Taxaen var bestilt en time i forvejen for at køre til banegården. De ringer ikke og fortæller, at de bliver forsinket. Ringede heller ikke, da han var på vej som lovet. Kom 20 minutter for sent efter... Toon meer
Jeg havde bestilt en liftvogn til besøg hos lægen. Da jeg er bundet til en kørestol har jeg ikke andre muligheder. Turen til lægen gik problemfrit, men da jeg skulle tilbage fik jeg at vide, at der in... Toon meer
En taxa syd ansat i bil nr 66 med nummerplade BM98922 d. 25 juni kl 12:14. Kører på siden af mig i Højer side, hvor kloven bare trækker over i mig (jeg kører i venstre vognbane) og næsten påkørte... Toon meer
Endestående chauffør samt et niveau af empati som man normalt kun modtager fra sine allernærmeste. Chaufføren hentede mig på hospitalet, og bragte mig sikkert, og hurtigt hjem med voldsomme rygsmerte... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Bestilte en taxa 29-11-2023 via deres…
Bestilte en taxa 29-11-2023 via deres app til at afhente mig 2-12-2023 da jeg skulle til firma julefrokost. Får en bekræftigelse på sms at turen er bestilt. Dagen oprinder og der kommer ingen taxa...prøver forgæves at ringe men der er naturligvist optaget da det er en af de større julefrokost dage. Men super skuffende at de ikke har styr på bestilte ture. Det er SIMPELTHEN IKKE OK. Det virker som et selskab der ikke helt kan følge med tiden og problemet er at der ikke rigtigt er andre muligheder. Normalt er jeg til ordnede forhold , men lige her da tænker jeg det ville være fedt med noget a la UBER. Det havde jeg ALDRIG revet jeg skulle sige. Servicen er ringere end ringe.
Nul stjerner havde været på sin plads!
Det er ærgerligt man ikke kan nul stjerner. Vores hotel havde booket frem og tilbagetur fra et musiksted. Først kom taxaen ikke og efter hotellet hotellet havde talt med Taxasyd kom den 20 min. Forsinket. Vi spurgte til om de havde travlt, og det var ikke galt… men vi kunne ikke blive hentet til tiden. Vi spurgte til om det også var den der kom og hentede os, men det kunne han ikke sige, man han kunne se vi stod i systemet til afhentning fra musikstedet 1.30. 1.30 var der ingen taxa, ti min. Sen. Ringede vi og rykkede. Den skulle så være på vej. Så ringer chaufføren men han holder så ved hotellet og det var der vi skulle retur til… over en halv time forsinket anden gang og det var p…. Koldt at stå og vente når man bare gerne ville hjem og sove. Ydermere skulle vi hører på chaufførens brok over selskabet. Ingen anbefalinger herfra.
LORTLORTLORT
Nul stjerne
Nul stjerne, hvis muligt. Elendig service- de har ikke styr på hvem bestille taxa og hvor henne. Du kommer hurtigere fremme hvis du går!!!
Upålideligt taxaselskab og uduelig…
Upålideligt taxaselskab og uduelig telefonservice.
Jeg bestilte d.d en taxa 06.55 via appen og fik besked om, at turen var accepteret og taxaen ville komme i løbet af 2 min. Jeg venter og venter og ser så, at operatøren har slettet bestillingen. Jeg bestiller igen og akkurat det samme sker. Jeg ringer til taxaselskabet og får en i telefonen, der på en vrippen og ligegyldig måde siger, de har travlt. Ingen anvarstagen. Ingenting.
Tak Taxa-Syd for dårlig behandling og for at jeg nu kommer for sent på arbejde.
UDUELIGE!!
UDUELIGE!!! 😡😡
Jeg ringer kl. 18:53 for at bestille en taxa, bliver betjent af en Julie, taxaen bliver bestilt præcis til kl. 20:00 da jeg Skal nå et møde, jeg får bekræftelse på besked, om at den kommer kl. 20:00
Jeg ka så se på bekræftelse, at byen der er blevet skrevet ind er “Nørre Åby” jeg ringer ind og siger til dem det er Vissenbjerg. Jamen det var en fejl osv.. jaja alle kan lave fejl, men hun spillede dælme op og ville aflytte tidligere telefonsamtaler? Det kan hun da bare gøre, så ka hun også høre jeg sagde jeg skulle hentes ved Circle K Vissenbjerg 531A og køres til distrikt 8! 😡😡
Ingen beklagelse men meget provokerende og uhøflig og konfliktsøgende!
ALDRIG MERE JULIE OG TAXA SYD svindel og humbug! 😡
Dog meget tilfreds med Taxa Chaufføren nr 1030! 🌟
Dårlig oplevelse
Jeg havde i går en dårlig oplevelse, med en af jeres bestillinger.
Jeg ringede i går kl 21 for at bestille en taxa fra Hjulby i Nyborg til Nyborg station, det er ca en tur på 10-15 min. Jeg fortæller, at vi skal nå et tog 22:45, personen i den anden ende fortæller, at i hun vil anbefale at vi kører 22:15-22:20. Vi bliver enige om kl 22:20.
Da kl når 22:20 er der ingen taxa kommet, og har ingen besked fra jer fået, om en evt forsinkelse. Jeg ringer jer op kl 22:27 fordi, vi havde købt billetter til toget kl 22:45. Personen vi får fat i fortæller, at taxaen er på vej, men at der jo altid kan ske uforudsigelige ting i trafikken og for den sags skyld også i livet. Vi begynder at blive bekymret, for ikke at nå vores tog og spørg derfor, om vi ville kunne få rabat, hvis chaufføren kørte os til Odense.
Hun fortæller os, at vi skulle have bestilt vognen med toggearenti, bestilt den til kl 22:15. Det skal lige siges, at vi intet fik oplyst om toggearenti i det første opkald, så det var en helt ny information for os.
Her begynder det at gå skævt for mig, for da kl bliver 22:35 er vognen ikke kommet. Det havde derfor været ligegyldigt, om vi havde bestilt den til 22:15 eller 22:20. Da vi i vores første opkald blev enige med en af jeres medarbejdere om, at det ikke blev noget problem at nå toget.
Kl bliver 22:40, og der er stadig ikke kommet en vogn, her bliver det umuligt for os at nå vores tog. Vi finder derfor en anden mulighed, men får en besked om, at vores taxa er kommet kl 22:50.
Dette er en 30 min forsinkelse, og er simpelthen ikke godt nok. Jeg ved godt, at trafikken er uforudsigelig, men det kan ikke passe, når jeg ringer 1 time og 20 min før, at den så ikke er der til tiden. Jeg mener, det er for dårligt, at vi ikke får besked om, at vores vogn er forsinket, og vi selv skal ringe jer op. Da vi så ringer jer op, får vi fat en, som er meget uforstående overfor vores bekymringer, og fortæller der sker mange uforudsigelige ting her i livet, der kan jeg simpelthen ikke bruge til noget på det tidspunkt. Personen i den anden ender fortæller, der ikke er nogen grund til at diskutere og smækker røret i.
Alt i alt en dårlig oplevelse ift kundeservice og spilde penge på en togbillet.
Vi blev afhentet præcis på det aftalte tidspunkt
Taxaen til 8 personer blev bestilt på appen, hvor vi hele tiden kunne følge tidspunkt for afhentning.
Alt forløb som planlagt og chaufføren var yderst venlig og imødekommende.
Seksuel krænkelse?
Mig og mine veninder skulle fra Nyborg idrætscenter til stationen, turen var egentligt fin og han var der før tid, men så snakkede han med en kollega og snakkede om at vi havde “babselutter”… mine veninder og jeg er 14-16 år, og var meget utilpas.
Bestilte en taxa her til morgen klokke…
Bestilte en taxa her til morgen klokke 6. Skulle køres til Middelfart sygehus, og skulle være der klokken 8,15.
Telefon passeren mente at hvis de var her klokken 8 , så skulle de nok nå det.
Klokken 6 minutter over var der ingen taxa kommet. Da jeg ringede og rykkede, spurgte damen: "Jamen har du ikke fået at vide at der kan være vente tid".
Tog derefter min egen bil med store smerter.
Ringer for at bestille taxa…
Ringer for at bestille taxa fremadrettet.
Møder meget sur kvinde i røret, som ikke er behjælpelig.
Jeg forsøger nu at finde andet selskab, som er mere behjælpelige og kunde/servicemindet, og agter ikke at bruge dette taxaselskab igen.
Bestiller 2 store taxaer
Bestiller 2 store taxaer, 5 dage før jeg skal bruge dem, det kan desværre ikke lade sig gøre siger manden i røret, han kan ikke garantere 2 store taxaer, men kan godt garantere 4 små taxaer.
Ja hvorfor mon??? 💰💰💰
Hvorfor har de så overhovedet store taxaer?
Elendigt
Mest elendige omgang l#rt der nogensinde har eksisteret, bestilt taxa 24 timer før, alligevel forsinket, hold kæft i skulle kvæles i p#s
Kan desværre læse at min oplevelse ikke…
Kan desværre læse at min oplevelse ikke står alene. Bestilte en taxa og fik at vide at der ville gå 20-25 minutter. Da der er gået 40 minutter, ringer jeg igen og centralen siger at der vil gå yderligere 40 minutter. Da jeg fortæller at jeg allerede har ventet 40 minutter og om jeg kan regne med det nye tidspunkt. Får jeg blot et beskidt svar om jeg vil diskutere dette og at jeg da bare kan gå hjem. Mit nummer bliver efterfølgende blokeret. Har aldrig oplevet så ringe service hos et firma som lever af god service nogen steder. Måske I skulle overveje et konflikthåndteringskursus til jeres medarbejdere.
Ingen taxa til mere end 4 personer
Ingen taxa til mere end 4 personer. Stor taxa findes ikke længere, du skal bestille 2 små så firmaet kan lave tyveri og tage dobbelt. Fedt med monopol og dårlig service.
Elendig service
Elendig service
Bestilte taxa 14 dage før til afhentning kl 01.45 efter fest, da den ikke var kommet kl 02.00 ringede jeg ind og spurte til hvornår den kom, fik at vide der ville gå yderlige 45/60 min. Sagde det kunne jeg ikke forstå da den var bestilt for længe siden, fik at vide de havde travlt ved en festival og at sådan kunne de ikke drive virksomhed og jeg kunne bare annullere turen.
Har ringet ind for at høre om det den måde de gør det på, men det er ikke muligt at komme til at snakke med andet end en sur telefondame der ikke ville stille videre, og sagde det skulle være over mail det er også prøvet 3 gange uden held (Tak for din mail
Jeg har ikke yderlige kommentar til nedenstående)
Hilsen TaxaSyd
Det var det svar på noget jeg aldrig kommer til at bruge igen
Vi har lige haft en klasse tur med…
Vi har lige haft en klasse tur med Berit fra taxa syd, god musik og godt humør - vogn 713 🤩
ELENDIGT
ELENDIGT
Vi bestille en taxa som aldrig dukkede op. Vi ringede og ringede og fik hele tiden af vide, at den var lige om hjørnet med intet skete.
Slutteligt fik vi spurgt hvorhenne taxaen befandt sig og det viste sig, at den var 40 minutter væk - altså ikke lige om hjørnet.
Enormt dårlig service over telefonen.
Brug ikke taxasyd medmindre du nyder at spilde din tid.
Ikke styr på det…
Sødeste chauffør men “pigen på kontoret” havde ikke lige styr på det.
Bestilte en stor taxa dagen før vi skulle nå et tog mod Kbh.
Men hun havde ikke lige fået lagt den i systemet, så taxaen blev først “bestilt” da jeg ringede og rykkede ☹️
Har her til morgen nu oplevet for…
Har her til morgen nu oplevet for tredje gang i træk, at den taxa jeg har forudbestilt ikke kommer, så jeg bliver nødt til at ringe ind og bestille en ny. Øv øv, at det kan være så svært.