De reparatie aan de auto is prima gelukt De ervaring met de leenauto was zeer teleurstellend Geen gebruik van kunnen maken
Goed contact. Keurige leenauto. Informeren als het langer duurt vanwege onderdelendia vertraagd zijn.
Als Van Mossel Autoschadegroep hebben wij alle benodigde kennis en kunde voor het herstellen van uw auto in huis. Ongeacht het merk of type.
Klarinetweg 4, 4337 RA, Middelburg, Zeeland, Nederland

Vraagt klanten om een review
Ik werd super goed geholpen. De mensen zijn ook heel aardig en nemen de tijd voor je. De afspraken die werden gemaakt was ook heel snel. Ben heel tevreden.

Antwoord van Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Ik diende een verzoek in voor spuitwerk aan mijn Aixam (brommobiel). Ik werd meteen met open armen ontvangen. Er werd niet moeilijk gedaan met excuses zoals 'geen tijd', 'kan niet' of 'te moeilijk'. Ze waren vriendelijk en beleefd. Mijn voorstel om het totaalbedrag af te ronden werd zonder problemen geaccepteerd. Mijn Aixam is heel netjes geworden. Ze hebben top werk geleverd tegen een bodemprijs. Dit bedrijf is echt een aanrader!

Antwoord van Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
goed geinformeerd over de gang van zaken
goed hersteld

Antwoord van Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Snel en correct geholpen na de hagelschade van eind juni j.l. Een leenauto meegekregen waar ik overigens weinig gebruik van heb moeten maken

Antwoord van Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Super geholpen, duidelijke afspraken, vervolg communicatie heel duidelijk

Antwoord van Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Snel geholpen en kreeg een leenauto mee. Schade was na reparatie niet meer detecteerbaar.

Antwoord van Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Alle afspraken die gemaakt worden kloppen gewoon en de reparatie is perfect uitgevoerd

Antwoord van Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Ondanks drukte vanwege hagelschade,ben ik toch er tussendoor geholpen met een probleem aan mijn achterklep
Dat was erg urgent,dank daarvoor !!!!!

Antwoord van Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Super snel en goed geholpen door het personeel van de vestiging in Middelburg.👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Aardige dame en heren aan de ontvangst balie. Dit geef je als klant een goed gevoel.

Antwoord van Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Duidelijke uitleg , snel en goed afgehandeld , vriendelijk en behulpzaam personeel.

Antwoord van Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Snelle afhandeling een goede service vriendelijk personeel

Antwoord van Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Op oudjaar 2025 had mijn auto brandschade opgelopen! In februari mijn auto naar van den Berg in Vlissingen gebracht. Van februari t/m begin juni, na regelmatig bellen, nog niet gemaakt. Uit frustratie de boel geannuleerd! Ik ben naar van Mossel in Middelburg gegaan. Binnen 2 weken was mijn auto hersteld! Klasse van Mossel! Zo kan het dus ook.

Erg tevreden!
Zowel met hoe de schade hersteld is als met de vriendelijkheid van het personeel!!

Antwoord van Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Alles is volgens afspraak volledig opgelost.”Zeggen wat je doet en doen wat je zegt” Grote klasse! Van Mossel maakt het waar!

Antwoord van Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Heel erg tevreden. Onze auto had schade, deze van te voren aangemeld voor een afspraak. We konden de auto smorgens brengen en kregen netjes een leen auto mee. Na 1,5 dag, werden we keurig gebeld, dat de auto klaar was en als nieuw!