Meegedacht en meegezocht naar onze auto ID5, geen gepush maar een fijn en eerlijk gesprek met Ramon. Bij het ophalen was er alle tijd voor de uitleg van de ins en outs van onze auto, met een zeer g... Toon meer

Bij de aankoop van een nieuwe Audi Q6 etron bij Van Mossel Weert zijn wij zeer geduldig en vriendelijk te woord gestaan door de manager. Wij hebben een deskundig en prima advies gekregen over de versc... Toon meer
We zagen onze droomauto bij Audi plus. Na 1.5 uur gereden te hebben tot van Mossel Audi Weert, uiterst vriendelijk geholpen door Ramon. Bakje koffie en Limburgse vlaai erbij, onze kinderen waren toen... Toon meer
Mijn laadklep ging niet meer open vlak voor mijn vakantie. Ik kon direct langskomen voor in ieder geval een tijdelijke oplossing. Gelukkig was het benodigde onderdeel op voorraad en was ik in 1,5 uur... Toon meer
- #1 van de 1 beste bedrijven in Audi-dealer
Over Van Mossel Audi - Weert
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Edisonlaan 1, 6003 DB, Weert, Nederland, Nederland
- 0495 584 584

Profiteer nu van topdeals!
Vraagt klanten om een review
5 waarschuwingslampjes duidden op een uitzonderlijke storing.
Een storing aan het remsysteem is, ondanks de drukte, snel en efficiënt onderzocht en verholpen. Opvallend was het goede begrip en de communicatie van zowel de receptie als de monteur.
Er is correct afgesproken en gehandeld.
Eerlijke en duidelijke uitleg over de…
Eerlijke en duidelijke uitleg over de werkzaamheden die worden uitgevoerd.
Kwaliteit hoeft geen reclame!
De uitgevoerde opdracht van service-onderhoud is geheel cf. uitgevoerd, qua tijdsbestek en taken.
Na het recente bezoek aan Audi van…
Na het recente bezoek aan Audi van Mossel in Weert hebben ze geen navraag meer gedaan of alles na wens is opgelost. Je mag het raden, niet opgelost dus. Sterker nog, het is er allemaal niet mooier op geworden.
Snel en duidelijk uitleg over mijn…
Snel en duidelijk uitleg over mijn auto, en het personeel is erg vriendelijk.