Tennispro.nl Reviews

TrustScore 3 uit 5

3,0

Ik ben erg teleurgesteld over zowel de kwaliteit van de schoenen als de klantenservice. Na slechts vijf weken gebruik begon de zool van mijn dure Head padelschoenen al te scheuren. Voor schoe... Toon meer

Voor het eerst een bestelling geplaatst en er later achter gekomen dat ik 10% korting kon krijgen. Mailtje gestuurd en die werd binnen 24 uur beantwoord met: we hebben je 10% korting alsnog terugges... Toon meer

Goeie prijzen, maar retourbeleid zéér matig. Ik ga hier nóóit meer iets kopen. Je moet op eigen kosten een pakje retourneren naar een vaag adres in België. Je moet heel goed zoeken om het formulier t... Toon meer

Ik ontving schoenen van Asics die na een paar keer dragen reeds begonnen te scheuren aan de binnenzijde ter hoogte van de hiel. Na melding hiervan bij Tennispro werd er meteen een garantieprocedure... Toon meer

1. Tenniswinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

✓ N°1 in tennis ✓ Beste prijsgarantie ✓ Snelle Levering ✓ Niet tevreden, geld terug

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft 87% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

18 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Favoriete online tenniswinkel

Favoriete online tenniswinkel. Bestel regelmatig kleding en supplies voor mijzelf en teamgenoten. Vaak goede aanbiedingen. Prima service. Site is niet heel snel soms, maar wel duidelijk, alle collecties per merk onder elkaar. Ook retourneren gaat prima. Kortingscode vergeten in te voeren, wordt gewoon nog achteraf gecorrigeerd, top !

4 juni 2020

De retourprocedure is dramatisch…

De retourprocedure is dramatisch slecht. Ten eerste ontbreekt alle informatie daarover (geen retourformulier of informatie op de website). Na mailcontact ontving ik een adres in België om de niet passende tennisschoenen naartoe te sturen. Dat kost dus €9,- zonder track&trace. Heb de grotere maat, maar snel via de fijne service van Tennisdirect besteld. Nooit meer tennispro voor mij☹️. Ik bestel voortaan weer gewoon bij de concurrenten, die allemaal wel een antwoordnummer in Nederland hebben.

9 mei 2020

Antwoord van Tennispro.nl

Dag Maartje, wat jammer dit te lezen. Onze retourprocedure vindt u uitgebreid omschreven terug op de website via de link https://www.tennispro.nl/returns. Uw mailtje om meer info werd ook binnen de 2 uren beantwoord. Zoals op onze site aangegeven, is retourneren inderdaad voor rekening van de klant, tenzij u het order via PayPal betaalt. Dan kunt u deze retourkost gewoon terugvorderen en dan is retourneren wel degelijk gratis. Dit wordt aangegeven bij het afronden van de winkelwagen. Jammer dat u niet tevreden bent. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren. Een fijne dag verder gewenst, met vriendelijke groeten, Mieke

Schoenen niet voorradig, correcte communicatie

Schoenen besteld. Waren niet voorradig. Vrij snel na mail dat schoenen niet geleverd konden worden kreeg ik correcte mail dat deze niet voorradig waren vanwege Covid problematiek. Opties voor afwachten op levering of geld retour. Uitgebreide en correcte communicatie. Mails kwamen bij mij binnen in de spambox. Stef B.

18 april 2020

Antwoord van Tennispro.nl

Beste Stef, wat jammer dit te lezen. Wij hebben u bij ontvangst van uw bestelling per mail op de hoogte gesteld (hetzij op 27/2) dat de schoenen niet voorradig waren en tweede helft maart zouden worden aangeleverd. Uw mail van 4/3 hebben wij diezelfde dag beantwoord. Ook uw mail van 11/3 werd dezelfde dag beantwoord. Aangezien u deze niet heeft ontvangen, vermoed ik dat deze mails bij de ongewenste berichten zijn aangekomen? Kunt u dit even nakijken? Een laatste mail hebben wij u zelf toegestuurd op 23/3. Ook dit bericht bleef onbeantwoord. Het klopt inderdaad dat wij, omwille van de huidige Covid-19 problematiek, moeilijker telefonisch bereikbaar zijn. Echter zullen wij u vandaag telefonisch contacteren om dit nog even verder te bespreken. Zo lijken wij alle nodige stappen te hebben ondernomen om uw bestelling netjes te verwerken. Het spijt me dan ook te lezen dat dit niet naar uw verwachting is en een negatieve beoordeling te ontvangen. Heeft u verdere vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om ons te contacteren. In deze moeilijke periode, gaat dit soms makkelijker per mail op info@tennispro.nl. Een fijne dag gewenst, Mieke

Een artikel dat ik besteld had kwam…

Een artikel dat ik besteld had kwam beschadigd aan, tennispro maakte hier echter absoluut geen probleem van en heeft alles zeer professioneel opgelost! Uiterst tevreden van hun service!

21 oktober 2019

Tennisracket gekocht

Tennisracket gekocht. 2 keer mee gespeelt toen zat de grip los. 2 weken moeten wachten op een oplossing sturen ze een nieuwe grip en mag ik uitzoeken hoe dat ik dat kan vervangen. Hele slechte service. Als je iets koopt verwacht je dat het goed is en niet dat je er ook nog gekloot mee hebt. heel jammer dit !!!

16 oktober 2019

Antwoord van Tennispro.nl

Beste Vincent, wat jammer te lezen dat u niet tevreden bent.! Dit heeft u ons niet eerder gemeld. Wij hebben getracht u naar tevredenheid te behelpen. De grip kan loskomen door gebruik. Indien u aangeeft dat u slechts 2 maal met het racket gespeeld heeft, is dit inderdaad snel. Wat de reden is van dit vroegtijdig loskomen is echter niet door ons te achterhalen. Zoals eerder besproken is het perfect mogelijk de huidige grip opnieuw aan te brengen. Niettegenstaande kwamen wij u graag tegemoet door u een extra Wilson basisgrip toe te zenden voor uw Wilson Monfils tennisracket. Dit leek ons een passende oplossing. Uw ongenoegen heeft u mij niet eerder kenbaar gemaakt, hetgeen ik betreur. Wij streven ernaar onze klanten naar tevredenheid te behelpen. Heeft u dus verdere vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om ons te contacteren via mail op info@tennispro.nl of telefonisch op 085 888 16 15. Alvast bedankt en graag tot later, sportieve groeten, Mieke, Klantendienst Tennispro.nl

Teleurstellende afhandeling klacht en hoge kosten retourzending

Positief: snelle afhandeling van bestelling en klacht. Terugbetaling moet nog plaatsvinden, dus hopelijk zijn ze daarin ook snel.
Negatief: Klacht ingediend over een zeer afwijkende kleur van de schoen. Op de website oranje en toegezonden schoenen waren roze. Toegegeven: de benaming van de kleur bleek “koraal” te zijn. Aangezien de foto zo duidelijk oranje was, heb ik daar niet op gelet. Gevraagd of tennispro mij tegemoet kan komen ivm de zeer afwijkende kleur op de foto. Wat doet tennispro? Die stuurt een zelfgemaakte foto van de schoen waarop ze wel oranje ogen. De belijning en het merk van de schoen (zilverkleurig, ook op de website) zijn op die foto echter op miraculeuze wijze veranderd in goud. Oftewel: filter gebruikt om de kleur te beïnvloeden. Zeer onprofessioneel. Dat je de klant (terecht) wijst op de aangegeven kleur op de website en daarbij niet tegemoet wil komen in retourkosten, is een keuze. Niet erg klantvriendelijk, maar goed. Maar daarbij een getructe foto gebruiken waarbij de kleur ineens wel overeenkomt, gaat mij te ver.
Verder heb je de indruk dat je bestelt bij een Nederlands bedrijf. Bij retourzending blijkt het een Belgisch bedrijf te zijn. Kosten voor de retourzending zijn daardoor € 9,75 (via DHL). Een flinke tegenvaller. De wijze van retournering is ook behoorlijk omslachtig: erg uitgebreid formulier online (niet op mobiel device!) invullen met gegevens die je op meerdere plekken moet zoeken.

7 oktober 2019

Antwoord van Tennispro.nl

Dag Lincy, wat jammer te lezen dat u de indruk heeft dat deze foto is bewerkt. Dit zou inderdaad bijzonder onprofessioneel zijn en zo kan ik u verzekeren dat dit niet het geval is. De u toegezonden foto is inderdaad door mij gemaakt, waarbij ik de foto van onze site, uw foto en desbetreffende schoenen naast elkaar fotografeerde (heel snel, met gsm en zonder filter weliswaar). Volgens de informatie van onze leverancier, asics, hebben de schoenen een 'papaya' kleur (dit is een tint van bruin), op onze website vonden wij het nuttig dit aan te vullen door de schoenen tevens als koraal van kleur te omschrijven, omdat dit naar onze mening iets juister en duidelijker is voor de klant (Koraal is een zacht oranjerode kleur, tussen roze en oranje). Aangezien asics eenzelfde fel roze model aanbiedt, zou het helaas niet juist zijn deze koraalkleurige schoenen als roze te omschrijven. Echter vind ik het bijzonder jammer dat u niet tevreden bent. Daarom nodigen wij u uit ons te contacteren op info@tennispro.nl. Wat de retourkost betreft : zoals op onze website aangegeven is retourneren gratis bij bestellingen die via PayPal betaald worden. Meer info hierover kunt u tevens verkrijgen bij onze klantendienst. Heeft u nog vragen, dan horen wij het graag. Sportieve groeten, Mieke, Klantendienst Tennispro.

Reviews in alle talen tonen. (101 reviews)