Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt fantastisk medarbetare vid namn rebecca , svarade i telefonen och dryga 5-10 minuter senare var alla problem lösta. Snabb på att uppfatta förklara och bryta ner samt komma med en lösning. 10/10 s... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Bor nu i Nacka och tränar på SATS. Skulle in idag och köra för att jag är ledig. Älskar 30 min passen, bra och effektiva. Men inte en enda klass i Sickla, som är ett slitet gym som borde uppdateras.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En riktigt personlig och inkännande kvinna på Kundservice - som verkligen hjälpe mig i ett svårare ärende - som gör att man definitivt kommer tillbaka som kund. Skönt att det fortfarande finns sådana... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan tala för SATS träningspalatset, fantastisk personal, lokal och utbud. Ett av få gym som jag varit på som erbjuder flytande kalk samt skivstångs kedjor. Online Kundservicen var grym och återkom dag... Toon meer

Bedrijfsgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Väldigt bra kundservice

Väldigt bra kundservice! Pratade med Jessica som hjälpte mig med alla funderingar och frågor!

Antwoord van SATS Sverige

Tack så mycket Sara för dina fina ord! 😀 Tveka inte på att kontakta oss på nytt när helst funderingar dyker upp 💪💙⭐

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fick hjälp med allt och en sån vänlig…

Fick hjälp med allt och en sån vänlig person!! Tack Sara!

Antwoord van SATS Sverige

Tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du fick bra och smidig hjälp av Sara. Lycka till med din träning! 💙💪

Otrolig service!!

Otrolig service - grattis till SATS som har en sån här stjärna!! Tack för allt ❤️

Antwoord van SATS Sverige

Vi blir så glada att höra att du upplevt otrolig service – Det betyder mycket för oss och för vår kollega som du lyfter fram. Vi ser till att din fina kommentar når henne, det kommer göra hennes dag! Tack för att du delar med dig och för att du tränar hos oss. 💙💪

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket snabb och trevlig service

Mycket snabb och trevlig service, och personalen är väldigt hjälpsam.

25 november 2025

Antwoord van SATS Sverige

Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme! Vi är glada att höra att du uppskattar hjälpen du fick! 🌟 🏋️

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

väldigt dåligt upplevelse som gäst

Trots de höga medlemsavgifterna är bemötandet från personalen tyvärr mycket dåligt. Varje gång jag har följt med min pojkvän som gäst har jag blivit bemött som om jag gjorde något olagligt. Man får känslan av att personalen misstänker att man försöker smita in gratis eller till och med stjäla, vilket är både respektlöst och obehagligt.

Samtidigt är omklädningsrummen oväntat smutsiga med tanke på hur dyrt medlemskapet är. Man förväntar sig en betydligt högre standard och ett mer respektfullt bemötande när priserna är så höga.

Efter detta kommer jag aldrig mer provträna på ett ställe där man får en dålig känsla i stället för att bemötas med glädje och professionalism.

17 september 2025

Antwoord van SATS Sverige

Tack för att du delar din upplevelse med oss! 🙏
Service, trygghet och en välkomnande känsla är extremt viktigt för oss, likväl som säkerheten för alla våra medlemmar och gäster. Det ska självklart aldrig innebära att någon känner sig misstänkliggjord eller får ett dåligt bemötande, och vi beklagar att du upplevt det så.
Vi tar din feedback på största allvar och kommer att se över våra rutiner för att säkerställa att alla känner sig varmt välkomna varje gång man besöker oss!

Om du vill, får du gärna kontakta oss direkt så vi kan följa upp och reda ut situationen. Vi hoppas få möjlighet att visa den service och känsla vi strävar efter. 💪💙

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En besviken långvarig medlem...

Som en medlem som i över tolv år har uppskattat kvalitet och respekt, känner jag ett ansvar att dela min upplevelse, inte som klagomål, utan som en viktig insikt för framtida medlemmar.

Jag är tyvärr mycket besviken på hur detta gym har utvecklats. Personalen bemöter inte medlemmar på ett professionellt sätt och det känns tydligt att ekonomiska prioriteringar går före kundernas välmående.

Ett problem med mitt medlemskap förblev dessutom oförklarat, vilket till slut ledde till att mitt medlemskap avslutades utan tydlig kommunikation. Trots upprepade försök att få svar fick jag inget korrekt eller ansvarstagande bemötande. Samtidigt påstår gymmet att de försöker kontakta eller lösa situationen, men detta framstår mest som ett sätt att visa utåt att de “tar ansvar”, snarare än ett faktiskt försök att hjälpa.

Det märks att mängden nya medlemmar har påverkat servicen negativt. Även jag, som varit lojal medlem i tolv år utan minsta problem, bemöttes utan respekt eller förståelse.

Jag rekommenderar därför att nya medlemmar tänker igenom sitt val noggrant och prioriterar respekt och professionellt bemötande. Det finns flera gym som erbjuder bättre service och större transparens till ett mer rimligt pris.

5 november 2025

Antwoord van SATS Sverige

Hej, tack för att du delar din upplevelse med oss.
Tack för att du delar din upplevelse! Vi uppskattar verkligen att du har varit medlem hos oss under lång tid och att du tar dig tid att ge feedback. Service, trygghet och en välkomnande känsla är extremt viktigt för oss, likväl som säkerheten för alla våra medlemmar.
Det ska självklart aldrig upplevas som brist på respekt eller professionalism, och vi beklagar att du inte har känt att vi levt upp till dina förväntningar. Din feedback är värdefull och tar med oss de för att kunna förbättra oss framåt.🙏

Stjärna i kundtjänsten

Fick snabb, vänlig och flexibel hjälp av Rebecca vid digital kundtjänst efter att ha haft lite bekymmer på plats. Mycket fin upplevelse på alla sätt!

24 november 2025

Antwoord van SATS Sverige

Wow! Tack så mycket för ditt fina omdöme Hanna! Vi är glada att höra att du fick bra hjälp från vår kollega. Vi ser fram emot ditt nästa träningsbesök! 💪🌟

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket trevligt & professionellt bemötande i chatten

Mycket trevligt bemötande och snabb och professionell hjälp att lösa mitt ärende

24 november 2025

Antwoord van SATS Sverige

Tack för din fina feedback! 💙 Det gläder oss att du har en positiv upplevelse av vår kundservice. Vi ser fram emot att fortsätta vara en del av din träningsresa! 🏋️‍♀️🙏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Milea på supporten är grym!

Milea var väldigt tillmötesgående och hjälpsam. Jag fick snabba svar och grym service!

20 november 2025

Antwoord van SATS Sverige

Tusen tack Simeon för det här strålande fina omdömet! 😍 Vi blir både glada och stolta 💪⭐ Tveka inte på att kontakta oss om något annat dyker upp, tills dess önskar vi en fortsatt fin fredag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb återkoppling och hjälpsam…

Snabb återkoppling och hjälpsam personal.

18 november 2025

Antwoord van SATS Sverige

Stort tack för dina fina ord Emelie, tveka inte på att kontakta oss på nytt om frågor eller funderingar dyker upp! 💪😍⭐

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ibland ofräscht i duscharna på sats…

Ibland ofräscht i duscharna på sats liljehomstorget o marievik

15 oktober 2025

Antwoord van SATS Sverige

Hej Madde! Tack för din feedback, vi uppskattar att du delar med dig! Vi tar det vidare inom organisationen ⭐ Tveka inte på att säga till direkt i receptionen också, om du noterar något på plats, så kan personalen förhoppningsvis komma och åtgärda problemet på en gång! 💪

Uppsägning och återstart

Har krånglat med uppsägning och återstart av medlemsskap som till viss del varit betalt av friskvårdsbidraget. Har fått jättesnabb hjälp och dom har löst mina problem utan några som helst problem. Jättefin service!

Förtydligande: JAG har krånglat, inte SATS! 😊

13 november 2025

Antwoord van SATS Sverige

Tack för dina fina ord Emily! 💙 och tack för förtydligandet 😀 Vi är glada att vi tillsammans kunde hitta smidiga lösningar 😍 Tveka inte på att återkomma om vi kan hjälpa med något mer 💪

Bra bemötande

Bra bemötande, snabbt svar och agerande. Mycket trevlig!

11 november 2025

Antwoord van SATS Sverige

Tack snälla Camilla för ditt fina omdöme! De betyder mycket för oss och vi kunde hjälpa dig snabbt och smidigt! ⭐🙏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Att kundtjänst förstår mitt situation…

Att kundtjänst förstår mitt situation och hjälpte mig på den sätt som kund ville ha.

10 november 2025

Antwoord van SATS Sverige

Tack så mycket för ditt fina omdöme! 🌟 Vi är glada att höra att du uppskattar vår kundservice 🙏

Trevlig presonal

Trevlig presonal, fin hjälp.

10 november 2025

Antwoord van SATS Sverige

Stort tack för fem stjärnor! ⭐ Vi är glada att höra att du uppskattar hjälpen du fick! Vi ses på gymmet! 💪

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Överpris o fortsätter att höja!

Överpris o fortsätter att höja!

6 november 2025

Antwoord van SATS Sverige

Hej Kellan! Vad tråkigt att du känner så, vi tycker att priserna matchar det breda och högkvalitativa utbud som vi erbjuder ⭐ Om du vill att vi ser över ditt medlemskap om det finns något att göra kring priset utifrån eventuella ändringar, så är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice! 💪

Smidig lösning

Rebecca var väldigt trevlig och löste ett jobbigt ärende på ett smidigt sätt.

4 november 2025

Antwoord van SATS Sverige

Tack för det fina omdömet David! Vad glada vi blir att du ville dela med dig. Vi är väldigt stolta över våra kundservice-agenter. De är ovärderliga 😍⭐

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.