Vr ochtend 3 roze boa's, een motrozen pet, 2 stropdassen en 3 varkens diadeem terug gebracht. ik mocht niks terug brengen. terwijl bij aankoop duidelijk werd gezegd dat het mocht binnen 30 dag... Toon meer

Gezellig Winkel. In Tilburg. Ontzettend leuke Gadgets die het leven net even wat leuker maken. En niet te duur. Vooral de Thema's rond Carnaval enz. zijn gewoon geweldig. Ik haal er altijd m'n wierroo... Toon meer

Nadat we boa's hadden gekocht die slecht van kwaliteit waren contact gehad met de klantenservice. Zij namen de klacht serieus en kwamen met een fijne oplossing. Top dat in deze tijd dingen ook nog op... Toon meer

Een maand geleden bestelling retour gestuurd, welke op 3 November bij So Low is afgeleverd. Sindsdien geen enkel bericht of geld terug ontvangen. Emails naar klantenservice blijven onbeantwoord en... Toon meer

3,4

Gemiddeld

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Schmink gekocht

Schmink gekocht voor de haloween wat een baggerbende is dat denk dat het 10 jaar in de winkel heeft gelegen er kwam geen kleur vanaf Dus teleurgesteld kind koop er nooit meer iets wat schmink betreft zelfs aliexpres is veel beter

26 oktober 2024

SoLow Zwolle slecht personeel en kapotte spullen in schrappen.

Hele schrap met blikken spaarpotten was ingedeukt en beschadigt. Je kon eigenlijk niet meer verkopen zo beschadigt en gedeukt was het.
Ik vroeg aan personeel of ze misschien achter nog nieuwe die niet beschadigt was hadden liggen want wilde heel graag wel 1 kopen. Uit eindelijk erg lang staan wachten op gene van personeel die voor mij zou achter kijken. Uit eindelijk is ze nooit meer terug gekomen en heeft niet eens voor me gekeken volgens mij. Ik heb er langer dan 10 minuten staan wachten tot ze terug kwam van het kijken achter of er nog een andere spaarpot was , maar ze kwam nooit meer terug. later zag ik haar dood leuk andere schrappen vullen.
Ik ben maar weg gegaan want had ook geen zin om nog een keer te vragen leek wel of haar niet uitmaakte of het zo kapot en beschadigt in het schrap lag en ik graag een niet beschadigde wilde.

Toen ze voor me ging kijken zei ze nog anders kun je hem wel met korting krijgen. Wat moet ik met een kapotte verdeukte spaarpot...

Sorry maar vind dit erg slechte servies van het personeel.
Als je achter kijkt voor iemand verwacht die gene ook dat je nog even terug komt om te zeggen dat die er niet meer is of nog wel achter lag. Nu heb ik heel lang op niks staan wachten.

SoLow Zwolle kom ik nooit meer na deze evaring.

12 oktober 2024

Rascistische winkel 1 ster

We weren uit de winkel gestuurd omdat we een kleurtje hebben ik vind dit meer dan onaxeptaabel en heel onprofessioneel we hebben nu een verbod en ik ben heel erg geschrokken ik kom hier nooit meer terug

2 oktober 2024

Veel leuke spullen, maar ik heb ook kritiek op sommige bezoekers.

Veel van de spullen zijn leuk en origineel.
Personeel is er normaal en vriendelijk.

Ik heb wel een punt van kritiek op sommige bezoekers.
Sommige bezoekers bekijken niet alleen een product maar maken de verpakking kapot en gebruiken het product zonder het te kopen.
Deze artikelen worden niet meer gekocht en dus weggegooid. Slecht voor het milieu en het is onaardig tegenover andere bezoekers en de verkopers.
Je weet nooit welke andere bezoeker/klant je er mee teleurstelt als je een product gebruikt en eigenlijk op deze manier verpest. Misschien teleurstel je wel een andere klant die nou net een leuk kadootje zoekt voor een kind met een of andere nare ziekte of andere aandoening. Dat kind heeft misschien niet lang meer te leven. Je kunt nooit weten waarom mensen iets willen kopen dat nog helemaal ongebruikt is. Sta daar eens bij stil. Laat de spullen dus ongebruikt en zorg dat de verpakking heel blijft. (Dat geldt voor alle spullen in welke winkel dan ook).

Mijn idee is om producten die vaak worden verpest, exclusief te maken door het alleen nog online te kunnen bestellen.

Een andere oplossing kan zijn dat klanten weten dat een of ander product er wel is, doordat er een papier hangt over het product, maar dat je eerst iemand van het personeel moet vragen het uit het magazijn te halen of dat je als klant bij de kassa het product moet aanwijzen als je het zou willen kopen. Op die manier is er meer zekerheid dat er niemand zomaar meer aan bepaalde producten kan komen zonder het eerst te kopen.

Een ander idee is dat er een meldpunt komt om te achterhalen welke soort producten het meest worden gebruikt, zonder dat het wordt gekocht. Die producten zouden dan voortaan alleen op aanvraag nog te koop kunnen zijn.

18 september 2024

Eddy snelle

Eddy snelle

Tinkme daj van oude stempel zijt tattoo ale eat vo de mensen te bekijken dan ga gaan winkelen. Tnie zijn dat nodig was zeker ging van ik moeten zijn for verzk al mijn vuistje Eddy

10 juli 2024

30 euro verspild aan helium…..

27 augustus hebben mijn vader en ik een helium tank van 30 euro gekocht bij de Solow in Oosterhout voor de verjaardag van mijn zusje. Op de hele tank stond dat er 30 ballonnen mee opgeblazen konden worden. Eindstand hebben we maar liefst 4 balonnen kunnen opblazen met de hele tank. Verjaardagservaring van mijn zusje goed verpest dus, aangezien we er iets groots en moois van wilde maken. 30 euro verspild. Erg jammer van de ontzettend slechte kwaliteit van dit product.

27 augustus 2024

K van Kortrijk

Vandaag was ik met mijn zusje en haar vriendin naar so low ik vroeg aan iemand die daar werkte met lang bruin haar of ik met de kaart kon betalen voor die helium ballonnen zij verstond mij niet dus ik herhaalde mezelf ze deed dan heel grof en vroeg wat ik bedoelde ze keek heel boos en reageerde heel kort ze had gezegd ik een ballon moest halen en zij het dan ging afrekenen ... Natuurlijk was mijn andwoord dan dat ik het niet meer wouw dus liep ik gwn weg en zij ik salu .... Ik werk zelf in een winkel en heb nog nooit zo gereageerd tegen een klant sorry maar respect was wel leuk geweest

4 juli 2024

Deze namiddag ging ik naar so low en…

Deze namiddag ging ik naar so low en met mijn grote zus en wij vroegen voor een soort ballon en ze snapte het niet en vroeg het opnieuw dat je met bankkaart kon betalen en ze snakte en snouwde heel de tijd en dan zij ze gaan haal de ballon en ga ik het opblazen en dan kan je betalen en dan zijden we laat maar we hebben al geen zin meer bye en dan zij ze grof oke bye!!
Ze had bruin haar zwarte tatoeage op haar arm. in kortrijk

4 juli 2024

Vermijd de solow in kortrijk

Klanten worden weggejaagd uit de winkel, collegas worden gepest…
Ben een halfuur in de winkel geweest en ik heb genoeg gezien de vrouw die ier werkt met een zwart getatoeëerde arm kan arrogant en grof overkomen. Ook stuurde ze me per direct uit de winkel als ik zei dat ze niet zo ongepast kan spreken tegen cliënteel. Ook vind ik werken met zo een tattoo echt niet kunnen… dit is al niet de eerste goede revieuw die solow kortrijk krijgt. Dus doe iets aan jullie personeel of iets aan de verantwoordelijke..mvg

3 juli 2024

Direct verlaten

We hebben niks fout gedaan toen zijn we vals beschuldigd omdat we iets hebben zogenaamd hebben gegooid een dikke man wou ons slaan als we niet direct de winkel verlaten

8 mei 2024

SoLow Haarlem

Vandaag lekker in haarlem bij de SoLow. We lopen daar naar binnen met zn 2en en kwamen daarbinnen een kennis tegen en gingen met hem praten en toen werden wij er alle 3 uitgestuurd want we mogen niet met zn 3en tegelijk naar binnen. Dat vermelde de linkse hond met een staart en een lelijke bril en veel reliëf op zijn gezicht ons. Hij was heel onvriendelijk en was een boos.

7 mei 2024

Onvriendelijk personeel duwt kinder weg om op tijd op haar werk te zijn

Onvriendelijk personeel ,was daarjuist met mijn gezin in de k in kortrijk naar het eerste verdiep aan het gaan . We gingen just op de roltrap waar een medewerkster mijn zoon een duw gaf om op de roltrap te kunnen gaan ,waar mijn vrouw op antwoord waar dat het respect is haar weder reactie was dat mijn vrouw geen respect heeft door haar aan te spreken dus een verkoopster vertegenwoordigd de winkel dus goe bezig .

13 april 2024

Wat een onvriendelijke verkoopster in…

Wat een achterlijke verkoopster in filiaal Middelburg klantvriendelijkheid is ver te zoeken.
Ik wilde de winkel uit maar de deuren gingen niet open. Ik vroeg waarom de deur niet openging. Ze wees naar de deur zonder wat te zeggen. Ik dus weer naar de deur. Maar er gebeurde niks er zat wel een grijze knop op de deur dus ik druk daarop. Vervolgens gaat de deur nog niet open. Ik vraag mag ik er niet uit ofzo. Ze zei niks wees weer naar de deur. Zeker een halve meter boven m'n hoofd uit mijn zicht hangt er een briefje met daarop de tekst kapot. Ik ben niet stom ofzo maar waarom kan deze verkoopster dat niet even tegen mij zeggen. Ze sprak geen woord al die tijd. Vindt dit erg klant onvriendelijk. Ik vraag 't gewoon en ze zegt geen woord. Voor mij even geen solow meer voor mij

26 februari 2024