Nadat we boa's hadden gekocht die slecht van kwaliteit waren contact gehad met de klantenservice. Zij namen de klacht serieus en kwamen met een fijne oplossing. Top dat in deze tijd dingen ook nog op... Toon meer
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Gezellig Winkel
Gezellig Winkel. In Tilburg. Ontzettend leuke Gadgets die het leven net even wat leuker maken. En niet te duur. Vooral de Thema's rond Carnaval enz. zijn gewoon geweldig. Ik haal er altijd m'n wierrook in alle geuren en kleuren.
Schreeuwen
Vr ochtend 3 roze boa's, een motrozen pet, 2 stropdassen en 3 varkens diadeem terug gebracht. ik mocht niks terug brengen. terwijl bij aankoop duidelijk werd gezegd dat het mocht binnen 30 dagen omdat de artikelen hierboven niet onder kleding vielen.
Buitenlandse mevrouw (die amper nederlands kon) liet me niet uitpraten en liep vervolgens midden in mijn praatje weg. waarschijnlijk om te vermijden dat ze fout zat.
er werd naar me geschreeuwd en ik werd genegeerd. ik beleef natuurlijk gewoon kalm.
uiteindelijk hoofdkantoor gebeld en die boden hun excuses aan. uiteindelijk al mijn geld terug gekregen.
het is een bijelkaar geraapt zooitje daar.
Klacht over niet werkend kabeltje die…
Klacht over niet werkend kabeltje die ik kocht werd snel en
vriendelijk opgepikt en opgelost na een mail gestuurd te hebben naar de klantenservice.
Zeer zeer slecht
Zeer zeer slecht
Zeer zeer slecht. Ik kwam daar om een keuken weegschaal te retourneren die helemaal niet werkte en ook best prijzig was. Dit kon niet omdat ik de bon kwijt was. Digitale afschrijving laten zien van de aankoop werd niet geaccepteerd. Ik was het niet mee eens en Medewerker begon mij uit te schelde met zeer ernstige ziektes en beledigingen en kartonnen doosje naar me hoofd gesmeten. Ik heb hier ook een officiële klacht over ingediend. Zeer slechte zaak dit!

Super service
Super service! Door omstandigheden waren wij te laat met het retour sturen van de bestelling. Keurig geregeld, en een retourlabel ontvangen.

Antwoord van solow.nl
Klacht ingediend bij de klantenservice…
Klacht ingediend bij de klantenservice over een retournering. Volgende dag antwoord, de klacht werd meteen opgepakt en naar tevredenheid afgehandeld.

Antwoord van solow.nl
Carnaval kostuum besteld voor de kids.
Carnaval kostuum besteld voor de kids.
Alles netjes geleverd.
Kinderen zijn er heel blij mee.

Antwoord van solow.nl
Prima en snel contact klantenservice
Prima en snel contact klantenservice. Probleem snel en netjes opgelost. Helaas pakket te laat geleverd (door weersomstandigheden). Kreeg een gratis retourlabel.

Antwoord van solow.nl
Voor Sinterklaas heb ik sokken van…
Voor Sinterklaas heb ik sokken van SoLow merk gekregen, na 3 of 4 X dragen begonnen 2 van de 3 paar de pillen. Erg jammer omdat de sokken echt super leuk zijn.
Omdat ik de sokken leuk vond wilde ik nog een paar van alle 3 op de website bestellen, helaas hadden ze alleen 1 paar, de leukste wel, in de webshop.
De SoLow sokken zijn dus helaas niet om te gebruiken. Gelukkig komt er EU wetgeving dat de kwaliteit fatsoenlijk moet zijn.
Zeeman is goedkoper & betere kwaliteit, HappySocks bij de Drogist of Supermarkt ook. Ik kom dus voorlopig niet bij SoLow

Antwoord van solow.nl
De paraplu viel niet mee maar de…
De paraplu viel niet mee maar de klantenservice was is heel tevreden over

Leuk assortiment
Wat een leuk en verassend assortiment hebben ze hier. Echt weer even wat anders dan andere feestwinkels. Ik heb verschillende producten voor mijn verjaardag besteld. Alles netjes op tijd geleverd en op tijd voor mijn feestje.

Antwoord van solow.nl
Artikel kwam kapot aan, top oplossing
Artikel kwam kapot aan, kan natuurlijk altijd gebeuren. Gaat erom hoe je het oplost. Na fijn mailcontact werd er een nieuw paar opgestuurd. Bedankt Marjolein!

Antwoord van solow.nl
Snelle levering en goede service
Snelle levering en goede service. Artikel was niet op voorraad maar mevrouw dacht goed mee in alternatief of andere oplossingen. Erg fijn!

Antwoord van solow.nl
Er werd een item niet meegeleverd
Er werd een item niet meegeleverd. Mail verstuurd. Volgende dag reactie gekregen en fout werd hersteld. Voor mij een topservice!

Antwoord van solow.nl
We hadden voor ons feest 40…
We hadden voor ons feest 40 bierpulletjes besteld om mee te geven als bedankje na ons Tiroler feest.
Echter bleek er maar 39 geleverd te zijn.
De doos was ook stuk( foutje post.nl.)
Na een mailtje werdt er direct een nieuwe opgestuurd.
Precies op tijd !!
S’avonds was het feest.
Super bedankt voor de goede service.
Marianne .

Leuke producten!
Leuke producten! Perfect voor schoencadeautjes.

Antwoord van solow.nl
Onmogelijk om contact te krijgen nav retourzending
Een maand geleden bestelling retour gestuurd, welke op 3 November bij So Low is afgeleverd. Sindsdien geen enkel bericht of geld terug ontvangen. Emails naar klantenservice blijven onbeantwoord en er is geen andere manier om contact op te nemen.
Bestelnummer #35162
Update 01-12: Geld retour ontvangen, score aangepast.

Klantenservice top!…
Ik was met bon en artikel naar SoLow terug gegaan omdat 1 kaars die voor een cadeau bedoeld was kapot bleek te zijn. Dit was een ander Solow winkel als waar ik het gekocht had. Hier kon ik niet ruilen of mijn geld terug omdat die winkel volgens de kassiere een SoLow supplier was. Balen weer terug naar huis, hier een mail naar klantenservice van Solow gestuurd want hoe moet ik weten dat het een Solow supplier is. Het werd keurig opgelost. Ik kon of terug naar de winkel waar ik het in eerste instantie gekocht had, maar dit is niet in mijn woonplaats, kon er ook voor kiezen om het kosteloos thuis gestuurd te krijgen. Echt keurige service!!
Solow klantenservice dank je wel

Antwoord van solow.nl
Veel leuke en goedkope artikelen.
Veel leuke en goedkope artikelen.
Het personeel in Delft is vriendelijk en behulpzaam, waarvoor mijn dank

Antwoord van solow.nl
Zelfscan kassa werd verplicht door de…
Zelfscan kassa werd verplicht door de cassiere, helaas voor haar, had het artikel geen barcode waardoor ik toch naar de kassa moest. Veel Gemor en wat onbeschoft gedraagt, Gevraagt aan de cassiere of ze ook nog aardig kon zijn. Anders had ze de rommel kunnen houden, overigens de 2e keer daar. Mag de toko failliet gaan.