkje was voor een feestje.Het is nu 2 augustus ik heb het jurkje en topje nog steeds niet gehad en het geld is nog steeds niet ontvangen. Of te wel het zijn grote oplichters.

14 juli 2022