Snellere levering (voor een bedrijf) was geen probleem en ook het reageren op een mailtje was binnen no time! Erg fijn!
Fantastische samenwerking met Romy & Daniel van Stokhout, altijd vriendelijk te woord gestaan tijdens het mailverkeer. Wij waren zéér laat met het bestellen van onze geboorteborden doordat we niet... Toon meer
Wij zijn kleuterleidsters en mochten een gloednieuw gebouw in gebruik nemen. Wij waren op zoek naar duurzame symbolen die pasten in het concept van onze nieuwbouw. Wij bestelden 70 verschillende symbo... Toon meer
Voor mijn cursus mozaïeken zoek ik telkens opnieuw een andere vorm om mee aan de slag te gaan. Maar aan die ondergrond worden natuurlijk wel een aantal kwaliteitseisen gesteld. De producten van S... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
MDF figuren en letters. Ook maatwerk. Zowel blanco als in kleur.
Landgraaf, Nederland
- stokhout@gmail.com
- stokhout.nl
Dankzij jullie inzet en medewerking heb…
Dankzij jullie inzet en medewerking heb ik mijn spullen nog op tijd kunnen ontvangen! Bedankt!

Snelle service!
Super leuke webwinkel, Stokhout snapt het!
Wat een ontzettend leuke webwinkel! Prachtige producten, groot assortiment en heel belangrijk fijne communicatie met de verkoper nadat ik mijn order had geplaatst. Ze zijn 100% bereid om met je mee te denken en mee te werken. De mensen achter Stokhout hebben klantvriendelijkheid en klanttevredenheid heel hoog in het vaandel staan en dat is echt een mega pluspunt.
Een echte aanrader dus! Ik ga iemand heel blij maken met de aangeschafte prachtige houten ‘sleepy eyes’!!
Top helemaal tevreden!
Tevreden!
Ik ben erg tevreden over de service en kwaliteit van Stokhout. Ik heb al 3x verschillende producten besteld en alles ziet er gewoon goed uit. Ze reageren ook snel op je e-mail als je vragen hebt en denken ook graag mee als je iets speciaals wilt laten maken. Enige wat ik minder vind is de “wachttijd”, maar dat is wel begrijpelijk als ze alles speciaal voor je gaan maken. Hoe dan ook ik ben tevreden en ik zou Stokhout aanbevelen aan iedereen!!
Oplichters
Oplichters! Heb voor 60€ aan spullen besteld 3 maanden geleden. Heb het nog steeds niet binnen.
Update
Pas nadat ik deze review heb geplaatst werd mijn bestelling in behandeling genomen. Herhaaldelijk heb ik e-mails gestuurd waar ik telkens hetzelfde antwoord op kreeg. 'Het spijt ons, we gaan het in orde maken. Je hebt het volgende week binnen.' Maar na 2 weken kon ik weer opnieuw mailen. Ik ben ervan overtuigd dat ik nu nog aan het wachten was geweest als trustpilot niet had bestaan.

Geboortebord
Een geboortebord besteld voor mijn kleinzoon. Via de mail te horen gekregen dat dit 3 weken zou duren, helaas duurde dit wat langer. Na mailcontact heb ik als excuus een erg leuke persoonlijke naampuzzel mogen ontvangen. Het geboortebord inmiddels ook ontvangen, erg leuk geworden!
Zeer goede service en kwaliteit zelfs bij specifieke/persoonlijke bestelling
Zeer goede service en kwaliteit. Ik had een specifieke vraag en werd erg snel en vriendelijk via de mail geholpen. Speciaal voor mij zijn er nieuwe mallen gemaakt en kreeg ik uiteindelijk m'n houten pijlen zoals ik ze graag wilde. Ik zou dit bedrijf iedereen aanraden en ga zeker nog eens een bestelling plaatsen!
Perfecte site met mooie assortiment.
Voor mijn mozaiek hobby heb ik bin Stokhout diverse spulletjes besteld.
Ik kon deze website nog niet maar was blij verrast met het assortiment en de scherpe prijzen.
De levering duurt wat langer dan bij een webshop maar dat weet je als je besteld , dit was voor mij geen probleem.
De bestelde spulletjes waren keurig verpakt en voldoen voor 100% aan mijn verwachting.
Ik ga hier zeker meer bestellen , ik ben zeer tevreden.
Levering veels te laat
De levering was veels te laat, dubbel zo lang als ze beloven en vervolgens zeggen ze het opgestuurd te hebben en dan duurt het nog een week. 3 dezelfde wolkjes besteld. Deze zijn echter niet hetzelfde dat vinden wij jammer.

Hele mooie producten!
Wij hebben doorheen de jaren al verschillende producten besteld bij Stokhout: 2 bankjes, 3 naamborden en onlangs 3 spiegels. We zijn zeer tevreden over deze producten. Het zijn handgemaakte producten, waardoor het een tijd duurt om deze te produceren. Hierover werd met ons steeds correct gecommuniceerd. Ondanks het langere wachten dus zeker de moeite waard!
Bestelling nooit ontvangen, wel betaald!
Begin juli een bestelling gedaan (en betaald!), deze zou eind juli geleverd worden. Na het verstrijken van deze eerste datum contact gezocht, waarna beloofd werd dat de producten snel geleverd zouden worden. Dit gebeurde weer niet, dus weer contact gezocht waarbij ik weer hetzelfde antwoord kreeg (dit gebeurde een paar keer). De gestelde deadline is een aantal keren (zonder dat ik hierover iets hoorde) niet nagekomen.
Inmiddels krijg ik al helemaal geen reactie meer op mails en ook telefonisch zijn ze niet te bereiken.
Advies: Geen zaken doen met dit bedrijf en ik ga zeker aangifte doen van oplichting!
Aanvulling d.d. 18-09-2016: Ik heb inmiddels mijn producten ontvangen! Geleverde producten zijn erg mooi en de uiteindelijke afhandeling was prima en conform gemaakte afspraken. Hopelijk hebben ze de achterstand en communicatie snel op orde, er zeker potentie in deze onderneming!

Bestelling zeer laat ontvangen
Ik heb voor mijn dertigste verjaardagsfeest twee krijtborden besteld. Deze heb ik pas na vier maanden ontvangen. Ik was inmiddels al een tijd dertig dus ik had ze niet meer nodig.
Na langdurig mailen van mijn kant heb ik deze fout vergoed gekregen, ik heb de bestelling ontvangen en alsnog het geld teruggestort gekregen.
Mooie producten!
We hebben een geboortebord en een naamslinger besteld en die zijn echt mooi geworden! Goede afwerking en sprekende kleuren. We hebben wat langer moeten wachten dan de levertijd aangaf.
zeer tevreden
Ik had een olifant en takelwagen van elk 50 cm besteld. Ik heb hier even op moeten wachten, door omstandigheden. Maar ik kreeg altijd meteen een antwoord als ik vroeg hoe mijn bestelling vorderde. Ik had de bestelling ook goed op tijd geplaatst, waardoor het niet zo stoorde dat ik moest wachten. En uiteindelijk was het resultaat zeker het wachten waard! Mijn nichtje en neefje zijn zeer tevreden met de nieuwe aankleding voor op hun kamer
fantastisch produkt
wij hebben een wielrenner in hout besteld voor mijn zoontje zijn communie, ik heb dit heel vroeg besteld omdat ik weet dat sommige producten lang nodig hebben om dit mooi te maken, ik heb dit ontvangen de week voor de communie, dus ik ben hierover tevreden, ze hadden me beloofd deze te krijgen voor de communie dus dit was ook zo, toen ik de wielrenner zag, zei ik direct het lange wachten werd beloond. ons product hadden ze niet in hun gamma dus het was een volledig nieuw ontwerp, ik had vooraf het ontwerp via mail gekregen, waarna ik een antwoord moest geven of het in orde was, ik had niet durven dromen dat het eindresultaat zo mooi was, ik had iets anders in mijn hoofd, maar zelfs details van de wielrenner zijn uitgezaagd, jammer dat ik geen foto kan plaatsen hier van mijn resultaat, voor ons is het gewoonweg fantastisch, deze middag toon ik mijn zoontje zijn wielrenner en ik weet hij zal ook tevreden zijn. ik ben zelf van mening heb je iets nodig tegen een bepaalde tijd bestel dan tijdig, wat ik ook gedaan heb daarmee dat ik ook geen probleem heb met het lange wachten, ik heb steeds een vriendelijk antwoord gekregen op al mijn mails. en dus komende zondag is onze wielrenner te bewonderen op het communie (wielerfeest) van mijn zoon
Geen duidelijkheid, geen product / 13-4:Product is binnen en positief!
1e Review:
Zit al weken op een bestelling te wachten. Ondanks meerdere malen mailcontact krijg ik geen reactie over de uiteindelijke leverdatum. De eerste datum zou zeker 4 weken geleden zijn. In de tussentijd is er nog een datum doorgegeven maar ook toen is er niks verzonden. Mijn mails worden afgedaan met korte reacties met excuses, maar duidelijkheid over een nieuwe leverdatum blijven uit.
Betaling is al gedaan dus ik ben erg benieuwd of dat het product nog geleverd gaat worden. Over de kwaliteit van het product kan ik niks zeggen, want ik heb het simpelweg niet.
Manier van handelen is alles behalve klantgericht.
2e Review:
Het product is binnen en ik kan niet anders zeggen dat het er goed uit ziet en dat ik er blij mee ben. De gehele ervaring was niet positief, maar het eindproduct gelukkig wel!
Zeer goed maatwerk
Ik heb de wereldkaart in MDF laten maken in 12mm ipv 6mm dikte, dit omwille van de bestemming (zwevend van de muur, met leds erachter). Heel tevreden van het product: haarscherp gezaagd, netjes verpakt en voor een aanvaardbare prijs. Gezien maatwerk, wel rekening houden met de levertermijn om ontgoocheling te vermijden (ik had dat vooraf ingepland met tal van andere interieurwerken die ik nog moest doen, dus voor mij viel de levertermijn niet tegen, die NB zoals aangekondigd werd aangehouden).
Zeg niet 3 weken levertijd als het er meer zijn. Maar product prima
De wolken die we bij Stokhout hebben besteld zijn netjes en prachtig. Hier zijn we erg blij mee. We hadden ze nodig voor onze kinderkamer.
Er wordt echter een levertijd van 3 weken gehanteerd en wij hebben bijna 5 weken moeten wachten. Steeds als je mailt krijg je antwoord 'we verzenden het zo snel mogelijk... groetjes'. Prima allemaal, maar zeg dan van tevoren dat het 5 weken duurt..dat is voor mijn gevoel minder misleidend. Maar heb je geduld en verwacht je prachtig handwerk, dan zit je in elk geval goed bij Stokhout.
Trage levertijd, maar eind goed al goed.
Onze bestelling (een naambord) liet erg lang op zich wachten, in totaal bijna 13 weken. Wel betrof het hier een zwangerschapsperiode, waardoor de levering vertraagd zou kunnen zijn. Het viel ons tegen dat we zo lang hebben moeten wachten (normaal is de geschatte levertijd 2-3 weken) en de communicatie moeizaam verliep. Uiteindelijk het naambord ontvangen, deze zag er prima uit. Hierna toch besloten een negatieve review te schrijven. Een dag later ontvingen we een zeer openhartige en uitgebreide mail waarin de maker van het bord zich uitgebreid verontschuldigde voor de gang van zaken. Hij gaf aan dat we als goedmaker een ander product mochten kiezen die dan gratis zou zijn. Deze handreiking maakt dat we toch over zijn gegaan op een drie-sterrenbeoordeling, vooral vanwege de aftersales en de openheid die uiteindelijk is gegeven, wat het bedrijf siert.