Radionica snova d.o.o. Reviews

236
TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sve je prošlo u odličnom redu, samo nedostupnost nekoga za komunikaciju, malo kvari utisak. Knjiga je na jednom mestu zacepljena, ali vidno da je transportom došlo do habanja, tako da ka vama, nema t... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jedna velika nula za ovakvav neprofesionalizam. Porucio sam knjigu 24. novembra i rok je bio od 9. do 19. decembra a od knjige ni traga ni glasa. Slao sam mejl gde sam dobio odgovor da posaljem broj n... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Knjigu sam naručila unučici za 1. rođendan. Tragala sam za jedinstvenim, personalizovanim poklonom, koji bi ilustrovao radost naše porodice zbog njenog dolaska na svet. Kada sam videla ovu knjigu, zna... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Radionica snova nosi pravi naziv - njeni snovi su divni. Kupila sam 4 personalizovane knjige i 5-tu dobila gratis. Knjige su bile divni pokoni za bebe, kojima ce se, nadam se, svidjati kad porastu... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Boekenuitgever

Geschreven door het bedrijf

Radionica snova je inovativna izdavačka kuća personalizovanih knjiga za decu. ✨ Priče koje osnažuju decu i povezujemo porodicu. ✨

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(236)

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Prelepo

Prelepo, za svaku preporuku!!!

4 januari 2023

Hvala puno!

Sve preporuke

Sve je onako kako je opisano. Brza dostave. Sve korektno uradjeno.
Prica je prelepa i avantura za pamcenje.

27 december 2022

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Prezadovoljna sam knjigom

Prezadovoljna sam knjigom, prelep poklon. Moram napomenuti da su deca u knjizi sa istom bojom kose, a u pripremi pri narucivanju je napisano da ne budu iste boje. Ali to ne umanjuje lep osecaj dok citamo i uzivamo u avanturi.

3 januari 2023

Antwoord van Radionica snova d.o.o.

Draga Danice, hvala ti puno na lepim rečima! Zamolili bismo te da nam se javiš na naš mejl ifno@radionicasnova.rs sa svojim brojem narudžbine i podacima prikazanim u potvrdnom mejlu koji ti je stigao nakon što je tvoja narudžbina registrovana u našem sistemu, kako bismo proverili o čemu se radi, i utvrdili razlog iste boje kose kod sve dece. :)

Radionica snova

Divan i originalni poklon.

3 januari 2023

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Koričenje

Ideja odlična, štampa kvalitetna, ali utisak upropašćen koričenjem knjige. Pri prvom čitanju i okretanju listova došlo je do otpadanja istih.

2 januari 2023

Antwoord van Radionica snova d.o.o.

Draga Gogo, ako su listovi počeli da ispadaju, zamolili bismo te da nam se javiš putem mejla (info@radionicasnova.rs) sa brojem svoje narudžbine i fotografijama knjige. Naše knjige su prelepa večna uspomena za mališane i porodice i koristimo materijale visokog kvaliteta jer želimo da knjiga ne samo za par meseci, već i za par godina bude sačuvana kao nova. Jako nam je žao što se ovo dogodilo, i potrudićemo se da pronađemo rešenje za ovu situaciju.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Stampa je odlicna,ali zato je povez…

Stampa je odlicna,ali zato je povez veoma los. Odmah su ,prvog dana, otpala dva lista. I morali smo knjigu da stavimo u vitrinu umesto da deca citaju i uzivaju.

31 december 2022

Antwoord van Radionica snova d.o.o.

Draga Tijana, ako su listovi počeli da ispadaju, zamolili bismo te da nam se javiš putem mejla (info@radionicasnova.rs) sa brojem svoje narudžbine i fotografijama knjige. Naše knjige su prelepa večna uspomena za mališane i porodice i koristimo materijale visokog kvaliteta jer želimo da knjiga ne samo za par meseci, već i za par godina bude sačuvana kao nova. Jako nam je žao što se ovo dogodilo, i potrudićemo se da pronađemo rešenje za ovu situaciju.

Super ste

Brzi i kreativni, sve pohvale!

29 december 2022

Hvala puno na podšci i poverenju! <3

Dream come true

Fast delivery and beautiful content.

21 december 2022

Thank you so much!

Great book for kids

Great book for kids, and great gift. Makes them feel really special. Story is excellent too.

Overall i recommend it for everyone

21 december 2022

Thank you so much! We appreciate your opinion! <3

Odlicna knjiga

Odlicna knjiga! Dizajn, brzina izrade, prica, likovi….!!! Sve pohvale!

19 december 2022

Zadovoljna

Odusevljena sam kvalitetom knjige, stampom, idejom uopste! Fenomenalan poklon za decu!

15 december 2022

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Prave greske u pisanju umesto Uroš…

Prave greske u pisanju umesto Uroš pisali Uros i to cirilicno pismo. Razmisli te da li je to normalno za izdavace

13 december 2022

Antwoord van Radionica snova d.o.o.

Draga Majo, sve naše knjige izrađuju se baš onako kako ih je sam kupac personalizovao. Naš sistem nema mogućnost automatskog konvertovanja slova kao što su "z", "d", "s" i "c" u slova "ž", "đ", "š", "č" i "ć", već je potrebno da ih kupac unese gde i kako želi. Jako nam je žao što ranije nisi primetila da prilikom samostalne personalizacije nije lepo uneto ime. Svi podaci koje si unela u svoju narudžbinu bili su prikazani prilikom poslednjeg koraka poručivanja, kao i u potvrdnom mejlu koji ti je stigao odmah nakon što je tvoja porudžbina registrovana u našem sistemu. Pomoću potvrdnog mejla je takođe bilo moguće i izmeniti bilo koji podatak u narudžbini, u roku od 4 sata od poručivanja, ukoliko se dogodila neka slučajna greška. Ukoliko se podaci u potvrdnom mejlu i knjizi ne podudaraju, zamolili bismo te da nam se javiš na naš mejl info@radionicasnova.rs kako bismo videli šta možemo da uradimo povodom toga. Ukoliko su podaci uneti prilikom personalizacije isti kao i oni koji se pokazuju u knjizi, možemo ti ponuditi ponovno štampanje knjige sa ispravljenim podacima uz popust od 50% i besplatnu dostavu CityExpress službom.

Knjiga je prelepa

Knjiga je prelepa. Uzivo dosta lepsi dozivljaj. Odusevljeni smo. Jedva cekamo da citamo nasoj bebi, kad malo poraste.
Zaista vredna knjiga, uspomena za ceo zivot.

12 december 2022

Hvala puno na lepim rečima! Uživajte! <3

Čista desetka!

Ogromno mi je zadovoljstvo da ovde podelim svoje oduševljenje, kako knjigom koju sam naručila, tako i profesionalnošću tima Radionice snova! Na svako pitanje sam odmah dobila izrazito ljubazan odgovor, a problem sa kurirskom službom (koji je bio potpuno nevezan za tim Radionice snova) su rešili u roku od jednog dana! Sve pohvale, zaista! A što se knjige tiče, priča od baki koja je nestala je nešto najslađe što sam kupila svojoj deci! Preslatki crteži, kvalitetan papir i mnogo lep format! Ne mogu da dočekam da im poklonim! Hvala puno celom timu, dobili ste vernog kupca 😊

8 december 2022

Antwoord van Radionica snova d.o.o.

Draga Jelena, hvala ti puno na ovako lepim rečima! Puno nam znači kada do nas dođu ovako pozitivni utisci kupaca! Nadamo se da će knjiga zauvek biti najlepša uspomena! Hvala ti puno na poverenju i podršci! <3 :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Odlična ideja za poklon.Mi smo sa ovom…

Odlična ideja za poklon.Mi smo sa ovom knjigom raznežili jednu majku i njenu stariju decu.
Do naredne porudžbine šaljem Vam veeeeliki pozdrav
Bojana

8 december 2022

Antwoord van Radionica snova d.o.o.

Hvala puno na podršci i poverenju! Presrećni smo kad do nas dođu ovako pozitivni utisci! <3

Uopšte nisa zadovoljna.

Uopšte nisam zadovoljna, u knjizi za drugi rođendan na torti je jedna svećica u tekstu je grugi rođendan? U priči se uopšte ne pominju roditelji i njihova imena koja ste tražili i ja Vam dostavila. Ćekirala sam da želim ukrasno pakovanje knjige-nisam ga dobila. Molim Vas da mi ne dajete objašnjenje da je po pitanju izbora sve na naručiocu (možda broj svećica na torti i drugo), neku elemetarnu proveru trebate VI da uradite. Radi se o knjizi Mateu za drugi rođendan.

6 december 2022

Antwoord van Radionica snova d.o.o.

Draga Radmila, jako nam je što nisi zadovoljna knjigom koju si poručila sa našeg sajta. Naše knjige se štampaju baš onako kako ih je sam kupac personalizovao. Svaku knjigu je moguće prelistati i upoznati se sa njenim stranicama pre nego što se ona poruči. Tada imaš uvid u kompletnu priču i ko se sve u knjizi spominje. Takođe, svećica koja je u tvojoj knjizi je generička, a prilikom personalizacije je pored nje moguće izabrati svećice sa brojevima 1-9. Kada su u pitanju rođendani dece koji prelaze devetu godinu tada se takođe može staviti ta jedna generička svećica, ali se svakako kroz priču spominje koji rođendan dete slavi. Pored toga je sve podatke moguće videti i u potvrdnom mejlu, i samostalno promeniti bilo šta od njih u roku od 4 sata od poručivanja. Mnogo ti se izvinjavamo na propustu i tome što ti nismo poslali ukrasno pakovanje zajedno sa knjigom. Zamolili bismo te da nam se javiš na naš mejl info@radionicasnova.rs kako bismo ti poslali prikaz iz našeg sistema u kome se vide podaci koje si unela prilikom personalizacije knjige na sajtu i kako bismo ti vratili novac u iznosu ukrasnog pakovanja. Obavestili smo i kolege iz štamparije o ovoj grešci i nadamo se da se više neće ponoviti

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.