Helt fantastisk medarbetare vid namn rebecca , svarade i telefonen och dryga 5-10 minuter senare var alla problem lösta. Snabb på att uppfatta förklara och bryta ner samt komma med en lösning. 10/10 s... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Bor nu i Nacka och tränar på SATS. Skulle in idag och köra för att jag är ledig. Älskar 30 min passen, bra och effektiva. Men inte en enda klass i Sickla, som är ett slitet gym som borde uppdateras.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
En riktigt personlig och inkännande kvinna på Kundservice - som verkligen hjälpe mig i ett svårare ärende - som gör att man definitivt kommer tillbaka som kund. Skönt att det fortfarande finns sådana... Toon meer
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jag fick jättebra hjälpa av Sara för…
Jag fick jättebra hjälpa av Sara för att lösa problemet så bra som det bara gick via mail kontakt. Så tacksam för det! 😊

Antwoord van SATS Sverige
Ni måste bli bättre på Kundservice
Ni måste bli bättre på Kundservice! Det är som ett skämt varje gång man chattar med er kundservice. Man kan inte vara otrevlig mot betalande kunder det funkar inte. Chattade med Elisabeth idag på kundservice, fruktansvärt ohjälpsam. Även ifall man inte kan göra något så kan man skriva på ett bra sätt. Skärp er.

SATS träningspalatset & kundservice avdelningen
Kan tala för SATS träningspalatset, fantastisk personal, lokal och utbud. Ett av få gym som jag varit på som erbjuder flytande kalk samt skivstångs kedjor. Online Kundservicen var grym och återkom dagen efter med ett välformulerat besked om de frågor jag hade.

Bra gym,grymma pass
Bra gym,grymma pass, bra instruktörer, rimligt pris, bra service

Tillmötesgående
Tillmötesgående, löste på problemet. Inget krångel

Bra personal,
Tycker att det är bra att de försöker hålla en behaglig värme för de som jobbar där, men för de som tränar vill man ha det svalt, det är alldeles för varmt och lökigt på de flesta sats i Stockholm, vilket gör mig mycket mer utmattad än vad jag borde. Brist på bra hipthrustmaskiner, ofta kö dit och de börjar i toppläge så går ej att köra till failure. Många personer är ofräscha och har aldrig sett någon tvätta av maskinerna. Folk borde få en varning om de ej tvättar. tycker ej utbudet av maskiner inte är bättre än något annat gym. Det är bra att det är bemannat hela tiden, då känner man sig mer trygg och personalen brukar vara trevlig och hjälpsam.

Antwoord van SATS Sverige
Skicka en fråga om hjälp och fick…
Skicka en fråga om hjälp och fick jättebra hjälp och dessutom snabbt svar 🤩

Antwoord van SATS Sverige
Månadsavgiften hade inte dragits från…
Månadsavgiften hade inte dragits från banken via autogiro, så jag fick till slut en påminnelseavgift. Men snälla Sara från kundservice gjorde ett undantag, slopade skulden och istället fick det dras av via friskvårdspengarna till nästa månad.

Super
Fräscha gym. Personalen är trevlig och hjälpsam. Både på plats och centralt. Det blev ett problem vid ett tillfälle varvid jag kontaktade deras centrala kundtjänst som läste det åt mig fast det var rätt krångligt för dem. Rekommenderar SATS, bara lite dyrt.

Bra jobbat Sats. 5/5.
Inte mycket att säga, bra gym och jag är nöjd. Fina och välstädade anläggningar, SATS får 5/5 från mig.

Medlemsvillkoren och kundservice
Instruktörer och passen på Sats är fantastiska de ska ha 5 stjärnor .. men villkoren för medlemskapet och och kontakt möjligheterna får om möjligt 1 stjärna !!!! Att det inte går att ringa och chatten bara är öppen mellan 10-14 vardagen är under all kritik. Även skrivit meddelande inte fått svar på en vecka! Sedan att villkoren för frysning är att de måste börja från den 1:a i månaden antar jag är en enkel regel för ekonomiavdelningen men väldigt dålig service! Som nu jag ska vara borta i en månad och inte kan träna på Sats då ska jag behöva starta min frysning när jag är på plats och kan träna .. rimmar väldigt illa med att ni försöker få människor att träna !! Jag säljer in era pass och drar med vänner men säljer inte in ert medlemskap!

Antwoord van SATS Sverige
Det var en trevlig dam som förklarade…
Det var en trevlig dam som förklarade allt pedagogiskt och professionellt!
Grattis till ledningen för att ni anställde henne!

Rebecca är en toppenperson
Rebecca är en toppenperson! Gav mig 10 av 10 service och löste mitt problem. Tackar ödmjukast.

Mycket nöjd med kundservice
Mycket nöjd med kundservice! Det dröjde lite innan jag fick svar men jag fick verkligen hjälp med det jag behövde!!

Antwoord van SATS Sverige
De flesta instruktörerna är så bra
Jag har varit i kontakt med Sats många gånger utan att få konkreta svar.
De flesta instruktörerna är så bra. Deras energi och kunskap gör att jag har tränat hos Sats i ca 20 år.
Minus att nya incheckning gör att jag har fått flera frånvaro på klasser trots att jag varit där och checkat in som man ska.
Minus för städningen på de allra flesta centren. Sats satsar på personal som är säljare och ”inkastare” och INTE på personal som städar.
Minus att man bara har hot tabata och hot intervall training utanför Göteborg vilket gör att vi kunder måste åka en timme. Varför varför varför kör man inte på masthugget som man gör på tex Sveavägen???
Minus för att det INTE är samma hot intervall training koncept i Göteborg och Stockholm. Göteborg instruktörerna (ty 80%) kör egna hittepå koncept. I Göteborg kör man med skor och ofta korta mattor och helt andra tidsintervall.
Minus för att man INTE kan ringa kundtjänst. Det går bara att ringa om man är ny kund som vill skaffa nytt kort. Varför då? Vi trogna som tex har en fråga som inte står på hemsidan kommer inte fram.

Tack till supporten! 💕
Jag vill rikta ett stort tack till fantastiska Cornelia i supporten för hennes vänlighet och förståelse. När jag hörde av mig och beklagade mig över bokningsstoppet jag fått på grund av en plötslig och brutal influensa – där dagarna försvann i ett töcken av näsdukar och ylletröjor – möttes jag av genuin empati.
Hon hävde inte bara stoppet för kommande friska dagar, utan gjorde det med en sådan värme och medmänsklighet som verkligen gjorde skillnad.
Tack för förståelsen och omtanken. Du gjorde min vecka 💕

Otrolig fin service av Cornelia
Otrolig fin service av Cornelia, GIVE HER A RAISE ASAP ❤️

Antwoord van SATS Sverige
Trevliga gym men väldigt otydliga…
Trevliga gym men väldigt otydliga information policyn.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.