Snellere levering (voor een bedrijf) was geen probleem en ook het reageren op een mailtje was binnen no time! Erg fijn!

Fantastische samenwerking met Romy & Daniel van Stokhout, altijd vriendelijk te woord gestaan tijdens het mailverkeer. Wij waren zéér laat met het bestellen van onze geboorteborden doordat we niet... Toon meer

Wij zijn kleuterleidsters en mochten een gloednieuw gebouw in gebruik nemen. Wij waren op zoek naar duurzame symbolen die pasten in het concept van onze nieuwbouw. Wij bestelden 70 verschillende symbo... Toon meer

Voor mijn cursus mozaïeken zoek ik telkens opnieuw een andere vorm om mee aan de slag te gaan. Maar aan die ondergrond worden natuurlijk wel een aantal kwaliteitseisen gesteld. De producten van S... Toon meer

1. Binnenhuisarchitect

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

MDF figuren en letters. Ook maatwerk. Zowel blanco als in kleur.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Totaal geen reactie op vragen per mail: geen communicatie

Ook ik ben verbijsterd over de beoordelingen die ik nu lees op deze website over stokhout. Had ik dit maar eerdere geweten...
Eind april heb ik 8 houten kleine onbewerkte Volkswagen kever auto's besteld via de website. Binnen een paar dagen na de bestelling en de betaling via iDeal heb ik nog een vraag van stokhout gekregen over mijn wensen voor wat betreft verzending. Deze mail heb ik binnen 1 dag beantwoord. In die mail heb ik gevraagd of ze een inschatting van de levertijd kunnen geven. Tot op heden heb ik daar geen reactie op ontvangen. Begin vorige week heb ik een tweede mail gestuurd omdat ik er geen goed gevoel over had met de vraag of mijn eerste mail wel is ontvangen en of mijn bestelling eigenlijk wel in behandeling is genomen. Ik heb weer niets gehoord en mijn vertrouwen in een juiste afhandeling van mijn bestelling is tot een minimum gezakt. Ook ik kan begrijpen dat een levertijd een inschatting is die door bepaalde situaties kan verschuiven, maar communiceer daar dan over... Wat er nu gebeurt is dat jullie klanten geen vertrouwen meer hebben en zeer ontevreden zijn. Zolang de verwachtingen helder worden gecommuniceerd hou je mij in ieder geval tevreden.
Ik heb de autootjes nodig om de babykamer voor mijn zoontje af te maken die zich binnen nu en een paar weken zal aandienen. Ik hoop maar dat ik de auto's op korte termijn ontvang, anders moet ik toch een andere decoratie zoeken. Ik baal er ontzettend van, maar ik vind het ook zo zonde om zo onprofessioneel behandeld te worden.
Wellicht niet nodig, maar hierbij ook mijn ordernummer: 3533.

13 juni 2014

Hallo Anke,

Heel vervelend dat u ontevreden bent betreffende uw bestelling. Ik kan dit echter goed begrijpen. Ik heb net op uw meest recente email gereageerd. Vreemd genoeg stond uw vorige email als gelezen geregistreerd. Hierdoor hebben wij inderdaad uw vraag niet in behandeling genomen. Mijn excuses hiervoor.

Uw bestelling ga ik in orde maken. Ik ga zorgen dat deze met de eerste volgende verzendmogelijkheid met de post mee gaat.

Het is niet goed dat uw bestelling langer dan bedoelt op zich laat wachten. Ik ga in iedere geval zorgen dat u uw MDF figuren z.s.m. in ontvangst mag nemen.

Onze oprechte excuses voor het ongemak.

Daniel & Romy

Geen levering en geen contact !!

Op 7 mei 2014 heb een bestelling geplaatst met bestelnummer 3544. Tot op heden niets ontvangen.
Er komt ook totaal geen reactie op mijn mail die ik stuur. Dit is toch wel het minste wat je mag verwachten als om wat voor reden dan ook de levering is vertraagd.
Ik had de bestelling nodig voor een project met mensen met een verstandelijke beperking. Dit project is nu voorbij en heb niet kunnen maken wat ik wilde.
Vandaag nog een mail gestuurd met de vraag om restitutie van mijn geld.
Ik vraag mij af of ik ooit nog iets ontvang of hoort.
Bij Stokhout zal ik nooooit meer iets bestellen!!

6 juni 2014

Beste heer Van Velzen,

Jammer dat u, direct na ons email contact, alsnog een beoordeling schrijft waarin u doet voorkomen dat wij geen contact met u hebben opgenomen.

Het klopt inderdaad dat uw bestelling later is uitgeleverd dan bedoeld. Hier hebben wij u per email een reactie over geschreven.

Wij gaan zoeken naar een passende oplossing zodat dit in ieder geval niet ten koste gaat van u en uw stichting.

Mocht u nog vragen hebben dan willen wij deze zeker beantwoorden, neem hiervoor gerust contact met ons op, wederom per email.

Mvg Stokhout

SLECHT/Ontvangen !!!!!

Had ik dit maar eerder gelezen !
Bestelling na e-mail contact geplaatst en betaald op 20-11-2013 nu 6 weken later nog NIETS ontvangen .... Op mijn e-mails krijg ik geen enkele reactie !
Ook ik dacht ruim op tijd te zijn voor de decoratie van de baby kamer maar de baby is inmiddels geboren en nog NIETS ontvangen echt heel SLECHT.
Dat de levertijd uit kan lopen prima maar neem dan even contact op .Ik HOOP mijn bestelling toch nog SNEL te ontvangen !!!!! Eerlijk gezegd heb ik er weinig vertrouwen meer in ! Had ik maar met paypal betaald ......

Dat ze denken met een paar extra MDF figuren de boel te lijmen en hogere beoordelingen te krijgen vind ik nogal triest ! Neem gewoon geen bestellingen aan als je niet kan leveren binnen de gestelde termijn die ze zelf aan geven. Ga niet lopen klagen dat je het jammer vind dat mensen hun beoordeling niet aanpassen na het uiteindelijk wel leveren van de bestelling na tig e-mails waar geen antwoord op komt en levertijden van weeeeeeeeeeeeeeeeeken.

Goeie beoordelingen krijg je niet door extra mdf figuren bij te leveren maar door het tijdig leveren van de bestellingen en het fatsoen mensen te beantwoorden na plaatsen en betalen van bestellingen waar al weken op gewacht word !

Erg jammer want op de site ziet alles er super leuk uit !
Ik hoop hier uiteindelijk nog te schrijven dat ik alles nog heb ontvangen....
Mocht dit gelezen worden mijn ordernummer is 3406

Ik zie net tot mijn verbazing dat er gewoon eergisteren door stokhout nog advertenties op marktplaats zijn geplaatst. Schandalig ik zit al 6 weken te wachten krijg geen enkele reacties en hun plaatsen doodleuk advertenties om nog meer orders aan te nemen die ze blijkbaar niet kunnen leveren !!! Zal marktplaats morgen is gaan tippen en hun op deze pagina wijzen ....

4-1-2014

Na email contact de volgende dag mijn bestelling in huis !
Super gaaf geworden ben er echt BLIJ mee :)
Voor een volgende bestelling is mij 50% korting belooft .
Ondanks het lange wachten en eerst geen reacties op mijn email is alles toch netjes afgehandeld en zal ik toch weer een bestelling plaatsten .

2 januari 2014

Hoi Karin!

Ik ben heel blij dat u uiteindelijk toch tevreden bent met onze bestelling en met de aangeboden tegemoetkoming.

Mocht dit invloed hebben op het aantal sterren behorende bij uw review dan zouden wij het zeer op prijs stellen als u deze zou willen aanpassen. Mocht u dit al gedaan hebben dan zijn wij desondanks toch blij met het feit dat u achteraf tevreden bent met de gehele order.

Hopelijk tot een volgende bestelling. Zodat wij dan kunnen laten zien dat wij ook order op tijd leveren en het niet allemaal slecht en traag is.

Romy & Daniel

Moed in de schoenen

Als ik deze beoordelingen had gelezen vóór ik mijn bestelling had gedaan, was er nooit een bestelling gekomen. Ik heb 27 oktober bestelling geplaatst en deze 3 dagen later via iDeal betaald. Ik was toen 30 weken zwanger en het betreft het geboortebord voor onze zoon. Met een vermelde levertijd van 4 weken, zou je zeggen dat dit ruim op tijd is. Ik heb wel een bevestiging van bestelling gekregen, maar niet van de betaling. Toen de 4 weken voorbij waren, heb ik gemaild of de betaling wel binnen was. Had er een vreemd gevoel bij. Kreeg bericht dat betaling binnen was, maar levertijd werd verruimd vanwege drukte. Dat staat overigens wel op de website vermeld, dus toen nog alle begrip. Inmiddels ben ik over een week uitgeteld en heb 2 weken geleden gemaild of er al zicht was op de levertijd. Uiteraard nog steeds geen reactie. Ik ben totaal niet bevooroordeeld en heb alle begrip voor mensen die dit soort dingen doen naast hun drukke banen, maar mijn geduld is op. Zal ook wel hormonen zijn, maar als ik hier alle ervaringen naast elkaar leg, gaat er wel heel veel toevallig en per ongeluk fout. En ik kan niet zeggen dat ik sommige reacties van Stokhout hierop erg sportief vind. Je kunt mij niet vertellen dat je zelf als bedrijf inmiddels niet inziet dat je dingen beter zult moeten aanpakken. Mijn bestelnummer is 3399 en beste Romy en Daniël: kom bij mij niet aan met: de post heeft het kwijt gemaakt, één van ons is ziek geweest of een kast is omgevallen. Een bestelling van 4 weken levertijd laten uitlopen tot 9 weken ( en counting) is niet ok, mits je erover communiceert met je klanten. Ik ben over een week uitgeteld. Ik hoop dat we dan meteen zijn naam aan ons huis kunnen hangen, zodra hij er is. Ik werk zelf ook hard en maak naast mijn fulltime baan ook taarten en dan kan ik ook niet met dit soort smoesjes aankomen. We willen de bestelling graag komen halen, aangezien we een kwartier van elkaar wonen. Dit ook om de drama's met de post te voorkomen. Doe jullie zelf een plezier: kap ermee of pak dingen professioneler aan. Gelukkig zie ik wel niks dan lof over de afgeleverde producten. Maar om die mening te delen, moet ik wel eerst iets ontvangen natuurlijk.

27 december 2013

Hallo Meggy,

Uw ontevredenheid hebben wij geruime tijd per email besproken. Wij hebben samen met u een passende oplossing gezocht. Uw bestelling is geleverd, waarbij wij ook speciaal een aardigheid voor u hebben gemaakt. De aangeboden korting heeft u aangenomen en weggegeven aan een vriendin. Zij heeft de bestelling geplaatst en op tijd geleverd gekregen.

Ik vind het spijtig dat u, ondanks dat u per email aangeeft uiteindelijk blij te zijn met het product en de aftersales, dit niet in uw reactie verwoord en ook de gescoorde punten hierop aanpast. Spijtig genoeg krijgen nieuwe klanten hierdoor een verkeerde indruk. Met name omdat maar een kleine hoeveelheid van de bestellingen hinder en vertraging ondervind.

Misschien dat u achteraf alsnog uw reactie zou willen aanpassen zodat een eerlijk beeld wordt geschetst.

Romy & Daniel

Uiteindelijk toch de bestelling ontvangen

We hebben de bestelling alsnog ontvangen en het ziet er super uit. Dus wat dat betreft erg tevreden.
Het is jammer dat het zo lang heeft geduurd. Wellicht goed om de levertijden aan te passen of in ieder geval tijdig aan te geven dat een bestelling later komt dan gepland. Hierdoor voorkom je een hoop negatieve reacties lijkt mij.
Het was wat mij betreft geen probleem geweest dat het later geleverd zou worden. Als je daar maar van op de hoogte wordt gehouden.

We hebben een aantal figuren extra gekregen, dit was een leuke tegemoetkoming.
In ieder geval Tevreden met het eindresultaat!

5 oktober 2013

Hallo Annemarie!

Het spijt ons dat deze order vervelend verlopen is. In eerste instantie liepen wij dusdanig achter in productie dat wij het email contact even op de twee positie hebben geplaatst. Met als gevolg dat emails inderdaad onbeantwoord bleven. Wij begrijpen dat dit niet leuk is, maar op dat moment hadden wij helaas echt geen andere keuze.

Tot overmaat van ramp is ook deze order, samen met een andere, na verzending van de aardbodem verdwenen. Ontraceerbaar bij PostNL. Dit is met u besproken en op 9 oktober hebben wij aangegeven dat wij een nieuwe bestelling voor u gaan maken.

Omdat we het niet leuk vonden zoals dit gegaan is wilden wij u tegemoet komen met enkele gratis figuren. Uw bestelling bestond uit auto's. Het leukste zou dan zijn om wat andere auto's mee te leveren. Echter had u ze allemaal al besteld. Daarom hebben wij de extra moeite genomen om 3 nieuwe modellen auto's speciaal voor u te maken en uit te zagen. Deze hebben wij, gratis, met uw bestelling meegestuurd in de hoop een positieve draai te geven aan het verloop van de order.

Wij hopen dat de uiteindelijke bestelling naar tevredenheid is en dat u onze inzet om speciaal voor u nieuwe figuren te ontwerpen en gratis te leveren kunt waarderen.
Mocht dit uw waardering (het aantal sterren van de review) beïnvloeden, dan zouden wij het heel prettig vinden als u deze zou willen aanpassen.

Wij bedanken u voor uw order en wij zijn heel erg benieuwd naar het eindresultaat.

Vervolg...

Hierbij een vervolg op mijn reactie van 5 dagen terug.
Ik heb per mail antwoord gehad, de bestelling zou onderweg moeten zijn. Ze vonden het vreemd dat het nog niet bezorgd was. Ik heb gevraagd om een track & tracé code. Deze niet ontvangen. Vervolgens een nieuwe mail ontvangen dat ze zelf contact hebben gehad met t&tpost en dat het pakket verdwenen zou zijn... Naar eigen zeggen heeft stokhout een nieuwe bestelling gemaakt en deze zou nu onderweg moeten zijn. Ik hoop het van harte!

Vandaag de tweede bestelling ontvangen. De figuren die ik besteld had zijn erg mooi en voor het lange wachten heb ik een aantal extra figuurtjes ontvangen. Door de recensies op deze site en het slechte mailcontact begon ik echt huiverig te worden, dat is erg jammer. De figuren zijn echter ontzettend mooi.
Ik zou ook als tip willen geven: verbeter jullie communicatie en pas eventueel de levertijden aan. Nogmaals, de figuren zijn SUPER!

3 oktober 2013

Hallo Nienke!

Wij betreuren het verloop van deze order. 6 sept plaatste u uw bestelling, met de betaling ook rond die periode. Helaas liep de levering enige vertraging op en had u haast omdat de bevalling spoedig naderde. Begrijpelijk dat dit stress oplevert.

Tot overmaat van ramp hebben wij uw bestelling verzonden, maar is deze letterlijk van de aardbodem verdwenen. PostNL kan de TT-code zelfs niet traceren: helemaal blanco. Waar dit mis is gegaan is onduidelijk. Dit hebben wij met u besproken en wij hebben beloofd dat wij een nieuwe order maken en leveren. Vanaf dat moment hebben wij dagelijks contact met u gehad en uiteindelijk is de nieuwe order bij u aangekomen. En gelukkig is deze naar tevredenheid :-)
Wij hebben ook een flink aantal gratis figuren geleverd om e.e.a. goed te maken. Wij zijn blij dat de producten naar tevredenheid zijn!

Onze excuses voor het vervelende verloop. In het begin hadden wij inderdaad moeite om tijdig op uw emails te antwoorden. Maar ik hoop dat wij met de verdere afhandeling van de order toch hebben bewezen dat we het wel kunnen en goed bedoelen.

Heel veel plezier met de figuren, wij zijn benieuwd naar het eindresultaat (had u nog een foto kunnen maken?). En hopelijk ondanks alles toch tot een volgende order.

Groetjes! Stokhout

Ps. wij vinden het wel jammer dat uit de score van het aantal sterren in uw review de tevredenheid over de figuren en het leveren van de nieuwe order niet duidelijk wordt :-( Zou uw mening/waardering positiever zijn, dan zouden wij het erg fijn vinden als u het aantal sterren zou aanpassen.

Kunst in huis!

Wat heb ik een mooi (gigantisch groot) pakket mogen ontvangen afgelopen week. Ik heb een eigen ontwerp besteld en het is precies zoals ik had gehoopt, mooier zelfs, netjes afgewerkt, details zijn perfect nagemaakt. Op mijn mail werd overigens wel gereageerd, weliswaar niet direct, maar ik kreeg altijd reactie. Voor dergelijk maatwerk en handwerk is het begrijpelijk dat het wat langer duurt, misschien dat Stokhout dat nog duidelijker kan vermelden bij de bestelling.
Ik ben in ieder geval erg tevreden met mijn kunstwerkjes!

18 juli 2013

Geen reacties...wel betaald...wat te doen???

Ook ik wacht inmiddels al geruime tijd op mijn bestelling. Ik krijg geen reactie of bericht.... Ik snap er niks van, ik had leuk contact en ze dachten zo leuk mee! Toen ik deze berichten las schrok ik heel erg!
Aangezien ze hier wel reageren.....hoop op deze manier iets te horen... Het irritante is dat je niet weet waar je aan toe bent...moet je ergens anders gaan bestellen? Of komt het toch nog. Ik ben benieuwd of iedereen het uiteindelijk heeft ontvangen?? En hoe je je geld terg kan krijgen....als je het niet ontvangt?
Ik hoop gewoon wat te horen al is het dat het nog even duurt...dan weet je het....nu weet ik niet of het überhaupt nog komt.......

Groeten Mascha

Bijwerken:
Ik heb zondag een reactie gehad. Ze was heel erg ziek en niet in staat te reageren! Ik ben erg blij met hun reactie en dat ik mijn bestelling nog zal ontvangen! Als ik de reacties lees zal het ook naar alle tevredenheid zijn! Ik kan mijn sterren niet aanpassen... ik wacht tot ik het heb ontvangen en zal dan nieuwe maken! Mvg Mascha

Daar ben ik weer! Ik heb inmiddels de bestelling ontvangen op 12 juli volgens afspraak. En het is het wachten zeker waard geweest! Het ziet er ontzettend mooi en professioneel uit! Het contact is verder ook goed verlopen en heb gewoon reactie gehad. Ook in de prijs zijn ze me tegemoet gekomen doordat er wat vergeten was. Dus erg goed...bestellen zou ik zeggen!
Mvg Mascha

30 juni 2013

Hoi Mascha!

Dank u wel voor de positieve aanpassing van uw review! Daar zijn wij héél erg blij mee!

De levering van uw bestelling liep inderdaad niet zoals wij dat zouden wensen. Maar ik ben heel blij dat u uiteindelijk tevreden bent met de bestelling! Dat doet ons deugd :-)

Bedankt voor de bestelling, en voor de review. Hopelijk tot een volgende order!

Hoop het....

Op 22 mei een aantal MDF figuren besteld bij Stokhout.....Nu lazen wij al op hun site dat het na hun dagelijkse werkzaamheden gemaakt wordt dus dat er wat vertraging kan oplopen........Maar bijna vier weken later nog niets ontvangen.....Net een mailtje, via hun site, naar Stokhout gestuurd...Ik heb een ontvangst bevestiging gehad dus ze moet mijn mail hebben ontvangen....NU hopen op antwoord.

Vervolgens toch even verder op internet gaan zoeken naar Stokhout.....Toen kwam ik al de recensies tegen op deze site.........Ik hoop dat ik snel reactie krijg maar nog belangrijker.....dat ik een dezer dagen de goederen in mijn handen heb....Krijg toch een beetje een bang vermoeden na al het lezen van de reactie van mensen op deze site.....En er is niets zo slecht voor een bedrijf als negatieve recensies.....Daar kom je niet snel meer van af...

Misschien tip voor Stokhout....Pas je levertijden aan als je ze niet waar kan maken......Zet liever neer dat het vier weken duurt en dat het al binnen twee weken binnen is....Dan zullen mensen denken:"Woooowww das een goeie service." Nu doen jullie het andersom en zullen mensen veel eerder klagen over jullie.....

Hoop dat ik hier morgen of overmorgen kan zetten dat ik alles in goede orde heb ontvangen....

mvg Raymond

16 juni 2013

Hallo Raymond!

Wij betreuren het vervelende verloop van deze order. Helaas is het ons niet gelukt om aan uw wens te voldoen om binnen 2 dagen na deze review het product te versturen.

Intussen heeft u wel de bestelling ontvangen en heeft u aangegeven ook onze tegemoetkoming voor het ongemak te waarderen. Daar zijn wij blij om.

Wij doen onze best bestellingen z.s.m. uit te leveren en zoveel mogelijk emails dagelijks te beantwoorden. Gelukkig zijn genoeg klanten tevreden over ons, waarbij wij dus wel de bestelling binnen de gestelde termijn hebben geleverd. Helaas verwoorden deze klanten hun mening niet in een review op Trustpilot. Hierdoor ontstaat op Trustpilot een selectie van negatieve feedback welke niet overeenkomt met de werkelijkheid. Tot nu toe zijn alle orders welke minder handig zijn verlopen tot tevredenheid van de klant afgerond. Sowieso is er nog nooit een klant geweest welke ontevreden was over het uiteindelijke product of zijn product nooit heeft ontvangen.

Daarnaast merken wij op dat klanten wel de weg naar Trustpilot weten te vinden om een eerste klacht te schrijven, maar daarna niet meer terugkoppelen hoe de verdere afhandeling is verlopen en daarbij evt. de score waardering in het aantal sterren aanpassen.

Hoe dan ook, wij betreuren het verloop van deze order, wij begrijpen uw stelling en nemen uw advies zeker ten harte. Maar tegelijk vinden wij het ook jammer dat het vervolg van de order (nog) niet beschreven is met eventuele aanpassing van het aantal gewaardeerde sterren (mocht hier sprake van zijn).

Wij wensen u veel plezier met de mdf figuren; ik hoop dat deze naar wens waren. En hopelijk tot een volgende keer. Wij bewijzen graag dat wij wel op tijd kunnen leveren.

Super

Dit weekend mijn bestelling ontvangen.. En het resultaat is verbluffend..! Ben er echt heel blij mee .. Duurde iets langer dan verwacht maar daar tegen ovet staat dat het het wachten waard is geweest..

10 juni 2013

Hoi Martin!

Dank u wel voor deze positieve review! Jammer inderdaad dat langer op uw order heeft moeten wachten. Onze excuses hiervoor. We zijn in ieder geval heel blij dat u tevreden bent met het resultaat.

Hopelijk tot een volgende keer!

Ook al geen contact

Ook hier ondanks meerdere mailtjes geen contact. Zeer frustrerend en ik ga dan ook maar kijken of ik mijn geld nog terug kan krijgen. Erg slecht en hoe mooi het resultaat ook mag zijn, dat kun je vast ergens anders ook krijgen met veel betere service.

31 mei 2013

Hallo Christien,

Zoals ook in de email is aangegeven hebben wij uw email helaas nooit mogen ontvangen. Wij vinden deze ook niet terug in onze spam of trash. Ik begrijp niet waar dit mis is gegaan.
Desondanks is uw order met enige vertraging geleverd (4 weken levertijd i.p.v. 3 weken). Volgens de TrackTrace gegevens is uw bestelling 4uurtjes nadat u deze review heeft geplaatst bij u afgeleverd. Per email hebben wij dit ook bevestigd. Helaas hebben wij hier geen reactie op mogen ontvangen; ook niet op de verzonden volg email.

Wij begrijpen dat het vervelend is dat u uw order later ontvangt dan de bedoeling is. Echter vinden wij het zelf ook erg jammer dat u na één onbeantwoorde email meteen een zeer negatieve review schrijft en dat u deze, ondanks dat het pakketje enkele uurtjes later bij u aankwam, niet aanpast. Dat vinden wij erg spijtig omdat uw review nu een andere situatie schetst.

Hoe dan ook hoop ik dat u tevreden bent met de producten welke wij geleverd hebben.

Mvg Stokhout

Help! Order nog niet geleverd!

Ik heb onlangs een geboortebord en naamslinger besteld maar mijn order is nog steeds niet geleverd.. Ik ben volgende week al uitgerekend dus hoop dat mijn bestelling snel geleverd wordt! Ben wel n beetje angstig nu! Ik kan niet voor de levertijd bellen, de telefoon is niet in gebruik.. Eleonora van As

28 mei 2013

Hoi Eleonora!

Als het goed is inmiddels uw bestelling geleverd. Ik ga daar in ieder geval wel vanuit. Bij uw order zat alles tegen; dit vinden wij heel spijtig. Per email hebben wij besproken hoe hier een oplossing voor te vinden. Graag zouden wij deze ook uitvoeren, echter hebben wij daarvoor uw gegevens nodig. Wilt u ons deze laten toekomen?

Wij hopen dat u met deze oplossing alsnog enigszins tevreden bent met de order en dat u wellicht het aantal sterren van deze review (mocht uw mening verandert zijn) alsnog wilt aanpassen.

Wij wensen u héél veel plezier met de kleine! En hopelijk toch tot een volgende keer.

Super resultaat!

Na wat heen- en weer gemail was de beslissing gevallen: Stokhout mocht ons gastenboek voor onze trouw maken. Wij hadden een vaag idee van de figuur, maar deze moest echter kunnen staan + de steunen moesten er ook af kunnen. Stokhout wist hier gelukkig raad mee en maakte een mooie toevoeging aan onze steunen (subtiele koddige hartjes!). De bestelling liep wel wat vertraging op, doch na één mailtje wist ik al waaraan het lag. De steunen (waar we zelf geen raad mee wisten) bleken niet zo evident om te maken.
Ik zie hier heel wat staan omtrent hun communicatie...ik moet zeggen via mail kon ik hen altijd gemakkelijk bereiken!
En met het resultaat op zich zijn wij super gelukkig! Merci Stokhout!

21 april 2013

Hallo Jolien!

Dank u wel voor de leuke review! Wij vonden het erg leuk om dit unieke idee uit te mogen werken. We zijn blij dat u de kleine aanpassing aan het idee kunt waarderen. Wij waren er in ieder geval heel enthousiast over.

Hopelijk denkt u er nog aan om ons enkele foto's te sturen van het eindresultaat. Dat zouden wij heel leuk vinden.

Dank u wel en hopelijk tot een volgende keer!

Gr! Stokhout

Raar!

Een maand geleden een bestelling geplaatst. De eerste contacten verliepen normaal. Na de betaling echter niets meer gehoord en geen reacties op mails van mijn kant. Als ik al deze berichten lees snap ik het echt niet meer.... Blijkbaar hebben veel mensen de zelfde ervaringen maar zit er geen vooruitgang in. Te laat bezorgen, bestellingen zoek, geen contact, telefoon bljkbaar al maanden /jaar kapot? Moet ik me zorgen make? Gelukkig zijn de berichten mbt geleverde producten zeer positief. Het resultaat schijnt erg goed te zijn. Maar service is ook erg belangrijk. Ik zou graag mijn bestelling spoedig ontvangen aangezien het een naambord is en ik bijna uitgerekend ben voor de bevalling....
Beste Romy en Daniel, contact met je klanten is erg belangrijk. Ik hoop snel te horen! (ordernr 3223).

Natuurlijk laat ik het ook weten mocht ik mijn bestelling in goede orde ontvangen.

13 maart 2013

Hallo Venita!

Dank u wel voor uw review en de latere toevoeging dat het uiteindelijk nog goed is gekomen met de order. Dat waarderen wij ten zeerste. Jammer dat het aantal gescoorde sterren hiermee niet is aangepast, maar dat zij zo.

We doen onze best om zoveel mogelijk emails te beantwoorden en tegelijk zoveel mogelijk productie te draaien. Helaas schiet het ons soms aan tijd tekort. Dan verkiezen wij productie boven emails. Wij denken dat de klanten liever de producten ontvangen dan een emailtje.

Hoe dan ook: wij begrijpen uw standpunt en doen echt onze best dit aan te pakken.

In ieder geval heel erg bedankt voor de order! En hopelijk toch tot een volgende keer.

Graag contact!

Op 16 februari heb ik een muurboom besteld bij stokhout met ordernummer 3228, levertijd 2 a 3 weken. Tot op heden nog niets ontvangen en geen reactie op mijn mail van 2 maart of de bestelling op een andere adres geleverd kan worden. Hoop dat ik via deze weg in contact kan komen met Daniel en Romy en op korte termijn de muurboom mag ontvangen. Als ik hem binnen heb zal ik dat hier ook zeker vermelden.

Jeroen Kroon van Diest

25-3-2013 hij is binnen hoor. Ondanks toezegging dat hij op het andere adres zou worden geleverd toch niet gelukt. De boom is eerlijkwaar wel ontzetten mooi en het is attent dat er ter compensatie van de lange levertijd 2 leuke extraatjes bij zaten en een kortingsbon voor een volgende bestelling. Of ik er nog een keer zal bestellen weet ik nog niet, maar dat je je bestelde product krijgt en dat het mooi is, zeker!

11 maart 2013

Hallo Jeroen!

Onze excuses dat de bestelling op het verkeerde adres is geleverd. Dit is er helemaal tussendoor geglipt. Heel erg onhandig :-(

Wij zijn in ieder geval blij dat u de extraatjes kunt waarderen en ook tevreden bent met de geleverde kwaliteit!

Hopelijk tot een volgende bestelling en in ieder geval veel plezier met deze order.

Mocht inmiddels het aantal gescoorde sterren in deze review verandert zijn, dan zouden wij het heel prettig vinden als u deze zou willen aanpassen.

Mooi gemaakt!

Ik heb muurletters besteld voor boven ons bed. 15cm grote letters 'welterusten' in de kleur goud en in een zelf gekozen lettertype. Dit was geen probleem voor Stokhout. Ze adviseerden mij wel eerst even een kleurstaal te bestellen van de kleur goud. Dan wist ik tenminste hoe deze kleur uitzag. Het duurde even voordat ik de kleurstaal ontving, maar de kleur was perfect.

Ik heb dus de muurletters bestelt en ook naar verwachting ontvangen. Ik vind ze echt mooi geworden. Jammer dat ik ietsjes langer moest wachten op de kleurstaal. Maar de letters zijn binnen de afgesproken levertijd geleverd.

Stokhout bedankt voor de mooie letters!

Groeten Jack

15 februari 2013

Hallo Jack!

Dank u wel voor de positieve reactie! Dat vinden we heel erg fijn. Jammer dat u wat langer heeft moeten wachten op de kleurstaal. Wij hadden deze even niet op voorraad (goud is een niet zo vaak gekochte kleur). Inmiddels hebben we de stalen op voorraad gemaakt en kunnen we ze sneller uitleveren.

Hopelijk tot een volgende order!

Gr! Stokhout

Hoe krijg je contact met stokhout?! TOCH EEN POSITIEVE ERVARING!!!!!

Ik lees hier meerdere berichten over stokhout dat ze slecht te bereiken zijn. Ik krijg ze totaal niet te pakken! Heel vervelend wekelijks stuur ik een mail om te vragen wanneer ze denken te leveren, totaal GEEN reactie. Ik maak me een beetje zorgen of ze nog wel bestaan. Ook geprobeerd te bellen, maar dan krijg ik niet eens een voicemail gewoon geen verbinding.
Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik niet weet wat de kwaliteit van de producten is, als ik zo om me heen lees is het geen wat ze leveren heel mooi! Ik hoop in de toekomst ook nog terug te kunnen komen op deze beoordeling en er eentje van te maken met meerdere sterren! Mocht stokhout dit lezen neem dan alstublieft contact met ons op!

BOVENSTAAND BERICHT MOET IK TOCH NOG OP TERUGKOMEN! NA EEN BERICHT OP DIT FORUM NAM STOKHOUT DIREKT CONTACT MET ONS OP EN BLEEK DAT HET GROOTSTE DEEL VAN ONZE BESTELLING AL KLAAR STOND EN BINNEN EEN PASR DAGEN UITGELEVERD!
ZELFS NOG 2 FIGUREN EXTRA GEKREGEN HELEMAAL TOP!
BEDANKT!

6 februari 2013

Hallo Joost!

Wij betreuren dat u langer heeft moeten wachten op uw order. Heel erg fijn dat u uiteindelijk tot tevreden bent met de bestelling en dat u het extraatje kunt waarderen.

Hopelijk tot een volgende keer!

Heel erg mooi en uniek

Ik heb bij Stokhout een naambord besteld voor mij zoontje. Donker blauw met zilveren letters. Stokhout heeft direct contact met mij opgenomen met een vraag omtrent de hoofdletter. Na dit geregeld te hebben bleef het even stil. Ik heb een berichtje gestuurd met de vraag wanneer ik het bord kon verwachten. Daarop werd geantwoord dat de levertijd normaal ongeveer 3 weken bedroeg, maar dat het bord al onderweg was. En inderdaad, diezelfde middag, dus na 2,5 weken kwam het pakket aan.

Netjes verpakt met waarschuwingen dat hij breekbaar is en alles. Gewoon heel netjes. Ook het bord vind ik erg mooi geworden. Dat hebben jullie mooi gemaakt hoor! Dank jullie wel.

29 januari 2013

Hoi Susanne!

Hartelijk dank voor de beoordeling. Wij doen onze best zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren. Helaas soms ten koste van de levertijd :-( Hier wordt aan gewerkt.

Dank u wel voor uw bestelling en de leuke review!

Groetjes, Stokhout

Komen gemaakte afspraken niet na, zeer slecht telefonisch of via mail te bereiken!

Op 6 januari een naamslinger besteld en direct een mail erachteraan gestuurd of deze zeker weten voor 25 januari werd geleverd.
Op 17 januari kreeg ik eindelijk eens een bericht terug dat dit geen probleem was en de naamslinger voor 25 januari bij mij in huis was ook omdat dit binnen de normale levertijd van drie weken valt.
25 januari dus nog steeds niks binnen, meteen gebeld maar kreeg direct de voicemail eraan en natuurlijk ingesproken maar hier kreeg ik geen reactie op. Later die dag boos ingesproken op de voicemail of ze zo vriendelijk wilden zijn mij terug te bellen. Ook direct een mail gestuurd maar geen reactie. S'avonds heb ik maar een negatieve reactie gestuurd naar het gastenboek op hun website en verbazingwekkend genoeg kreeg ik toen vrijwel meteen een reactie dat ze mijn bericht hadden gelezen en ze gaven me gelijk, het enige wat ze konden doen was me een kortingsbon geven van 50% van het aankoopbedrag voor hun website. Daar ging ik natuurlijk niet mee akkoord en heb gezegd dat ze me 50% van het aankoopbedrag terug mochten storten naar mijn rekening. Deze reactie kreeg ik toen:

Helaas doen wij geen terugboekingen. Wij werken uitsluitend met kortingscodes òf het gratis leveren van een aantal nieuwe producten tegen een afgesproken bedrag (dat is in de praktijk hetzelfde). De helft van het aankoopbedrag terug lijkt mij meer dan een riante tegemoetkoming, Bij uitzondering wil ik wel een bedrag terugboeken, maar dit zal dan 25% van het aankoopbedrag bedragen.

Ik begrijp dat het frustrerend is als uw bestelling niet op tijd klaar is en u ons niet kon bereiken. Helaas hebben wij ook andere bezigheden dan de webwinkel waardoor wij niet a-la-minuut op emails kunnen reageren. Tevens is één van ons tweeën ziek waardoor alles, zowel het huis, als de webwinkels, op één persoon neer komen. Uw bestelling gaat met de eerst volgende gang naar het postkantoor mee. U zult hem dus snel in huis hebben.

Waarom dan wel 25% en geen 50% vroeg ik mij meteen af maar ik ben maar akkoord gegaan met hun voorstel van 25% om van het gezeik af te zijn!
Als je het zo druk hebt met andere bezigheden dan je webwinkel dan moet je prioriteiten gaan stellen en kiezen voor het één of het ander maar laat andere mensen hier geen dupe van worden!
Mijn nichtje heeft enorm uitgekeken naar haar naamslinger en ik mocht gister op haar verjaardag gaan vertellen dat ik (nog) geen kado voor haar had!
Dat voelde pas rot!

Ik ben dan ook ZEER ontevreden over de gang van zaken!

O ja, het negatieve review wat ik in hun gastenboek wilde plaatsen hebben hun dus niet goedgekeurd en deze wordt niet gezien bij hun op de site.
Lekker eerlijk zeg!

27 januari 2013

Hallo Martine!

Hopelijk begrijpt u dat ik toch enige noodzaak voel om op bovenstaande te reageren.

U heeft uw bestelling geplaatst op 6 januari. De normale levertijd voor geschilderde figuren (o.a. naamslingers) bedraagt ongeveer 3 weken na ontvangst van betaling. Dit zou voor u order betekenen dat deze rond 27 januari klaar zou moeten zijn om dan te worden verzonden.

U heeft inderdaad berichtjes gestuurd waar wij niet direct op hebben kunnen reageren i.v.m. drukte. In onze reactie gaven wij aan dat 25 januari binnen de 3 weken levertijd viel, maar dat wij onze best zouden doen en zouden proberen de order op tijd af te krijgen. Een belofte hebben wij echter nooit gemaakt.

Ondanks dat wij onze stinkende best hebben gedaan (zoals beloofd) hebben wij dit spijtig genoeg niet gehaald. Natuurlijk heel vervelend als u de 25e (zondag) een feestje heeft en dat daarvoor deze naamslinger bedoelt was. Om u tegemoet te komen boden wij u de helft van het aankoopbedrag aan. Persoonlijk vind ik dit zéér riant voor een order die feitelijk nog niet te laat was.
Inderdaad doen wij alleen terugbetalingen in de vorm van een kortingscode. Alleen voor u wilde ik een uitzondering maken door dit bedrag terug te boeken. Hiervoor hanteren wij een ander beleid en krijgt u dus een ander bedrag terug.

Helaas blijkt dit voor u onvoldoende. U bent boos op ons over het feit dat wij onze stinkende best hebben gedaan en alles hebben gedaan wat binnnen onze macht lag. Het probleem dat we ook nog kampen met ziekte laat u helaas ook koud. Erg jammer.

Prioriteiten stellen wij zeker, echter kunnen wij niet voorspellen wanneer wij gevloerd worden door ziekte.

Ik begrijp dat het niet prettig is om met lege handen aan te komen op een verjaardag. Echter vind ik het wel belangrijk dat alles in een juiste perspectief wordt weergegeven. Dat vind ik wel zo eerlijk.