Nöjd! Fin mobil. Stod dock att den skulle vara i nyskick utan spår av användning. Fram och baksidan var felfri men kanterna på telefonen fanns tydliga spår av användning. För övrigt var allt toppen.

Inget att klaga på här! Bra kvalitet och leverens! Bl a deras retur policy är väldigt tolerant, om du dvs är snäll mot dina inhandlade produkter.. nu köpte jag iof två lurar jag kände inte passade mi... Toon meer

Byte av batteri till iPhone. Gick på ett par timmar. Fick tipset att återställa mobilen så att batterihälsan skulle visa 100 % igen. Gjorde en backup och återkom nästa dag. Krävdes lite tid för återst... Toon meer

1. Winkel voor tweedehands computers

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

PrimeMobile är Premium återförsäljare av Mobiltelefoner, Mobilreservdelar och Mobilreparation.

4,5

Uitstekend

Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord

4,5

Alle reviews

30 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

begagnad iphone 12 mini

Fick precis hem en begagnad iphone 12 mini som skulle vara i skick som ny. Några små rispor på framsidan, märken efter att något verkar varit fastsatt på baksidan och tydlig buckla + avsaknad av färg vid ladduttaget. Med mera!
Dessutom är den inte ens rengjord. Det är smutsigt vid ljud-på/av knappen

27 december 2022
Logo primemobile.se

Antwoord van primemobile.se

Hej Björn, Ny skick kan ha ibland några små spår av användning men ny skick altid har 100% batterihälsa. Vi har altid 30 dagar öppetköp och gratis retur. tack

Fick superb hjälp när kameran var paj på mobilen jag köpte

Jag var lite tveksam med tanke på att butikens "om"-sida var fylld av lorum ipsum. Blev väldigt positivt överraskad. Köpte en iphone SE och en ipad pro till bra pris. Fick leveransen inom någon dag. Kameran på iphonen var paj, så jag skickade tillbaks den och fick snabbt en ny, nu med ett medskickat skal. Finfin service och bra kvalitet på grejerna!

4 februari 2022

Jag är så nöjd med min mobil som jag…

Jag är så nöjd med min mobil som jag köpt från de. Super trevlig ägare och medarbetare. Jag rekommenderar prime mobile STARKT. Jag tyckte att de hade jätte bra priser. Nästa mobil köp blir från de igen utan tvekan.

11 augustus 2021