Radionica snova d.o.o. Reviews

236
TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sve je prošlo u odličnom redu, samo nedostupnost nekoga za komunikaciju, malo kvari utisak. Knjiga je na jednom mestu zacepljena, ali vidno da je transportom došlo do habanja, tako da ka vama, nema t... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jedna velika nula za ovakvav neprofesionalizam. Porucio sam knjigu 24. novembra i rok je bio od 9. do 19. decembra a od knjige ni traga ni glasa. Slao sam mejl gde sam dobio odgovor da posaljem broj n... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Knjigu sam naručila unučici za 1. rođendan. Tragala sam za jedinstvenim, personalizovanim poklonom, koji bi ilustrovao radost naše porodice zbog njenog dolaska na svet. Kada sam videla ovu knjigu, zna... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Radionica snova nosi pravi naziv - njeni snovi su divni. Kupila sam 4 personalizovane knjige i 5-tu dobila gratis. Knjige su bile divni pokoni za bebe, kojima ce se, nadam se, svidjati kad porastu... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Boekenuitgever

Geschreven door het bedrijf

Radionica snova je inovativna izdavačka kuća personalizovanih knjiga za decu. ✨ Priče koje osnažuju decu i povezujemo porodicu. ✨

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(236)

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Knjiga je savršena....

Knjiga je savršena i dete je oduševljeno i to je bez razmišljanja ocena 5!!!

10 augustus 2023

Antwoord van Radionica snova d.o.o.

Draga Jelelna, jako nam je žao što se to dogodilo sa tvojom knjigom. Zamolili bismo te da nam se javiš na naš mejl info@radionicasnova.rs sa brojem svoje narudžbine i fotografijama knjige kako bismo napravili reklamaciju. Veoma nam je važno da svi naši kupci budu maksimalno zadovoljni i trudimo se da i ukoliko dođe do bilo koje greške nju ispravimo. Hvala ti puno na lepim rečima, ali i na tome što si nam ukazala na to da nešto nije u redu.

Savrsen poklon

Savrsen poklon! Svaka stranica izmami osmeh, hvala Vam puno❤️ Vi ste ljubazni,preporuka svima👌

24 augustus 2023

Antwoord van Radionica snova d.o.o.

Draga Kristina, hvala ti puno na lepim rečima i podršci! Puno nam znači kad do nas dođu ovako pozitivni utisci! <3

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Knjiga je divna i kvalitetno uradjena

Knjiga je divna i kvalitetno uradjena, jako smo zadovoljni, deca su odusevljena. Jedino bih skrenula paznju na malo vecu odgovornost prema navedenom roku isporuke, nasa je kasnila pet dana

17 augustus 2023

Antwoord van Radionica snova d.o.o.

Hvala puno na lepim rečima, podršci i konstruktivnoj kritici!
Jako nam je žao što je tvoja pošiljka kasnila! Navedeni rokovi isporuke okvirni i temelje se na prethodnom iskustvu s dostavnim službama. Mi kao Radionica snova trudimo se da isporučimo sve posiljke unutar predviđenih rokova kako bi svi naši kupci bili zadovoljni.
Uprkos kašnjenju isporuke, nadamo se da će knjiga još dugo biti lepa uspomena devojčicama!

Brza isporuka/kvalitetan proizvod

Brza isporuka, samo nekoliko dana. Fantastican poklon knjiga sa personalizovanim likovima i jedinstvenom pricom! Divna poklon -
uspomena za najdraze!

4 juli 2023

Antwoord van Radionica snova d.o.o.

Draga Jasmina, hvala ti puno na lepim rečima i podršci! Puno nam znači kada do nas dođu ovako pozitivni utisci! Nadamo se da će naše knjige i u budućnosti biti tvoj izbor za poklon! <3 :)

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Odlicna knjiga, ali nije sve stiglo sto je naruceno

Nije stigla narucena i naplacena cestitka.
Neke stranice su bile spojene na krajevima.
Odlican koncept idealan poklon, jos malo truda u kontroli pre isporuke.

2 juni 2023

Antwoord van Radionica snova d.o.o.

Draga Jelena, hvala ti puno na lepim rečima!
Jako nam je žao što je došlo do propusta prilikom slanja tvoje porudžbine! Zamolili bismo te da nam se javiš na naš mejl info@radionicasnova.rs sa brojem svoje narudžbine kako bismo rešili tvoju situaciju. Smatramo da ukoliko si nešto poručila i platila, treba da ti to bude i dostavljeno, i želimo da ispravimo grešku koju smo napravili! Izvini mnogo na propustu!

Prelepa i predobra knjiga

Prelepa i predobra knjiga! Poklonila sam prijateljima i odusevljeni su!

23 mei 2023

Antwoord van Radionica snova d.o.o.

Hvala puno na lepim rečima! Nadamo se da će uživati u zajedničim trenucima uz knjigu i da će im zauvek biti najlepša uspomena! <3

Vrhunska usluga

Sve pohvale, veoma profesionalni, korektni i maksimalno su mi izašli u susret. Imala sam problem sa porudžbinom i ceo tim se veoma aktivirao kako bi se sve što pre rešilo. Sve prepruke, nisam imala bolje iskustvo sa poručivanjem personalizovanih knjiga, niti kontakt sa ljubaznijim i ažurnijim zaposlenima.

2 april 2023

Antwoord van Radionica snova d.o.o.

Draga Milice, hvala ti puno na lepim rečima. Puno nam znači kad do nas dođu ovako pozitivni utisci! Trudimo se da svim kupcima izađemo u susret i pomognemo koliko god je u našoj moći. Veoma nam je važno da pored kvalitetnih proizvoda, pružimo i kvalitetnu uslugu, jer znamo koliko naši kupci to cene! <3 :)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Pošiljka odnosno knjiga nije došla u…

Pošiljka odnosno knjiga nije došla u roku, koji je naglašen u mail-u. Pozdrav

30 maart 2023

Antwoord van Radionica snova d.o.o.

Dragi Uroše, u odgovoru na mejl koji si nam poslao, smo ti objasnili šta se dogodilo, i gde je došlo do greške. Nadamo se da tvoja knjiga uskoro stiže.
Razumemo tvoje nezadovoljstvo, i želeli bismo da ti se zahvalimo na recenziji i konstruktivnoj kritici.

Savrseno

Savrseno! Sve pohvale 👍

9 februari 2023

Hvala puno!

Odlican 5!

Knjiga “Kako je beba dosla na svet” je predivna. Ilustracije su divne,tekst je jako zanimljiv. Poklon koji budi divne emocije.

17 februari 2023

Antwoord van Radionica snova d.o.o.

Hvala puno na lepim rečima! Nadamo se da će knjiga zauvek biti najlepša uspomena! <3

El Dorado prica za 2 deteta

Sjajna stvar i divan, diiivan poklon! Svi su bili odusevljeni ♡

6 februari 2023

Antwoord van Radionica snova d.o.o.

Hvala puno na lepim rečima! Presrećni smo kad do nas dođu ovako pozitivni utisci! <3

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Knjiga je divna,ideja je super,ali su…

Knjiga je divna,ideja je super,ali su listovi,nazalost, vec posle treceg citanja poceli da se odlepljuju...

12 januari 2023

Antwoord van Radionica snova d.o.o.

Draga Ivana, hvala ti na lepim rečima! Ako su listovi počeli da ispadaju, zamolili bismo te da nam se javiš putem mejla (info@radionicasnova.rs) sa brojem svoje narudžbine i fotografijama knjige. Naše knjige su prelepa večna uspomena za mališane i porodice i koristimo materijale visokog kvaliteta jer želimo da knjiga ne samo za par meseci, već i za par godina bude sačuvana kao nova. Jako nam je žao što se ovo dogodilo, i potrudićemo se da pronađemo rešenje za ovu situaciju.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Knjiga je ekstra,mnogo je lepa prica

Knjiga je ekstra,mnogo je lepa prica.
Jedno sto bih ja uradio jeste kvalitetniji papir i dodao jos par slicica.
Sve u svemu, svaka pohvala. Vidimo se sledece godine.

31 december 2022

Antwoord van Radionica snova d.o.o.

Hvala puno na lepim rečima i savetu! S obzirom da želimo da naše knjige budu večna uspomena za mališane i porodice, izuzetno nam je važan kvalitet knjiga koje izrađujemo za naše kupce. Ako nešto nije dobro sa knjigom koju si dobio, možeš da nam pišeš na mejl info@radionicasnova.rs sa brojem svoje narudžbine i fotografijama knjige i odmah ćemo proveriti da li je kvalitet na nivou (kakav želimo da bude sa svakom knjigom) i ako nije, uradićemo reklamaciju.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kako je beba dosla na svet

Prezadovoljni! Knjiga je prelepa, to je jedna uspomena za ceo zivot .. Svaka cast na ideji..

6 januari 2023

Hvala puno na lepim rečima i podršci! <3

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.