PS car company Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

3 maanden geleden hebben wij een mooie Volvo XC40 bij Paul gekocht. Zoals gewoonlijk was Paul geduldig en gastvrij. Het vertrouwen wat hij ons geeft is bijzonder te noemen! Een eerlijk advies is veel... Toon meer

Belangstelling voor de Mini Coutryman Favoured. Afspraak voor een proefrit gemaakt en werden zakelijk en vriendelijk ontvangen. Na de proefrit de inruilwaarde van mijn AUDI Q5 besproken. Na één week b... Toon meer

Afgelopen voorjaar waren wij op zoek naar een andere auto. Na een spontaan voorgesprek, hebben we Paul een vrij specifiek zoekverzoek gedaan. Binnen korte tijd had hij een fijn bij ons passende A3 g... Toon meer

Zeer mooie nette ford focus station gekocht. Fantastisch mooi opgepoetst en schoon opgeleverd. Auto rijd als nieuw met een heerlijke automaat. Het contact met Paul ging heel gemakkelijk en duidelijk... Toon meer

1. Verkoper van tweedehands auto's

PS car company is een RDW erkend autobedrijf gespecialiseerd in premium occasions. Het bedrijf is ontstaan uit passie voor automobielen. Kwaliteit afleveren, eerlijk zaken doen en tevreden klanten zijn de waarden waar wij voor staan!

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

22 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super geholpen

Wij hebben hier een prachtige Toyota gekocht. Echt een super goeie service. Ik zou hier zeker weten weer een auto kopen en het absoluut aanraden om hier eens te gaan kijken.

21 december 2024

Super geholpen..

De verkoper was heel vriendelijk en eerlijk.
We zijn heel erg blij met onze aankoop een Opel Mokka .
Nogmaals bedankt voor alles .😊

17 augustus 2025

Mooie BMW F10 gekocht

Een hele mooie BMW F10, 520d gekocht. Ben er erg blij mee en rijdt geweldig. Deze jongens weten wat mooie auto's zijn en ontvangst is heel vriendelijk.

11 juni 2025

Bedankt voor de goede service

Bedankt voor de goede service van mijn Seat Ibiza cupra deze was defect en kapotte waterpomp en 2 maanden geleden gekocht deze is uit coulance gerepareerd 👍👌super blij mee

20 juni 2025

Prachtige auto’s en eerlijk verhaal

Paul is een liefhebber en heeft echt een prachtige line up van auto’s. Zelf een BMW 3 serie modern line gekocht. Helemaal tevreden over de informatie en onderhandelingen. Bij Paul kun je altijd terecht bij vragen. Echt een top bedrijf.

7 mei 2025

Z4 ingeruild voor gave 435i

Onlangs mijn mooie Z4 ingeruild en daarvoor een erg gave BMW 435i teruggekregen. Door de goede service en het vriendelijk contact met Paul kijk ik terug op een geslaagde deal. Bedankt

18 april 2025

Geweldig geholpen

Geweldig geholpen , super mooie BMW X5 gekocht . Paul is iemand die weet waar die het over heeft , met prachtige auto’s ! Bedankt !

21 april 2025

Eerlijk en netjes bedrijf

Eerlijk en netjes bedrijf. Een klein probleempje gehad met mijn spiegels maar is weer netjes opgelost na contact. Aanrader voor het aanschaffen van een mooie en betrouwbare auto!

25 januari 2025

Eerlijk en Transparant. TOP!

Wij waren op zoek naar een specifiek model van deze auto die we in November 2024 bij Paul hebben gevonden. Hij was volledig transparant over alle informatie die hij over de auto had, we mochten zelfs contact zoeken met de vorige eigenaar waarvan de gegevens nog in de auto lagen. Alles klopte gewoon. Tot onze vreugde bleek er zelfs nog Volvo Select garantie op te zitten waaronder de roetvervuiling in het inlaatsysteem, wat veroorzaakt was door het EGR systeem, is opgelost door de dealer. Wij zijn heel tevreden met de auto en de eerlijkheid van PS Car Company. TOP!

7 maart 2025

Gebleken betrouwbaarheid

Helemaal verliefd op mooie 2 deurs BMW 1 had ik toch een beetje wantrouwen. Niet tegen Paul in het bijzonder, maar tegen autoverkopers in het algemeen... Onlangs een beroep gedaan op de garantie. Niet bijzonder groot of klein, maar heel voorkomend en snel afgehandeld. Wat mij betreft zijn de auto én Paul heel betrouwbaar gebleken. 5 sterren!

23 februari 2025

Goede service, echte aanrader

Paul en Daan nemen de tijd. Duidelijke communicatie, snelle service. Zeer positief! Al meerdere auto’s via PS car Company, altijd tevreden geweest! Bedankt!

1 februari 2025

Aankoop golf 7,5

Contact gehad met Paul om een golf 7,5 proef te rijden. Tegen €500 aanbetaling kon ik de auto tijdelijk reserveren (geld terug wanneer aankoop niet door ging), vanwege de goede recensies heb ik dit gewoon gedaan. Bij aankomst hartelijk ontvangen en de auto stond al klaar om in te stappen. Meteen verkocht door de netheid van deze auto! Paul nam de tijd om de zaken te regelen en ik kon de auto zo meenemen. Een man met een fijn karakter en verstand van zaken, shoppen bij Paul is heel erg aan te raden. Bedankt voor de gave golf 7,5 Paul en ik wens jou en je collega het allerbeste toe!

21 december 2024
Logo PS car company

Antwoord van PS car company

bedankt voor de mooie review, jullie ook het allerbeste en veel plezier verder van jullie schitterende Golf!

Helaas ik had het fout

Helaas ik had het fout, de reviews van PS Car leken te mooi om waar te zijn echter het was en is waar.
Bedankt Paul en Daan jullie hebben mij absoluut overtuigd van de aantallen sterren die op Trustpilot zijn gegeven.
Volledig verdiend en bedankt voor die mooie dikke X4.

19 december 2024

Aanrader.

P. is een vriendelijke en klantgerichte verkoper.
Zowel voor als na de koop kreeg ik snel reactie per mail/telefoon wat vertrouwen schept.
We hebben ons nieuwe auto zeer snel in ontvangst kunnen nemen en daarbij direct ons oude in kunnen ruilen. Een enkel (klein) euvel, wat voor kan komen bij een 2e hands auto, werd snel opgelost. Dit gebeurde op een nette manier. We zijn nog steeds elke dag blij met ons nieuwe auto (welke trouwens heel mooi gepoetst werd opgeleverd!).

18 december 2024

Fantastisch

Ik ken Paul van jongs af aan. Eerlijk en recht door zee en zeker geen nare verrassingen. Ik heb afgelopen herfst een zo goed als nieuwe VW golf 8 clubsport bij PS Car company aangeschaft. Paul en Daan bedankt voor het plezier dat ik aan het beleven ben met deze fantastische auto.
Groeten Sander

9 december 2024
Logo PS car company

Antwoord van PS car company

Beste Sander,

Bedankt voor de mooie review veel plezier nog van je schitterende Clubsport!

gr,

Paul en Daan