Helt fantastisk medarbetare vid namn rebecca , svarade i telefonen och dryga 5-10 minuter senare var alla problem lösta. Snabb på att uppfatta förklara och bryta ner samt komma med en lösning. 10/10 s... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Bor nu i Nacka och tränar på SATS. Skulle in idag och köra för att jag är ledig. Älskar 30 min passen, bra och effektiva. Men inte en enda klass i Sickla, som är ett slitet gym som borde uppdateras.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
En riktigt personlig och inkännande kvinna på Kundservice - som verkligen hjälpe mig i ett svårare ärende - som gör att man definitivt kommer tillbaka som kund. Skönt att det fortfarande finns sådana... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kan tala för SATS träningspalatset, fantastisk personal, lokal och utbud. Ett av få gym som jag varit på som erbjuder flytande kalk samt skivstångs kedjor. Online Kundservicen var grym och återkom dag... Toon meer
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Bra service och väldigt hjälpsam person…
Bra service och väldigt hjälpsam person Jessica är! Riktigt trevlig!

Antwoord van SATS Sverige
Vilken fantastisk person Sandra är på…
Vilken fantastisk person Sandra är på kundtjänsten! Hon har stort tålamod , mycket hjälpsam och tog sin tid att hitta en lösning som passade mig. Hon är den trevligaste och personen jag har haft kontakt med på sats. 🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Antwoord van SATS Sverige
Okej gym men oskäliga prishöjningar och ej prisvärt
Har generellt tyckt att SATS har haft hyfsat fräscha gym och okej pass, dock ofta otroligt mycket folk på gymmen. Lite jobbigt att vikterna inte är kalibrerade och tex två 10kg plattor kan vara olika stora.
Det som drar ned betyget rejält är att de är oärliga med kostnader och den vanliga medlemmen subventionerar "kompismedlemsskap". Kundtjänsten är under all kritik, och vid prisjusteringar av medlemskap försöker de vara fula och inte skriva ut hur mycket medlemsskapet höjs.
Var studentmedlem i flera år och när det gick ut så höjde de till ordinarie pris, som om jag tecknat ett nytt abonnemang vid det datumet. Inte att de tar bort den procentuella rabatten som studentmedlemskapet innebar vilket såklart hade varit rimligt. Till det hör också att de under de sista 3 åren jag varit medlem höjt priset redan med ca 40%.
När det nya priset aviserades i höstas fanns ingen möjlighet att ens säga upp medlemskapet utan att betala 800kr/mån under uppsägningstiden, vilket egentligen inte ens är lagligt. Kundtjänstens bemötande på detta är kasst.
Det är kampanjer hela tiden för att locka nya medlemmar och företagsrabatter finns massor, så en vanlig lojal privatkund får betala mycket mer.
Nu byter jag till Friskis för halva priset, och efter att ha provat några gånger så känner jag att det är en marginell skillnad mellan gymmen. Går inte att motivera prisskillnaden enligt mig.

Okej men inte prisvärt
Jag har tränat på Friskis & Svettis tidigare för en bråkdel av vad det kostar på SATS och kvaliteten på F&S är antingen lika eller bättre när det gäller allt. Överlag är det bättre. Var tvungen att byta till SATS efter en flytt, fördelen med SATS är att de finns överallt. Det är dock väldigt dyrt i förhållande till vad man får. SATS har dessutom en massa problem som man inte har på F&S, t.ex. att de inte klarar av att anpassa antalet platser på klasserna till lokalen (på F&S märkte de ut platser med lagom avstånd och ledarna tog också ansvar för att de som hade en biljett skulle få en plats). På SATS gör ingen någonting åt att det blir så fullt att 80 % inte kan se någonting och att deltagare säger åt andra deltagare att de inte får plats utan måste gå. Populära pass blir överfulla så även om man har förbokat och är där i tid kan man bli tvungen att gå hem på grund av att man inte får plats i lokalen, det har hänt mig flera gånger. På populära pass springer folk in samtidigt och knuffar sig fram för att hinna få en plats. Ledarna varierar också i kvalitet, en del är lika bra som på F&S medan andra bara visar varje rörelse en gång och sedan spatserar runt och pratar om annat, även när det är tydligt att deltagarna inte minns vad de skulle göra.

Antwoord van SATS Sverige
Tack Amanda, för hjälp i SATS-medlemsskaps- och kampanjdjungel!
Tack, Amanda! För strålande hjälp i SATS-medlemsskapsdjungel. Efter försök att få svar via chat, som bara skapade fler frågor, löste det sig enkelt med Amandas navigation mellan kampanjer och medlemsskapsklausuler.

Jag har varit medlem sedan 1997
Jag har varit medlem sedan 1997 och har alltid genom åren varit nöjd. För ca 10 år sedan började ni att göra om och bytte välfungerande maskiner till nya mindre välfungerande. När jag började vände man sig till vanliga människor som kanske inte vågade ta sig till ett gym. Det var vänligt uppmuntrande ljust och trevligt. Nu har ni vänt er till en annan kategori människor. Ni har målat väggar och tak i mörka färger, satt in sämre belysning och minskat ytorna för strecht och rörlighet till minimum. Jag är en van tränande person men till och med jag känner mig ovälkommen. Ni har i min mening vänt er till en testosteron fylld manlig publik och glömt bort vanliga människor i er iver att förändra och förnya. I Vällingby är det som att träna i en undre kriminell värld just nu. Jag är så besviken!

Börjar bli dyrt
Kör på Sats Tuletorget. Gymmet OK i stort, men städning hade behövts snäppas upp.
Det är stor variation i kvalitet på gruppträningsinstruktörerna, där flertalet tyvärr inte är på den premium-nivå som man betalar för. Några guldkorn finns dock.
Sats övergripande nya ”lönsamhetsinitiativ” märks av tydligt, där avgiften ökar med ca 10% årligen, trots ingen inflation, vilket sänker helhetsbetyget rejält.

Antwoord van SATS Sverige
Premiumpriser, rovgiriga policyer och chockerande dålig kundservice
Jag har varit medlem i SATS i nästan ett år och betalat omkring 900 kronor varje månad (inklusive tillgång till alla gym i området samt barnpassning) för det som marknadsförs som en premium träningsupplevelse. Det jag i stället möttes av – när livet tog en oväntad vändning – var en läxa i byråkratisk likgiltighet, rovgirigt utformade regler och ren inkompetens.
Jag förlorade plötsligt mitt jobb. Som många andra i den situationen gjorde jag det ansvarstagande: jag kontaktade SATS och bad om att få frysa mitt medlemskap. Jag fick då veta att frysning endast kan göras två månader i taget, och – häpnadsväckande nog – att SATS tar ut 99 kronor per månad bara för att inte använda gymmet. Tänk på det. Arbetslös, fortfarande bunden av ett 12-månadersavtal, förväntas jag betala en slags straffavgift för att jag inte tränar.
Som om detta inte vore illa nog måste jag dessutom varannan månad aktivt bekräfta, innan frysningen löper ut, att jag vill fortsätta frysa medlemskapet. Missar man detta korta tidsfönster återaktiveras medlemskapet automatiskt och debiteringarna startar igen. Ingen påminnelse. Inget skydd. Bara en fälla.
Den 29 december mejlade jag SATS och bad om att få förlänga frysningen. Jag fick aldrig något svar.
I januari gick jag till mitt närmaste gym för att kontrollera om mitt medlemskap verkligen var fryst. Grindarna öppnades. Mitt medlemskap var aktivt – trots min tydliga, skriftliga begäran.
Personalen på gymmet tvingades mejla kundtjänst å mina vägnar och be om att frysningen skulle förlängas med två månader. Några dagar senare svarade SATS att de endast kunde förlänga den med en månad – och kallade det ett ”undantag”.
Ett undantag?
För vad då – för att jag följt deras regler exakt?
Sedan kom den sista förolämpningen: i december debiterade SATS mig över 300 kronor för en helt oförklarlig avgift. Ingen kunde tala om vad den avsåg. När jag krävde att få pengarna tillbaka vägrade de – och meddelade i stället att beloppet skulle behållas och kvittas mot framtida betalningar.
Det är inte service.
Det är inte transparens.
Det är inte premium.
Detta är oetiskt, inkompetent och i praktiken möjligen olagligt beteende – särskilt gentemot kunder som redan befinner sig i ekonomisk knipa.
SATS utger sig för att vara ett exklusivt, kundfokuserat varumärke. I verkligheten präglas verksamheten av stelbenta regler, ogenomskinlig fakturering och en kundservice så dysfunktionell att den gränsar till försummelse.
Om du värdesätter rättvisa, tydlighet och grundläggande mänsklig anständighet – undvik SATS.
Höga priser är en sak.
Höga priser i kombination med fientliga policyer och trasiga supportsystem är något helt annat.
Du förtjänar bättre.

Antwoord van SATS Sverige
Kunden finns inte i deras mål
Sats är ett gym som inte bryr sig om sina kunder. Vissa instruktörer är jättebra. Men det är inte klasserna jag pratar om, det är bolaget i stort. De trycker in folk på klasserna, de städar dåligt, de helt enkelt maxar inkomst och bryr sig inte om kunderna. För de kommer och går hela tiden.

Väldigt hjälpsam kundservice!
Väldigt hjälpsam kundservice!! Rekommenderar starkt!!!

Utskälld under passet
Power Pilates på SATS Odenplan kl 10 den 1 januari 2026 blev tyvärr en dålig upplevelse. Under en övning körde jag en svårare variant och ett snabbare tempo, men jag var hela tiden i synk med musiken och gjorde övningen kontrollerat. Jag har tränat pilates i flera år och på SATS Odenplan och andra SATS-anläggningar, när samma Power pilatesrelease används, brukar man få välja svårare alternativ så länge man följer musiken och har kontroll.
Mitt under passet blev jag tillsagd högt av instruktören inför hela gruppen med orden om du inte kan följa koreografin är pilates inget för dig. Det kändes onödigt hårt och som att jag blev uthängd inför andra. Om det är så att man på just det här passet måste göra exakt samma tempo och variant som instruktören visar så behöver det sägas på ett lugnt och respektfullt sätt, gärna diskret, inte som en tillsägelse mitt under passet inför andra.
Efter passet frågade jag receptionen om jag hade gjort fel och de sa att det normalt är okej att anpassa nivån om man har kontroll och följer musiken. Jag trivs verkligen på SATS Odenplan och vill fortsätta träna här, därför lämnar jag detta som feedback. Jag vill att ni tar det vidare och förtydligar för deltagare vad som gäller på passet kring tempo och nivåer, så att stämningen i salen känns trygg och respektfull. Jag uppskattar om gruppträningsansvarig kan bekräfta att ni har tagit emot feedbacken.
Mvh,
Arman

Extremt missnöjd med Sats
Extremt missnöjd med Sats. Prisökningarna på medlemskap är helt orimliga. Sedan jag började har priset på mitt medlemskap dubblerats på ett par år utan att något extra värde tillförts. Trots att man betalar mer blir man som långvarig kund varken uppskattad eller bemött. Kundtjänst är inkompetent och bemötandet under all kritik. Personalen på gymmet verkar lika inkompetent, passen är alltid fullbokade och gymmen inklusive omklädningsrum är omoderna och ofräscha. Mycket mer värde för pengarna på andra gym sett till utrustning och tillgänglighet. Sats verkar enbart intresserade av pengar, inte sina medlemmar. Rekommenderas inte.
UPPDATERING: Sats försöker låtsas som att de är tillmötesgående med sitt svar nedan men har endast mejlat en ”förklaring” till de hutlösa och orimliga prisökningarna. Jag betackar mig.

Antwoord van SATS Sverige
På sats får man inte använda…
På sats får man inte använda skivstängerna och squat racks under pågående pass. Och när är det pass? Vardagar efter jobbet, lunchtid, helgmorgnar och helgförmiddagar.
När man påpekar det så säger de att man ska använda gymmet övriga tider? När då? Under arbetstid? Lördag kväll?
Kundservice gör ingenting åt detta.

Antwoord van SATS Sverige
Väldigt trevligt bemötande och fokus på…
Väldigt trevligt bemötande och fokus på kunden.

Antwoord van SATS Sverige
Jag vill verkligen lyfta SATS…
Jag vill verkligen lyfta SATS kundservice och särskilt Amanda som hjälpte mig. Jag fick ett otroligt fint bemötande, där hon var både lyhörd, professionell och genuint engagerad i att hjälpa mig.
Det märks när någon faktiskt bryr sig, och det gjorde Amanda verkligen. Jag är väldigt tacksam för hjälpen jag fick. Ett bemötande som gör stor skillnad. Tack!

Antwoord van SATS Sverige
Den enda gymkedjan som inte tillåter…
Den enda gymkedjan som inte tillåter baby i babyskydd när du tränar. Handlar såklart om att tjäna mer pengar och att du skall ta dig till en anläggning med barnpassning. Finns inte där jag bor och kostar 200kr/mån extra. Inte möjligt med en liten som gråter om mamma eller pappa försvinner.
De skyller på säkerhet, såklart praktiskt men är man normalt begåvad ställer man inte bebis vid fria vikter eller där någon annan är och kör med skivstång etc.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.