Taxaen var bestilt en time i forvejen for at køre til banegården. De ringer ikke og fortæller, at de bliver forsinket. Ringede heller ikke, da han var på vej som lovet. Kom 20 minutter for sent efter... Toon meer
Jeg havde bestilt en liftvogn til besøg hos lægen. Da jeg er bundet til en kørestol har jeg ikke andre muligheder. Turen til lægen gik problemfrit, men da jeg skulle tilbage fik jeg at vide, at der in... Toon meer
En taxa syd ansat i bil nr 66 med nummerplade BM98922 d. 25 juni kl 12:14. Kører på siden af mig i Højer side, hvor kloven bare trækker over i mig (jeg kører i venstre vognbane) og næsten påkørte... Toon meer
Endestående chauffør samt et niveau af empati som man normalt kun modtager fra sine allernærmeste. Chaufføren hentede mig på hospitalet, og bragte mig sikkert, og hurtigt hjem med voldsomme rygsmerte... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
elendig service
En eller anden dygtig medarbejder 02:27 var sådan: “vil du tude over din ventetid” 😂 held og Lykke til ham i livet og elendig kundeservice
Mest uforskammede kundeservice..
Bestilte via app en taxa med ankomst…
Bestilte via app en taxa med ankomst til 16:45, fik sms 16:40 om taxa ville være fremme 16:43.
16:55 endte vi med at aflyse i app efter forgæves opkald. Og tog vores egen bil.
Wauw - en DÅRLIG oplevelse i Svendborg!!
Men kan læse at, jeg ikke er alene om den oplevelse!! Hvordan er det muligt, at modtage en sms om eta kl *dut*, men 5 min f ø r blive kimet ned af vognmand, at JEG skal bestille en ny (uden begrundelse?!) - dette gøres i forvirringen og føler jeg skal forklare vognmandens stunt til telefonmanden, ny eta “ca 15-20 min” - efter 30 min kontakter jeg firmaet igen og får nu at vide af en kvinde, at der er laaaang ventetid mindst 20-40 min, mere?!? Kunne ikke være blevet mødt af mere ligegyldige stemmer i røret. Efter at have stået en time og ventet gik vi hjem til Tåsinge!!!
Taxasyd Svendborg og generelt er en…
Taxasyd Svendborg og generelt er en stor joke. Hvordan kan man bare finde på at lægge røret på midt i en stille og rolig samtale? - kunne jeg give mindre end én stjerne havde jeg givet den. Føj det er udueligt. Held og lykke med at komme nogen steder hen.
Virkelig træls oplevelse i Svendborg
Virkelig træls oplevelse i Svendborg, hvor vi stod og ventede på vores taxa. Efter 10 min. Forsinkelse ringede vi, hvor vi fik af vide at der ville blive rykket ved vognmanden. Efter yderlig 15 min. Ringer vi igen, hvor vi får samme besked og der bliver lagt på. Ved 3. ring bliver vi mødt med spydig kommentar og igen ville de rykke for vores vogn. Over en time senere er taxaen stadig ikke kommet.
Ingen taxa i Svendborg
Bestilte en taxa, fik at vide at den kom efter 15 min. Ringede 2 gange og fik at vide at den var på vej, hvorefter det blev smækket på i telefonen. Damen i telefonen var meget sur og ubehøvlet.
Efter en 1 time var taxaen stadigvæk ikke kommet.
Ikke en stjerne værd
Taxasyd i middelfart er simpelthen til at lukke op og s**** i for at sige det mildt. Ringer i dag og bestiller en vogn da både jeg og min kæreste er gang besværet får så af vide af en kæk ung gut at der vil gå et par minutter, der går 20 min og jeg ringer igen får så af vide at der vil gå yderligere 20 min, da jeg ringer 3 gang for at rykke får jeg fat i en anden som siger at min tur er kørt. Fantastisk jeg havde ventet hele der hele tiden og der var ikke skyggen af en vogn.
Jammerligt! At centralen tror de kan lyve over for en! For fremtiden vil jeg anbefale at bruge dantaxa
Professionel taxaselskab!
Selvfølgelig! Fredericia Taxa/Taxasyd er en pålidelig og professionel taxaselskab, der leverer fremragende service til kunderne. Jeg er imponeret over deres punktlighed, da de altid ankommer til tiden for at samle op og omhyggeligt navigerer gennem trafikken for at få mig til mit bestemmelsessted til tiden. Deres chauffører er høflige og venlige, og jeg er altid imponeret over deres høje niveau af kundeservice. Bilerne er rene og godt vedligeholdt, og jeg sætter pris på de bekvemmeligheder, der tilbydes, såsom WiFi og opladningsmuligheder til elektroniske enheder. Jeg vil helt klart anbefale Fredericia Taxa til alle, der har brug for en pålidelig og behagelig transportoplevelse.
Omvejs-snyd
Var kørt fra A til B med en taxa og kort efter skulle jeg retur nøjagtigt samme vej og dermed med nøjagtigt den samme distance. Chafføren på Tur A-B var sådan set fin nok, omend lidt snaksalig, men Tur B-A tog en omvej, der kostede ca. det dobbelte, når man trækker startgebyret fra!
Den slags chauffører burde et taxaselskab ikke have, og man kan ikke bare lige lave en anmeldelse af den individuelle chaffør på deres app, desværre...
Kunne man undlade stjernen gjorde vi…
Kunne man undlade stjernen gjorde vi det. Vi er 5 som skal i teatret i Kolding, bestiller en stor taxa ved Taxasyd ca 2 timer før vi skal bruge den får bekræftelse mundtligt og via sms. Ingen taxa kommer som bestilt, vi ringer røret smides på, vi ringer igen efter 25 minutters venten og får beskeden, der kan desværre ikke komme en stor taxa.Resultat vi må bede om 2 små taxaer kom forsent til forestillingen, så pinligt da vi havde pladser på første række. Pinligt Taxasyd, vi finder et andet selskab fremadrettet.
Værste oplevelse overhovedet
Værste oplevelse overhovedet.
Chaufføren var sur og flabet.
Kunne aldrig noglesinde anbefale denne taxa. Taxaen lugtede af kryderier og chauførren snakkede hele tiden i telefon med sine venner, hvor han snakkede om sex og kvinder, imens det var tilsluttet til højtalerne i bilen.
Driften for liftbusser skal laves om!
Taxa Syd trænger i højeste grad til at få lavet reglerne om for de chauffører/vognmænd der vælger liftbusser, så de holdes i gang langt mere end de almindelige taxaer.
Turen til sygehuset gik ganske fint og chaufføren kom til tiden fordi at vi havde forudbestilt ugen før og desuden var han en flink og hyggelig mand.
Men da vi skulle hjem igen efter min fars undersøgelser var overstået om eftermiddagen, var det rent og skær en katastrofe med Taxa Syd.
Vi fik at vide at grundet travlhed ville der gå mindst en halvt time inden der var en ledig liftbus, men ventetiden på sygehuset endte med at være på 70 minutter!, hvor at vi kunne have været udsat for at skulle have stået udenfor i det koldt blæsende vejr med min far i en rullestol, hvis det ikke havde været for en af sygeplejerskerne der forbarmede sig over os og inviterede os med indenfor i den ellers nu lukket afdeling til en varm kop kaffe og brød.
Jeg siger at reglerne for driften af liftbusserne skal laves om, er fordi at på vejen til sygehuset der kørte vi forbi en parkeringsplads, hvor at en af Taxa Syd's andre liftbusser var parkeret og på hjemvejen, der holdte den selv samme liftbus stadig på den samme parkeringsplads uden at have rørt sig en meter.
Burde den liftbus ikke også have været i drift, når man har ekstremt travlt med at befordre handicappede på en Tirsdag eftermiddag, for at sådanne ekstremt lange ventetider undgås?
Så må der kræves fra Taxa Syd's side af til de vognmænd at de altså skal se at få hyret mere personale til deres liftbusser, så at de er i stand til at holde samtlige liftbusser der kører under Taxa Syd's navn holdes i drift i dagtimerne Mandag til og med Fredag.
Man taler trods alt om et specielt befordringsmiddel der er rettet mod handicappede og ikke en ganske almindelig hyrevogn.
Så det bliver ikke Taxa Syd den næste gang min handicappede far skal til undersøgelse på sygehuset, så ringer jeg hellere på regionens eget telefonnummer og aftaler noget flextrafik kørsel i stedet, for dem kunne jeg se på sygehuset var i heftig drift der i vores lange ventetid, med at hente handicappede der skulle køres hjem fra deres undersøgelser.
Hvad nytter det?
Hvad nytter det, at man bestiller en uge i forvejen, når man skal bruge en taxa? Når den så ikke kommer, siger de “jamen vi har meget travlt”....og JA! derfor har jeg bestilt en uge inden.
Når man ikke kan regne med, at de kommer, bestiller man ikke en taxa en anden gang. Så tager man cyklen eller går hjemmefra i god tid.
Disappointing Experience 27/2/23 @8:56am 🤬
My experience today earlier in the morning was very disppointing because from Train station to Stadiovej you paid 180kr its not that the amount I paid when I ride a taxi and its not right, its not and I cant accept that because the driver give you a u turn to make further away and that’s b*lls**t. I know they know the road all the time. Supposed to be I paid like 100kr but your paid higher than than. It was a s**t day for me. I feel so pissed off. 🤯
Ingen hjælp i nødsituation
Stod og skulle hjælpe en voldsomt stofpåvirket mand til akut indlæggelse. Ringede fra min arb.tlf. her blev jeg sat i telefon-kø i 15 min. Min kollega ringede så fra sin private telefon, og kom igennem øjeblikkeligt...
Det er moralsk forkasteligt at man ikke kan få hjælp i nødsituationer, fordi man ringer fra en psykiatrisk institution, men at fru larsen nemt kan få hjælp til at besøge sin skide datter i tide og utide.
Skam jer Taxa Syd. Skam jer.
Vi bestiller en taxa til 8 personer for…
Vi bestiller en taxa til 8 personer for 2 timer siden til klokken 21.00 og de godkender. 6 minutter før vi ska afsted ringer de og siger de ik ka sende den men de ka sende 2 vogne så spørger vi om det så er samme pris så griner damen i telefonen og siger Hva tror du selv og ligger på ....
God og hurtig service
Var blevet brændt af af dantaxi, taxa syd rykkede lynhurtigt ud! God service!
0 stjerner! Taxaen kommer ikke indenfor 45 min. så man kan vente langtid. Samt umuligt at få fat i!
Rövhuller
Rövhuller. Bookede taxa kl 22 til kl 00:30.
Der kom aldrig nogle.