Santander Consumer Finance België / Belgique Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,1

Ik zag last minute dat ik blijkbaar nog een kredietlijn open had staan bij santander zonder het te weten toen ik een uittreksel opvroeg van het CKP. Deze was al lang volledig terugbetaald maar toch h... Toon meer

U bent de beste plek voor financiële transacties omdat ze erg snel zijn. Ik wil u graag bedanken voor uw financiële steun! De volgende keer zal ik zoals altijd gebruik maken van uw service en ik bel... Toon meer

Ik had onmiddellijk bij mijn aanvraag een vaste contactpersoon. Met name Paulina Skowronska. Terwijl je bij andere maatschappijen elke keer dat je belde een andere persoon aan de lijn krijgt. Wat nie... Toon meer

Dit vehikel bied onder de naam "Santander Consumer Bank" in Nederland spaarrekeningen aan. De rente is goed, maar de administratie is niet van deze tijd. 27 pagina's papier om 15 transacties vast... Toon meer

1. Financiële instelling

Als onderdeel van de wereldwijde Santander groep, biedt Santander Consumer Finance leningen op afbetaling tot € 50 000 en kredietijnen tot € 5000 aan in België Daarnaast kunt u bij Santander Consumer Bank een spaarrekening openen met de hoogste rentevoeten van het land. Bij ons staat klantenservice centraal en komt de klant op de eerste plaats. Welkom! Faisant partie du groupe mondial Santander, Santander Consumer Finance propose des prêts à tempérament jusqu'à 50 000 euros et des lignes de crédit jusqu'à 5000 euros en Belgique. En outre, Santander Consumer Bank vous permet d'ouvrir un compte d'épargne avec les taux d'intérêt les plus élevés du pays. Chez nous, le service à la clientèle est essentiel et le client passe avant tout. Nous vous souhaitons la bienvenue !

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

43 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Waarschuwing

Ik wens iedereen te waarschuwen. Mijn man is in januari overleden.vanaf eind mei is alles in orde bij de notaris. In andere banken was alles op 2 weken in orde. Ik ben nu bijna al 3 maand aan het vechten om het geld van mijn man op mijn rekening te krijgen. Klanten dienst blijft vriendelijk maar kan niet helpen. Je moet terecht bij opérations. Maar je krijgt geen mogelijk contact per telefoon of mail. Ze vinden constant iets uit om te zeggen dat het dossier nog niet in orde is. Ze vragen meerdere keren dezelfde papieren in te vullen… zelfs de interventie van de notaris helpt niet. Volgende stap: advocaat inschakelen.

25 augustus 2023

Bonjour Daniel,

Je regrette le long délai pour ouvrir une ligne de crédit. Je reconnais que nous pouvons faire mieux.
Le dernier temps, nous avons reçu beaucoup de demandes ce qui a causé un délai plus long que normal, mais nous faisons de notre mieux de raccourcir le temps d’attente.

Santander s’engage à offrir un service qualitatif et performant. Couper un coup de fil est le contraire de cet objectif.

Mes excuses pour le désagrément que vous avez éprouvé et j’espère que nous pouvons rétablir votre confiance.

Bien à vous,

Tevreden klant

Het is niet de eerste keer dat ik een lening doe bij jullie en daarom ben ik zeer tevreden.

22 augustus 2023

Beste heer Cauwels,

Bedankt voor uw mooie woorden en vertrouwen. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening.

Santander Consumer Finance

Ik ben 2 uur kwijt aan de site van…

Ik ben 2 uur kwijt aan de site van Santander.be alles doorgenomen, nogmaals. Ik wilde een rekening openen.
Op de site kan je met de id kaart een rekening openen, nou echt niet. En er is geen link te vinden je moet alles gereedhouden maar er komt geen link. Na een tijd maar het tel. nummer gedraaid en dan word er gevraagd wat is uw klantnummer, ik wilde een rekening openen weet u nog. De robot van de site geeft een verkeerd antwoord en vraagt dan heb ik uw vraag beantwoord, nee dus. Het is op zijn Spaans manjana. Ik word witheet van zo'n site. Zoals is gebleken zijn de problemen bij het openen van een rekening en niet bij een lening. Zoals de reactie deze komt ook niet handig over want daar vragen ze weer of het voor een lening was. Nee dus.

22 augustus 2023

Goeiedag meneer Van Kessel,

Onze excuses dat u moeilijkheden ervaart met het openen van uw spaarrekening bij Santander Consumer Bank. Wij staan u graag telefonisch bij om samen een oplossing te vinden. U kunt ons bereiken op 02 588 96 26 van maandag tot vrijdag van 9 tot 18 uur.

Of wilde u een kredietlijn openen bij onze afdeling consumentenkrediet? Dan kunt u via de link https://www.santander.be/nl/geld-lenen/kredietopening een aanvraag indienen.

Santander België

zeer gemakkelijk te gebruiken

zeer gemakkelijk te gebruiken .

een goede website ! gemakkelijk en duidelijk mee te werken ! ben echt tevreden

11 augustus 2023

Beste heer Carlu,

Bedankt voor de positieve feedback ! Het is fijn te lezen dat u tevreden bent.

Santander Consumer Finance

Ik ben zeer tevreden over santander

Ik ben zeer tevreden over santander! Op nog geen week tijd stond mijn geld al op de rekening, en de vele complimenten aan pascal! Die mij hier goed heeft bij geholpen

8 augustus 2023

Beste Glenn,

Bedankt voor de positieve feedback ! Het doet ons plezier dat u tevreden bent met onze service. Ik heb uw feedback doorgegeven aan Pascal.

Santander Consumer Finance

communicatie beter naar de klant toe

communicatie beter naar de klant toe. geen blaaskes wijs maken als je het niet weet. duidelijke info geven

1 augustus 2023

Geachte heer Depoorter,

Wij hebben uw review goed ontvangen en het spijt ons dat u ontevreden bent over onze klantendienst.
Mogen wij u vragen ons te contacteren via https://www.santanderconsumerbank.be/nl/contact
zodat we over de nodige info beschikken om te onderzoeken wat er is misgelopen.

Aanrader

Altijd bezorgt voor Andere en Ze zijn zeker Behulpzaam als Ze u kunnen helpen staan ze Altijd klaar voor u en zijn zeer Betrouwbaar Eerlijk en Vriendelijk gewoon top en Super en altijd bereikbaar

6 augustus 2023

Beste Vera Anthoon,

Bedankt voor de positieve feedback! Wij doen elke dag ons best om een optimale klantenbeleving te garanderen.

snel alles geregeld

3 augustus 2023

Beste heer Lambrechts,

Bedankt voor de 5 sterren !

Santander Consumer Finance

Ik had een leninpg nodid

Ik had een lening nodig, en ze accepteerden het onmiddellijk, binnen een paar dagen had ik mijn geld..Ik raad het iedereen aan die een lening nodig heeft, ze zijn erg effectief en vriendelijk

28 juli 2023

Beste heer Cassisi,

Bedankt voor de vijf sterren! We proberen onze klanten altijd zo goed mogelijk te helpen. Bedankt dat u onze inspanningen waardeert.

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden met de afbetaling en periode die je krijgt id perfect voor iedereen vindt ik beter dan Andere afbetaalkaarten en dergelijke

27 juli 2023

Beste KVQ ,

Bedankt voor de positieve feedback ! Blij dat u tevreden bent met onze service.

Snelle afhandeling en correct

17 juli 2023

Beste Umit Akin,

Bedankt voor de vijf sterren!

Santander Consumer Finance

Ik ben heel goed begeleid alles is goed…

Ik ben heel goed begeleid alles is goed verlopen bedankt

18 juli 2023

Beste mevrouw Poppeliers,

Bedankt voor de vijf sterren! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze dienstverlening.

Klantvriendelijk/duidelijkheid

Klantvriendelijk. Duidelijke antwoorden op al onze vragen en telefonische contacten steeds professioneel. Snelle en correcte behandeling van de financiering.

7 juli 2023

Beste heer Daems,

Bedankt voor de vijf sterren! Wij doen elke dag ons best om een optimale klantenbeleving te garanderen. Het is fijn dat u dit ook zo heeft ervaren.

Krëfel card

Snel afgehandeld , klaar en duidelijk uitgelegd.

10 juli 2023

Beste mevrouw Solie,

Bedankt voor de positieve feedback ! Het is leuk om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening.

Santander Consumer Finance

Heel vriendelijk je kunt met je vragen…

Heel vriendelijk je kunt met je vragen terecht super

10 juli 2023

Beste mevrouw Gorrebeeck,

Bedankt voor uw mooie woorden en vertrouwen.

Hebben mij goed geholpen

Had eerst een klein lening maar omdat ik medisch iets nodig had kreeg ik nog bij met heel veel dank kan ik het nu halen

2 juli 2023

Beste heer vandepoel,

We zijn blij dat we u hebben kunnen helpen.

Geen zorgen.

Super en snel geregeld!!
Door de heer S.S.

20 juni 2023

Beste Wal-lee,

Bedankt voor uw review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze dienstverlening.

Santander Consumer Finance

heel behulpzamen medewerkers aan de…

heel behulpzamen medewerkers aan de telefoon, snelle en corecte afwerking van dossier.
Houden zo!

25 juni 2023

Beste klant,

0,0 RESPONS

Op 24 mei de nodige documenten gepost om een spaarrekening te openen. Tot op vandaag geen enkele respons. Op elke vraag via mail volgt enkel het standaard riedeltje van "Mail goed ontvangen, zo snel mogelijk antwoord"...etc. en vervolgens blijft alles bij hetzelfde. Misschien beter wat verder zoeken naar een bank die WEL geïnteresseerd is in een extra klant...

2 juni 2023

Dag Patrick,

Ik betreur dat u geen reactie kreeg op uw initiatief om een spaarrekening te openen.
We doen ons best om iedereen zo snel mogelijk te woord te staan, maar spijtig genoeg hebt u dit anders ervaren.

U vindt de contactgegevens van onze spaarafdeling op www.santanderconsumerbank.be/nl/contact.

Ik hoop dat u ondertussen toch al verder geholpen bent en bied in naam van Santander mijn excuses aan.

Tom
Santander Consumer Finance België

Waardeloze bank

Waardeloze bank, waardeloze app, waardeloos contactcenter. Instructies worden niet uitgevoerd conform de afspraken, geen enkele communicatie en terugkoppeling.

Ik haal hier al mijn geld weg, want ik vertrouw deze instelling absoluut niet meer....

1 juni 2023

Dag meneer Esquenet,

Ik betreur dat u zo ontgoocheld bent in onze dienstverlening in die mate dat u erover denkt om te vertrekken. Ik geef uw feedback alleszins door aan mijn collega’s van de spaarafdeling.
Santander streeft naar een kwalitatieve service en daar hoort inderdaad een goede opvolging bij. In naam van Santander bied ik u mijn excuses aan voor deze slechte ervaring.

U vindt de contactgegevens van onze spaarafdeling op www.santanderconsumerbank.be/nl/contact of mail ons op info@santanderconsumerbank.be.

Tom
Santander Consumer Finance België