Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt fantastisk medarbetare vid namn rebecca , svarade i telefonen och dryga 5-10 minuter senare var alla problem lösta. Snabb på att uppfatta förklara och bryta ner samt komma med en lösning. 10/10 s... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Bor nu i Nacka och tränar på SATS. Skulle in idag och köra för att jag är ledig. Älskar 30 min passen, bra och effektiva. Men inte en enda klass i Sickla, som är ett slitet gym som borde uppdateras.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En riktigt personlig och inkännande kvinna på Kundservice - som verkligen hjälpe mig i ett svårare ärende - som gör att man definitivt kommer tillbaka som kund. Skönt att det fortfarande finns sådana... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan tala för SATS träningspalatset, fantastisk personal, lokal och utbud. Ett av få gym som jag varit på som erbjuder flytande kalk samt skivstångs kedjor. Online Kundservicen var grym och återkom dag... Toon meer

Bedrijfsgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Uselt

Jag kan tyvärr inte säga annat än att beklaga hur usla Sats har blivit. Jag var på Jakobsberg gymmet där två av fyra crosstrainer var trasiga och jag dessutom hade felanmällt en av dem för ungefär tre månader sen. Gissa vad hon i receptionen säger, hon säger att de är ändå gamla. Hur kan ni ta över 600 kr i månaden och stå och säga att ni inte ska reparera maskinerna för att de är gamla?
Det här hände även på Spårvagnshallarna. Jag har nu sagt upp mitt kort och många andra jag känner kommer att göra detsamma. Det ska vara skillnad mellan ett gym som tar 240 kr i månaden och ett gym som tar 600+ i månaden.

11 december 2025

Antwoord van SATS Sverige

Tack för att du delar din upplevelse med oss! 🙏 Vi förstår verkligen din frustration och hur viktigt fungerande utrustning är för din träning. Det är absolut inte den upplevelse vi vill ge våra medlemmar. Din feedback om trasiga maskiner och bemötandet är vidarebefordrad till ansvariga, och vi ser över hur vi kan förbättra både service och underhåll framåt. Vi uppskattar att du har varit medlem hos oss och hoppas få möjlighet att ge dig en bättre upplevelse i framtiden. Tack för att du hörde av dig och lycka till med din fortsatta träning! 💙💪

SATS kundtjänst

Jag pratade med Cornelia på SATS kundtjänst för ett ärende. Cornelia förklarade jätte bra och dessutom var hon väldigt trevlig. Mitt ärende blev solklart och löst.

12 december 2025

Antwoord van SATS Sverige

Tack så mycket för din underbara feedback Margareta! Det gläder oss att höra att vår kollega kunde hjälpa
dig och att du blev bemött på ett trevligt sätt! Lycka till med träningen!💙

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Längre uppsägningstid på medlemskapet…

Längre uppsägningstid på medlemskapet än vad jag har på min anställning på arbetesplatsen, helt galet. Säger man upp sig första oktober så behöver man betala för oktober och dessutom hela november. Lurendrejeri, kommer inte vara medlem där igen. Dessutom dyrt.

1 december 2025

Antwoord van SATS Sverige

Tack för att du delar din upplevelse! 🙏 Vår uppsägningstid innebär en betald kalendermånad i uppsägningstid. Om du önskar att vi ser över något specifikt i ditt medlemskap är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice, så hjälper vi gärna till! 💙

Grymt ställe

Trevlig personal, fräsch yta, även kundservice är snabba och behjälpliga.

5 december 2025

Antwoord van SATS Sverige

Tack Mathias för ditt fina omdöme och fem stjärnor! 🌟💙Kul att vi får följa din träningsresa och ser fram emot ditt nästa besök! 💪

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tänker som så många andra bara på…

Tänker som så många andra bara på pengar, helt kundfrånvända

5 december 2025

Antwoord van SATS Sverige

Tack för att du lämnat ett omdöme! 🙏
Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din feedback och tar den vidare internt.

Vi har efterfrågat uppgifter för att kunna följa upp ditt ärende, men tyvärr utan framgång. Hör gärna av dig till vår kundservice om du vill gå vidare eller få hjälp. 💙

Det här är ett skämt

Det här är ett skämt. Jag hade en högre rabatt från företaget, och när jag skulle uppdatera den fick jag ett meddelande om att jag skulle behöva betala mer. Receptionisten frågade inte ens om jag ville göra ändringen – hon bara gjorde det. ( Sats Upplands Väsby)

Jag skrev på ett ettårskontrakt, och efter några år ville jag avsluta mitt medlemskap. Det står att det är en månads uppsägningstid, men ändå är medlemskapet aktivt till den 31 januari – nästan två månader! Naturligtvis till ett högre pris.

Dessutom är kvaliteten på anläggningen usel. Jag var i bastun för första gången på flera månader och det fanns inget vatten. Helt oacceptabelt.

Aldrig mer Sats.

3 december 2025

Antwoord van SATS Sverige

Hej Magdalena! Vad tråkigt att läsa om din upplevelse. Vi har kontaktat dig via mail där vi bland annat bekräftat att vi korrigerat priset samt förklarat uppsägningstiden. Du får jättegärna återkomma där om vi kan hjälpa dig med något mer kring medlemskapet 💙

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fick otroligt bra hjälp av Petra på…

Fick otroligt bra hjälp av Petra på kundtjänst. Trevlig och snabb hjälp för att lösa mitt ärende.

3 december 2025

Antwoord van SATS Sverige

Tusen tack för dina fina ord Andreas! 💪😀 Vi uppskattar verkligen att du ville dela med dig.

Simpelt

Simpelt, smidigt och fick den hjälpen jag behövde!

Antwoord van SATS Sverige

Fem fina stjärnor och fina ord - det tackar vi ödmjukast för! 😀⭐💙

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb och bra hjälp från Jessica i…

Snabb och bra hjälp från Jessica i samband med uppsägning av min dotters abonnemang.

Antwoord van SATS Sverige

Tack för det fina omdömet, Lars! ⭐ Hoppas vi får träna med er igen i framtiden 😍

Hjälpsam kundtjänst!

Otroligt hjälpsam kundtjänst och jättetrevlig personal på deras fräscha gym.

Antwoord van SATS Sverige

Stort tack för dina fina ord Anton! 💪😀⭐ Vi är glada att du trivs så bra hos oss, och vi ser fram emot fler grymma pass framöver! 💙

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jättefint bemötande och snabb hjälp!

Jättefint bemötande och snabb hjälp!

Antwoord van SATS Sverige

Vi är glada att höra att du upplevde ett jättefint bemötande och fick snabb hjälp. Det betyder mycket för oss att kunna ge våra medlemmar en positiv upplevelse. Vi ses på gymmet 💪🌟

Maria

Maria, likt sina kollegor, är lika snabba som de är personligt trevliga = betyg 5 i servicegrad!

Antwoord van SATS Sverige

Tack för ditt fina betyg ! 🌟 Vi uppskattar verkligen att du lyfter fram Maria och resten av teamet, att vara både snabba och personligt trevliga är precis den service vi strävar efter att ge. Lycka till med din träning! 💪💙

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabbt svar och löste mitt problem…

Snabbt svar och löste mitt problem direkt 🙏

30 november 2025

Antwoord van SATS Sverige

Vi tackar ödmjukast för den fina recensionen, Mate! 😀Tveka inte på att kontakta oss på nytt om något dyker upp 💪💙

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Överträffat min förväntningar med råge!

Super bra service och hjälp. Alltid lyhörda för kundens behov och med vilja att göra det lilla extra för att man skall vara nöjd. Har verkligen överträffat mina förväntningar med råge! Alltid väldigt glada, trevliga och tillmötesgående! Kan varmt rekommendera SATS!

Antwoord van SATS Sverige

Åh wow vilka fina lovord, Josef! Tusen tack för det ⭐ Vi är glada att vi får fortsätta träna tillsammans med dig! 💪😍

Kontakt med kundtjänst

Hade kontakt med kundtjänst då det hade blivit lite strul med mitt frysta medlemskap men det löste hon direkt. Verkligen grym kundservice!!

Antwoord van SATS Sverige

Åh vad glada vi blir av dina ord, Sara! Det betyder mycket för oss att du vill dela med dig, och vi är så stolta över vårt kundserviceteam 😍 Happy Friday!

snabb och trevlig kontakt

Antwoord van SATS Sverige

Härligt med snabbt och trevligt, det tycker vi med! 💪😎 Tack för din fina review, Joakim 💙

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fick strålande och proffessionell hjälp…

Fick strålande och proffessionell hjälp av Sara på SATS när jag kontaktade SATS på deras chat. Detta betyder oerhört mycket för mig som medlem. Tack !!

Antwoord van SATS Sverige

Tack så mycket för det fina omdömet! Visst är det smidigt med chatten?! 😍⭐ Önskar dig en fortsatt strålande fredag!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Försäljning

Asso en veckas testgym va tillräckligt för att de ska trakassera mig med samtal o erbjudande som fortfarande är långt ifrån Nordic wellness prismässigt. Visst är de trevliga o så men herregud låt mig andas förfan!

22 november 2025

Antwoord van SATS Sverige

Hej Ismael! Du är välkommen att kontakta vår kundservice för att få hjälp med att bli bortplockad från eventuella telefonlistor. Men det är klart att vi vill följa upp på hur din provträning hos oss gått, och erbjuda härliga deals! ⭐💪 Vi står stadigt i att våra priser matchar det utbud vi har att erbjuda. Hoppas vi ses igen! 💙

fantastisk

fantastisk. snabb. tydlig. trevlig. snäll. och löste problemet.

27 november 2025

Antwoord van SATS Sverige

Det betyder mycket för oss att du är nöjd med vår service och att du tar dig tiden att dela med dig! Tack Nino 💪💙⭐

Great custome service

Great custome service! 5 ⭐️

27 november 2025

Thank you so much Jean-René for this great review! 😍⭐ See you at the gym 💪

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.