Vr ochtend 3 roze boa's, een motrozen pet, 2 stropdassen en 3 varkens diadeem terug gebracht. ik mocht niks terug brengen. terwijl bij aankoop duidelijk werd gezegd dat het mocht binnen 30 dag... Toon meer
Gezellig Winkel. In Tilburg. Ontzettend leuke Gadgets die het leven net even wat leuker maken. En niet te duur. Vooral de Thema's rond Carnaval enz. zijn gewoon geweldig. Ik haal er altijd m'n wierroo... Toon meer
Nadat we boa's hadden gekocht die slecht van kwaliteit waren contact gehad met de klantenservice. Zij namen de klacht serieus en kwamen met een fijne oplossing. Top dat in deze tijd dingen ook nog op... Toon meer
Een maand geleden bestelling retour gestuurd, welke op 3 November bij So Low is afgeleverd. Sindsdien geen enkel bericht of geld terug ontvangen. Emails naar klantenservice blijven onbeantwoord en... Toon meer
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Prima kwaliteit en snel geleverd
Goede leuke producten voor een moooie…
Goede leuke producten voor een mooie prijs. Snelle levering
Altijd wel wat leuks!
Snelle levering! Leuke en goede producten! Helaas vaak niet alles wat in de winkel aanwezig is, niet te vinden in de webwinkel!
Leuke bier muts gekocht 🥳
Geen levering binnen 1 dag
Misschien is het beter om niet op de website te zeggen dat indien je besteld dat het de volgende dag wordt geleverd want dit klopt niet. Het heeft drie dagen geduurd voordat mijn bestelling werd geleverd.
Snel en netjes bezorgd
Snel en netjes bezorgd. Leuke items voor een lage prijs.
Duidelijk,betaalbaar
Brutale medewerkers
Hallo dit is een antwoord op een ander review. Vorig review zat ik te klagen over de medewerkers die erg brutaal deden en ik wil graag uitleggen waarom.
Dit weekend dat ik met mijn beste vriendin te shoppen in haarlem en wij waren in de solow en wij zaten gewoon te lollen want het was een leuke vibe. Wij komen aan bij de haarborstels en het waren er beat veel en er was er een en hij was super klein en ik deed alsof ik mijn haar borstelde en deed iemand na die ik kende en die klein is. Blijkbaar stond er ook een medewerker in de buurt en zag dat de borstel dichtbij mijn haar was en vroeg aan mij of ik mijn haar had geborsteld en ik zei nee ik deed alsof. Ze geloofde het blijkbaar niet en dwong mij om de borstel te kopen. Ookal was hij maar €1.80 maar nog steeds. Niet alleen dit, ze was ook erg brutaal en lelijk. Door dit was mijn hele dag verpest ik was echt niet blij. Ik zie dat andere mensen ook vinden dat jullie medewerkers erg brutaal zijn en chagrijnig en het klopt ook. Doe hier a.u.b. its aan.
Groeten femke.
Blij gemaakt met een dooie mus
Alles zou volgende dag geleverd worden, wat je dus ook al vooraf moet betalen. Dan krijg je pas savonds een mail dat je bestelde en betaalde spullen niet op voorraad zijn. Erg slordig!!!

Antwoord van solow.nl
Snelle en leuke levering.
Het artikel wat ik had besteld was…beschadigd
Het artikel wat ik had besteld was beschadigd.
Na een mail gestuurd te hebben naar de klantenservice, kreeg ik gelijk een bericht terug. Er werd een foto gevraagd, wat ik logisch vond.
Met als resultaat een nieuw artikel, wat de volgende dag al werd bezorgd. Topservice.
Verkeerde product
Ik had een verkeerd product gekregen en een revieuw achter gelaten en toen werd ik gemaild en is alles opgelost.👍🏼👍🏼 Wel jammer dat je nergens online een telefoonnummer kan vinden van hoofdkantoor/klantenservice
Goed materiaal en snelle levering
Slechte winkel
Voor 15 euro lenzen, nep bloed en vampiertanden gekocht. De lenzen konden niet in ogen (ik draag vaker party lenzen). Nep bloed was niet eens de kleur van het bloed en dat voor iemand die kleurenblind is. De vampiertanden moest je met pasta op je tanden plakken maar viel hele tijd uit ook na 10 minuten op je tanden houden. Personeel ook niet klantvriendelijk. Altijd boze blikken en niet willen praten tenzij het moet. Prijzen passen ze ook niet aan en worden dan boos dat je het niet weet.

Slecht personeel in Leiden
Vandaag (13/9) was ik met mijn dochter van 9 jaar in Solow te Leiden. Ik ben nog niet eerder zo klantonvriendelijk behandeld. Gelijk bij binnenkomst vroeg ik of waar de vleugels liggen (ivm thema vogels op school). Ze gaf ongeïnteresseerd aan waar ze lagen (handig als ze even was meegelopen maar ze had het druk met niks doen) en dat er alleen maar regenboogvleugels waren. Toen ik het eindelijk had gevonden zag ik zwarte vleugels (witte waren er ook) en wilde ik aan haar collega vragen of er nog andere items zijn wat betreft vogels. Haar collega was druk met haar privégesprek aan de telefoon. Ik heb minutenlang gewacht en daarna nog haar aandacht proberen te krijgen, maar nee hoor. Werkelijk geen belangstelling voor de klanten. Belachelijk! Toen zat er niks anders op dan naar die eerste 'dienstverlenende' verkoopster terug te gaan. Toen ze me zag en ik geen kans kreeg mijn vraag te stellen, zegt ze serieus " oh wil je me laten zien dat er ook andere vleugels zijn? "op een arrogante toon. Ik gaf aan dat de klantvriendelijkheid er blijkbaar niet toe doet in deze winkel. Maar volgens haar was dat 'mijn mening" en dat wilde ze ook graag nog een paar keer herhalen. Echt heeeel slecht personeel. Die zitten hun tijd uit....het zou je winkel maar zijn! Succes ermee
So Low Zaandam personeel bedankt!
Gistermiddag in de So Low Zaandam had mijn dochtertje van 6 een ongelukje bij de kassa toen we in de rij stonden om af te rekenen bij de kassa kon ze haar plas niet meer ophouden en barstte in tranen uit. Een senior collega of bedrijfsleider heeft eerst mijn dochtertje gerustgesteld en is daarna zelf de plas gaan opruimen. Natuurlijk heb ik haar wel geholpen maar ik vond het zo lief en netjes opgelost dat ik deze review wil plaatsen voor specifiek het personeel van deze vestiging! Nogmaals bedankt!!!
Heel slecht veel te duur een klein…
Heel slecht veel te duur een klein pakje kralen is al €2,50 er zitten maar 100 kralen in het pakje echt te duur bij de action kan je voor €2,00 een heel bak van die kralen kopen koop er niks meer
Retourneren zonder bon in Almere niet…
Retourneren zonder bon in Almere niet mogelijk. Klantenservice geeft aan dat zij met een pin betaalbewijs de bon kunnen uitdraaien maar in de winkel helaas 2x weggestuurd met de mededeling dat het niet kan. Erg jammer en zonde voor de aankoop die niet gebruikt zal worden.

Geen prettige ervaring
Ik heb hier gewerkt er word totaal geen rekening gehouden met het personeel ze denken alleen maar aan hun zelf je word nier ingepland omdat de winkel geen omzet maakt en vervolgens de dagen dat je niet meer ingepland word wakker worden gebeld om 9 uur in het weekend omdat ze toch last moment mensen nodig hebben doordat ze mensen niet inplannen andersom was het ernstig als we iemand belde in vrije tijd werden hier op aangesproken maar zelf het wel doen manier van aanspreken is ook niet altijd op een fijne manier geweest pauzes strak 15 min maar als je eten haalt voor de bedrijfleider mag je op dat moment langer pauze🧐 ze vinden het ook leuk om je in de gaten te houden op camera beelden en achter elkaar ze rug te praten ze verwachten ook dat je op vrije dagen als ze het druk hebben dat je je eigen afspraken verzet om de winkel te “ondersteunen” last moment en vervolgens een preek aan horen hierbij is dit nier voor iedereen bedoeld er zitten ook paar hele aardige vriendelijke mensen tussen
Heb hier maar 2 maanden gewerkt en ben…
Heb hier maar 2 maanden gewerkt en ben daarna ontslagen. Mijn werktempo lag volgens hun te laag. Ik heb dit nog nooit gehoord in het verleden bij vorige bijbaantjes. Ik ben ook nog nooit ontslagen geweest. Maar het kwam mij wel goed uit want de sfeer daar was toxic en de baas is niets anders dan een geldwolf. Ik leidt dit af uit het volgende, voordat ik het contract moest ondertekenen zegt hij dat hij mij eigenlijk wel te duur vind. Omdat ik 21 jaar oud ben en dus een duurdere hulpkracht ben. En dat hij liever een jonger iemand wil aannemen want die zijn goedkoper.
Hij behandeld zijn personeel alsof ze afval zijn en is onaardig. Hij is alleen aardig tegen klanten want die halen het geld binnen en betalen zijn rekeningen.