Åkte 3 mil för att få mitt vaccin i tid. Jag kom 5 minuter innan öppningen. Väl framme så säger sjuksköterskan att det är något strul med deras system och att man får komma tillbaka. Jag kommer tillb... Toon meer

Just den bussen vi besökte var inte bra på att bemöta barn. Två små barn som var rädda och kämpade emot, en ville iaf gå in men när hon vägrade blev ena personalen irriterad och sa saker som att andra... Toon meer

Jag blev väl bemött i Åkersberga centrum...hade bokat tid....bra eftersom jag var på promenad i skogen och på väg hem...så nära! Dom är proffsiga och upplyser väl...tråkigt bara att det är så dyrt..... Toon meer

Uppsala Gränbystaden. Väldigt dålig hantering av barn som ska ta sprutor. Barnet hann inte ens sätta sig i mitt knä och börja titta på sin iPad innan sjuksköterskan började vifta med sprutan. Väldigt... Toon meer

1. Centrum voor lichamelijk onderzoek

På VaccinDirekt är vi specialister på förebyggande hälsovård. Hos oss kan du och din familj få hjälp med vaccinationer, tester, rådgivning kring vaccinationsskydd inför resa samt läkarintyg. Du hittar oss i centrala lägen och vi har erbjuder både drop in och bokade tider. Hos oss blir du alltid mött av en kunnig och välutbildad läkare eller sjuksköterska. Vi har 50 års erfarenhet av att arbeta med vaccinationer. VaccinDirekt - ditt trygga val sedan 1972!

2,6

Alle reviews

42 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Trevlig och trygg personal

Trevlig och trygg personal. Mycket bra bemötande och påläst personal som kan svara på alla frågor. Trevliga lokaler och ligger centralt. Tydlig och ärlig personal som förklarar mycket bra.

2 maart 2024

Nöjd kund

Väldigt professionellt och trevligt bemötande för reserådgivning och resevaccin / Kristoffer

20 februari 2024

Trygga och kan sin grej

Trygga och kan sin grej. Har alltid fått fin service och rådgivning. Hela familjen gick dit inför vår familjesemester! 10 av 10!

7 februari 2024

Dottern vaccinerade sig nyligen hos…

Dottern vaccinerade sig nyligen hos Vaccindirekt och vi fick verkligen ett superfint och professionellt bemötande av personalen. Kan varmt rekommendera Vaccindirekt.

9 januari 2024
Logo VaccinDirekt

Antwoord van VaccinDirekt

Det gläder oss att höra Jens och ni är varmt välkomna åter! Vänliga hälsningar // VaccinDirekt