Vr ochtend 3 roze boa's, een motrozen pet, 2 stropdassen en 3 varkens diadeem terug gebracht. ik mocht niks terug brengen. terwijl bij aankoop duidelijk werd gezegd dat het mocht binnen 30 dag... Toon meer
Gezellig Winkel. In Tilburg. Ontzettend leuke Gadgets die het leven net even wat leuker maken. En niet te duur. Vooral de Thema's rond Carnaval enz. zijn gewoon geweldig. Ik haal er altijd m'n wierroo... Toon meer
Nadat we boa's hadden gekocht die slecht van kwaliteit waren contact gehad met de klantenservice. Zij namen de klacht serieus en kwamen met een fijne oplossing. Top dat in deze tijd dingen ook nog op... Toon meer
Een maand geleden bestelling retour gestuurd, welke op 3 November bij So Low is afgeleverd. Sindsdien geen enkel bericht of geld terug ontvangen. Emails naar klantenservice blijven onbeantwoord en... Toon meer
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Mag niet eens wat kkr drinken a kkr…
Mag niet eens wat kkr drinken a kkr winkel. Wel kkr leuke Halloween afdeling. Dus 1 ster. Vriendelijke kkr groetjes
Snel verzonden en goede verpakking
Levering was binnen 1 werkdag.
Ik had 2 pompoen lantaarntjes gekocht, deze waren super goed ingepakt. Ik ben erg tevreden!

Antwoord van solow.nl
Bij de kassa een hogere prijs…
Bij de kassa in Purmerend wordt een hogere prijs berekend dan op het schap vermeld staat. Het antwoord bij de kassa: “Sorry, maar wij moeten berekenen wat de kassa aangeeft. Wij hebben het druk en nog geen tijd gehad in de winkel opnieuw te prijzen”.
Het ging niet om een groot bedrag, maar omgerekend toch 12,5% meer. Personeel is kennelijk niet op de hoogte van wat de wet hier over zegt.

Antwoord van solow.nl
Super slechte service wel leuke spullen…
Super slechte service wel leuke spullen hele aso medewerkers

Zeer slecht
Zeer slecht
Bestel hier niks want je hoort niets over je order Je hebt betaald maar hoe of wat je hoort totaal niks van deze firma Ik heb op 12-02-2022 een order geplaatst en verneem niets van dit bedrijf Ronduit belachelijk deze webwinkel zou per direct verboden moeten worden Hoor ik niet snel iets van ze doe ik aangifte bij Justitie van internet oplichting
Koop hier niks dit bedrijf is zo slecht zelfs contact adressen mag je zelf als een Detective opsporen
U bent gewaarschuwd Zoetermeer 15-02-2022

Antwoord van solow.nl
Nooit mijn bestelling ontvangen!
Online iets besteld met de feestdagen, geen bevestingsmail gehad. Geen pakketje ontvangen. Mail gestuurd en klachtenmail gestuurd. Geen enkele reactie gehad hiervoor. Ik zou hier zeker niks meer bestellen!!!

Antwoord van solow.nl
solow is over het algemeen een leuke…
solow is over het algemeen een leuke winkel daar niet van… het personeel in zwolle is erg chagrijnig en zwaar onbeschoft we waren rustig aan het kijken naar wat spullen en werden gewoon in de gaten gehouden door de medewerkers. stoten per ongeluk 1 dingetje om (geen schade aan het product die was nog compleet heel en er was niks mee aan de hand) en werd met onbeschofte wijze gelijk de winkel uitgezet. slaat nergens op.

Antwoord van solow.nl
Leuke betaalbare winkel ik loop er…
Leuke betaalbare winkel ik loop er altijd even naar binnen en al heb ik niks nodig ik neem altijd wel iets mee. Ik kom er graag

Antwoord van solow.nl
Smiley magneten niet bestellen!
Smiley magneten besteld. Bij een aantal magneten is de print van de smileys weggevallen of deels onderbroken.
Reactie klantenservice:
Aan de hand van de foto’s die u meestuurde, kunnen wij zien dat dit in het ontwerp zit vanuit het buitenland.
Al onze smiley’s hebben wel iets wat niet 100% goed is.
Oftewel: wij verkopen rommel. Wel goedkope rommel.
ZONDE VAN JE GELD (ookal is het veelal goedkoop).

Duurde te lang.
Voor 12uur besteld , morgen in huis !
Écht niet !
Had 13 april om 11uur online 6 stickervellen besteld.
Na zeker 4 mails gestuurd te hebben kwam mijn bestelling vandaag ( 20 april ) eindelijk aan.
De stickers zijn toppie maar de service vind ik niet goed.
Vandaar ook maar 3 sterren
Waar is mijn order?
Meer dan een week geleden een bestelling geplaatst. In de email word aangegeven; "Op werkdagen Voor 12 uur ’s middags besteld is vaak nog dezelfde middag verzonden!"
Hier is helaas niets van waar. Ik begrijp dat het in deze periode langer kan duren dan normaal, maar op mijn email word niet gereageerd en ik krijg geen BEREIKBAAR telefoonnummer gevonden.
Mijn bestelling:
[Bestelling #177635] (5 april 2021)
Zeer onvriendelijke medewerkers
Ben erg teleurgesteld over deze…
Ben erg teleurgesteld over deze winkel.. wilde even shoppen met wat vriendinnen word er 1 buitengestolen. Meneer was woest, vind het zelf niet normaal. Ik kom hier nooit meer. Jullie ook niet toch?
Onvriendelijk personeel Arnhem
Onvriendelijk personeel. Heb er nog nooit iemand zien lachen. Gangpaden die vol staan met dozen. In deze winkel is absoluut geen 1,5m te waarborgen door de smalle paden. Een hindernisparcours om de winkel door te komen. Wat een trieste winkel.
Veel goedkope producten, snelle levering
Leuke webshop! Een heel breed assortiment aan allerlei producten voor een weinig geld. Mijn bestelling werd de dag erna geleverd.