We hadden online een mooie tuinset gezien maar die hadden we uiterlijk zaterdag nodig. Woensdag gemaild of dat zou lukken. Binnen no time antwoord. Het zou misschien de volgende dag geleverd kunnen wo... Toon meer

Een week geleden besteld en betaald. Nog steeds niet afgezonden of geleverd.

Toen ik de status van mijn bestelling online bekeek, zag ik dat mijn bestelling geannuleerd was zonder dat ik daar bericht van had ontvangen. Direct de klantenservice gebeld en de vriendelijke dame gi... Toon meer

Prachtige bank van hele hoge kwaliteit. Ik zocht een stevige teakbank in de tete-a-tete uitvoering. Overal zie je de lichtgewicht variant, maar hier vond ik de echt mooie. Hij werd snel en keurig gele... Toon meer

1. Tuinmeubelwinkel
  2. Verandabouwer
  3. Tuinmeubilairwinkel

Tuintrend Waalwijk is het “tuin experience centrum” waar u de laatste mode op het gebied van tuinmeubelen kunt bekijken en shoppen! Ook hebben wij een mooie collectie veranda’s en “cabrio daken”.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

In de winkel was de vriendelijkheid top

In de winkel was de vriendelijkheid, behulpzaamheid en service top. De levering was minder. Ze hebben het in de pad gezet omdat ze zeiden dat ze het niet makkelijk door de poort zouden krijgen zonder beschadiging. Ik heb mijn man moeten bellen op het werk om naar huis te komen en samen jadden we het binnen 5 minuten binnen de poort getild. Sorry. Daar was is dus echt in teleurgesteld en was ik een beetje boos over want heb al die tijd bij de poort moeten wachten tot mijn man thuis was. Met vriendelijke groet Jacqueline de Haan Wening

21 december 2019
Logo Tuintrend

Antwoord van Tuintrend

Beste Jacqueline de Haan Wening,

Wat vervelend om te horen!
Tuintrend levert officieel tot aan de drempel. Nu is het zo dat wij in de meeste gevallen het toch wel gemonteerd in tuinen plaatsen. Indien de plaats moeilijk te bereiken is dient de klant dit vooraf te melden in de winkel, zodat onze bezorgers rekening kunnen houden met de levering van de tuinset.
U kunt altijd telefonisch contact opnemen met onze showroom om situaties zoals deze te melden.

Rumeysa Akan - Tuintrend Waalwijk

Super service

Super service. Er zaten bij levering watervlekken op het teakhout. Dat is natuurlijk balen maar het was binnen enkele dagen vakkundig opgelost. Daar houd ik van. Als het goed gaat lukt het de meeste bedrijven wel om goede service te verlenen. Belangrijk is het als er iets niet goed is en hoe het dan opgelost wordt. Daar scoort Tuinttrend super op.

13 december 2019
Logo Tuintrend

Antwoord van Tuintrend

Beste Suzanne & Angelique,

Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is!
Gelukkig is alles gelijk opgelost en kunnen jullie genieten van de loungeset.
Mochten jullie ooit in de toekomst nog wat nodig of vragen hebben zijn jullie van harte welkom in onze showroom!

Rumeysa Akan - Tuintrend Waalwijk

Reviews in alle talen tonen. (87 reviews)