Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Taxaen var bestilt en time i forvejen for at køre til banegården. De ringer ikke og fortæller, at de bliver forsinket. Ringede heller ikke, da han var på vej som lovet. Kom 20 minutter for sent efter... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg havde bestilt en liftvogn til besøg hos lægen. Da jeg er bundet til en kørestol har jeg ikke andre muligheder. Turen til lægen gik problemfrit, men da jeg skulle tilbage fik jeg at vide, at der in... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En taxa syd ansat i bil nr 66 med nummerplade BM98922 d. 25 juni kl 12:14. Kører på siden af mig i Højer side, hvor kloven bare trækker over i mig (jeg kører i venstre vognbane) og næsten påkørte... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Endestående chauffør samt et niveau af empati som man normalt kun modtager fra sine allernærmeste. Chaufføren hentede mig på hospitalet, og bragte mig sikkert, og hurtigt hjem med voldsomme rygsmerte... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,7

Alle reviews

35 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Umulige at komme i kontakt med

Deres app virker ikke (kan ikke tilføje kort, og ejheller bestille tur med betaling i bilen). Når man så endelig kommer igennem til dem lægger de på med det samme, ikke én gang, men to gange i træk (dette skete om eftermiddagen, IKKE om aftnen).
Hvis jeg kunne give 0 stjerner, gjorde jeg det.

30 december 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De blev ved med at live guld og grønne…

De blev ved med at live guld og grønne skove. Vi bad om ærlighed men det eneste vi fik var non-stop taxa til DNA. Og gæt hvem der stod ved dna i 125 minutter uden så meget som et glimt af taxa-vi dukker aldrig op. Aldrig bestil herfra. ALDRIG!

25 december 2022

Venlighed var 0.

Venlighed var 0.
Fik følelsen af at chaufføren synes det var træls at skulle køre med gæster.
Vi bad chaufføren om at vente 2 min, det passende ikke lige herren i bilen.
Træls oplevelse 🤨

23 december 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte en taxa som normalt kommer…

Bestilte en taxa som normalt kommer inden for 5-10 minutter MAX! Damen der tager imod bestilling på taxaen ved udemærket da jeg ringer at der er en ventetid på 30 minutter. Dette får jeg først oplyst da jeg efter 20 minutters ventetid ringer ind igen. Jeg har nu ventet ca 45 minutter, stadig ingen taxa at se. Syntes det er dårlig service ikke at få informationen. Aldrig igen bestiller jeg hos jer

2 december 2022

Ingen tillid

Bestiller en taxa, og får et estimat på ca. 20 min. Nu har vi ventet i pt. 50 min og stadig ingen taxa.
Dårlig planlægning, dårlig ansvarlighed, dårlige undskyldninger. Find et andet selskab!

2 december 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestiller en taxa dagen i forvejen til…

Bestiller en taxa dagen i forvejen til et specifikt tidspunkt. Taxa'en kommer ikke og vi ringer til centralen. De siger at alle vogne er optaget og om vi ikke kan ringe til et andet taxa selskab. Hvad er idéen i at man booker en taxa dagen før, når man er dybt afhængig af at den bare skal være der.

29 oktober 2022

Elendig service

Elendig service
Bestilles 4 timer før behov, da man skal hentes er det 30 min. Forsinket. Angivet der er skole kørsler og det kunne man ikke forudse.

7 oktober 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har ikke selv været passager!

Har ikke selv været passager!
Vil næppe blive det.
Taxa nummerplade AN98711
svingede ulovligt til venstre ned af jernbanegade 07/10 kl. ca. 13.20 !
Vil kun anvende en taxa fra et selskab hvor chauffør har kendskab til simple regler i færfseksloven !!
Bjarne

7 oktober 2022

SÅ dårlig service

SÅ dårlig service. Der er altid 1000 års ventetid på at få en vogn, centralen lover en bestemt ventetid men kan ikke overholde det. Det er umuligt at få en stor vogn når man skal bruge den. Firmaet har nærmest monopol på taxakørslen på
Østfyn, men løser opgaven elendigt.
Chaufførerne er ikke en del af denne kritik.

17 september 2022

Hvad sker forgår der

Hvad sker forgår der, Vi dkal hjem fra byen, de siger der går 5 minutter før taxaen er der; og så går der 45 minutter
Hvad skal der ske man

3 september 2022

Dårlig

Dårligt ingen service, de har ladet mig vente på ingen ting 2 dage i streg nu evnes mongoler

10 augustus 2022

Taxaen dukkede ikke op

Taxaen dukkede ikke op, så vi nåede ikke toget. Da taxaen var forudbestilt trak de os oven i købet beløbet for turen og skrev vi ikke var dukket op. Har fået besked om at vi selv skal ringe i morgen hvis vi vil have pengene retur….

4 augustus 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Rigtig dårlig service og oplevelse

Vi bestilte en taxa til 7:50 aftenen før, vi skulle nå et tog 8:21. Vi fik af vide i telefonen at det ville de klare, og en taxa ville stå klar til os.
Kl. 7:50 dagen efter ringer centralen og fortæller at de desværre ikke har nogle ledige taxaer til at hente os. Kl. 7:50, altså det tidspunkt ville skulle være blevet hentet. De lover at der vil komme en hurtigst muligt.
Ca. 7:57 er der stadig ikke en taxa i sigte. Vi ringer igen, og de lover at taxaen er på vej.
Klokken bliver 8:05 og stadig ingen taxa. Vi ringer igen, bliver igen lovet at taxaen er på vej. Her begynder det at se meget sort ud for os, for det tager omkring et kvarter af køre fra vores bopæl til banegården, hvor toget kører om netop et kvarter.
Lidt tid efter kommer taxaen med en meget flink og forstående chauffør, der gør alt han kan for at vi når toget, her i blandt at køre en del over hastighedsgrænsen. Vi når heldigvis toget, men det er kun chaufførens fortjeneste, da der i hvert fald ikke er meget service at hente fra Taxa Syds central.
Chaufføren fortalte os at der kun kører 1 taxa i vores område på den tid af døgnet. Man kan derfor overhovedet ikke vide sig sikker på at man kan få en taxa, selvom man ringer dagen før og bliver lovet en taxa.
Rigtig dårlig oplevelse, men kan heldigvis læse at vi ikke er de eneste.

12 juli 2022

Meget dårlig oplevelse!

Meget dårlig oplevelse!

Vi missede vores tog pga. dette taxaselskab. Kvinden i telefonen fortalte, at taxaen ville komme og hente os indenfor 12 - 14 min. Der gik 20 minutter, hvorefter vi ringede til dem igen. De svarede, at taxaen var på vej, og at den ville være tilstede indenfor ganske få minutter. Der gik yderligere 10 minutter, hvorefter vi ringede igen, da taxaen endnu ikke var kommet. Vi fik nu at vide, at de var meget travlt, og at taxaen af denne grund ikke var ankommet..

Så fortæl dog dette den første gang vi ringer og ikke i sidste øjeblik! Så havde vi fundet en anden løsning i henhold til at nå toget! Elendigt

5 juli 2022

Dårligste kundeservice til dato

Dårligste kundeservice til dato! Man står og venter forgæves i næsten en time, når man bliver lovet en tid på 10-15 minutter. Vi ringede flere gange og spurgte hvor langt den var og de lagde bare på hver gang. Ubehøvlet personale der besvarer telefonerne.

3 juli 2022

Is dit jouw bedrijf?