Nadat we boa's hadden gekocht die slecht van kwaliteit waren contact gehad met de klantenservice. Zij namen de klacht serieus en kwamen met een fijne oplossing. Top dat in deze tijd dingen ook nog op... Toon meer

3,4

Gemiddeld

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Gezellig Winkel

Gezellig Winkel. In Tilburg. Ontzettend leuke Gadgets die het leven net even wat leuker maken. En niet te duur. Vooral de Thema's rond Carnaval enz. zijn gewoon geweldig. Ik haal er altijd m'n wierrook in alle geuren en kleuren.

1 april 2026

Schreeuwen

Vr ochtend 3 roze boa's, een motrozen pet, 2 stropdassen en 3 varkens diadeem terug gebracht. ik mocht niks terug brengen. terwijl bij aankoop duidelijk werd gezegd dat het mocht binnen 30 dagen omdat de artikelen hierboven niet onder kleding vielen.

Buitenlandse mevrouw (die amper nederlands kon) liet me niet uitpraten en liep vervolgens midden in mijn praatje weg. waarschijnlijk om te vermijden dat ze fout zat.

er werd naar me geschreeuwd en ik werd genegeerd. ik beleef natuurlijk gewoon kalm.

uiteindelijk hoofdkantoor gebeld en die boden hun excuses aan. uiteindelijk al mijn geld terug gekregen.

het is een bijelkaar geraapt zooitje daar.

13 april 2026

Zeer zeer slecht

Zeer zeer slecht
Zeer zeer slecht. Ik kwam daar om een keuken weegschaal te retourneren die helemaal niet werkte en ook best prijzig was. Dit kon niet omdat ik de bon kwijt was. Digitale afschrijving laten zien van de aankoop werd niet geaccepteerd. Ik was het niet mee eens en Medewerker begon mij uit te schelde met zeer ernstige ziektes en beledigingen en kartonnen doosje naar me hoofd gesmeten. Ik heb hier ook een officiële klacht over ingediend. Zeer slechte zaak dit!

10 maart 2026

Antwoord van solow.nl

Nogmaals onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. Fijn dat onze klantenservice het probleem uiteindelijk goed voor u heeft kunnen oplossen. Uiteraard had de situatie in de winkel niet op deze manier mogen verlopen.

Wij willen u vriendelijk vragen of u bereid zou zijn om uw review aan te passen of eventueel een nieuwe review te plaatsen over de afhandeling door onze klantenservice.

Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Team SoLow.

Super service

Super service! Door omstandigheden waren wij te laat met het retour sturen van de bestelling. Keurig geregeld, en een retourlabel ontvangen.

9 februari 2026

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Wat fijn om te horen dat wij u, ondanks de te late retourzending, alsnog goed hebben kunnen helpen en dat dit keurig voor u is geregeld.

Wij stellen uw vertrouwen zeer op prijs en helpen u in de toekomst graag opnieuw.

Team SoLow

Klacht ingediend bij de klantenservice…

Klacht ingediend bij de klantenservice over een retournering. Volgende dag antwoord, de klacht werd meteen opgepakt en naar tevredenheid afgehandeld.

4 februari 2026

Beste Miriam,
Hartelijk dank voor uw reactie. Wat fijn om te horen dat uw klacht over de retournering snel is opgepakt en naar tevredenheid is afgehandeld.

Wij stellen uw vertrouwen zeer op prijs en staan ook in de toekomst graag voor u klaar.

Team SoLow

Carnaval kostuum besteld voor de kids.

Carnaval kostuum besteld voor de kids.
Alles netjes geleverd.
Kinderen zijn er heel blij mee.

16 januari 2026

Beste Majo,

Hartelijk dank voor uw reactie. Wat fijn om te horen dat de carnavalskostuums netjes zijn geleverd en dat uw kinderen er zo blij mee zijn.

Wij wensen jullie veel plezier tijdens carnaval en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Team SoLow

Prima en snel contact klantenservice

Prima en snel contact klantenservice. Probleem snel en netjes opgelost. Helaas pakket te laat geleverd (door weersomstandigheden). Kreeg een gratis retourlabel.

16 januari 2026

Beste Anne,

Hartelijk dank voor uw feedback. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over het snelle en prettige contact met onze klantenservice en dat het probleem netjes is opgelost. Jammer dat het pakket door weersomstandigheden later is geleverd, maar goed om te horen dat wij u hierin met een gratis retourlabel hebben kunnen tegemoetkomen.

Wij stellen uw begrip en uw vertrouwen zeer op prijs en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Team SoLow

Voor Sinterklaas heb ik sokken van…

Voor Sinterklaas heb ik sokken van SoLow merk gekregen, na 3 of 4 X dragen begonnen 2 van de 3 paar de pillen. Erg jammer omdat de sokken echt super leuk zijn.

Omdat ik de sokken leuk vond wilde ik nog een paar van alle 3 op de website bestellen, helaas hadden ze alleen 1 paar, de leukste wel, in de webshop.

De SoLow sokken zijn dus helaas niet om te gebruiken. Gelukkig komt er EU wetgeving dat de kwaliteit fatsoenlijk moet zijn.

Zeeman is goedkoper & betere kwaliteit, HappySocks bij de Drogist of Supermarkt ook. Ik kom dus voorlopig niet bij SoLow

5 december 2025

Geachte heer Wouter,

Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij vinden het vervelend om te horen dat de kwaliteit van de sokken niet aan uw verwachtingen heeft voldaan en dat deze al na enkele keren dragen zijn gaan pillen. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

Wij begrijpen uw teleurstelling, zeker omdat u aangaf de sokken qua ontwerp erg leuk te vinden en zelfs van plan was deze opnieuw te bestellen. Jammer dat het assortiment in de webshop op dat moment beperkt was.

Uw opmerkingen over de kwaliteit nemen wij serieus en zullen wij intern meenemen in de beoordeling van onze producten en leveranciers. Feedback zoals die van u helpt ons om verbeteringen door te voeren.

Mocht u uw aankoop nog met ons willen bespreken, dan nodigen wij u graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice via klantenservice@solow.nl . Wij kijken dan graag samen met u naar een passende oplossing.

Team SoLow

De paraplu viel niet mee maar de…

De paraplu viel niet mee maar de klantenservice was is heel tevreden over

9 januari 2026

Beste

Hartelijk dank voor uw feedback. Wat jammer om te horen dat de paraplu niet aan uw verwachtingen voldeed, maar fijn dat u tevreden bent over de afhandeling door onze klantenservice.

Wij stellen uw reactie zeer op prijs en helpen u in de toekomst graag opnieuw.

Leuk assortiment

Wat een leuk en verassend assortiment hebben ze hier. Echt weer even wat anders dan andere feestwinkels. Ik heb verschillende producten voor mijn verjaardag besteld. Alles netjes op tijd geleverd en op tijd voor mijn feestje.

13 november 2025

Hi Sandra,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste reactie. Wat fijn om te horen dat u ons assortiment als leuk en verrassend heeft ervaren en dat uw bestelling netjes en op tijd is geleverd voor uw verjaardag.

Wij stellen uw vertrouwen zeer op prijs en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen inspireren met ons assortiment.

Team SoLow

Artikel kwam kapot aan, top oplossing

Artikel kwam kapot aan, kan natuurlijk altijd gebeuren. Gaat erom hoe je het oplost. Na fijn mailcontact werd er een nieuw paar opgestuurd. Bedankt Marjolein!

20 november 2025

Hi Yvonne,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring.
Wat vervelend dat het artikel beschadigd is aangekomen, maar fijn om te horen dat dit na prettig mailcontact snel en naar tevredenheid is opgelost.
Wij geven uw complimenten graag door aan Marjolein.

Dank u wel voor uw vertrouwen.
Wij helpen u in de toekomst graag opnieuw.

Team SoLow

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service. Artikel was niet op voorraad maar mevrouw dacht goed mee in alternatief of andere oplossingen. Erg fijn!

2 december 2025

Hi Leo,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie.
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en onze service, en dat onze medewerker met u heeft meegedacht over een passend alternatief of andere oplossingen.

Wij stellen uw waardering zeer op prijs en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Team SoLow

Er werd een item niet meegeleverd

Er werd een item niet meegeleverd. Mail verstuurd. Volgende dag reactie gekregen en fout werd hersteld. Voor mij een topservice!

17 december 2025

Hi Koen,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Wat fijn om te horen dat het ontbrekende artikel na uw melding snel wordt na geleverd en dat u tevreden bent over onze service.

Wij stellen uw vertrouwen zeer op prijs en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Team SoLow

We hadden voor ons feest 40…

We hadden voor ons feest 40 bierpulletjes besteld om mee te geven als bedankje na ons Tiroler feest.
Echter bleek er maar 39 geleverd te zijn.
De doos was ook stuk( foutje post.nl.)
Na een mailtje werdt er direct een nieuwe opgestuurd.
Precies op tijd !!
S’avonds was het feest.
Super bedankt voor de goede service.
Marianne .

20 november 2025

Beste Marianne,

Hartelijk dank dat u uw ervaring met ons deelt.
We zijn blij te horen dat de vervangende bierpul op tijd is aangekomen en dat uw Tiroler feest geslaagd was.
Bedankt voor uw vertrouwen en uw vriendelijke woorden.

Leuke producten!

Leuke producten! Perfect voor schoencadeautjes.

28 november 2025

Beste Falko

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wat fijn om te horen dat u onze producten leuk vindt en dat ze goed van pas komen als schoencadeautjes.

We hopen u binnenkort weer in onze winkel te mogen verwelkomen, of op onze webshop.

Team SoLow

Onmogelijk om contact te krijgen nav retourzending

Een maand geleden bestelling retour gestuurd, welke op 3 November bij So Low is afgeleverd. Sindsdien geen enkel bericht of geld terug ontvangen. Emails naar klantenservice blijven onbeantwoord en er is geen andere manier om contact op te nemen.
Bestelnummer #35162

Update 01-12: Geld retour ontvangen, score aangepast.

3 november 2025

Beste Tim,

Het spijt ons heel erg; dit is uiteraard niet de bedoeling.
We zien dat uw retour op 6 november is verwerkt door onze retourafdeling. Op dat moment is het bedrag ook aan u teruggeboekt naar dezelfde rekening waarmee de bestelling is betaald.

Mocht dit toch niet het geval zijn, dan willen we u vriendelijk vragen om een bericht te sturen naar klantenservice@solow.nl
, zodat we dit verder kunnen onderzoeken.

Tot onze spijt kunnen we de eerdere mails die u heeft gestuurd niet terugvinden.
We streven ernaar om binnen 2 werkdagen te reageren.

Onze excuses voor het ongemak.

Team Solow

Klantenservice top!…

Ik was met bon en artikel naar SoLow terug gegaan omdat 1 kaars die voor een cadeau bedoeld was kapot bleek te zijn. Dit was een ander Solow winkel als waar ik het gekocht had. Hier kon ik niet ruilen of mijn geld terug omdat die winkel volgens de kassiere een SoLow supplier was. Balen weer terug naar huis, hier een mail naar klantenservice van Solow gestuurd want hoe moet ik weten dat het een Solow supplier is. Het werd keurig opgelost. Ik kon of terug naar de winkel waar ik het in eerste instantie gekocht had, maar dit is niet in mijn woonplaats, kon er ook voor kiezen om het kosteloos thuis gestuurd te krijgen. Echt keurige service!!
Solow klantenservice dank je wel

26 november 2025

Beste,

Het doet ons echter veel plezier om te horen dat onze klantenservice u goed heeft kunnen helpen en dat de situatie naar tevredenheid is opgelost. Wij geven uw complimenten graag door aan het team.

Dank u wel voor uw vertrouwen, en wij hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Team SoLow

Veel leuke en goedkope artikelen.

Veel leuke en goedkope artikelen.
Het personeel in Delft is vriendelijk en behulpzaam, waarvoor mijn dank

23 november 2025

Beste Joop,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden. Wat fijn om te horen dat u onze artikelen leuk en betaalbaar vindt, en dat ons team in Delft u zo prettig heeft geholpen. Wij geven uw complimenten graag aan hen door.

We hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen in onze winkel.

Team SoLow

Zelfscan kassa werd verplicht door de…

Zelfscan kassa werd verplicht door de cassiere, helaas voor haar, had het artikel geen barcode waardoor ik toch naar de kassa moest. Veel Gemor en wat onbeschoft gedraagt, Gevraagt aan de cassiere of ze ook nog aardig kon zijn. Anders had ze de rommel kunnen houden, overigens de 2e keer daar. Mag de toko failliet gaan.

18 november 2025

Beste Mario,

Het spijt ons te vernemen dat uw bezoek niet naar wens is verlopen. Dit is vanzelfsprekend niet de service en beleving waar wij naar streven.

Wij vinden het zeer verveeld dat u de communicatie met onze medewerker als onvriendelijk heeft ervaren.
Kunt u aangeven om welke filiaal dit gaat.
Wij hechten veel waarde aan correcte en respectvolle klantbenadering, en zullen uw feedback intern bespreken om dit te verbeteren.

Alvast bedankt!